Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ - Βουτσάς: Οι σημερινοί ηθοποιοί είναι πολύ καλύτεροι απ' τους παλιούς


Ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν το πρωί του Σαββάτου καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού...
Παρά την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος εδώ και πολλά χρόνια και τις αμέτρητες επαγγελματικές επιτυχίες, ο ίδιος είπε στην εκπομπή, πως θεωρεί ότι οι σημερινοί ηθοποιοί είναι πολύ καλύτεροι...

"Οι σημερινοί ηθοποιοί είναι πολύ καλύτεροι απ' τους δικούς μας.Εμείς όταν γίναμε φίρμες, μετά μας έγραφαν τα έργα πάνω μας. Κουστούμι. Μας φοράγαν το κουστουμάκι και παίζαμε το έργο. Τώρα, το έργο αυτό έχει γραφτεί πριν 15 χρόνια. Βρήκαν τους ρόλους. Δεν τους ήρθαν οι ρόλοι γάντι".

VIDEO - Αποκάλυψη: Η Σάσα Σταμάτη είδε ολόγυμνο τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Στο "Πρωινό mou" κάνανε σήμερα αποκαλύψεις! Την αποκάλυψη την έκανε η Φαίη Σκορδά!

Είπε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κοιμάται ολόγυμνος! Μάλιστα προχώρησαν και λίγο παραπέρα... Η Σταμάτη είπε πώς έκανε έφοδο στο δωμάτιό του και είδε ολόγυμνο τον Δημήτρη! Βέβαια τόνισε πώς έχει καλή σκηνική παρουσία!

Δείτε το βίντεο!

650.000 ευρώ πουλάνε το σπίτι τους Παπαρίζου-Μαυρίδης [εικόνες]

Το τέλος της σχέσης Μαυρίδη-Παπαρίζου έφερε και το «τέλος» της -συνολικής έκτασης 280τ.μ.- πολυτελούς τριώροφης μονοκατοικίας που είχαν φτιάξει μαζί στην Γλυφάδα, η αγγελία για την πώληση της οποίας έχει αναρτηθεί σε δυο γνωστά μεσιτικά sites.

Όποιος έχει γνωρίσει ποτέ από κοντά την Έλενα ξέρει πόσο πολύ αγαπούσε το συγκεκριμένο σπίτι και με πόσο μεράκι είχε ασχοληθεί με την κατασκευή και την διακόσμησή του.


Φροντίζοντας να το εξοπλίσει μέχρι και με στούντιο ηχογράφησης για να μπορεί να γράφει ο Τόνι την μουσική του.

Οπότε γίνεται κατανοητό πόσο δύσκολο -παρότι προφανώς αναγκαίο- είναι να το βλέπει (τόσο εκείνη, όσο και ο Τόνι) να βγαίνει στην αγορά προς πώληση.


Συγκεκριμένα η αγγελιά που έχει αναρτηθεί το περιγράφει ως εξής «Γλυφάδα, Αίγλη. Μονοκατοικία 280τ.μ., 3 επίπεδα, διαμπερής, προσόψεως, 3 υπνοδωμάτια (τα 2 master), κατασκευή 2006, 3 μπάνια, wc, έχει γίνει άριστη επιλογή υλικών, η εσωτερική διαρρύθμιση είναι πολύ ωραία και εργονομικά σχεδιασμένη με άνετους χώρους, αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμός, τζάκι, πόρτα ασφαλείας, τέντες, θέα θάλασσα, parking, αποθήκη, κήπος, άριστη κατάσταση, τα πατώματα είναι δρύινα σε όλους τους χώρους, υπάρχει εσωτερικό ασανσέρ, έχει γίνει εγκατάσταση συστήματος συναγερμού, ο προσανατολισμός της είναι νοτιοανατολικός και βρίσκεται σε πολύ ωραία διαμορφωμένη περιοχή».

Πρέπει να επισημανθεί ότι η τιμή πώλησης (650.000 ευρώ) είναι κατά 350.000 ευρώ μειωμένη σε σχέση με το κόστος κατασκευής, που σύμφωνα με πληροφορίες, άγγιξε το 1 εκ. ευρώ.

Προνομιακά τοποθετημένο σε μια ήσυχη περιοχή με θέα το Σαρωνικό, αποτελείται -σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real News- από ένα living room και μια τραπεζαρία στο ισόγειο (με κήπο περιμετρικά), ενώ στους πάνω ορόφους βρίσκονται τα τρία υπνοδωμάτια στα οποία φθάνει κάποιος με το ασανσέρ.

Μετά τις αρχικές διαφωνίες για το μοίρασμα της περιουσίας, το ζευγάρι φαίνεται πως βρήκε την χρυσή τομή. Και αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι που στέγασε τον ερωτά τους.Μάλιστα, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα ένα ποσό θα δοθεί στην τράπεζα για να αποπληρωθούν κάποιες οφειλές και το υπόλοιπο θα μοιραστεί ισόποσα ανάμεσα σε Παπαρίζου-Μαυρίδης

