Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Αλιάγας: Μέρκελ και Σόιμπλε σταματήστε να λέτε τους Ελληνες τεμπέληδες και κλέφτες

Σοκαρισμένος δηλώνει ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Νίκος Αλιάγας από την εικόνα που αντίκρυσε στην Ελλάδα κατά την πρόσφατη επίσκεψή του και ενώ είχε μεσολαβήσει διάστημα έξι μηνών από την τελευταία φορά που είχε έρθει. 

Français : Nikos Aliagas au festival de Cannes.
. (Photo credit: Wikipedia)
 Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική εφημερίδα «Le Matin» ο Νίκος Αλιάγας λέει πως «η Ελλάδα έτσι όπως την ήξερα, δεν υπάρχει πια». Οπως ο ίδιος εξηγεί σε αντίθεση με το παρελθόν που οι άνθρωποι έβγαιναν έξω και διασκέδαζαν, τώρα όταν έρχεται ο λογαριασμός κοιτούν αμήχανα και μοιράζονται τα έξοδα.


«Παλιότερα οι άνθρωποι στην Ελλάδα ήταν γενναιόδωροι και φιλόξενοι, όπως υπαγορεύει η παράδοσή μας» συνεχίζει ο παρουσιαστής.«Τώρα, είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν την Γερμανία».
Ο Νίκος Αλιάγας αναφέρθηκε, επίσης, στις άσχημες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα. «Η μιζέρια βρίσκεται παντού.Είδα ακόμη και ανθρώπους με κουστούμια και γραβάτες να ψάχνουν στα σκουπίδια. Οι άνθρωποι έχουν ταπεινωθεί». 

Μάλιστα, αναφερόμενος στη γερμανίδα καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ και στον γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επεσήμανε πως θα πρέπει να πάψουν να λένε πως οι Ελληνες είναι τεμπέληδες και κλέφτες.  «Η Μέρκελ και ο Σόιμπλε λένε ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και κλέφτες, αλλά αυτό πρέπει να σταματήσει».

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική εφημερίδα, ο Νίκος Αλιάγας αναφέρθηκε και στη «Χρυσή Αυγή, τονίζοντας πως τα ακραία δεξιά κόμματα δεν είχαν ποτέ απήχηση στην Ελλάδα μέχρι τώρα. «Οι Χρυσαυγίτες εκμεταλλεύονται την απελπισία του κόσμου. Συνοδεύουν τις γιαγιάδες στην τράπεζα για να της προστατεύσουν από τις κλοπές, που έχουν αυξηθεί πολύ. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο. Η Ευρώπη παίζει με τη φωτιά!» κατέληξε.
Enhanced by Zemanta

VIDEO - Διακοπές στην Κρήτη κάνουν Ρομάν Αμπράμοβιτς και Τζον Τέρι

Διακοπές στην χώρα μας απολαμβάνει εδώ και λίγες ημέρες ο Ρώσος μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς και ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Τσέλσι, Τζον Τέρι.


Η πολυτελή θαλαμηγός του πάμπλουτου επιχειρηματία αναχώρησε από την περιοχή του Αγίου Νικολάου Κρήτης για άγνωστο προορισμό και δεν αποκλείεται και πάλι να είναι επί ελληνικού εδάφους. . Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων, οι κάτοικοι της περιοχής αντίκρισαν την πολυτελή θαλαμηγό του 46χρονου μεγιστάνα, αλλά δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν σε ποιον πλούσιο ανήκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο Ρομάν Αμπράμοβιτς όσο και ο διεθνής ποδοσφαιριστής παρέμειναν όλες αυτές τις ημέρες πάνω στη θαλαμηγό και αρκέστηκαν μόνο σε μικρές εξορμήσεις σε ερημικές παραλίες με το φουσκωτό που διαθέτει το πλωτό παλάτι.
Δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται τη χώρα μας και δη τη Κρήτη ο Ρώσος μεγιστάνας, αφού τα τελευταία χρόνια σχεδόν κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται την Κρήτη, όπου παραμένει για λίγες ημέρες και έπειτα βάζει πλώρη για άλλα ελληνικά νησιά.

Π. Βλαντή: "Στον έρωτα χάνω τον εαυτό μου και μπαίνω στη σκιά του άλλου"

Η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε στο περιοδικό "ΕΓΩ" για την ταμπέλα της μοιραίας γυναίκας, για την προσωπική της ζωή, για τους παράνομους έρωτες αλλά και για το πόσο πολύ γραπώνεται από μία σχέση!

Η ταλαντούχα ηθοποιός δήλωσε ότι της αρέσει η ταμπέλα της μοιραίας γυναίκας: "Μου αρέσει η ταμπέλα της μοιραίας γυναίκας! Θέλω να την έχω για καιρό. Όμως δεν ήθελα αποκλειστικά μόνο αυτή. Γι' αυτό αργότερα, υποδύθηκα το κορίτσι της διπλανής πόρτας ή ακόμα και την αδίστακτη γυναίκα."

Για την προσωπική της σχέση είπε: 
"Ζω εφτά χρόνια με τον Νίκο. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Είναι πολύ προσωπικά αυτά τα θέματα για να τα δημοσιοποιήσω."

Στο αν η ίδια η ίδια γραπώνεται από μία σχέση απάντησε: "Χάνω τον εαυτό μου και μπαίνω στη σκιά του άλλου. Δεν βγάζω το "εγώ" μπροστά. Μένω πίσω. Μου αρέσει ο άντρας να είναι ο αρχηγός, μου αρέσει να είναι μπροστά."

Τέλος για τους παράνομους έρωτες αποκάλυψε: "Έχουν απιστήσει σε μένα. Εγώ ποτέ. Ευτυχώς ήταν σε μικρή ηλικία και το ξεπέρασα. Είναι κατάρα ο παράνομος έρωτας. Όταν ερωτεύεσαι έναν άνθρωπο και είσαι μαζί του, πως είναι δυνατόν να σκέφτεσαι να πας με κάποιον άλλο; Έτσι το βλέπω. Στον έρωτα είμαι... μονοφαγού."


Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ που κυκλοφορεί

Οι Τούρκοι υποκλίνονται στη Φιλίνη

Μια νέα καριέρα για την Ελένη Φιλίνη στη γειτονική Τουρκία. Η Ελληνίδα ηθοποιός, εκτός από το σίριαλ «Δύο όχθες, ένας Ισμαήλ», όπου πρωταγωνιστεί στο πλάι του μεγάλου Τούρκου ηθοποιού Ερντάλ Οζγιαγτζιλάρ και το οποίο άρχισε ήδη να προβάλλεται εκεί, δέχθηκε πρόταση για ταινία μεγάλους μήκους, αλλά και για να τραγουδήσει σε νυχτερινά κέντρα της Πόλης.


