Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Η Καίτη Φίνου και η απόπειρα βιασμού από τρεις αγνώστους σε οικοδομή

Μια απίστευτη ιστορία που της συνέβη πριν από μερικές μέρες βγήκε και κατήγγειλε σήμερα η πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια της εποχής των βιντεοκασετών, Καίτη Φίνου.

«Ήταν τρεις το μεσημέρι και μια φίλη μου πήγαινε κάπου στα Άνω Λιόσια. Εκεί χάνει το σήμα το GPS, οπότε πήρε την απόφαση να ρωτήσει κάποιον περαστικό. Ρώτησε μέσα από το αυτοκίνητο, δεν της έδωσαν σημασία, οπότε βγήκε από το αυτοκίνητο με αναμμένη τη μηχανή για να ρωτήσει κάποιον. Την πλησίασε ένας πολύ αδύνατος, μικροκαμωμένος τσιγγάνος που υπό άλλες συνθήκες, επειδή είναι γυμνασμένη μπορεί αν ήταν μόνος του να τον έδερνε κιόλας. Πήγε κοντά της και καλά για να της πει το δρόμο που έψαχνε. Τότε την άρπαξε από την μπλούζα και της είπε: "Έλα να σου δείξω". Η φίλη μου πριν προλάβει να αντιδράσει βρέθηκε σχεδόν να αιωρείται. Βρέθηκαν από το πουθενά άλλοι δύο και την σήκωσαν ψηλά για να την μεταφέρουν.

Την στιγμή που την κουβαλούσαν στην οικοδομή μια κοπέλα άπλωνε τα ρούχα στο μπαλκόνι της και τα έβλεπε όλα. Αλλά δεν πήγε κανένας να την βοηθήσει. Την μετέφεραν σε μια οικοδομή 30 μέτρα από το αυτοκίνητο, το οποίο ήταν με αναμμένη τη μηχανή και ανοιχτή την πόρτα. Ο ένας από τους τρεις κάθισε πάνω στο στέρνο της με γυρισμένη την πλάτη του προς εκείνη, ο άλλος ήταν από κάτω και προσπαθούσε να της κατεβάσει το παντελόνι και ο τρίτος της κρατούσε τα χέρια για να μην τα κινεί. Το καλό είναι ότι επειδή είναι γυμνασμένη δεν μπόρεσαν να της κατεβάσουν εντελώς το παντελόνι και έτσι καθυστέρησαν. Μέχρι που πέρασε ένας δικός τους που πουλούσε καρπούζια και κάτι τους είπε στη γλώσσα τους και έφυγαν. Ο άνθρωπος αυτός που εμπόδισε το βιασμό της την μετέφερε κιόλας στην ΓΑΔΑ. Δεν μπόρεσε όμως να αναγνωρίσει κάποιον από τους επίδοξους βιαστές της εκείνη τη στιγμή διότι λιποθύμησε. Πήγε σήμερα για αναγνώριση στην Αστυνομία και αναγνώρισε τον έναν. Είναι φανερό ότι είχαν στόχο μόνο τον βιασμό γιατί δεν της πήραν το αυτοκίνητο που είχε πάνω τα κλειδιά ή τα δύο κινητά τηλέφωνα που είχε πάνω στο καντράν».

Αυτή είναι η ιστορία που περιέγραψε σήμερα σε γνωστό lifestyle σάιτ η Καίτη Φίνου, πάντα με στόχο «να περάσω ένα μήνυμα προς όλες τις γυναίκες. Όταν οδηγούμε δεν κατεβαίνουμε από το αυτοκίνητο για να ρωτήσουμε και έχουμε πάντα κλειδωμένες τις πόρτες μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...