Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Μαίρη Χήναρη: Στα χέρια επίδοξου βιαστή μέσα στο ασανσέρ.

"
Μαίρη Χήναρη: Στα χέρια επίδοξου βιαστή μέσα στο ασανσέρ
Τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια ενός επίδοξου βιαστή και, μάλιστα, μέσα στο ασανσέρ του σπιτιού της εξομολογήθηκε για πρώτη φορά η Μαίρη Χήναρη, που υποδύεται την μητέρα της Εύας -Αγγέλα Χαρίτου- στα «Μυστικά της Εδέμ»!

«Σε μικρότερη ηλικία είχα δεχτεί απόπειρα βιασμού στο ασανσέρ της πολυκατοικίας την εποχή του Παπαχρόνη. Πάλεψα μαζί του, ενώ στο ένα χέρι κρατούσε το μαχαίρι στο λαιμό μου και με το άλλο μου έκλεινε το στόμα», περιγράφει η ηθοποιός στο περιοδικό «Λοιπόν».

Παρά τον τρόμο της και με το μαχαίρι πάντα στο λαιμό της, η Μαίρη Χήναρη βρήκε την ψυχική δύναμη να καλέσει σε βοήθεια κάθε φορά που ο βιαστής άφηνε το στόμα της ελεύθερο, αλλά και να παλέψει μαζί του για να την αφήσει!

«Στο τέλος μου είπε ότι θέλει να φύγει. Τον έπιασαν, αλλά η δίκη δεν έγινε ποτέ», συνεχίζει η ίδια.

Η τραυματική εμπειρία που βίωσε άργησε να φύγει από το μυαλό της. Όπως λέει, για 10 και πλέον χρόνια δεν έμπαινε σε ασανσέρ με άλλο άνθρωπο, ενώ έτρεμε από τον φόβο ακόμα κι όταν περπατούσε στο δρόμο!

«Ακόμη και τώρα ψιλοφοβάμαι», καταλήγει η ηθοποιός.

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Η Χάιντι γυμνή στο νέο βίντεο κλιπ του συζύγου της

Σε ένα άκρως προκλητικό και σέξι βιντεοκλίπ πρωταγωνιστεί το μοντέλο Χάιντι Κλουμ. Φυσικά, ο παρτενέρ της δεν είναι άλλος από το σύζυγό της Σιλ και η δημιουργία του βιντεοκλίπ πραγματοποιήθηκε για τις ανάγκες του τραγουδιού του Σιλ με τίτλο «Secret».
Η Χάιντι εμφανίζεται γυμνή σε ένα κρεβάτι μαζί με το σύζυγό της και αποδεικνύει ότι η γέννηση των τεσσάρων παιδιών της έχει αφήσει αψεγάδιαστο το σώμα της. Όπως ανέφερε η 37χρονη καλλονή, δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει καθόλου για να βγάλει πάθος και αισθησιασμό στο βίντεο. 
«Το στόρι δείχνει δύο ερωτευμένους ανθρώπους. Ο άνδρας μου είναι αυτό που πάντα ήθελα και ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να αποκτήσω» τόνισε η Χάιντι, ενώ ο Σιλ πρόσθεσε πως το βιντεοκλίπ επισημαίνει την ιστορία του έρωτα και της βαθιάς αγάπης τους. 
Η Κλουμ τραγουδάει, μάλιστα, και ένα ντουέτο με τον Σιλ στο νέο του άλμπουμ και οι φωνητικές της ικανότητες δεν είναι καθόλου κακές.

Mε ποια παρουσιάστρια είναι ερωτευμένος ο Μύρωνας Στρατής;

«Πάνω απ’ όλα θέλει να τον θέλει» η... Μαίρη!
Ο Μύρωνας Στρατής μπορεί να το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό, όμως είναι ζευγάρι με την Μαίρη Συνατσάκη.

Το κορίτσι που γνωρίσαμε από το μουσικό κανάλι και το καλοκαίρι μας έλεγε «Εlatte» στο πλευρό της Ράνιας Θρακιά είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή.

Αυτό δεν αναμένεται να βγουν και να το ανακοινώσουν οι ίδιοι, αφού είναι πάγια τακτική τους να μη μιλάνε για τα προσωπικά τους, όμως το επιβεβαιώνουν φίλοι των δύο παιδιών.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το καλοκαίρι η παρουσιάστρια βρισκόταν σχεδόν σε όλες τις συναυλίες του τραγουδιστή στην τουρνέ του ανά την Ελλάδα. Τελευταία φορά βρέθηκε σε αυτή που έδωσε ο Μύρωνας Στρατής στην Αθήνα, συγκεκριμένα στον δήμο Γαλατσίου. Οι δυο τους δεν ήταν διαχυτικοί δημοσίως, αλλά είναι full in love.