Την ίδια στιγμή εισπράττει εγκωμιαστικά σχόλια από τον τουρκικό Τύπο για την ομορφιά της. «Πού την είχατε κρυμμένη;» και άλλα τέτοια γράφονται για την εξωτική ομορφιά της που παραπέμπει σε ηρωίδες της Ανατολής.

Η Ελένη το παρακάμπτει και μιλάει μόνο για τις βολιδοσκοπήσεις που δέχθηκε: «Οι κριτικές είναι πολύ καλές και τα σχόλια πράγματι συγκινητικά, αλλά αυτά δεν μου αρέσει να τα λέω εγώ. Μου πρότειναν να παίξω σε κοινωνικό δράμα και να τραγουδήσω. Αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω. Εχω δώσει τόσο βάρος σε αυτό που κάνω, γιατί πάει πολύ καλά και μου αρέσει και επικεντρώνομαι σε αυτό. Υγεία να έχουμε και βλέπουμε. Δεν μπορώ να σκορπίζομαι σε εκατό πράγματα. Καθετί θέλει τον χρόνο του. Εδώ οι άνθρωποι δουλεύουν 12 με 15 ώρες την ημέρα. Δεν βγαίνει διαφορετικά».

Η ζωή της Ελένης Φιλίνη μοιράζεται σε Τουρκία και Ελλάδα εκ των πραγμάτων, γιατί έχει και στη χώρα μας ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. «Πολύ πριν υπογράψω συμβόλαιο συνεργασίας στην Τουρκία είχα κλείσει για δύο ταινίες. Η μία γυρίστηκε ήδη και τώρα αρχίζουν τα γυρίσματα της δεύτερης. Πρόκειται για την “Αλλη εικονική πραγματικότητα”, την πρώτη ελληνική ταινία με σπέσιαλ εφέ του Παναγιώτη Λιακόπουλου, που είναι βασισμένη στο βιβλίο του Θόδωρου Αντωνίου. Θα ενσαρκώσω τον ρόλο της θεάς Ηρας».

Οσο για το τουρκικό σίριαλ, η Ελένη Φιλίνη δήλωσε: «Είναι μια σπουδαία δουλειά στην οποία θα ήθελαν να συμμετέχουν πολλοί Τούρκοι ηθοποιοί. Είναι υπερπαραγωγή, άρτια από τεχνικής πλευράς, με συνεργείο σαράντα δύο ατόμων, με μια εκπληκτική σκηνοθεσία του Κεμάλ Οζούν, με διευθυντή φωτογραφίας τον πανεπιστημιακό δάσκαλο Μετέ Σενέρ. Είναι μια δουλειά δομημένη σωστά και χαίρεσαι να δουλεύεις, και το κλίμα είναι πολύ όμορφο» δήλωσε η Ελένη Φιλίνη.

Ηδη γυρίστηκε ο κύκλος των πρώτων έξι επεισοδίων, που τον χειμώνα θα προβληθούν από ελληνικό κανάλι, και τα γυρίσματα θα συνεχιστούν τη νέα σεζόν.


ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΥ/ espresso

Η μήνυση και το ξέσπασμα του Λάκη Γαβαλά: «Τα στελέχη μου, με οδήγησαν στην καταστροφή»

Δεν έχει τέλος η υπόθεση με τα χρέη του Λάκη Γαβαλά. Μετά τις απανωτές συλλήψεις ο γνωστός επιχειρηματίας καταθέτει μήνυση και αποκαλύπτει ποιοι είναι αυτοί που τον οδήγησαν στην καταστροφή.

Μέσα από τη μήνυσή του ο Λάκης Γαβαλάς περιγράφει το χρονικό της κατάρρευσης του και επιρρίπτει ευθύνες κατά των εννέα μεγαλοστελεχών της εταιρείας στην οποία ήταν μεγαλομέτοχος και πρόεδρος. Ο γνωστός επιχειρηματίας ρίχνει τις ευθύνες στα στελέχη της εταιρείας του και συγκεκριμένα τον πρώην γαμπρό του και διευθύνοντα σύμβουλο, στη διευθύντρια οικονομικών υπηρεσιών και την ταμεία, στο διευθυντή μηχανογράφησης, στον προϊστάμενο του λογιστηρίου, του δικηγόρου της επιχείρησης σε θέματα φοροτεχνικά, του προσωπάρχη, σε μια πωλήτρια και σε έναν υπάλληλο του λογιστηρίου κάνοντας λόγο για ένα πάρτι σπατάλης που κράτησε πολλά χρόνια και οδήγησε στο γκρέμισμα της αυτοκρατορίας του.


«Τα εν λόγω στελέχη της εταιρείας είχαν προνομιακή κυριολεκτικά μεταχείριση. Εκτός του ότι αμείβονταν με παχυλότατους μισθούς και υπέρογκα μπόνους είχαν στην κατοχή τους πολυτελέστατα αυτοκίνητα μάρκας Mercedes κινητά τηλέφωνα, ακόμη και e-pass για τις διελεύσεις στην Αττική Οδό», αναφέρει στη μήνυσή του, αποκαλύπτοντας πως όταν σήμανε κόκκινο συναγερμό, οι μηνυόμενοι αντί να θέσουν τους εαυτούς τους στη διάθεση και την υπηρεσία της εταιρείας που τους είχε ευεργετήσει και τους είχε πλέον ανάγκη,  υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους και αποχώρησαν προβάλλοντας αστείες δικαιολογίες.

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ το "πλωτό παλάτι" των Πατίστα - Χρουσαλά για χρέη 1 εκ. ευρώ

"Έδεσαν το κότερο του Λέοντα" είναι ο τίτλος του ένθετου Real Life, που κυκλοφορεί αύριο με τη Real News.

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ  το "πλωτό παλάτι" των Πατίστα - Χρουσαλά για χρέη 1 εκ. ευρώ που έχει ο εφοπλιστής.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα το "Mirage"  το πολυτελές κότερο που απέκτησε ο Λέοντας Πατίστας μετά το γάμο του με τη Μαριέττα Χρουσαλά έγινε στόχος του ΣΔΟΕ και όλα δείχνουν ότι το "παλατάκι" του ζεύγους  δεν ήταν... γούρικο!


Θα ξαναδούμε τους "Ραδιο Αρβύλα" και την επόμενη σεζόν;

Πριν καλά - καλά προλάβουν να αποχαιρετίσουν το κοινό τους, οι fan της εκπομπής άρχισαν ήδη τις ερωτήσεις για το πότε θα ξαναδούν την παρέα του Αντώνη Κανάκη σε νέες τηλεοπτικές περιπέτειες.
Η τηλεθέαση της εκπομπής άλλωστε, για τη σεζόν που πέρασε, έδειξε ότι το τηλεοπτικό κοινό της δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση, ακόμα και σε ένα δύσκολο τηλεοπτικό τοπίο.

Όπως διαβάζουμε στην Espresso λοιπόν, οι "Ράδιο Αρβύλα" αναμένεται να συζητήσουν με τον ΑΝΤ1 και να υπογράψουν αν όλα πάνε καλά, μέσα στον Ιούνιο. Μετά βέβαια από τις εκλογές...

