Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Το «ναι» της Φαίης Ξυλά στην δημόσια πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της

Η Φαίη Ξυλά γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στην Κέρκυρα, έδωσε εξετάσεις στο Εθνικό χωρίς καν να ρωτήσει τους γονείς της, παράτησε τις σπουδές της για να κάνει ταξίδια και είπε «ναι» σε μία δημόσια πρόταση γάμου.


Το ευρύ κοινό τη γνώρισε από τη σειρά «Φεύγα» του Mega, στην οποία έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο το 2002. Η μεγάλη αναγνωσιμότητα, όμως, ήρθε από «Τα μυστικά της Εδέμ» το 2008, ενώ φέτος είναι μία ιδιαίτερη χρονιά στα επαγγελματικά της αφού ο «Φον Δημητράκης» όπου πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη «σπάει ταμεία» στο θέατρο «Μουρούση» και περιμένει τον Μάρτιο να βγει στον αέρα ένα νέο τηλεοπτικό σίριαλ στον Αντ1, επίσης με τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τίτλο «Καλές δουλειές».

Γιώργος Χωραφάς: «Στον τάφο μου θέλω να γράφει: ‘Πάλι αργοπορημένος;’»

Η... αφοπλιστική συνέντευξη του πετυχημένου ηθοποιού


Για το πού θα ήθελε να ζει, το πότε λέει ψέματα, τι απεχθάνεται στην εμφάνισή του, ακόμα και για την ημέρα του θανάτου του μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του σε κυπριακό περιοδικό ο Γιώργος Χωραφάς.

Ολίβια Χατζηιωάννου: Η Ελληνίδα νίκητρια του μουσικού διαγωνισμός BEAT 100

Το τραγούδι που μάγεψε το Διαδίκτυο Ο διεθνής μουσικός διαγωνισμός BEAT 100 παρουσιάζει καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, αναδεικνύοντας μόνο τρεις νικητές. Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους, η 24χρονη OH. 

Το τραγούδι της «Trials» μιλούσε για τα ευνουχισμένα όνειρα της χαμένης γενιάς της οικονομικής ύφεσης. Οι χρήστες του BEAT 100, με 4.000 ψήφους και 20.000 κλικ, αναδεικνύουν το τραγούδι της πρώτο. Οι έρωτες μπορούν να περιμένουν και ένα μαγικό μουσικό ταξίδι ξεκινα για τη νεαρή δημιουργό.

Τσαλίκης: Ας «σφυρίξει» κάποιος στην Τσαμπά ότι το « "Δε σου κάνω τον Αγιο " » έγινε επιτυχία επειδή το είπα εγώ

Ο τραγουδιστής «ξέσπασε» στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του


Τον απολογισμό του για τα άτομα που είχε κοντά του, αλλά και το ξέσπασμά του για το "δε σου κάνω τον Αγιο "  μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Τους τελευταίους 3-4 μήνες βρισκόμουν συνεχώς μπροστά σε ζημιές που μου έκαναν συγκεκριμένοι άνθρωποι. Μια, δυο, τρεις λοιπόν ενώ τις ήξερα, τις έβλεπα μπροστά μου, ε, τα πήρα στο κρανίο και λέω «”Εντάξει τέρμα… Τώρα θα τα κάνω όλα πουτ@ν@”», είπε ο τραγουδιστής στο μουσικό site tralala.

Χρήστος Σιμαρδάνης: Είμαι άνθρωπος της «σκιάς»

Αυτή τη φωνή την γνωρίζετε. Κρύβεται πίσω από πολλά διαφημιστικά. Η εικόνα; Οι περισσότεροι τον θυμάστε από την ελληνική βερσιόν της τηλεοπτικής Νταντάς με εκείνον στο ρόλο του φλεγματικού μπάτλερ.

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης όμως,  έχει κάνει ωραία πράγματα και στο θέατρο. Φέτος, το καλύτερο αυτών στη Θεσσαλονίκη. Στο Thesout, αποκλειστικά, σε μια συνομιλία που ειλικρινά δεν ήθελα να τελειώσει....