«Ανήθικη» χαρακτηρίζει το ΣΔΟΕ την κρουαζιέρα Χρουσαλά-Πατίστα

«Πικρή» αναμένεται να βγάλει το ΣΔΟΕ την απόφαση του ζεύγους Χρουσαλά-Πατίστα να πάρουν το μη νομιμοποιημένο γιοτ τους (το οποίο ελέγχεται για οφειλές 1 εκ. ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο) και να πάνε κρουαζιέρα στην Μύκονο.
«Ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό», δήλωσε στην Real News ο αρμόδιος διευθυντής του ΣΔΟΕ Θεόδωρος Φλωράτος σχετικά με την απόφαση του ζεύγους Πατίστα-Χρουσαλά να μετακινήσει το μη νομιμοποιημένο 28μετρο γιοτ τους, Mirage, για μια κρουαζιέρα στην Μύκονο.
Το συγκεκριμένο σκάφος είναι δηλωμένο ως επαγγελματικό (σε εταιρία εκπρόσωπος της οποίας είναι σύζυγος εργαζομένου στην ναυτιλιακή του εφοπλιστή που είναι άνεργη και δηλώνει ετήσιο εισόδημα 200 ευρώ) και απαιτείται 1.000.000 ευρω για να νομιμοποιηθεί. Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να μετακινηθεί, με την προϋπόθεση να έχουν ενημερωθεί οι αρχές.
Το ΣΔΟΕ, το οποίο ερευνά προσεκτικά την υπόθεση, ενημερώθηκε για το απόπλου άμεσα και προέβη στις προβλεπόμενες ενέργειες «Με επείγον έγγραφο ζητήσαμε από τα λιμεναρχεία Βουλιαγμένης και του Φλοίσβου να μας ενημερώσουν σχετικά με τον αν υπάρχουν ναυλοσύμφωνα για το συγκεκριμένο ταξίδι. Όταν ένα σκάφος είναι δηλωμένο επαγγελματικό αλλά προδήλως χρησιμοποιείται για προσωπικά ταξίδια, αποδεικνύεται ότι η ΝΕΠΑ ήταν τέχνασμα ώστε να μην πληρωθούν οι φόροι. Αυτές οι περιπτώσεις προκαλούν ανοιχτά το δημόσιο αίσθημα (..) Αν δεν παρουσιαστούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά από τον κ. Πατίστα, το σκάφος θα κατασχεθεί άμεσα», δήλωσε συγκεκριμένα ο κος Φλωράτος.
Ενώ, ο διευθυντής του ΣΔΟΕ επίσης συμπλήρωσε «Ζητήσαμε να μας προσκομίσουν στοιχεία και μας εμφάνισαν κάποια ναυλοσύμφωνα που δεν κρίθηκαν επαρκή. Μελετάμε το βιβλίο της γέφυρας που πήραμε στα χέρια μας πριν από λίγες μέρες, ενώ παράλληλα περιμένουμε απαντήσεις από τα λιμεναρχεία Βουλιαγμένης και Φλοίσβου για το ταξίδι στην Μύκονο».
Πάντως, αν τελικά αυτό αποδειχθεί το τελευταίο ταξίδι του ζεύγους με το Mirage, τουλάχιστον φαίνεται να το ευχαριστήθηκαν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real News το Mirage σάλπαρε το απόγευμα της Παρασκευής για Μύκονο. Το πρωί του Σαββάτου οι επιβαίνοντας απόλαυσαν το πρωινό που είχε ετοιμάσει ο σεφ του σκάφους και στην συνέχεια βουτιές και θαλάσσια sport. Το μεσημέρι ο Λέοντας έκανε λίγη ιστιοπλοΐα με το μικρό σκάφος που φιλοξενεί στην καρίνα, ενώ το βράδυ περιλάμβανε φαγητό στο NAMMOS και νυχτερινή έξοδο στα Ματογιάννια.

«Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα», δηλώνει η Μις ΗΠΑ

Η αισιοδοξία της ηλικίας της (είναι μόλις 17χρονων) γέμισε το πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου -όπου και εμφανίστηκε μαζί με την μαμά και την γιαγιά της- με την 17χρονη εστεμμένη Ελληνοαμερικανίδα Ελεάνα Φρανγκέδη να δίνει το δικό της μήνυμα εθνικής ενότητας.

«Τελειώνω τώρα το Λύκειο και θέλω να σπουδάσω ιατρική. Θέλω να συνδυάσω το μόντελινγκ με τις σπουδές μου. Ως Miss Teen America θέλω να βγάλω προς τα έξω την εικόνα ενός αφοσιωμένου ανθρώπου. Θέλω να περάσω το μήνυμα ότι όλα είναι δυνατά παρά τις δυσκολίες». Αυτό είπε ως καλεσμένη του Μίλα η 17χρονη εστεμμένη από την Φλόριντα.

Ενώ επίσης παρών στο στούντιο ήταν η η γιαγιά της Πηνελόπη (που έφτασε στη Νέα Υόρκη για να σπουδάσει και τελικά έμεινε) και η μηχανολόγος μητέρα της (σ.σ. Ο πατέρας της είναι νευροχειρουργός).

Συγκινητική και η γιαγιά που δήλωσε «Τα πράγματα είναι αλήθεια ότι είναι δύσκολα. Πιστεύω όμως ότι η Ελλάδα είναι αρκετά δυνατή, έχει ζήσει πολέμους, φτώχεια και νομίζω ότι όλοι μαζί οι Έλληνες θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την κρίση».
Enhanced by Zemanta

Άνεργη, άστεγη, αλλά και «πάμπλουτη» η Χρύσα Ρόπα

Για την πιο μαύρη περίοδο της ζωής της μίλησε, χωρίς φόβο και πάθος, η γνωστή κωμικός σε τηλεοπτική εκπομπή. Ξεκινώντας από την περίοδο που είχε μείνει χωρίς σπίτι και χωρίς δουλειά, μέχρι τους όγκους που ανέπτυξε, την κατάθλιψη και τα δύσκολα παιδικά της χρόνια.

«Έγιναν διάφορα στη ζωή μου που δε θέλω να τα ξαναπούμε και λίγο έλειψε να βρεθώ στο δρόμο. Όμως δεν αισθάνομαι ότι είμαι στο δρόμο γιατί αν έχεις φίλο που σου λέει "πάρε σπίτι να μείνεις", τι άλλο θέλεις; Νιώθω πάμπλουτη. Άμα δεν έχεις να ακουμπήσεις, ή πέφτεις κάτω και δε σηκώνεσαι ή σηκώνεσαι και λες δεν ακουμπάω. Θα είμαι όρθια. Και όποιος περνάει και αφήνει να ακουμπήσω, ακουμπώ». Αυτή ήταν η πλήρης δήλωση της γνωστής πρωταγωνίστριας στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Αφοπλιστικά ειλικρινής, η γνωστή κωμικός μίλησε επίσης στην Τατιάνα Στεφανίδου για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια «Όταν πας να κάνεις οικογένεια και δε σου κάθεται σου στοιχίζει. Εμένα μου έλειπε πάρα πολύ η οικογένεια γιατί δεν πέτυχε η υιοθεσία μου. Μεσολάβησαν κάτι οικοτροφεία, ήμουν μόνη σ' αυτή τη ζωή. Ούτε εκείνων ήμουνα, ούτε των άλλων ήμουν, δεν ήμουν κανενός, ήμουν δικιά μου. Όταν λοιπόν έρχεται ένας άνθρωπος και σου λέει ότι θέλει να κάνετε μαζί ένα παιδί, να παντρευτείτε, κάπως αλλιώς τα ονειρεύεσαι τα πράγματα. Όταν λοιπόν δεν σου κάθεται παθαίνεις ένα πατατράκ».