Σύμφωνα με την εφημερίδα, τόσο ο ΑΝΤ1 όσο και η τηλεοπτική παρέα, θέλουν να συνεχίσουν. Το θέμα είναι, αν θα γίνουν οι απαραίτητες υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές, για να καταλήξουν σε συμφωνία.

Εν αναμονή λοιπόν, αν και όλα, προς το παρόν τουλάχιστον, δείχνουν ότι θα επιτευχθεί συμφωνία.

Το "Πρωινό mou" έφυγε για Τήνο για την βάφτιση του μικρού Γιάννη!

Η οικογένεια Λιάγκα αναχώρησε για την Τήνο το απόγευμα της Παρασκευής, λίγο μετά την εκπομπή. Η Φαίη και ο Γιώργος ανυπομονούν για την Κυριακή που θα βαφτίσουν τον πρίγκηπα τους. Μαζί με το ζευγάρι ταξίδεψε και η ξαδέρφη της παρουσιάστριας.

Σήμερα το πρωί έφυγε για το νησί και η υπόλοιπη παρέα του “Πρωινό mou”. O Άκης Πετρετζίκης, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έφυγαν μαζί και φρόντισαν να κάνουν το ταξίδι τους διασκεδαστικό!

Ο σεφ της εκπομπής μάλιστα “κάρφωσε” τους συνεργάτες του ανεβάζοντας στο twitter μία φωτογραφία που τους δείχνει να κοιμούνται μέσα στο πλοίο.

Η βάφτιση του μικρού Γιάννη αναμένεται να μείνει σε όλους αξέχαστη και ετοιμάζεται ένα μεγάλο party!

Ορθούλα Παπαδάκου: Η απίστευτη καταγγελία ότι... έφαγε ξύλο! (video)

Αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στα "Κορίτσια για Σπίτι" η Ορθούλα Παπαδάκου, όπου προκάλεσε σοκ με την ομολογία της ότι κάποιος την χτύπησε άσχημα!

Το γιατί το περιέγραψε η ίδια στην κάμερα της εκπομπής...

Επίσης μίλησε για την προσωπική της ζωή και την απόφασή της να αποκτήσει άμεσα ένα παιδί.

Εξήγησε γιατί δεν θέλει να το μεγαλώσει στην Ελλάδα, αλλά στη Νέα Υόρκη.Εξήγησε το λόγο που δεν θα ξαναπήγαινε στο Survivor και μίλησε για τα σοβαρά προβλήματα που της δημιούργησε, ακόμα και για την βία που υπέστη.

Επίσης αποκάλυψε αν θα έλεγε και πάλι ναι για να συμμετέχει στις "Νοικοκυρές".

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

VIDEO - Βουτσάς: 'Οποιον βλέπει στον ύπνο της η Καραγιάννη τον χάνουμε...

Ο Κώστας Βουτσάς βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής 'Πρωινό ΑΝΤ1" και προχώρησε σε πολλές αποκαλύψεις :" Η καθεμιά (σ.σ. από τις παλιές ηθοποιούς) είχε τη χάρη της.", δήλωσε " Ήταν διαφορετικές, δεν ήταν φτιαχτές, ήταν αληθινά ωραίες γυναίκες".

Τι είπε για τις κατακτήσεις του Αλέκου Αλεξανδράκη και γιατί τον αποκάλεσε "μυλωνά";

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο ...μεταφυσικό χάρισμα της Μάρθας Καραγιάννη. Σε επισήμανση του δημοσιογράφου, ότι "όποιον βλέπει η Μάρθα Καραγιάννη στον ύπνο της, τον χάνουμε"  ο αγαπημένος ηθοποιός είπε :"Το ξέρω. Της έχω πει, αν με δει στον ύπνο της να ξυπνήσει αμέσως!".

Όταν η συζήτηση έφτασε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Κώστας Βουτσάς είπε : " Η Αλίκη υπήρξε φαινόμενο διεθνούς φήμης. Ήταν η γυναίκα  που ανέβασε τα κασέ των ηθοποιών. Ο μηνιαίος μισθός ενός ηθοποιού ήταν 1400 δρχ. Εγώ έπαιρνα 6000 δρχ μεροκάματο".

Και εδώ έρχεται η έκπληξη. Του άρεσε σαν γυναίκα η Αλίκη Βουγιουκλάκη; " Δεν ξέρω αν μου άρεσε σαν γυναίκα. Είχε τόση ακτινοβολία που νικούσε τη γυναικεία της φύση".

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Πρωινό ΑΝΤ1".

Αποθέωση για τον… Dj Cisse!

Την αποθέωση γνώρισε ο Djibril Cisse χθες το βράδυ από τους θαυμαστές του που κατέκλεισαν το μαγαζί στο οποίο έπαιξε μουσική.

Ο Γάλλος άσος είχε λείψει πολύ από τους φίλους του εδώ στην Αθήνα και αυτή ήταν η καλύτερη ευκαιρία για να διασκεδάσουν όλοι μαζί σε ένα πάρτι την μουσική επιμέλεια του οποίου είχε ο Cisse.

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού από την εποχή που έπαιζε στους «πράσινους» και έμενε μόνιμα στην Αθήνα, έχει χτίσει γερούς δεσμούς με τον κόσμο και έχει κερδίσει δίκαια την αγάπη του.

Σε κάθε του εμφάνιση στην πρωτεύουσα γίνεται χαμός, όπως έγινε και χθες το βράδυ στο Ακρωτήρι.

Οι θαμώνες δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να αποθεώνουν τον Γάλλο άσο, ενώ το κέφι χτύπησε κόκκινο και η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Φ. Σκορδά: Δείτε την αυστηρή δίαιτά της 7 μέρες την εβδομάδα!

Αν νομίζετε ότι το κορμί της Φαίης, που όλοι θα θαυμάσουμε και στη βάφτιση του γιου της την Κυριακή, είναι τυχαίο... γελιέστε! Ιδού η δίαιτά της κι όποιος αντέχει ας την κάνει...
 
 Η ίδια δεν φάνηκε να επηρεάζεται καθόλου από την πρόσφατη εγκυμοσύνη της και δείχνει πιο fit από ποτέ.

