Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

«Εσύ φταις που πέθανε. Με αηδιάζεις», κατηγορεί ο ανιψιός του τον Σταλόνε

Βαριές και ασήκωτες οι κατηγορίες που εξαπέλυσε ο 18χρονος ανιψιός του Σιλβέστερ Σταλόνε -εναντίον τόσο εκείνου όσο και της 2ης γυναίκας του- σχετικά με τις ευθύνες τους για τον θάνατο του Σέιτζ Σταλόνε. Μπορεί τα σχόλια να κατέβηκαν από το facebook μισή ώρα αφού ανέβηκαν, αλλά την ζημία τους μια χαρά την έκαναν.

«Τι ακριβώς έκανε λάθος ο Σέιτζ; Ούτε εσύ, ούτε εκείνη (σ.σ. Η Τζένιφερ Φλάβιν, 2η σύζυγος του Σταλόνε) απαντούσατε στα τηλεφωνήματά του. Το μόνο που ήθελε ήταν να μιλήσει στον πατέρα του. Ξέρω ότι δεν σας νοιάζει τι συνέβη. Αλλά θα σας τσούξει όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια κάτω από το μεγεθυντικό φακό του δικαστηρίου της κοινής γνώμης. Με αηδιάζετε και οι δυο σας».
Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ανάρτηση στην σελίδα του στο facebook του Εντ Φιλίτι, του 18χρονου γιου της ετεροθαλούς αδελφής του Σταλόνε.


Ο οποίος ήταν ακόμη πιο καυστικός απευθυνόμενος στην σύζυγο του Σταλόνε «Τζένιφερ Φλάβιν νίκησες. Ρήμαξες αυτή την οικογένεια και πήρες το τρόπαιο σου. Συγχαρητήρια. Έκανες πραγματικότητα αυτό που είχες πει κάποτε στην οικογένειά μου, ότι δηλαδή 'Εγώ είμαι η οικογένεια του Σιλβέστερ πλέον. Δεν σας χρειάζεται πια'».

Όλα αυτά λίγες ώρες μετά την συγκινητική γραπτή δήλωση του Σταλόνε που ζητούσε «να σεβαστεί ο κόσμος την μνήμη του ταλαντούχου γιου μου και τα μίντια να πάψουν να υποστηρίζουν θεωρίες που δεν ισχύουν. Ο Σέιτζ ήταν το πρώτο μας παιδί και το κέντρο του σύμπαντος μας. Ταπεινά σας εκλιπαρώ να σεβαστείτε την μνήμη του και να αφήσετε την ψυχή του ήσυχη».S

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...