Ενώ σχολίασε, με το γνωστό της τρόπο, και τις επιπτώσεις που είχαν αυτά στην υγεία της «Είχα επίσης έναν όγκο καλοήθη με κακοήθη συμπεριφορά παντού. Πέντε χρόνια, φαίνεται από το ψυχολογικό, από την πίεση εμφανιζόταν στο κεφάλι, στην κοιλιά, στο στήθος, στη μήτρα, παντού. Έβγαινε αυτός ο όγκος και έπρεπε να κάνω επέμβαση. Και φαίνεται ότι ήταν ψυχοσωματικό, γιατί αφού τα ξεκαθάρισα τα πράγματα δεν μου ξαναεμφανίστηκε».

Βρέθηκε αναίσθητη σε ξενοδοχείο η Lindsay Lohan

Lindsay Lohan at Calvin Klein Spring 2007 Fash...
Lindsay Lohan (Photo credit: Wikipedia)

Πανικός επικράτησε σε πολυτελές ξενοδοχείο του Λος Άντζελες. όταν βρέθηκε σε ένα από τα δωμάτιά του αναίσθητη. η 25χρονη Lindsay Lohan


Όπως μεταδίδουν τα ξένα Μ.Μ.Ε. την Παρασκευή στις 10:15 π.μ. (τοπική ώρα), η νεαρή ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την Elisabeth Taylor, βρέθηκε λιπόθυμη σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου Ritz-Carlohn στη Marina Del Rey, όπου διαμένει για τα γυρίσματα της ταινίας «Liz & Dick», και αφού κλήθηκε ασθενοφόρο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Ωστόσο άλλες πηγές αναφέρουν ότι η 25χρονη Lindsay, πράγματι βρέθηκε αναίσθητη αλλά αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες παρέμεινε στο δωμάτιό της.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός της Steve Honig: «Το πρόγραμμα της Lindsay είναι ιδιαίτερα δύσκολο τις τελευταίες δύο μέρες. Χθες το βράδυ, εργάστηκε από τις 7 μ.μ. έως τις 8 το πρωί . Εξαντλημένη επέστρεψε στο δωμάτιό της για να ξεκουραστεί.

Οι παραγωγοί ανησύχησαν και κάλεσαν ασθενοφόρο, όμως, διαπιστώθηκε πως ήταν μια χαρά, απλά εξαιρετικά εξαντλημένη και ελαφρώς αφυδατωμένη». Δεν παρέλειψε ωστόσο να ξεκαθαρίσει πως το θέμα δε σχετίζεται με αλκοόλ και ναρκωτικά, με τα οποία είχε μπερδέματα η νεαρή ηθοποιός στο παρελθόν.
Enhanced by Zemanta

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Γιατί μπήκε η Ελένη Μενεγάκη... στο ψυγείο;

Το μεσημέρι της Παρασκευής και καθώς ο Βασίλης Καλλίδης έδειχνε στους τηλεθεατές τις συνταγές του...
η Eλένη Μενεγάκη άνοιξε διάπλατα τις πόρτες του ψυγείου που υπάρχει στο πλατό και... κυριολεκτικά μπήκε μέσα! Λίγο νωρίτερα είχε φάει πολλά κεφτεδάκια και τηγανιτές πατάτες που έφτιαξε ο δημοφιλής σεφ και μάλλον "έσκασε"...

"Λίγη δροσιά... Καίγομαι, καίγομαι, δεν μπορώ... Θα τα πούμε σε λίγο παιδιά...", είπε η παρουσιάστρια και μπήκε στο ψυγείο!

Δείτε το βίντεο:

VIDEO- Έξω φρενών η Σκορδά με τη συμπεριφορά των συνεργατών της!

Γιώργος Λιάγκας: "Πετάξτε τις κυρίες στην πισίνα!" - Η Σάσα Σταμάτη έβγαλε το φαγητό από το στόμα!

Τελευταία μέρα των περιπετειών του Πρωινό mou, στην Κυλλήνη και τα απρόοπτα δεν έχουν τέλος! Στην στήλη όπου οι τηλεθεάτριες διαγωνίζονται με τα φαγητά τους με κριτές την ομάδα της εκπομπής, έγιναν τα ...ακαταλόγιστα!

Από την Σάσα Σταμάτη που έβγαλε από το στόμα το φαγητό που δεν της άρεσε (!), την ομάδα που έπεσε με τα μούτρα στο ίδιο πιάτο πετώντας μέσα και τα μασημένα τσόφλια από τις γαρίδες(!), μέχρι και τον Γιώργο Λιάγκα που είπε "Πετάξτε τις κυρίες (τηλεθεάτριες) στην πισίνα!"... όλα αυτά έβγαλαν την Φαίη Σκορδά από τα ρούχα της!

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ την Νάντια Μπουλέ να τραγουδάει δίπλα στην Ρούλα Κορομηλά! - BINTEO

Φιλοξενούμενη του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου το απόγευμα της Παρασκευής ήταν η Νάντια Μπουλέ...