Πώς διατηρείται όμως σε αυτή τη φυσική κατάσταση;

1η Ημέρα
Πρωινό
Καφές ή τσάι, 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης και ένα τυρί του τοστ άπαχο
Μεσημεριανό
Σαλάτα μαρούλι με τόνο
Απογευματινό
μήλο με γιαούρτι 2%
Βραδινό
90 γραμμάρια κοτόπουλο (ψητό ή στον ατμό) με όσπρια
2η Ημέρα
Πρωινό
Καφές ή τσάι, 1 αυγό βραστό
Μεσημεριανό
δύο φέτες ολικής άλεσης με τυρί του τοστ χαμηλών λιπαρών
Απογευματινό
2 μανταρίνια
Βραδινό
φιλέτο γαλοπούλας με πράσινη σαλάτα
3η Ημέρα
Πρωινό
Καφές ή τσάι
Μεσημεριανό
1 μπολ πράσινη σαλάτα με αυγό βραστό
Απογευματινό
2 μανταρίνια
Βραδινό
1 σαλάτα με τόνο
4η Ημέρα
Πρωινό
Καφές ή τσάι 1 τοστ με ψωμί ολικής αλέσεως
Μεσημεριανό
Πράσινη κοτοσαλάτα
Απογευματινό
1 ποτήρι φυσικός χυμός πορτοκάλι
Βραδινό
2 μπιφτέκια γαλοπούλας πράσινη βραστή ή ψητή σαλάτα
5η Ημέρα
Πρωινό
Καφές ή τσάι 2 κράκερ ολικής άλεσεως
Μεσημεριανό
1 αυγό βραστό, 1 μπολ πράσινη σαλάτα
Απογευματινό
ένα μήλο, ένα γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
Βραδινό
ένα φιλέτο σολομό με πράσινη σαλάτα
6η Ημέρα
Πρωινό
Καφές ή τσάι 1 αυγό βραστό
Μεσημεριανό
ένα φιλέτο μοσχαρίσιο με γιαούρτι
Απογευματινό
Μισή μπανάνα
Βραδινό
τονοσαλάτα
7η Ημέρα
Πρωινό
Καφές ή τσάι 1 κούπα δημητριακά ολικής άλεσεως με γάλα χαμηλών λιπαρών
Μεσημεριανό
ένα φιλέτο κοτόπουλο ψητό 1 κούπα μαρούλι 1 κομμάτι τυρί χαμηλών λιπαρών
Απογευματινό
1 μπανάνα 1 φρυγανιά ολικής άλεσεως
Βραδινό
Φρουτοσαλάτα με 5 φρούτα και γιαούρτι χαμηλών λιπαρών

Zέτα Δούκα: Αν δεν έκανα ψυχοθεραπεία μπορεί και να μην ζούσα


 «Άρχισα να κάνω ψυχοθεραπεία μετά από ένα πολύ τραυματικό γεγονός. Αν δεν μου πρότειναν να πάω σε ψυχοθεραπεύτρια, μπορεί ακόμη να πάλευα ή ακόμα και να μην ζούσα», υποστήριξε σε συνέντευξή της η γνωστή ηθοποιός, Ζέτα Δούκα.
Και συνέχισε: «Η αφορμή να κάνω ψυχοθεραπεία μπορεί να ήταν αυτό το γεγονός, αλλά από εκεί και πέρα μου έκανε καλό να εντοπίσω συμπεριφορές μου τις οποίες ούτε καν ήξερα ότι έχω. Για παράδειγμα, πόσο πολύ είχα ανάγκη να ωραιοποιώ τις καταστάεις, τους ανθρώπους, τα πράγματα δίπλα μου. Εγώ θεωρούσα αυτό που μου συνέβαινε ως στοιχείο του χαρακτήρα μου που κάποιοι μπορεί να το θεωρούσαν και χαριτωμένο, αλλά τελικά κάποιους άνθρώπους τους απομάκρυνε.
Είναι κάτι που πρέπει να το κουβαλάς στην καθημερινότητα σου. Και σ’ αυτήν με έχει μάθει να είμαι πιο ήρεμη, να εξωτερικεύω τα συναισθήματα μου και τέλος να γίνομαι συνέχεια καλύτερος άνθρωπος, πρώτα απ’ όλα για τον εαυτό μου», αποκάλυψε η Ζέτα Δούκα για την ψυχοθεραπεία και το πως αυτή την βοήθησε στη ζωή της.

Δύσκολες ώρες για την Ελεάννα Τρυφίδου

Γιατί σταμάτησε από τη ραδιοφωνική της εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα;


Ερωτηματικά έχει προκαλέσει η απουσία της Ελεάννας Τρυφίδου από τη ραδιοφωνική εκπομπή που έχει μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα. Ένα πρόβλημα με την υγεία της, οδήγησε εσπευσμένα την παρουσιάστρια στο χειρουργικό κρεβάτι.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά η Espresso,η Ελεάννα βρέθηκε από το σινεμά στο χειρουργείο. Το βράδυ της Τρίτης πήγε στον κινηματογράφο με την παρέα της, χωρίς να μπορεί να φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε. Το ατύχημα που είχε την οδήγησε στο νοσοκομείο καθώς οι πόνοι ήταν αφόρητοι. Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν πως έχει σπάσει τον αστράγαλό της σε τρία σημεία και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοσιογράφος θα μείνει τουλάχιστον δύο εβδομάδες μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως.

Στο νοσοκομείο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στο νοσοκομείο μπήκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο λόγος; Ο γνωστός παρουσιαστής υποβλήθηκε σε μια μικρή επέμβαση στο διάφραγμα του. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE η επέμβαση ήταν απολύτως επιτυχής και όλα πήγαν καλά.
 
Ο Γρηγόρης είχε προγραμματίσει τη συγκεκριμένη επέμβαση-ρουτίνας με τον θεράποντα ιατρό του και έτσι βρέθηκε σήμερα στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν. Αν και πρόκειται για πολύ απλή επέμβαση, ο γνωστός παρουσιαστής ήταν λίγο ανήσυχος, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά για εκείνον.
 
Η εγχείριση διαφράγματος που έκανε, άλλωστε, είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη και έχει ως στόχο να σταματήσει οποιοδήποτε αναπνευστικό πρόβλημα, που ταλαιπωρεί τον ασθενή και να τον ανακουφίσει.
 
Ο γιατρός του και διευθυντής του τμήματος ΩΡΛ κ. Παπάζογλου ολοκλήρωσε με επιτυχία την εγχείρηση διαφράγματος στον Γρηγόρη, ο οποίος και θα επιστρέψει στο σπίτι του για να αναρρώσει πλήρως.

Η Σαμάνθα Φοξ ήρθε στη Θεσσαλονίκη και προκάλεσε... μποτιλιάρισμα

Το sex-symbol της δεκαετίας του '80 - τη Σαμάνθα Φοξ του «I wanna touch your body» των ντισκοτέκ των 80's βρέθηκε χθες εν μέσω νεροποντής, με λιμουζίνα τεραστίων και άκομψων διαστάσεων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης προκαλώντας... κυκλοφοριακό χάος.

Αφορμή για την απρόσμενη και εντυπωσιακή έλευση της ποπ σταρ είναι οι δυο συναυλίες που δίνει -στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής περιοδείας της- σε κλαμπ της Καλλιθέας Χαλκιδικής.