Βίκυ Κουλιανού: Ξέδωσε στον χορό σε κλαμπ [photos]

Δεν μασάει με τίποτα αυτή η γυναίκα! Όταν θα βγει έξω θα διασκεδάσει σαν μικρό παιδί δεν την ενδιαφέρουν τα φλας, ούτε ο κόσμος που τη κοιτά. Βγαίνει για τη πάρτι της κάτι που ελάχιστες γυναίκες της σόουμπιζ κάνουν! 


Η Βίκυ Κουλιανού, ένα από τα αληθινά top models που γέννησε η Ελλάδα με τεράστια καριέρα στο εξωτερικό αλλά και

VIDEO + PHOTOS από την κηδεία - Σάκης Μπουλάς: Έζησε όπως ήθελε, έφυγε με αξιοπρέπεια

Συγγενείς και εκλεκτοί φίλοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν τον Σάκη Μπουλά  - Τραγική ειρωνεία ότι στο κοιμητήριο που αναπαύεται τώρα ο Σάκης είχαν κάνει γυρίσματα για το σίριαλ «πενήντα- πενήντα» 


Μέσα σε κλίμα έντονης θλίψης και συγκίνησης, με μάτια δακρυσμένα, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνεργάτες του ήταν εκεί και εξέφρασαν για ακόμα μια φορά την αγάπη τους και την υπόσχεση ότι δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Με ενόχλησε η δημοσιοποίηση της προσωπικής μου ζωής»


​Δημοσιοποιήθηκε η προσωπική της ζωή και άρχισε τη… «Μουρμούρα» η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η οποία τον τελευταίο περίπου χρόνο, είναι ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά, Πάνο Βλάχο.


Η ηθοποιός, είπε πως ενοχλήθηκε που αυτό βγήκε στη φόρα:

Συγκινεί το αντίο της Ελένης Ράντου για τον φίλο της Σάκη Μπουλά, "Καληνύχτα Σακούλη μου"

Η Ελένη Ράντου είπε το δικό της συγκινητικό αντίο στον καλό και αγαπημένο της φίλο, Σάκη Μπουλά.


 «Eγώ το θάνατο δεν τον φοβάμαι! Ένας ωραίος ύπνος είναι….. μου λεγες. Καληνύχτα Σακούλη μου. Κοιμήσου

Σταρόβας για Μπουλά: Αν δεν έπαιζε μουσική θα είχε φύγει νωρίτερα

Για τον Σάκη Μπουλά μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας σε πρωινή εκπομπή του Ant1...


Χαρακτηριστικά ανέφερε: 

Μάρθα Καραγιάννη: Η ανήθικη πρόταση και η βοήθεια από τον Δαλιανίδη!

Αλήθεια, η Μάρθα Καραγιάννη δέχτηκε ποτέ ανήθικη πρόταση και πώς αντέδρασε;


Η ίδια μιλώντας στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται» αποκάλυψε για πρώτη φορά πως όντως είχε δεχτεί μία τέτοια πρόταση, όταν ακόμα ήταν στα πρώτα της βήματα.

Τελευταία συνέντευξη του Σάκη Μπουλά: Γουστάρω να δουλέψω!

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης που έφυγε   από τη ζωή, «γούσταρε» να δουλέψει παρά την κατάστασή του.


Αυτή ήταν η τελευταία του συνέντευξη:

«Την άλλη φορά θα σου σφίξω το χέρι. Θα µπορώ». Ο Σάκης Μπουλάς, εµφανώς καταβεβληµένος αλλά και µε µια φλόγα στα µάτια, σπορ καπέλο και το αιώνιο σκουλαρίκι.

Μάρθα Καραγιάννη: «Τώρα πια δεν κάνω παρέα με τη Ζωή Λάσκαρη»

Κάποτε η Μάρθα Καραγιάννη ήταν κολλητή φίλη με την Ζωή Λάσκαρη. Τι συνέβη όμως και πλέον δεν είναι;


Όπως εξήγησε η ίδια στην εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται» με τη Ναταλία Γερμανού όταν πρωταγωνιστούσαν και οι δύο την χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου ήταν αυτοκόλλητες με την Ζωή Λάσκαρη όμως όχι πια. 

