Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Γιάννης Στάνκογλου: To sex είναι το πιο ωραίο πράγμα στη ζωή!

Ένας από τους πιο ταλαντούχους άντρες ηθοποιούς, ο Γιάννης Στάνκογλου,  μίλησε ια κομμάτια της ζωής του που μέχρι σήμερα δεν ... γνωρίζαμε.

Κατάφερε να γίνει από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς στην Ελλάδα, έκανε τα περισσότερα απ’ όσα ονειρευόταν, έζησε έντονα νεανικά χρόνια, έκανε τρέλες, αλητείες- όλα στα όρια των «θέλω» του. Ο Γιάννης ήταν και παραμένει ο ορισμός του σύγχρονου άντρα, που είναι λίγο αλήτης, αλλά και gentleman, δυνατός, αλλά ταυτόχρονα και αφοπλιστικά παιδικά αθώος.

"To sex είναι το πιο ωραίο πράγμα στη ζωή', λέει χαρακτηριστικά!

Παρά τη χαρισματική σωματοδομή του ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου δεν επιτρέπει ατασθαλίες στον εαυτό του. Από άποψη περισσότερο, παρά από συμβατική υποχρέωση, είναι ο άνθρωπος που θα παραγγείλει ψάρι και σαλάτα, θα φάει πολλά φρούτα, θα κάνει χίλια δυο σπορ και δεν θα αισθανθεί ούτε στιγμή καταπιεσμένος.

«Στη Νέα Υόρκη έκανα καποέιρα, μικρός αγαπούσα το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, έχω ασχοληθεί με πολεμικές τέχνες, ενώ λατρεύω το κολύμπι, είναι η καλύτερη άσκηση» σημειώνει ο ίδιος. «Το διάστημα αυτό κάνω ασκήσεις με λάστιχα _ σε personal training _, στις οποίες χρησιμοποιείς μόνον το βάρος σου. Είναι έντονη γυμναστική, χωρίς να δείχνει ως τέτοια. Δεν ασκούμαι πάντως μόνιμα. Μπορεί για τρεις μήνες να αφοσιωθώ και τους επόμενους τρεις να μην ασχοληθώ καθόλου. Αυτό που με σώζει είναι η κινητικότητά μου, δεν κάνω καθιστική ζωή».
 
Ο κ. Στάνκογλου αγαπά τη θάλασσα και ό,τι βγαίνει από αυτή. Λατρεύει τις κουτσομούρες _ ει δυνατόν μεγάλες, στα κάρβουνα _ αλλά και το φαγκρί, δίνει το βασίλειό του για μύδια, στρείδια, πετροσωλήνες _ «όχι» δεν λέει ούτε στα ψάρια του γλυκού νερού, π.χ. στο χέλι. Η μοναδική φορά που είδε τον εαυτό του βαρύ ήταν την περίοδο του στρατιωτικού, στον Εβρο.

Υπεύθυνη για τα επιπρόσθετα οκτώ κιλά δεν ήταν η συνθήκη της εποχής, αλλά κυρίως η γιαγιά του! Που φρόντιζε να τον ταΐζει στο στόμα κάθε φορά που έβγαινε από το στρατόπεδο και πήγαινε στο χωριό να την επισκεφθεί _ ο κ. Στάνκογλου έλκει την καταγωγή του από τον Εβρο. Ακόμη και σήμερα δέχεται δέματα από φίλους κτηνοτρόφους που μένουν στην περιοχή: «μοσχάρια, γουρούνια, δεν μπορώ να φάω κρέας εδώ στην Αθήνα, μου μυρίζει...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...