Η αειθαλής σταρ (πέρασαν περισσότερα από 30 χρόνια από κείνο το τόπλες ολοσέλιδο της «ιστορικής» σελίδας 3 της ταμπλόιντ «Sun» της πατρίδας της που «στόλισε» πολλά εφηβικά δωμάτια της εποχής) μίλησε για τα πάντα στη συνέντευξη της στη Θεσσαλονίκη. Μίλησε για τους γκέι γάμους: «Θα ήθελα όλος ο κόσμος να ζει ελεύθερος αυτό που τον ευχαριστεί», αλλά απέφυγε να μιλήσει για τον φημολογούμενο δικό της με την μάνατζερ της Μάρα που τη συνόδευε πιστά και στη Θεσσαλονίκη.

Μίλησε για τις σύγχρονες μουσικές βιομηχανίες, για τα CD που δεν πουλάνε πλέον αντίτυπα καθώς όλοι τα κατεβάζουν από το διαδίκτυο, για τις πλαστικές εγχειρήσεις που δεν έκανε όπως είπε για την ιδιότητα του «συμβόλου του σεξ» που της αρέσει να διατηρεί, αλλά και για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα (που κατανοεί καθώς έχει όπως είπε συγγενείς στη Ζάκυνθο και πληροφορείται την «ελληνική τραγωδία») για την οποία ελπίζει οι Ευρωπαίοι ηγέτες να δείξουν κατανόηση και να βοηθήσουν.

Μπορεί βέβαια το και άλμπουμ "Touch me" να είχε πουλήσει το 1986 περί τους 40 εκατομμύρια δίσκους και να έχει γίνει το Νο1 τραγούδι σε 17 χώρες του κόσμου -ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα αλλά ακόμα και σήμερα η Σημανθώ Φοξ πουλάει.

Πουλήθηκαν ήδη περί τα 1.000 εισιτήρια (των 7 ευρώ στην προπώληση, ενώ στην είσοδο του κλαμπ της Χαλκιδικής θα στοιχίζουν 12 ευρώ). Τα περισσότερα απ αυτά μάλιστα -σύμφωνα με τους διοργανωτές- αγοράστηκαν από την επαρχία της Μακεδονίας (Κοζάνη, Φλώρινα) αλλά και τη γειτονική Βουλγαρία.

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Υπέγραψε η Τατιάνα

Ολοκληρώθηκε και τυπικά με την υπογραφή συμβολαίου, η συνέχιση της συνεργασίας του Star με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Το συμβόλαιο είναι για 1 χρόνο και λήγει στις 30 Αυγούστου 2013.

Τον Σεπτέμβρη η εκπομπή θα ακολουθήσει τη δομή, που αγάπησε και περιμένει το τηλεοπτικό κοινό από την Τατιάνα. Θα είναι δηλαδή infotainment. Το είδος, που επανέφερε από την αρχή του 2012 και οι τηλεθεατές της «ξαναβρήκαν» την εκπομπή, που ήθελαν να βλέπουν με την Τατιάνα.

Ο φετινός κύκλος θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 6/7.

Σκιαδαρέσης: «Χρωστάω την καριέρα μου στη φάτσα μου»

Σε εβδομαδιαίο περιοδικό έδωσε συνέντευξη γνωστός Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι κατά κάποιο τρόπο πιστεύει ότι χρωστάει την καριέρα του στη.. φάτσα του.

Μιλώντας στο περιοδικό ΕΓΩ WEEKLY, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ανέφερε για το αν η εμφάνιση του ηθοποιού παίζει σημαντικό ρόλο: «Πολύ. Κατά κάποιον τρόπο, πιστεύω ότι χρωστάω την καριέρα μου στη... φάτσα μου! Μου το είχαν πει και στα πρώτα μου βήματα. Στην αρχή, δεν έκανα τίποτα εγώ, απλώς έστελνα φωτογραφίες με το πρόσωπό μου. Για κάποιο λόγο, "γράφει" και ενδιαφέρει τους κινηματογραφιστές».

Παράλληλα, δήλωσε ότι όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει αρχιτέκτονας και όχι ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε ότι γράφτηκε στην δραματική σχολή για να πάρει αναβολή από το στρατό.
Τέλος, αναφερόμενος στην οικονομική κρίση, είπε: «Eιδικά τα δύο τελευταία χρόνια, αναρωτιέμαι τι θα κάνω και πως θα ζήσω τα παιδιά μου».

H Ελεονώρα Μελέτη λίγο πριν γίνει ξανθιά... αποκαλύπτει!

Λίγο πριν αλλάξει γι΄ ακόμη μια φορά το χρώμα των μαλλιών της, υιοθετώντας το καλοκαιρινό ξανθό look που ομολουγμένως της πάει, η κοκκινομάλλα Ελεονώρα Μελέτη φωτογραφήθηκε για το περιοδικό free press Νοτίων Προαστίων «Life» απαντώντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε... δύσκολες ερωτήσεις! Η Ελεονώρα μιλώντας για την αναγνωρισιμότητα και αν την ενοχλεί δήλωσε: «Δε μπορώ να πω ότι με ενοχλεί η αναγνωρισιμότητα και θα σου πω γιατί. Πρώτον, εγώ την εισπράττω ως ενέργεια από τον κόσμο και μ’ αρέσει. Δεύτερον, δεν το εκμεταλλεύομαι. Τρίτον, την έχω συνηθίσει, οπότε είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Η ζωή μου είναι πλέον φυσιολογική έτσι, που κάποτε δεν ήταν, γιατί μου πήρε και καιρό να τη συνηθίσω. Έχω νιώσει όμως ότι μπορεί να εμποδίζει ανθρώπους γύρω μου στο να είναι άνετα πραγματικά ο εαυτός τους και να με υπολογίζουν στη ζωή τους λόγω της μεγάλης αναγνωρισιμότητας». 

Η παρουσιάστρια του Star απάντησε και κατά πόσο λαμβάνει υπ΄ όψιν της τις κριτικές. «Η κριτική είναι τέχνη. Και η κριτική για μένα για να έχει αποτέλεσμα, πρέπει να είναι εποικοδομητική και όχι καταδικαστική. Διότι αν βγαίνει καταδικαστικά, έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα έπρεπε να έχει, που είναι η βελτίωση του προσώπου ή της κατάστασης ή της περίστασης ή της εκπομπής ή του προϊόντος. Στην Ελλάδα η κριτική δεν ασκείται από όλους σωστά. Άργησα να το καταλάβω. Δε διαβάζω τις κριτικές. Δε διαβάζω τίποτα που να με αφορά. Και είμαι υγιής. Από κει και έπειτα όμως υπάρχουν άνθρωποι τους οποίους εκτιμώ πάρα πολύ και ζητάω την άποψή τους και τη γνώμη τους γιατί ξέρω ότι απλώς δεν θα μου πούνε ούτε κάτι για να με ισοπεδώσουν, αλλά ούτε κάτι για να μου χαϊδέψουν τα αυτιά. Και είναι ελάχιστοι αυτοί και από το χώρο μας, αλλά και από το περιβάλλον μου».