Αδερφός Μπουλά: «Ο Σάκης ήθελε να είναι με τους φίλους του και να κάνει πλάκες»

Συντετριμμένοι οι φίλοι και οι συγγενείς του Σάκη Μπουλά του είπαν το «τελευταίο αντίο».


Ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Άβα Γαλανοπούλου, ο Θάνος Μικρούτσικος ήταν μερικά από τα αγαπημένα πρόσωπα του Σάκη Μπουλά που ήταν εκεί για να τον αποχαιρετίσουν. Ο αδερφός του φανερά συγκινημένος είπε δύο λόγια στην κάμερα του δελτίου ειδήσεων του Mega: 

Ο Σάκης Μπουλάς γλίτωσε από τον θάνατο δύο φορές

Μπορεί αυτή τη φορά να μην τα κατάφερε αλλά ο Σάκης Μπουλάς είχε ξεγελάσει τον θάνατο δύο φορές στο παρελθόν αποκάλυψε ο καρδιοχειρουργός Σωτήρης Πράππας.


Λίγo καιρό μετά το έμφραγμα που έπαθε το 2005 και το τετραπλό bypass στο οποίο υποβλήθηκε, ήταν να πάει ταξίδι στην Πράγα με το μοιραίο αεροσκάφος της Helios Αirways το οποίο συνετρίβη στο Γραμματικό Αττικής.

Μια ηθοποιός και μια τηλεπαρουσιάστρια εξομολογούνται τα πάντα στην Αννίτα

Σε μια τηλεόραση… εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα… επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου σε ένα group therapy για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής!


Η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν  στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Η Χρύσπα βάζει ζαρτιέρες, διχτυωτό καλσόν και γίνεται καμαριέρα

Με ξέφρενο ρυθμό και ένα μεγάλο πάρτι υποδέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη τους τηλεθεατές της αφού όλο το επιτελείο της εκπομπής, το πάνελ, αλλά και η ίδια ήταν ντυμένοι αποκριάτικα. Από τις στολές που ξεχώρισαν είναι σίγουρα αυτή της Χρύσπας που ντύθηκε καμαριέρα, στην πολύ σέξι εκδοχή της.

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

VIDEO - Ιφιγένεια Atkinson: Η συνεργάτιδα του Δάντη πήγε στο The Voice

Την ευκαιρία της στο The Voice κυνήγησε η Ιφιγένεια Atkinson.Η νεαρή τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Set fire to the rain». Η Ιφιγένεια κατάγεται από την Τρίπολη από τον πατέρα της και έχει ρίζες από την Ιταλία και την Αγγλία από τη μητέρα της. 

Έχει σπουδάσει ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και τα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται ως τραγουδίστρια. Έχει συνθέσει 5 κομμάτια και με αυτά έχει κάνει το προσωπικό της demo. 

BINTEO-O μαθηματικός που "κέρδισε" τους κριτές του "The Voice"

Ο Τάσος Παναγιωτόπουλος έκανε και τους τέσσερις κριτές του "Τhe Voice" να γυρίσουν. 


Ο 23χρονος μαθηματικός επέλεξε να μπει στην ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη. 

Η αποκάλυψη που έκανε η Ντίνα Κώνστα για την Σωτηρία Μπέλλου στην Μενεγάκη! (Video)

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Ντίνα Κώνστα μετά από πολύ καιρό απουσίας της από την τηλεόραση. 


Η πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε για τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί με τίτλο «Η περιπλανώμενη ζωή μια ρεμπέτισσας» και στην οποία υποδύεται την Σωτηρία Μπέλλου και αποκάλυψε ότι η αγαπημένη μας ρεμπέτισσα ήταν…

Στο «Σπίτι Του Ηθοποιού», άνεργος και άστεγος, ο πρώην σύντροφος της Νανάς Παλαιτσάκη


Δύσκολες ώρες περνά ο ηθοποιός και πρώην σύντροφος της Νανάς Παλαιτσάκη, Άλεξ Κρητικός, ο οποίος έμεινε άστεγος και βρήκε καταφύγιο στο «Σπίτι Του Ηθοποιού».