O Μύρωνας Στρατής, ως νέος τραγουδιστής και με... στρατιά από θαυμάστριες, διατηρεί το προφίλ του εργένη. Πολύ διακριτικά, όμως, η Μαίρη βρίσκεται δίπλα του. Μάλιστα, το ζευγάρι αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει τις διακοπές του, αφού το καλοκαίρι λόγω εργασίας δεν κατάφερε να κάνει παρά ελάχιστες μικρές αποδράσεις. Μην περιμένετε όμως ούτε καν παπαρατσικές φωτογραφίες από τις holidays Συνατσάκη - Στρατή, αφού θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

freegossip

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Η Βανδή άλλαξε ομάδα!

Η Δέσποινα «αλλαξοπίστησε» και θα τραγουδήσει για τους οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά»!

Η είδηση για τη συναυλία της Δέσποινας Βανδή την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου στο γήπεδο του ΠΑΟΚ δημιούργησε... πανικό στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων» λόγω της στενής σχέσης της με την ΑΕΚ.

Η Δέσποινα Βανδή δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της για την ομάδα της ΑΕΚ. Από τότε που γνώρισε τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος διέπρεψε στα γήπεδα φορώντας τη φανέλα της ομάδας του κιτρινόμαυρου δικεφάλου, αλλά και αργότερα ως πρόεδρος, έγινε φανατική ΑΕΚτζού!

Δεν είναι λίγες οι φορές που την είδαμε να φοράει τη φανέλα του Ντέμη και να πανηγυρίζει για τις επιτυχίες του ίδιου και των συμπαικτών του.

Το γεγονός αυτό έκανε πολλούς να αναρωτηθούν πώς μια «βαμμένη οπαδός της ΑΕΚ» θα τραγουδήσει για φιλάθλους άλλης ομάδας.

Μιλώντας στην «Espresso» για το θέμα αυτό άτομο του στενού περιβάλλοντος της τραγουδίστριας λέει: «Η Δέσποινα Βανδή είναι φίλαθλος και ανεξάρτητα από το ποια είναι η αγαπημένη της ομάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα να τραγουδήσει και για φιλάθλους άλλων ομάδων. Η συναυλία της γίνεται μεν κυρίως για τους ΠΑΟΚτζήδες, αλλά οι πόρτες θα είναι ανοιχτές για όλους τους θαυμαστές της στη βόρεια Ελλάδα που θα θελήσουν να απολαύσουν το πρόγραμμά της».

Η συναυλία -διοργανώνεται από την εταιρεία Παλατάκι Ε.Π.Ε. στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ «Sports Arena» στη συμπρωτεύουσα, με τη συμμετοχή της Ελλης Κοκκίνου- απευθύνεται σε όλους τους φίλους της ομάδας του ΠΑΟΚ, είτε του μπάσκετ είτε του ποδοσφαίρου. Σχετικά με την προμήθεια των εισιτηρίων της συναυλίας από τους οπαδούς της ομάδας, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ΚΑΕ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από το κλειστό γήπεδο με έκπτωση 10%. Η έκπτωση ισχύει για όλες τις κλίμακες των εισιτηρίων και η διάθεσή τους γίνεται μόνο από το ΠΑΟΚ Sports Arena».

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ ESPRESSO

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Μαλλιοτραβήγματα μεταξύ Ματσούκα και Σακκά

Στα μαχαίρια θέλουν οι φήμες την Δήμητρα Ματσούκα και την Λίνα Σακκά, που πρωταγωνιστούν στο νέο σίριαλ του Mega, «Κούκλες». Μάλιστα, οι δύο ηθοποιοί δεν φωτογραφήθηκαν μαζί για την σειρά, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι θέμα χρόνου η... έκρηξη στα γυρίσματα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, Δήμητρα και Λίνα «σφάζονται» για το ποιά ακριβώς είναι η πρωταγωνίστρια. Τι έχουν να χωρίσουν οι δύο «Κούκλες»; Μα, τον πρώτο ρόλο στην προβολή και το σενάριο!

Μάλιστα, η μία φέρεται να αποφεύγει την άλλη και εμφανίστηκαν μαζί μόνο για τα γυρίσματα του τρέιλερ, ενώ η κοινή τους φωτογράφηση δεν έγινε ποτέ και οι υπεύθυνοι κατέφυγαν στο μοντάζ.

«Δεν έχω ούτε τον χρόνο, ούτε την διάθεση να σχολιάζω τέτοια πράγματα», ήταν η απάντηση της Δήμητρας Ματσούκα σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Star.