Δε δίστασε ακόμη να μιλήσει και για την υποτιθέμενη κόντρα με την Ελένη Μενεγάκη, τονίζοντας πως όλο αυτό είναι ένα παιχνίδι των media. «Tο στερεότυπο της κόντρας ανάμεσα σε δυο ξανθιές, είναι ένα στερεότυπο “κλισέ”... Είναι ένα κλισεδάκι το οποίο γίνεται από πολλούς... Νομίζω ότι είναι ντεπασέ πλέον και δεν έχει γίνει τόσο έντονα φέτος και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Νομίζω ότι το έχουν αντιληφθεί όλοι αυτό και δεν πουλάει πια. Εγώ δεν το βλέπω τόσο πολύ πια με τη μετακίνησή μας το μεσημέρι και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. Ίσως επειδή ξεκαθάρισα κι εγώ την πρόθεσή μου ότι δεν πρόκειται να παίξω αυτό το παιχνίδι».

Όσο για το τι πρόκειται να κάνει σε περίπτωση που δεν είναι του χρόνου στην τηλεόραση η Ελεονώρα απάντησε; «Κανένα πρόβλημα. Κατ’ αρχάς θα ολοκληρώσω τις σπουδές μου στην ψυχολογία που τις έχω ξεκινήσει και τις πάω κουτσά - στραβά, γιατί μία έχω το dancing, μία έχω το μεσημέρι, μία δεν έχω χρόνο να κάνω τις εργασίες μου. Δεν ξέρω αν θα δουλέψω ή όχι άμεσα, σίγουρα έχω πάρα πολλά πράγματα να κάνω άμα φύγω από την τηλεόραση»! Κλείνοντας αποκάλυψε πως είναι για εκείνη ο ιδανικός σύντροφος: «Να έχουμε επικοινωνία, να μιλάμε με τις ώρες, να μην χρειάζεται να κάνουμε σπουδαία πράγματα για να περάσουμε σπουδαία μαζί, να έχουμε την ίδια φιλοσοφία και την ίδια στάση ζωής, κοινά ενδιαφέροντα και μια βαθύτερη επαφή. Ουσιαστική.»

ΒΙΝΤΕΟ - Το ατύχημα της Φαίης Σκορδά στην κουζίνα της εκπομπής!

Ξινά ή μάλλον ...καυτερά της βγήκαν της Φαίης τα αυγά ποσέ που μαγείρευε στην κουζίνα του Πρωινό mou, μαζί με τον Άκη Πετρετζίκη.

Όταν ετοιμάστηκε το φαγητό, η παρουσιάστρια θέλησε να το προσφέρει σε ένα παιδάκι που ήταν στο στούντιο. Έπιασε το πιάτο με χαρά, αλλά...
Μια φωνή δυνατή, μια έκφραση τρόμου και μια απότομη κίνηση ...φανέρωσαν το λάθος της.

Το πιάτο που κρατούσε η Φαίη Σκορδά στα χέρια της το είχε πάρει πάνω από το αναμμένο μάτι της κουζίνας!

Ο Σισέ έρχεται στην Αθήνα σε ρόλο DJ

Στην Αθήνα επιστρέφει ο Τζιμπρίλ Σισέ, όχι για να μας θυμίσει το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο, αλλά στη μουσική, καθώς θα βρεθεί στα decks γνωστού κλαμπ της παραλιακής.

Η αγάπη του Σισέ για τη μουσική και κυρίως την R'n'B ήταν γνωστή από τον καιρό που φορούσε ακόμα την φανέλα του Παναθηναϊκού και για αυτό απόψε θα έχει το ρόλο του DJ στο πάρτι «Sex me Up».

Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γάλλος επιθετικός ακολουθεί το χόμπι του σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.

Σ. Ρουβάς: Δείτε την αυστηρή δίαιτα και τις 10 ασκήσεις που εκτελεί καθημερινά!

Αυτή είναι η δίαιτα του Σάκη Ρουβά: Το "Έθνος" αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του Σάκη για ένα τέλειο σώμα και τις ακριβείς ασκήσεις που εκτελεί με "ευλάβεια"  προκειμένου να έχει αυτό το απίστευτο σώμα...

«Το πρόγραμμα του Σάκη σύμφωνα με τις αρχές του CrossFit, είναι διαφορετική πρόκληση σε κάθε προπόνηση. Δεν κάνει ποτέ τις ίδιες ακριβώς ασκήσεις με την προηγούμενη φορά για να έχει άμεσο αποτέλεσμα και για να είναι πιο ενδιαφέρον για τον ίδιο. Άλλωστε, ως πρώην αθλητής, και σταθερά προπονούμενος, έχει δοκιμάσει τα περισσότερα είδη γυμναστικής» εξηγεί ο κ. Μώρος.



 Συνεχίζει λέγοντας: «Σκοπός της συγκεκριμένης προπόνησης είναι η καλή φυσική του κατάσταση, καθώς και το να μπορεί να έχει πλαστικότητα στις κινήσεις του, αφού έχει επιλέξει στις εμφανίσεις του να μην αρκείται απλώς σε μια πολύ καλή σκηνική παρουσία, αλλά να εκτελεί και εξαιρετικά απαιτητικά χορευτικά. Στόχος είναι στην προπόνηση να καίει αρκετές θερμίδες (600-700) για να υπάρχει μεγάλη καύση λίπους και να διατηρεί την καλή του γράμμωση. Η διάρκεια του προγράμματος είναι μια ώρα και το ακολουθεί δυο φορές την εβδομάδα. , αφού ο ελεύθερος χρόνος του είναι περιορισμένος».


 Μερικές από τις ασκήσεις που κάνει ο Σάκης είναι:

  • Πιέσεις στήθους σε ίσιο πάγκο
  • Έλξεις στο μονόζυγο
  • Στρίψιμο σε μπάρα 35 κιλών
  • Κωπηλατική στο trx
  • Plunk
  • Side plunk
  • Πλειομετρικές προβολές
  • Military press
  • Kettle bell
  • Κοιλιακοί
Ο Σάκης λέει "ΝΑΙ" στα ασπράδια! και κάνει διατροφή, τρώγοντας τα παρακάτω:
Πρωινό
Γιαούρτι με 70 γρ δημητριακά ολικής άλεσης, 4-5 φράουλες, 1 κ.γ μέλι.
Δεκατιανό
Ομελέτα (με 4 ασπράδια αβγών και ένα κρόκο), με λαχανικά, 2 φέτες τυρί κίτρινο λάιτ.
Μεσημεριανό
Ψαρονέφρι ή μοσχάρι άπαχο ή κοτόπουλο ή γαλοπούλα ή ψάρι με 1 φλιτζ. Του τσαγιού αναποφλοίωτο καστανό ρύζι, σαλάτα εποχής.
Απογευματινό
1 ξινόμηλο, 1 ακτινίδιο, 1 χούφτα αμύγδαλα ωμά και ανάλατα.
Βραδινό
Ψαρονέφρι ή μοσχάρι άπαχο ή κοτόπουλο ή γαλοπούλα ή ψάρι, χωρίς υδατάνθρακα, σαλάτα εποχής.
Enhanced by Zemanta

Ελένη - Ματέο: Έζησαν τον έρωτά τους - και - στην Κρήτη! Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ... (Φωτό)

Δύο μέρες διακοπών και έρωτα απόλαυσαν η Ελένη και ο Ματέο στην όμορφη Κρήτη, όπως αποκαλύπτει με λεπτομέρειες και φωτογραφίες το περιοδικό CIAO...