οι παρουσιαστές τίμησαν φυσικά την καλεσμένη τους με ένα βίντεο που αποδεικνύει τους λόγους για τους οποίους αγαπάμε την Νάντια. Γυρίσαμε επίσης, πολλά χρόνια πίσω, όταν η παρουσιάστρια, κοριτσάκι ακόμα, τραγουδούσε δίπλα στην Ρούλα Κορομηλά!

Δείτε το βίντεο:

Ο Ζαχαράτος μιμείται Στάη και Τσίπρα

Ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε για το φλερτ της Έλλης Στάη και τα προσόντα του Αλέξη Τσίπρα.
Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν σήμερα ο γνωστός μίμος. Όταν η Φαίη τον ρώτησε αν μιμείται κάποιον πολιτικό, ο Τάκης Ζαχαράτος απάντησε πως κάνει πολύ καλά τον Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα, ο ηθοποιός μιμήθηκε την Έλλη Στάη και τον Αλέξη Τσίπρα, όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στη ΝΕΤ.

"Υπήρχε ένα έντονο φλερτ..." παρατήρησε ο Τάκης Ζαχαράτος, ενώ σημείωσε πως ο Αλέξης Τσίπρας "Δεν έχει ανάγκη το ύψος, έχει άλλα προσόντα"...

Δείτε το βίντεο:

Δείτε την Σίσσυ Χρηστίδου άβαφη στην εκπομπή

Η Σίσσυ Χρηστίδου βγήκε χωρίς μακιγιάζ στην εκπομπή...

...για να αποκαλύψει τα μυστικά του μακιγιάζ της κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια είναι από τις λίγες που τολμούν να βγουν άβαφες στην εκπομπή και ομολογουμένως, το πρόσωπο της δείχνει μια χαρά και χωρίς μακιγιάζ.

Δείτε την Σίσσυ Χρηστίδου άβαφη:


Η Ελευθερία Ελευθερίου ποζάρει με το μπικίνι της [εικόνες+βίντεο]

Η συνεχιζόμενη εξόρμηση της Κύπριας τραγουδίστριας στις παραλίες της Μυκόνου συνεχίζει να απασχολεί το πανελλήνιο. Όπως αποδεικνύουν τα 200.000 views που έχει κάνει το γνωστό βίντεο που την δείχνει να φεύγει από την παραλία φορώντας μόνο ένα μπικίνι. 

«Την ευκαιρία να ξεκουραστεί μετά το ταξίδι της και τον διαγωνισμό Eurovision στο μακρινό Μπακού βρήκε η Ελευθερία Ελευθερίου». Αυτό είναι το κεντρικό concept όλων των σχετικών δημοσιευμάτων που θέλουν να αναφερθούν στην Ελευθερία Ελευθερίου, με στόχο να δημοσιεύσουν τις δυο εικόνες της με μπικίνι από το ΟΚ αυτής της εβδομάδας.

 
Κάτι που σαφώς δεν αποτελεί είδηση. Αυτό που ωστόσο έχει ενδιαφέρον είναι ότι, η petite Ελευθεριά -άκρως χαμογελαστή μπροστά στο φακό του φωτογράφου- φαίνεται να αποδέχεται το ρόλο του νέου sex symbol που είναι γραμμένο στο DNA της να παίξει.

Κρυφό γάμο έχει κάνει η Ελεονώρα Μελέτη

Η συζήτηση για το γάμο που ξεκίνησε στην Μεσημεριανή Μελέτη, με αφορμή την Βίκυ Κουλιανού που ήταν καλεσμένη, πήρε απροσδόκητη εξέλιξη όταν η παρουσιάστρια αποκάλυψε το πως και το γιατί παντρεύτηκε.

«Έχω παντρευτεί και εγώ στο εξωτερικό, αλλά δεν ισχύει. Γιατί το έκανα; Για πλάκα. Και γιατί μου έχουν πει ότι θα παντρευτώ δυο φορές. Επειδή όμως δεν θέλω να χωρίσω, παντρεύτηκα ήδη μια. Μπας και ξεγελάσω τα άστρα δηλαδή». Αυτό ήταν το πλήρες σχόλιο της Ελεονώρας, που πέρασε και λίγο στο ντούκου.

Αν και προφανώς παραπάνω λεπτομέρειες, όποιον ποιόν παντρεύτηκε και που, θα αναδυθούν τις επόμενες μέρες.

Κάτι τους κάνει η Πάφος: Και ο Τερζής ζήτησε υπέρογκο ποσό για συναυλία

Μετά το σάλο που προκάλεσε στην Κύπρο δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η Ευγενία Μανωλίδου ζήτησε 200.000 ευρώ για να εμφανιστεί σε συναυλία στην Πάφο, έρχεται άλλος ένας Έλληνας καλλιτέχνης, ο Πασχάλης Τερζής, να ταράξει τα νερά με τις υπερβολικές απαιτήσεις του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του pafospress.com, η εταιρία που εκπροσωπεί τον Πασχάλη Τερζή φέρεται να ζήτησε 130.000 ευρώ από το Δήμο Πάφου για να φέρει τον Έλληνα τραγουδιστή για συναυλία στην κυπριακή πόλη.

Το pafospress επικαλείται ντοκουμέντο που έχει στην κατοχή του και ακριβή στοιχεία που εξασφάλισε σε επικοινωνία με την εταιρεία που εκπροσωπεί τον Πασχάλη Τερζή.

Σύμφωνα με τα παραπάνω το συνολικό κόστος της συναυλίας θα ανέλθει στις 130.000 ευρώ και σ΄ αυτό περιλαμβάνονται η αμοιβή του τραγουδιστή, η διαμονή του σε ξενοδοχείο, η αμοιβή των υπόλοιπων μουσικών και τεχνικών, τα αεροπορικά, και το τεχνικό κομμάτι των εγκαταστάσεων.

Σημειώνεται πάντως, ότι πηγές από το περιβάλλον του τραγουδιστή διαψεύδουν το δημοσίευμα.