Ο 40χρονος ηθοποιός, ο οποίος είναι άνεργος εδώ και καιρό, έπρεπε να βρει κάπου να μείνει, από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι της δημοσιογράφου στου Παπάγου, μετά τον χωρισμό τους. Αρχικά, έμενε σε σπίτια φίλων, όμως, δεν μπορούσε να το συνεχίσει, καθώς εκείνοι τον εξυπηρετούσαν για λίγο διάστημα.

Βέρα Κρούσκα για Νίκο Ορφανό: Το θάψιμο είναι η παρηγοριά των άτυχων

Για τις δηλώσεις του Νίκου Ορφανού αλλά και την άλλοτε σχέση της με τον Κώστα Αρζόγλου μίλησε η διάσημη ηθοποιός.


Η Βέρα Κρούσκα δεν παρέλειψε να κάνει σχόλια σχετικά με τις δηλώσεις του Κώστα Αρζόγλου ότι χάνει το σπίτι του.

Δείτε την σέξι χορεύτρια σύντροφο του Φώτη Μεταξόπουλου με δερμάτινες κάλτσες και καλσόν

Ο Φώτης Μεταξόπουλος είναι παντρεμένος με την μικρότερη του και καθηγήτρια στη σχολή χορού του, Σοφία Τρανά και ο φακός τους απαθανάτισε μαζί στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Συγχαρητήρια Προσλαμβάνεσθε» και όλοι έστρεψαν το βλέμμα τους στην σέξι εμφάνιση της Σοφίας.

Απόψε στον ALPHA η τελευταία κινηματογραφική εμφάνιση του Σάκη Μπουλά

Μια Φορά Κι Ένα... Μωρό


Σήμερα, Παρασκευή, στις 21:00, ο ALPHA τροποποιεί το πρόγραμμά του και θα μεταδώσει την ελληνική ταινία «ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑ… ΜΩΡΟ». Πρόκειται για την τελευταία κινηματογραφική εμφάνιση του αξέχαστου μεγάλου καλλιτέχνη Σάκη Μπουλά.

Αξέχαστες ερμηνείες του Σάκη Μπουλά: Ο «άτακτος» Παυλίτος, το «αρνάκι» Σάββας και ο εναλλακτικός «μπαμπάς» Νάσος [ 2 βίντεο]

Για την τηλεοπτική Ειρήνη ήταν ο «άτακτος» Παύλος, για το Μαράκι ο γλυκός «Παυλίτος» και για τους δύο κολλητούς του φίλους ο «αδερφός». 


Ο Σάκης Μπουλάς, ο οποίος έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή το πρωί της Παρασκευής άκουγε σε πολλά ονόματα. Οι ρόλοι που ενσάρκωσε, περισσότερο στην τηλεόραση, «τρύπωσαν» στα σπίτια όλων. 

Πέτρος Φιλιππίδης: «Είδα τον Σάκη Μπουλά την Τρίτη το βράδυ…» (VIDEO)

Ιδιαίτερα φορτισμένος από το χαμό του Σάκη Μπουλά, ο Πέτρος Φιλιππίδης μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ανέφερε:


«Ο Σάκης έδωσε ένα μεγάλο αγώνα πολύ καιρό τώρα. Όλοι οι φίλοι του ήταν κοντά του. Ξέραμε ότι θα φύγει. Προσπαθούσαμε να τον ενισχύσουμε να φύγει όσο το δυνατόν πιο χαρούμενος και ευτυχισμένος. Εγώ τον είδα την Τρίτη το βράδυ για τελευταία φορά»…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Συγκλονίζει ο Λάκης Παπαδόπουλος για τον Μπουλά:«Ζητούσε με μανία τους φίλους του»

Ο Λάκης Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή "Πρωινό Ant1" για τον Σάκη Μπουλά, τον φίλο και συνεργάτη του.