Το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει τη διαφορά αυτή τη φορά και να μην ταξιδέψει στην Άνδρο και τα Άχλα, όπου διατηρεί ο σύντροφος της όμορφης παρουσιάστριας την ξενοδοχειακή μονάδα "Όναρ", αλλά να αποδράσουν σε ένα άλλο από τα ομορφότερα νησιά του Αιγαίου. Η Κρήτη είναι, άλλωστε ένας από τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς της ωραίας Ελένης, και για το λόγο αυτό σκοπεύει, μάλιστα, να κλείσει το φετινό κύκλο των εκπομπών της εκεί, στα όμορφα και γραφικά Χανιά. 

Οι σχετικές πληροφορίες του "Ciao" αναφέρουν πως η επιλογή του νησιού δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς η Ελένη προσπάθησε να συνδυάσει τόσο τις ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό της όσο και την εξερεύνηση του νησιού για να είναι προετοιμασμένη και για την εκπομπή της. Στο τέλος του Ιουνίου η εκπομπή "Ελένη" θα μας πει «καλό καλοκαίρι» από τα Χανιά και για το λόγο αυτό η Ελένη θέλησε να κάνει μια βόλτα στην όμορφη παραθαλάσσια πόλη της Κρήτης και να απολαύσει τις ομορφιές της πριν το ταξίδι της εκπομπής. Αν και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Ματέο στα Άχλα είναι πολλές, καθώς την περίοδο αυτή, είναι αυξημένες οι δουλειές και οι υποχρεώσεις στο ξενοδοχείο του, εκείνος κατάφερε να ξεκλέψει δύο ημέρες και να της αφιερώσει στην αγαπημένη του. Ο Ματέο είναι άλλωστε ο άνθρωπος που πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της όμορφης παρουσιάστριας.

Άτομα που βρέθηκαν στα Χανιά την ίδια περίοδο με το ερωτευμένο χευγάρι ξαφνιάστηκαν με την παρουσία τους εκεί, καθώς κανείς δεν γνώριζε, ούτε περίμενε να συναντήσει εκεί την Ελένη και τον Ματέο, αφού η απόδρασή τους έγινε ινκόγνιτο.

Οι πληροφορίες του περιοδικού λένε πως κατά τη διήμερη παραμονή τους στο όμορφο νησί του Αιγαίου η Ελένη και ο Ματέο περνούσαν τις περισσότερες ώρες της ημέρας τους, στις ομορφότερες παραλίες του νησιού. Από νωρίς το πρωί, πριν ακόμη οι παραλίες γεμίσουν με τους πρώτους παραθεριστές της Κρήτης, οι δυο τους λάμβαναν θέση στις ξαπλώστρες των ακτών που επισκέπτονταν και απολάμβαναν το μπάνιο τους.

Αμέσως μετά γύριζαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους για να αλλάξουν και να ξεκουραστούν, ενώ τις μεσημεριανές ώρες απολάμβαναν κρητικές σπεσιαλιτέ όπως ντάκο, γαμοπίλαφο, χοχλιούς σε παραθαλάσσια ταβερνάκια του νησιού.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Για ποιον είπε η Τάνια Τσανακλίδου «αυτός ο οχετός θα το βουλώσει επιτέλους;»

Εναντίον ενός συγκεκριμένου πολιτικού, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες κάνει μπαράζ δηλώσεων και εμφανίσεων, καταφέρθηκε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, η δημοφιλής τραγουδίστρια, Τάνια Τσανακλίδου.

Η τραγουδίστρια ξέσπασε εναντίον του Θεόδωρου Πάγκαλου γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αυτός ο οχετός που ακούσει το όνομα Πάγκαλος θα το βουλώσει επιτέλους;».

ΒΙΝΤΕΟ - Γιατί η Μενεγάκη χαστούκισε τον Αρναούτογλου on air;

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκαν στην απονομή του πλατινένιου δίσκου της Νατάσας Θεοδωρίδου! Όμως οι δυο τραγουδιστές κάποια στιγμή άρχισαν να τσακώνονται για την ηλικία και την φιλική σχέση που έχουν με την τραγουδίστρια!

Στην αρχή οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τους παρουσιαστές ποιο τραγούδι τους αρέσει από τη νέα δουλειά της Νατάσας και ο Γρηγόρης είπε: «Κόκκινη Γραμμή»! 

Τότε η Ελένη του έδωσε όχι ένα αλλά δυο τρία χαστουκάκια τονίζοντας ότι το εν λόγω τραγουδάκι είναι από άλλη δουλειά της Νατάσας!

Στη συνέχεια άρχισαν να τσακώνονται για την ηλικία και ποιος ξέρει περισσότερο την Νατάσα Θεοδωρίδου!

Ο Γρηγόρης δήλωσε: «Εγώ τη Νατάσα την ξέρω πριν την Ελένη» και η παρουσιάστρια απαντά: «πριν από εμένα αποκλείεται... Ποια χρονιά;»! Ο δε Άρνι δήλωσε: «Δεν κάνει να πω... Την ξέρω από το '68!»! Έτσι η Ελένη και ο Γρηγόρης κάλεσαν τη Νατάσα για να τους πει ποιον γνώρισε πιο νωρίς! 

 Η Νατάσα επιβεβαίωσε το γεγονός... ότι δηλαδή με τον Γρηγόρη γνωρίστηκαν δυο τρία χρόνια πριν γνωρίσει την Ελένη Μενεγάκη!

Δείτε το βίντεο!

«Πρέπει να αδυνατίσεις. Πιες λίγη κόκα», έλεγαν σε γνωστό μοντέλο

Δυο χρόνια μετά την δεύτερη σύλληψή του για ναρκωτικά, το μοντέλο Παντελής Θεοχάρης, που μόλις αποφυλακίστηκε, μιλάει ειλικρινά για το τι συμβαίνει στο χώρο του μόντελινγκ.

«Υπάρχει πολύ ναρκωτικό στο χώρο του μόντελινγκ. Σου λένε πρέπει να είσαι γραμμωμένος, αδύνατος, πιες λίγο κοκαΐνη. Εγώ ξεκίνησα από μια προσωπική στενοχώρια που είχα. Ήμουν σε μια φωτογράφηση στο Μιλάνο κι εκεί με κάτι συναδέλφους ήρθα για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την κοκαΐνη. Μου είπαν να πάρω και θα αισθανθώ καλύτερα και το έκανα. Από μια στιγμή και μετά αυτό έγινε η καθημερινότητά μου. Δουλεύεις, κάνεις τα πάντα για να βρεις τη δόση σου», δήλωσε στην κάμερα του Star.