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Πάμε Πακέτο: Είναι έτοιμη η νύφη της να τη δεχτεί ξανά στη ζωή της;

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 14 Ιουνίου, το άνοιγμα των δύο πακέτων κρύβει απίστευτα σενάρια και δυνατές συγκινήσεις.


Αποστολείς του πρώτου πακέτου είναι ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, οι οποίοι γνωρίστηκαν με επεισοδιακό τρόπο στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου πριν δέκα χρόνια. Ο Νίκος συνοδεύει τη σύντροφό του Μαρία στην προσπάθειά της να εντοπίσει τα ίχνη του εγγονού της, ο οποίος γεννήθηκε δεκατρείς μόλις μέρες πριν φύγει από τη ζωή με τον πιο άσχημο τρόπο ο μοναχογιός της. Οι διαταραγμένες σχέσεις της Μαρίας με τη νύφη της και μια σειρά ενδοοικογενειακών παρεξηγήσεων την αποξένωσαν από τον γιο της και την οικογένειά του. Σήμερα, έξι χρόνια μετά την τελευταία τους επαφή, η αποστολέας, φοβούμενη μήπως δεν προλάβει, θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για να προσεγγίσει τη νύφη της και να αγκαλιάσει ξανά τον εγγονό της. Πώς θα αντιδράσει η Μαρία όταν διαπιστώσει την ομοιότητα του αδικοχαμένου γιου της με τον εγγονό της; Είναι έτοιμη η νύφη της να τη δεχτεί ξανά στη ζωή της;

Το δεύτερο πακέτο αποτελεί μια ιδιαιτερότητα, αφού και οι δύο πλευρές επικοινώνησαν με το Πάμε Πακέτο εκφράζοντας την ίδια επιθυμία. Αποστολείς του πακέτου είναι ένας πατέρας με την κόρη του που θέλουν όσο τίποτα στον κόσμο να συναντήσουν τη δίδυμη αδερφή της κόρης, την οποία αποχωρίστηκαν λίγες ημέρες μετά τη γέννησή της, αφού δόθηκε για υιοθεσία. Ο Παντελής δεν θα ξεχάσει ποτέ εκείνη τη νύχτα που η γυναίκα του έφερε στον κόσμο μόνη της τις δύο δίδυμες κόρες τους. Η χαρά του ζευγαριού όμως δεν κράτησε για πολύ, αφού λίγες ώρες μετά η μητέρα έφυγε από τη ζωή από ακατάσχετη αιμορραγία. Η φτώχεια και η ανέχεια ανάγκασαν τον τραγικό πατέρα να αποχωριστεί τα δύο νεογέννητα παιδιά του δίνοντάς τα σε ίδρυμα. Έπειτα από λίγο καιρό, ενημερώθηκε ότι το ένα κοριτσάκι θα δινόταν για υιοθεσία στην Αμερική. 52 χρόνια μετά, ο Παντελής και η κόρη του Λίτσα, που έμαθε για την ύπαρξη της αδερφής της σε αρκετά μεγάλη ηλικία, εύχονται να έρθει η στιγμή που περίμεναν μια ζωή. Πώς θα νιώσουν όταν μάθουν ότι την ίδια επιθυμία για αυτή την συνάντηση μοιράζεται μαζί τους και η παραλήπτρια;

Το Πάμε Πακέτο επιστρέφει, δυνατότερο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη, στις 21:00.

Πώς φωνάζει χαϊδευτικά την Ελένη ο Ματέο

Όπως τα περισσότερα ζευγάρια, έτσι και ο Ματέο Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη έχουν βρει ο ένας για τον άλλο ένα παρατσούκλι, στο πλαίσιο του δικού τους, εσωτερικού κώδικα συνεννόησης.

 

Δεν γνωρίζουμε πως φωνάζει η Ελένη το Ματέο, εκείνος πάντως, σύμφωνα με το queen.gr, την αποκαλεί «Μπελελέν», το οποίο, όπως ο ίδιος εξήγησε σε φιλικό του πρόσωπο που τον ρώτησε, είναι η ελληνική βερσιόν του Belle Helene (Ωραία Ελένη).

ΒΙΝΤΕΟ -Σάσα Σταμάτη: Παραλίγο να πνιγεί κατά τη διάρκεια του «Πρωινού mou»

Παραλίγο να πνιγεί η Σάσα Σταμάτη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό mou»!
Η δημοσιογράφος μπήκε στη θάλασσα ενώ είχε πολλά μποφόρ, με αποτέλεσμα να την παρασύρουν τα κύματα και να μην μπορεί να βγει έξω!

Τότε η Σάσα άρχισε να ζητά βοήθεια, ενώ η Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Άκης Πετρετζίκης μαγείρευαν! Ευτυχώς αμέσως ο ναυαγοσώστης έσπευσε να την βγάλει από τη θάλασσα! Μάλιστα για να την συνεφέρει της έδωσε το φιλί της ζωής!

Αυτό το συμβάν ήταν στημένο. Έγινε για να μας δείξουν πως κάποιος μπορεί να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε κάποιον που πνίγεται.
gossip-tv.gr

Γυναίκα της χρονιάς… η Πόπη Τσαπανίδου!

«Τηλεοπτική προσωπικότητα της χρονιάς» ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού «Life & Style» η Πόπη Τσαπανίδου η οποία σε συνέντευξή της επισημαίνει ότι προτιμά να τον χαρακτηρισμό «όμορφος άνθρωπος» από το «ωραία γυναίκα»!»

Ποτέ δεν είχα στόχο τα βραβεία. Πάντοτε προσπαθούσα να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα την δουλειά μου. Το βραβείο αυτό όμως είναι μια ευχάριστη έκπληξη», δηλώνει η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων…

panoramapress.gr
Enhanced by Zemanta

Τατιάνα Στεφανίδου και Δέσποινα Βανδή: Γυμνάζονται και μαγειρεύουν!

Σήμερα, Πέμπτη 14/6 στις 15:30 η Τατιάνα Στεφανίδου υποδέχεται στο σπίτι της και στο πλατό τη Δέσποινα Βανδή. Γυμνάζονται και μαγειρεύουν!