Ο καλλιτέχνης τόνισε ότι ενώ γνώριζε ο Σάκης το πρόβλημά του ήθελε να δουλεύει ως τελευταία στιγμή, δεν ήθελε να πάρει την αγαπημένη του και να γυρίσει τον κόσμο. 

ΣΟΚ στο «Φως στο Τούνελ»: H δολοφονία ενός νέου και η εξαφάνιση της γυναίκας του

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, στις 23:15, η Αγγελική Νικολούλη μας υπόσχεται ένα αποκαλυπτικό «Φως στο Τούνελ» με ένα διπλό θρίλερ.


Ένας νέος άνδρας βρέθηκε δολοφονημένος. Η σύντροφός του, ο μοναδικός άνθρωπος που θα μπορούσε να κατονομάσει τον δράστη, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς… Τα ματωμένα της ίχνη μαρτυρούν τον εφιάλτη που έζησε. 

«Stars System»: Πως θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την 1η Μαρτίου;

Ο δρόμος για τα αστέρια ξεκινάει από εδώ! 


Ζώδια, πλανήτες, εκλείψεις, συναστρίες… Τι κρύβουν; Τι μας επιφυλάσσουν; Πως μας επηρεάζουν;


Η Άση Μπήλιου έχει τις απαντήσεις και τις μοιράζεται μαζί μας, για έβδομη χρονιά, μέσα από τον Alpha. 

Από θαύμα σώθηκε τραγουδιστής που έχασε τον έλεγχο του τιμονιού και έπεσε σε οικοδομή

Παραλίγο να έχανε τη ζωή του γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο του και για άγνωστο λόγο έχασε το τιμόνι σε μια στροφή με αποτέλεσμα να καταλήξει σε μια οικοδομή ύψους 7 μέτρων.

Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία του Σάκη Μπουλά

Η οικογένεια του αγαπημένου ηθοποιού εξέφρασε την παράκλησή της αντί στεφάνων όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του, καταθέσουν ενίσχυση υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα»


Μόνον οι συγγενείς, οι στενοί φίλοι και συνεργάτες θα συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία, τον Σάκη Μπουλά που έφυγε το πρωί από τη ζωή, σύμφωνα με επιθυμία της οικογένειάς του. 

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Έχει πρεμιέρα απόψε

Πυρετώδεις προετοιμασίες λίγο πριν την μεγάλη βραδιά


Λίγες ώρες έμειναν μόνο μέχρι την μεγάλη πρεμιέρα του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο “YOLO” και όλα είναι σχεδόν έτοιμα για το αποψινό “πάρτι”.

Μικρούτσικος, Γιοκαρίνης, Τσακνής, Χαϊκάλης, Βουτσάς μιλούν για τον Μπουλά

«Πολυτάλαντος, ευαίσθητος, αληθινός άνθρωπος» λένε για τον Σάκη, που έφυγε νωρίς, οι συνάδελφοί του

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η είδηση του θανάτου του σπουδαίου ηθοποιού, τραγουδιστή και στιχουργού, Σάκη Μπουλά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα σε ηλικία 60 ετών, έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Το ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό, στο ανακοινωθέν του, τονίζει ότι "ο χαρισματικός καλλιτέχνης καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια".

Μπουλάς-Ζουγανέλης: Μια φιλία που άφησε εποχή

Ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους στην ζωή του Σάκη Μπουλά, ο οποίος «έφυγε», από τη ζωή στα 60 του χρόνια, χτυπημένος από καρκίνο, υπήρξε ο Γιάννης Ζουγανέλης.


Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από 40 χρόνια περίπου και μοιράστηκαν στιγμές – σταθμούς στη ζωή τους!

Τι ζητούσε ο Σάκης Μπουλάς, τις τελευταίες ημέρες της ζωής του

Την τελευταία του τηλεφωνική συνομιλία, το βράδυ της Τετάρτης, με τον Σάκη Μπουλά που έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα, νικημένος από τον καρκίνο, μετέφερε ο καλός του φίλος Λάκης Παπαδόπουλος, αποκαλύπτοντας αυτό που ζητούσε μέχρι τέλους ο ηθοποιός. 


Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο Λάκης Παπαδόπουλος αποκάλυψε ότι ο Σάκης Μπουλάς (διαβάστε ΕΔΩ το ιατρικό ανακοινωθέν για το θάνατό του) ζητούσε μετά μανίας τους φίλους του. «Είχα μιλήσει μαζί του, δεν

Αλεξάνδρα Ούστα, η 32χρονη σύντροφος του Σάκη Μπουλά που έμεινε δίπλα του ως το τέλος

Η Αλεξάνδρα Ούστα, η 32χρονη καλλονή ηθοποιός έζησε δίπλα στον καλλιτέχνη στην μάχη ως το τέλος. Μια φιγούρα τραγική, η οποία βρισκόταν στο πλευρό του όλο το τελευταίο διάστημα.

Η ίδια έλεγε για τη σχέση της με τον Σάκη Μπουλά:

ΘΡΗΝΟΣ για τον Σάκη Μπουλά (7 ΒΙΝΤΕΟ)

Την τελευταία του πνοή ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο άφησε το πρωί της Παρασκευής ο δημοφιλής ηθοποιός Σάκης Μπουλάς.«Ο χαρισματικός καλλιτέχνης καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια», γράφει το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Υγεία», όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα. 


Το ιατρικό ανακοινωθέν από το «Υγεία», έγραφε συγκεκριμένα: «O Αθανάσιος Μπουλάς απεβίωσε σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο χαρισματικός καλλιτέχνης καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια»

Ποιόν Έλληνα σχεδιαστή επέλεξε η Beyoncé για τα Brit Awards;

Εκτός από την Mary Katrantzou υπάρχει άλλος ένας Έλληνας σχεδιαστής που διαπρέπει αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό αφού κατάφερε να ντύσει μία από τις διασημότερες τραγουδίστριες στον κόσμο για δεύτερη φορά.

Χάρης Ρώμας: «Είμαι εξοργισμένος»

Ο Χάρης Ρώμας έχασε αρκετά χρήματα , τα οποία θα διεκδικήσει με κάθε νόμιμο τρόπο.


Ο ηθοποιός και σεναριογράφος είχε επενδύσει αρκετά χρήματα στην ΑΣΠΙΣ, η οποία έκλεισε και τώρα προσπαθεί να βρει το δίκιο του όπως και αρκετοί άλλοι. 

Έγκυος για ΔΕΥΤΕΡΗ φορά η Σάντυ Κουτσοσταμάτη!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Σάντυ Κουτσοσταμάτη, αφού περιμένει το δεύτερο παιδάκι της…


Η ίδια μάλιστα το ανακοίνωσε μέσα από την προσωπικό της blog γράφοντας:

Νίνα Λοτσάρη- Γιώργος Μπαβέλης: Χώρισαν;

Διατηρούν ακόμα φιλικές σχέσεις

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν η Νίνα Λοτσάρη και ο Γιώργος Μπαβέλης.

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Αννίτα Πάνια στο δικαστήριο: Δεν σταματήσαμε στο μπλόκο γιατί ...

Τι είπε η Αννίτα Πάνια στο δικαστήριο


Στα δικαστήρια βρέθηκαν σήμερα ο Νικός Καρβέλας και η σύντροφός του Αννίτα Πάνια, οι οποίοι ήταν και οι «πρωταγωνιστές» του περιστατικού καταδίωξης από άντρες της ΕΛ.ΑΣ. στη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου το Νοέμβριο του 2008.

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Έφτασα στο όριο να πεθάνω από νευρική ανορεξία»

«Είχα φτάσει 50 κιλά»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης σε εβδομαδιαίο περιοδικό και δεν δίστασε μεταξύ άλλων να αναφερθεί και στο πρόβλημα υγείας που πέρασε.

Μ. Χρουσαλά: Κόβει ανάσες με τη νέα της φωτογράφιση!