Ενώ επίσης συμπλήρωσε πως «Δεν έχω φοβηθεί ποτέ να μιλήσω και γι' αυτό μιλάω έξω από τα δόντια. Πολλά παιδιά του χώρου δεν το παραδέχονται, αλλά εγώ λέω την αλήθεια».

Ν. Μπουλέ: τα πρώτα μπάνια στη Μύκονο!


Τις πρώτες τις βουτιές στη Μύκονο έκανε αυτές τις μέρες η Νάντια Μπουλέ. 

 

Η γνωστή παρουσιάστρια του Ant1 άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έκανε τα πρώτα της μπάνια στην Ψαρρού.


Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε στην κοσμική παραλία της Μυκόνου να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα με την παρέα της. Φορώντας ένα μαύρο μπικίνι και γυαλιά ηλίου, η Νάντια περπάτησε πλάι στο κύμα και έκανε κανό στα γαλανά νερά του νησιού.Πιο fit και όμορφη από ποτέ, η Νάντια έμοιαζε να χαίρεται την κάθε στιγμή, ενώ ταυτόχρονα μαγνήτισε τα αντρικά βλέμματα με την σέξι εμφάνισή της.

Σ.Ρουβάς: Έγινε Θέμος στη θέση το Θέμου!

Ο Σάκης Ρουβάς σε ρόλο… Θέμου Αναστασιάδη, μας καλωσορίζει στο τελευταίο επεισόδιο του ΟΛΑ12 τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν, την ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιουνίου!

Ο Σάκης μάλιστα στο εν λόγω βίντεο μας παρουσιάζει και το υποκριτικό του ταλέντο, αφού η μίμηση του Θέμου είναι καταπληκτική! Πάντως αν κρίνουμε από το τρέιλερ, η εκπομπή θα είναι απολαυστική.

Οι celebrities διασκέδασαν με τον Νίκο Βέρτη!


Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο οι διάσημοι της ελληνικής showbiz διασκέδασαν στο καλοκαιρινό στέκι που τραγουδά ο Νίκος Βέρτης.

 Ο γνωστός ερμηνευτής ξεσήκωσε για μια ακόμη φορά το κοινό του “Fantasia” ερμηνεύοντας τις μεγάλες του επιτυχίες.



Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν εκεί το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν η Κατερίνα Καινούργιου, η Έλντα Πανοπούλου και ο Σταμάτης Γονίδης που απογείωσε το κοινό όταν μαζί με το Νίκο Βέρτη
τραγούδησαν αγαπημένες επιτυχίες.


Y

Πουλάει το σπίτι του λόγω κρίσης ο Θοδωρής Αθερίδης;

Tο σπίτι του αποφάσισε να πουλήσει ο Θοδωρής Αθερίδης σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες που θέλουν τον γνωστό ηθοποιό να αντιμετωπίζει πρόβλημα λόγω κρίσης.

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ο κ. Αθερίδης φέρεται να έχει αναθέσει σε μεσιτικό γραφείο να αναλάβει την αγοραπωλησία της οικίας του η οποία βρίσκεται στον οικισμό Αίγλη, στη Γλυφάδα, στους πρόποδες του Υμηττού

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Η Κύπρος θα κάνει ένσταση για τη βαθμολογία της στη Eurovision

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη», οι υπεύθυνοι της Κυπριακής αποστολής θα ζητήσουν αναλυτικά όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με την ψηφοφορία των χωρών αλλά και της κριτικής επιτροπής της κάθε ευρωπαϊκής πόλης, καθώς έχουν προβληματιστεί από δύο φαινόμενα.

Αφενός, το Ηνωμένο Βασίλειο δεν έδωσε ούτε ένα βαθμό στην εκπρόσωπο της Κύπρου, Ήβη Αδάμου, ενώ όπως αποκάλυψε το ShowTime-cy σε χθεσινό του δημοσίευμα, αρκετοί Κύπριοι και Έλληνες φοιτητές δεν μπορούσαν να ψηφίσουν μέσω televoting, αφού το τηλεφώνημα τους έπεφτε στο κενό.

Αφετέρου, και η Βουλγαρία, από όπου κατάγεται η μητέρα της Ήβης Αδάμου και η μοναδική ίσως χώρα που η Κύπρια εκπρόσωπος έκανε πραγματικά δυνατό promotion ακόμα και στον εθνικό τους τελικό, επίσης δεν έδωσε ούτε ένα βαθμό στην κυπριακή αποστολή.

Σημειώνεται επίσης ότι μετά από έρευνα του ShowTime-cy η κριτική επιτροπή της Κύπρου, που ψήφισε στον μεγάλο τελικό της Eurovision, δεν έδωσε ούτε ένα βαθμό στο Αζερμπαϊτζάν, ωστόσο στην τελική βαθμολογία η χώρα που φιλοξενούσε το διαγωνισμό πήρε ένα 8αρι από την Κύπρο.

Το άγριο σεξ της Σταμάτη και τα προκλητικά σχόλια του Λιάγκα (video)

Άκρως ερωτική διάθεση είχε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό mou» αφού δεν δίσταζε να «πειράζει» τη Σάσα Σταμάτη με προκλητικά σχόλια.

 

Αφορμή στάθηκε μια μελανιά στο χέρι της Σάσας την οποία παρατήρησε αμέσως ο Γιώργος Λιάγκας και της είπε: «Ποιος στις έκανε τις μελανιές Σταμάτη; Τόσο άγριο ήταν το σεξ;»

Εκείνη με τη σειρά της συνέχισε την πλάκα λέγοντάς του: «Πολύ! Πολύ! Πού να δεις αλλού πως είμαι. Μαύρη!»

«Έφαγες και ξύλο κιόλας;» ρώτησε με νόημα ο Γιώργος Λιάγκας:

Η ομορφότερη έφηβη των ΗΠΑ είναι Ελληνίδα [εικόνες]


Η χρονιά των Ελληνίδων φαίνεται πως είναι η φετινή, καθώς μετά την Τουλίσα Κοντόσταυλος που ψηφίστηκε από βρετανικό περιοδικό ως η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη και την Εύα Καϊλή που ψηφίστηκε ως η ομορφότερη πολιτικός της Ευρώπης, ακόμη μια Ελληνίδα, εξελέγη ως η ομορφότερη, αυτή τη φορά στις ΗΠΑ.

Η 17χρονη Ελεάνα Φρανγκέδη, Ελληνίδα 3ης γενιάς που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Φλόριντα, εξελέγη Miss Teen USA για το 2012.
 
Πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε με το στέμμα της Miss Teen στο ετήσιο γκαλά απονομής υποτροφιών που δίνονται σε Ελληνοαμερικανούς φοιτητές, όπου, δήλωσε για ακόμη μια φορά πόσο υπερήφανη είναι για την καταγωγή της, ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία της για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...