Οι θαυμαστές της κατέκλυσαν το στούντιο για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους σταρ. Οι δύο κυρίες, που συναντήθηκαν μετά από 2½ χρόνια έκαναν μία ενδιαφέρουσα κουβέντα με πολλές… «αποκαλύψεις».

Πρώτα όμως η Δέσποινα επισκέφτηκε την Τατιάνα στο σπίτι της και ανέλαβε να της δείξει το πρόγραμμα γυμναστικής, που ακολουθεί. Μετά, μπήκε στην κουζίνα της παρουσιάστριας και έφτιαξε ένα κέικ σοκολάτας, που τρελαίνονται τα παιδιά της.

Στο στούντιο η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη και εξήγησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια, με ποιο τρόπο διατηρεί ζωντανή την ερωτική τους ζωή.

Ακόμα, περιέγραψε την καθημερινότητα με τα παιδιά της και αφηγήθηκε πως αντέδρασε όταν η κόρη της, της είπε ποιο επάγγελμα θέλει να ακολουθήσει όταν μεγαλώσει…

Και φυσικά τραγούδησε στο στούντιο της εκπομπής τις νέες της επιτυχίες από τον καινούριο διπλά πλατινένιο δίσκο «Άλλαξα» με την υπογραφή του Φοίβου.

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Κάηκε ο κινηματογράφος που δούλευε ο Άγγελος Πυριόχος

​Άγνωστοι έκαψαν τον θερινό κινηματογράφο «Χρήστος Νέγκας», στη Ζάκυνθο, όπου τον τελευταίο καιρό εργαζόταν ο γνωστός δημοσιογράφος Άγγελος Πυριόχος.

Ο ίδιος με πόνο ψυχής και μεγάλη οργή ανακοίνωσε το δυσάρεστο νέο μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook κι έστειλε ένα μήνυμα στους άγνωστους που έβαλαν φωτιά στο μοναδικό πνεύμονα πολιτισμού στο νησί.

«Κλαίω από οργή. Μας έκαψαν τον θερινό κινηματογράφο στο νησί. Αφού προηγουμένως έκλεψαν. Τόσοι κόποι, τόσα ξενύχτια, τόσα έξοδα χαμένα. Δεν ήταν η κλοπή το ζητούμενο. Ενοχλούσε η παρουσία και η φωνή της ομάδας του Stigma Fm. Αυτοί που μας θέλουν νησί τυφλών, φοβούνται το φως του σινεμά. Τα δάκρυα στα μάτια του μικρού κοριτσιού που ήρθε και μου είπε: “έχω 20 ευρώ, φτάνουν για να πάρετε νέα μηχανή;” με συνέφεραν. Τον παράδεισό μας δεν θα τον γκρεμίσουν έτσι εύκολα. Έπεσα με αεροπλάνο και σώθηκα. Ο Παράδεισός μας θα ξαναστηθεί κουφάλες», έγραψε ο δημοσιογράφος.

Από τις κάμερες ασφαλείας καταγράφηκε όλο το καταστροφικό έργο των δραστών. Μάλιστα ο γνωστός δημοσιογράφος ανήρτησε το συγκεκριμένο video στη σελίδα του στο Facebook.

Σ’ αυτό φαίνονται καθαρά δύο άγνωστοι να φεύγουν τρέχοντας από τον κινηματογράφο, κρατώντας στα χέρια τους τα κλοπιμαία, ενώ δευτερόλεπτα μετά ξεσπά φωτιά στο δωματιάκι που ήταν η μηχανή προβολής.

Η μηχανή προβολής και το ηχητικό σύστημα κάηκαν ολοσχερώς, ενώ η ζημιά που προκλήθηκε φτάνει περίπου τα 40.000 ευρώ.

Στον κινηματογράφο ο Δήμος είχε δώσει την ονομασία «Χρήστος Νέγκας», προς τιμή του γνωστού ηθοποιού, ο οποίος γεννήθηκε στη Ζάκυνθο και έφυγε ξαφνικά σε νεαρή ηλικία από ανακοπή καρδιάς.

Η κόρη του Αθηναΐς Νέγκα, σε επαφή που είχε με την εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» δήλωσε ότι δεν έχει να κάνει κανένα σχόλιο για το συμβάν, τονίζοντας ότι δεν είναι κάτι που την αφορά.

Θύμα απάτης του διαδικτύου ξανά η Αγγελική Νικολούλη

Είναι η δεύτερη φορά που η Αγγελική Νικολούλη πέφτει θύμα του διαδικτύου. Η πρώτη ήταν πριν από αρκετό καιρό, όπου κάποιος είχε δημιουργήσει ψεύτικο λογαριασμό με τα στοιχεία της στο facebook. Τώρα, μια κοπέλα αγνώστων στοιχείων δημιούργησε λογαριασμό στο Twitter με το όνομα της γνωστής παρουσιάστριας.

Μάλιστα η κοπέλα έδινε λύση στα προβλήματα των φίλων. Απαντούσε σε όλες τις αναρτήσεις-tweets των φίλων της σαν Νικολούλη, ενώ φαίνεται από τον τρόπο γραφής της ότι γνώριζε καλά την παρουσιάστρια!

«Την εντοπίσαμε και ενημερώσαμε τον κόσμο του διαδικτύου πως δεν είμαι εγώ.Θα πρέπει να παρακολουθούσε τα πάντα», δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη.

Οι φίλοι της στο Twitter υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πηγαίνει καλά, όταν είδαν πως έκανε πολλά ορθογραφικά λάθη. Η Νικολούλη υποστήριξε πως «πιθανότατα η κοπέλα να μη γνώριζε την ελληνική γλώσσα».

ΒΙΝΤΕΟ -Ελένη Μενεγάκη: «Συγνώμη που δεν είμαστε Σκορδάδες»

«Τα πήρε» η Ελένη Μενεγάκη σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή και άρχισε να φωνάζει.