Οι φήμες, πάντως, επιμένουν ότι οι δύο γυναίκες είναι ελάχιστα πριν το μαλλιοτράβηγμα...



Και πού είσαι ακόμα δηλαδή, αφού το σίριαλ δεν έχει ξεκινήσει ακόμα να προβάλλεται!

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Εγινε της... Καλομοίρας!

Στο κλαμπ των παντρεμένων μπαίνει η Καλομοίρα, που παντρεύεται τον αγαπημένο της Γιώργο Μπούσαλη στον ελληνορθόδοξο ναό του Αγίου Παύλου του Long Island.

Για την ομορφότερη ημέρα της ζωής της, η Καλομοίρα, επέλεξε μία ρομαντική δημιουργία των Mi-Ro, oι οποίο ανέλαβαν να της φτιάξουν ένα φόρεμα που θυμίζει παραμύθι. Και όπως φαίνεται, τα κατάφεραν. Τα παπούτσια της είχαν την υπογραφή του Δούκα Χατζηδούκα, ενώ το hairstyling και το make-up ανέλαβε ο Δημήτρης Γιαννέτος που θέλησε να εκμεταλλευτεί όλο το μήκος των μαλλιών της σε ένα αριστοκρατικό σινιόν.

Η τραγουδίστρια έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ, στο πλευρό του αγαπημένου της Γιώργου, ο οποίος δεν σταμάτησε να λέει σε όλους ότι παντρεύεται την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου.

Το σπίτι της οικογένειας Σαράντη, απ’όπου αναχώρησε η νύφη, ήταν στολισμένο από νωρίς το πρωί. Ηταν στην κυριολεξία ένας γάμος αλά ελληνικά. Ολο το σόϊ, θείες, εξαδέλφες, παππούδες, γιαγιάδες, ήταν «στο πόδι». Τούλια στην πόρτα, καμπανούλες να κρέμονται, φούξια λουλούδια στις γλάστρες συνέθεταν το σκηνικό στην εξωτερική πλευρά του σπιτιού. Μέσα, οι γονείς της Καλομοίρας υποδέχονταν τους προσκεκλημένους σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, με μπομπονιέρες, γλυκά και φυσικά τις παραδοσιακές κουλούρες που φτιάχνονται στην Λακωνία, απ’ όπου και κατάγεται η οικογένεια.

Λίγες ώρες πριν, είχε προηγηθεί ένα μεγάλο πάρτι σε κλαμπ της περιοχής, όπου όλοι διασκέδασαν από νωρίς το βράδυ, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα, το… Καλομοιράκι, έβγαλε τα ψηλοτάκουνα και χόρεψε με τα φλατ παπούτσια, καθώς ήθελε, όπως είπε να το ευχαριστηθεί.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στην Καλομοίρα και τον Γιώργο να ζήσουν και να είναι πάντοτε ευτυχισμένοι.     

Ελεονώρα Μελέτη: O Λιάγκας με είπε...χοντρή!!

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε έξω από τα δόντια για την Ελένη Μενεγάκη και τον τρόπο που χειρίστηκε η παρουσιάστρια το διαζύγιο της, για τις φήμες που την θέλουν να έχει κόντρα με την Λαμπίρη, για την Τατιάνα Στεφανίδου και φυσικά μίλησε για την κόντρα της με τον Γιώργο Λιάγκα. «Ο Γιώργος έκανε κάτι που με πλήγωσε και με ενόχλησε πάρα πολύ και δεν το συγχωρώ. Όταν βλέπεις ότι κάποιος ξεπερνάει τα όρια πρέπει να του το δείξεις. Προσπάθησα να έρθω σε επαφή μαζί του αλλά δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Του έστειλα μήνυμα και δεν απάντησε ποτέ. Έπιασε στο στόμα του τον Γιάννη. Εμένα δεν με νοιάζει, χτύπα με κάτω σαν το χταπόδι, είναι η δουλειά μου η τηλεόραση. Όμως ο Γιάννης δεν είναι άνθρωπος της τηλεόρασης και δεν μπορείς να τον εκθέτεις» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στην εκπομπή Lifestyle.
Και συνέχισε: «Με είχε αποκαλέσει χοντρή. Όχι εύσωμη. Χοντρή. Και στη Φαίη θα μπορούσα να βρω την ευκαιρία να αποσβέσω το λογαριασμό που είχα ανοιχτό μαζί της από τότε που ήμουν στον ΑΝΤ1 και έλεγαν διάφορα στην εκπομπή της. Καμία σχέση όμως. Έχω γνωριστεί μαζί της και τη συμπαθώ πολύ».
gossip-tv

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...