Μια λήψη από τη νέα της φωτογράφιση ανέβασε στο Instagram η Μαριέττα Χρουσαλά, κι έκανε τους πάντες να παραμιλούν. 

Βενεζουέλα: Νεκρή από σφαίρα έπεσε η 21χρονη «βασίλισσα της ομορφιάς»


Η 21χρονη «βασίλισσα της ομορφιάς» Χενέσις Καρμόνα είναι ανάμεσα στα θύματα των συγκρούσεων μεταξύ αντικυβερνητικών διαδηλωτών και αστυνομίας στη Βενεζουέλα.

Εύη Βατίδου: Μετά το διαζύγιό μου, καμία σχέση μου δεν ήταν σοβαρή

«Πέρασαν εφτά χρόνια από τον χωρισμό μας, το διαζύγιο έχει βγει, προσπαθώ να έχω καλές σχέσεις μαζί του, για χάρη των παιδιών»

Για το διαζύγιο της με τον Αλέξη Κούγια, τις σχέσεις τους σήμερα, τα λάθη της έκανε, τα όνειρά της για την τηλεόραση και την προσωπική της ζωή μίλησε η Εύη Βατίδου σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Εγώ και ο πρώην σύζυγός μου δεν πρόκειται να είμαστε ξανά μαζί. Το θεωρώ πολύ δύσκολο. Πέρασαν εφτά χρόνια από τον χωρισμό μας, το διαζύγιο έχει βγει, προσπαθώ να έχω καλές σχέσεις μαζί του, για χάρη των παιδιών. Δεν θέλω άλλους τσακωμούς και προβλήματα, γιατί πληγώνονται τα παιδιά», είπε για το διαζύγιο της με τον Αλέξη Κούγια στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly».

Rihanna: Γιατί θέλει να αλλάξει καριέρα

Η εκρηκτική Rihanna θέλει πάρα πολύ να λανσάρει τη δική της συλλογή ρούχων. Και μάλιστα σύντομα.

Παρά το γεγονός ότι η τραγουδίστρια δεν έδωσε πολλά στοιχεία για το τι ακριβώς θα περιλαμβάνει η συλλογή, η ίδια πιστεύει ότι η μόδα έχει παίξει βασικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας της και μάλιστα για το λόγο αυτό δήλωσε:

«Σκέφτηκα να πάρω προσωπική ασφάλεια», λέει ο Γιάννης Μαρακάκης

«Ζω με τον φόβο»

Για τις απειλές που έχει δεχτεί λόγω της πορείας του στη δικηγορία, αλλά και το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια μίλησε ο Γιάννης Μαρακάκης, καλεσμένος στα «Καρντάσιανς» του ΑΝΤ1, το βράδυ της Τετάρτης.

Ναταλία Τσαλίκη: Οικογενειακή υπόθεση στα «Παντρολογήματα»

Έχουμε να τους δούμε μαζί επί σκηνής εδώ και τέσσερα χρόνια, όταν πρωταγωνίστησαν στο έργο του Γιώργου Τζαβέλλα, «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα».

Η Ευαγ. Σαμιωτάκη, μιλά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τον θάνατο του Σπ. Καλογήρου

Πολύ συχνά, γεγονότα ζωής που συμβαίνουν σε όλους μπορούν να απειλήσουν την ψυχική μας υγεία. Αρκετοί άνθρωποι καταφέρνουν να τα ξεπεράσουν μόνοι τους, κάποιοι άλλοι αναζητούν βοήθεια ενώ μερικοί δεν τα ξεπερνούν ποτέ. 


Γεγονότα όπως ο θάνατος, η απόλυση, ο χωρισμός ή το διαζύγιο και η ασθένεια βιώνονται ως απώλεια ενώ η κακοποίηση σε κάθε της μορφή, οι φυσικές καταστροφές και γεγονότα που απειλούν τη ζωή και την υγεία μας σχετίζονται με αυτό που οι επιστήμονες ονομάζουν μετατραυματικό στρες.  

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...