 Στο στόχαστρο μπήκε η Φαίη Σκορδά, χωρίς όμως, να φταίει και να το γνωρίζει, επίσης.

Ένα από τα θέματα που προέκυψαν στην εκπομπή ήταν τα ωραία σώματα σε κάθε ηλικία.

Τότε ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε πως η παρουσιάστρια θεωρεί το πάνελ της μεγάλους και χωρίς ωραία σώματα και τότε η Ελένη Μενεγάκη εξοργίστηκε και άρχισε το παραλήρημα:

«Εγώ πρώτη δεν λέω για το δικό μου το κορμί... τι να κάνουμε παιδιά δεν είμαστε 20 χρονών, αλλά και στα 20 που ήμασταν κοκαλιάρες είχαμε πάλι το πρόβλημά μας. Τι να κάνουμε να πεθάνουμε; Και για μας υπάρχει ζωή φίλες και φίλοι, δεν θέλω να πτοείται κανείς σας, δεν έχουμε δικαίωμα κι εμείς στη ζωή;», είπε η παρουσιάστρια. 

Ενώ όταν ο δημοσιογράφος της είπε «συγνώμη που δεν είμαστε Πετρετζίκηδες ρε συ Ελένη», εκείνη του απάντησε με δυνατή φωνή και νεύρο «συγνώμη που δεν είμαστε Σκορδάδες ρε συ Γρηγόρη»

Kοριτσάκι περιμένει η Μαριέττα Χρουσαλά

Πιο ευτυχισμένη και χαρούμενη από ποτέ είναι αυτήν την περίοδο η Μαριέττα Χρουσαλά. Η νεαρή παρουσιάστρια, που θα γίνει σε λίγους μήνες μανούλα, απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα και μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.
 
Φορώντας ένα μοβ μπικίνι και ένα μαντήλι στα μαλλιά, η Μαριέττα που βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα και τους φίλους τους στην παραλία της Βουλιαγμένης. Στην παρέα της ήταν και η Δέσποινα Καμπούρη με την κορούλα της, που έχει κλέψει την καρδιά της Μαριέττας. 
 
Η μέλλουσα μανούλα, ήταν πολύ χαλαρή και ευδιάθετη και όπως διαβάζουμε στο “Hello!” πριν λίγες μέρες έμαθε και το φύλλο του μωρού που περιμένει και θα είναι κοριτσάκι!
 
Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!
Enhanced by Zemanta

Γ. Αρναούτογλου: Τρυφερά φιλιά με την νέα σύντροφό του!

Τον πιο γλυκό καλοκαιρινό έρωτα ζει αυτήν την περίοδο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής λίγο καιρό μετά το χωρισμό του με την Νικόλ, γύρισε σελίδα στη ζωή του και όπως όλα δείχνουν βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της 30χρονης Κατερίνας.
 
Λίγες μόλις μέρες μετά τη δήλωσή του στον Γιώργο Λιάγκα πως υπάρχει ένα φλερτ με μια κοπέλα από τη Νάξο, όπου ο ίδιος σκέφτεται να περάσει και τις φετινές διακοπές του, ο φωτογραφικός φακός του “ΟΚ!” τον απαθανάτισε με την νέα του αγαπημένη σε τρυφερές στιγμές.
 
Οι δυο τους έκαναν τα ψώνια τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο στα Σπάτα και πέρασαν λίγο χρόνο μαζί. Χαμόγελα, τρυφερές ματιά και φιλιά μαρτυρούσαν πως ο Γρηγόρης είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει.
 
Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Η Ιρίνα Σέικ γδύνεται για Γερμανούς-Έξαλλος ο Ρονάλντο [εικόνες+βίντεο]

Η νέα φωτογράφηση της Ρωσίδας σουπερμοντελ -και μόνιμης συντρόφου του Κριστιάνο Ρονάλντο- για την Γερμανική έκδοση του GQ είναι από τις πλέον σέξι της καριέρας της. Μπόνους το συνοδευτικό βίντεο. Με διαφορά ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε την μέρα σας.

Βρεγμένα μαλλιά, γόβες στιλέτο, βλέμμα που ακινητοποιεί ρινόκερο και φόντο τους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης.

Αυτό είναι το σκηνικό εστέτ χλιδής που αποτελεί το πλαίσιο της τελευταίας φωτογράφησης του πανύψηλου κοριτσιού από την Σιβηρία για το γερμανικό GQ.

Εννοείται πως υπάρχει και συνοδευτική συνέντευξή, με ατάκες όπως «Δε θα με ακούσει κανείς ποτέ να κλαίω. Δουλεύω σκληρά και είμαι αξιόπιστη. Αυτές είναι αρετές που πήρα από την οικογένειά μου». Την οποία κανείς ποτέ δεν διαβάζει.

Αν και πιο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η αντίδραση του συντρόφου της, Κριστιάνο Ρονάλντο, που έχει βεβαρυμένο φρικαρίσματος όταν η 26χρονη βγαίνει πιο σέξι από ότι επιθυμεί. Αν και προσπαθεί να μην εκδηλώνει την ζήλια του δημόσια, αφού κάνει κακό στην εικόνα του.

Συγκεκριμένα η τελευταία φορά που εκδήλωσε δημόσια τον θυμό του ήταν δυο χρόνια πριν, σε μια wet t-shirt φωτογράφηση της Ιρίνα για το Νοτιοαφρικάνικο GQ, με αφορμή την οποία είχε δηλώσει «Δεν θέλω να βλέπουν άλλοι άντρες το κορμί του κοριτσιού μου».

Μενεγάκη: «Νίκο μου, ματς, μουτς...πουτς»!

Για άλλη μια φορά η Ελένη Μενεγάκη έφτιαξε το κέφι όσων την ακολουθούν στο twitter, καθώς ένα μικρό ορθογραφικό λαθάκι ήταν αρκετό για να γίνει «πιπεράτο» ένα φιλικό μήνυμα.

Η παρουσιάστρια ήθελε να στείλει μέσω twitter φιλιά στο φίλο της Νίκο Μουτσινά και έγραψε: «Νίκο μου, γλυκό μου αγόρι, πάλι πέρασα υπέροχα μαζί σου!!Μην μου χάνεσαι σε παρακαλώ! Μουτς μουτς πουτς!».

Όταν κατάλαβε το λάθος της, επανήλθε ζητώντας συγγνώμη: «Το μήνυμα για τον Μουτσινάκο ήταν φιλάκια!!Δηλαδή μουτσμουτς μουτς!!Συγνώμη. Απο βιασύνη! Ξέρετε...».

Μάλλον ακολούθησε τρελό δούλεμα γιατί λίγο αργότερα έγραψε: «Έλα ρε παιδιά, κόψτε την πλάκα!Κανένας από εσάς δε κάνει λάθος;;».

Γκρίζα διαφήμιση του Λάκη, στα Goody’s του Βγενόπουλου…

Ο Λάκης ο Λαζόπουλος, μέσα από τις εκπομπές του, εκτός από τους παχυλούς μισθούς μπορεί να εξασφαλίσει αρκετά ακόμα έσοδα, που ο απλός κόσμος που τον απολαμβάνει δεν τα καταλαβαίνει. 
 
Ο άνθρωπος που χρησιμοποιεί το ταλέντο του και το χιούμορ του με περισσό λαικισμό για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του, κάνει έμμεση διαφήμιση, όπου αυτός θεωρεί σκόπιμο. 
 
Χτες ανέφερε σε μια αποστροφή της ομιλίας του «πάει ο ντιλιβεράς από τα Goody’s» . Για να ξέρουν οι αναγνώστες και να πονηρεύονται. Αυτό δεν είναι έμμεση διαφήμιση της εταιρείας του Βγενόπουλου στον οποίο ανήκει η γνωστή αλυσίδα; Και κατά πόσο τέτοιες εταιρείες ανήκουν στα συμφέροντα του…λαού που υπερασπίζονται με τόσο πάθος;

Και για να εξηγούμεθα. Δεν έχουμε τίποτα με τις εταιρείες αυτές ή παρόμοιες τους. Κατακρίνουμε τον κύριο Λάκη που το παίζει ρομπέν των δασών , εκμεταλλευόμενος τον πόνο του απλού κοσμάκη, που δεν ξέρει το παιχνίδι του…
parapolitika.gr

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Μάρθα Καραγιάννη: Απλήρωτη από τους "Βασιλιάδες" - Ανεβαίνει στο "σανίδι".

Η Μάρθα Καραγιάννη αποφάσισε να επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι. Με "κουρεμένη" τη σύνταξη και απλήρωτη από τη σειρά " Βασιλιάδες" δεν είχε και πολλές λύσεις.

Δηλώνει χαρακτηριστικά στην Espresso: " Ο λόγος της επιστροφής μου; Κατ' αρχήν η φτώχεια που μας δέρνει και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται αύριο".

Στη νέα επιθεώρηση, που θα ξεκινήσει περιοδεία στις 2 Ιουλίου, αλλά δεν έχει τίτλο ακόμα, η Μάρθα Καραγιάννη υποδύεται μα διασκάλα. " Θα υποδυθώ μια δασκάλα που είχε μαθητές τους περισσότερους από τους 300 της Βουλής και λέω τα σουσούμια τους".

Η Μάρθα Καραγιάννη, με την ευκαιρία, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι παραμένει απλήρωτη από τους "Βασιλιάδες".

Λέει: "Χρωστάνε σε όλους μας για τα γυρίσματα που κάναμε πριν από έναν χρόνο. Είπαν ότι θα δώσουν ένα μέρος τον Ιούλιο. Ίδωμεν...Αν δεν δώσουν, θα σταματήσουμε να γυρίζουμε νέα επεισόδια. Αυτό σημαίνει, ότι αν δεν πληρωθούμε, δεν θα μπούμε στο στούντιο και ας σταματήσει η σειρά. Αυτή είναι η απόφαση όλων μας. Για την ώρα "τρώω" από τα έτοιμα αλλά κι αυτά κάποτε τελειώνουν".

Πηγή: Espresso

Διέγραψαν την Αντωνοπούλου

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών συνήλθε σήμερα και έκρινε ομόφωνα πειθαρχικά ελεγκτέα τη δημοσιογράφο Εύα Αντωνοπούλου, για παράβαση του άρθρου 7, παρ. 1, εδ. α’ και θ’ του Καταστατικού και άρθρου 5, παρ. γ’ του Κώδικα Αρχών Δεοντολογίας που επιβάλλει στον δημοσιογράφο "να μην επιδιώκει και να μη δέχεται τη διαφημιστική χρήση του ονόματος, της φωνής και της εικόνας του, παρά μόνο για κοινωφελείς σκοπούς».

Με ψήφους 3 έναντι 2, επιβλήθηκε στη δημοσιογράφο προσωρινή διαγραφή 6 μηνών από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την προσωρινή διαγραφή 1 έτους.

Η Όλγα Φαρμάκη φωτογραφίζεται με μαγιό και φέρνει καύσωνα [εικόνες]


Για την καλοκαιρινή συλλογή με μαγιό της σχεδιάστριας Σοφίας Δριστέλα φωτογραφήθηκε η Όλγα Φαρμάκη, ανάβοντας φωτιές στον αντρικό πληθυσμό.


Η μελαχρινή καλλονή απαθανατίστηκε από τον φακό της «Espresso» με τα μικροσκοπικά μπικίνι και τα νέα βραχιόλια και κολιέ της σχεδιάστριας, η οποία δήλωσε σχετικά: 

 

«Η Όλγα είναι φίλη μου και νομίζω το ιδανικότερο άτομο για τη συγκεκριμένη φωτογράφηση και για τα μαγιό και τα κοσμήματά μου. Είναι μια Λατίνα καλλονή και μπορεί να αναδείξει αυτό που θα φορέσει».

 

 

 

 

 

 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...