Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Οι Κλίντον στον... πυρετό του γάμου

Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες για τον «γάμο του αιώνα» -όπως χαρακτηρίζεται από τον αμερικανικό Τύπο- αυτόν της Τσέλσι Κλίντον. Οι φήμες για τον πιο πολυσυζητημένο γάμο στις ΗΠΑ οργιάζουν εδώ και έναν χρόνο στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ενώ τα ερωτήματα που παραμένουν τρεις εβδομάδες πριν από τη μεγάλη στιγμή είναι ποιοι θα παρευρεθούν στη γαμήλια τελετή, τίνος σχεδιαστή θα είναι το νυφικό φόρεμα αλλά και αν θα δακρύσει ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και περήφανος πατέρας της νύφης.

Αντίθετα με ό,τι όλοι περίμεναν, η κόρη του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον επέλεξε να καλέσει μόνο 400 καλεσμένους στον γάμο, ο οποίος θα λάβει χώρα στις 31 Ιουλίου, και μάλιστα απαίτησε να γνωρίζει τον καθένα προσωπικά. Λαμπερά ονόματα περιλαμβάνονται στη λίστα καλεσμένων, ενώ παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα να παρευρεθεί στον γάμο. Οσο για τον πρώην αντιπρόεδρο του Κλίντον, Αλ Γκορ, αυτόν τον «έφαγαν» τα σκάνδαλα, αφού με το διαζύγιό του και κατηγορίες ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια μασέζ να εκκρεμούν, δεν θα τολμήσει να εμφανιστεί.

Ο εκλεκτός της καρδιάς της 30χρονης Τσέλσι Κλίντον δεν είναι άλλος από τον τραπεζικό Μαρκ Μαζίνσκι, ηλικίας 31 ετών, ο οποίος εργάζεται στην Goldmann Sachs και με τον οποίο αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Νοέμβριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο συμπέθεροι των Κλίντον είναι πρώην μέλη του Κογκρέσου, ενώ ο πατέρας, Εντ Μαζίνσκι, έχει κάνει και φυλακή για οικονομική απάτη ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Κλίντον και ο Μαζίνσκι θα ανταλλάξουν όρκους σε μια τεράστια έκταση, στο πρώην κτήμα του δισεκατομμυριούχου Τζον Τζέικομπ Αστορ Δ’, στο Ράινμπεκ της Νέας Υόρκης. Ο Aστορ, εφευρέτης των φρένων του ποδηλάτου, είχε προκαλέσει σκάνδαλο με την ερωτική του ζωή όταν το 1890 παράτησε τη σύζυγό του για ένα 18χρονο κορίτσι, μόλις έναν χρόνο μεγαλύτερο από τον γιο του, ενώ ήταν ο πλουσιότερος άνθρωπος που έχασε τη ζωή του στο ναυάγιο του Τιτανικού.

Το νυφικόΟσο για το νυφικό, θα είναι είτε του σχεδιαστή Oscar de la Renta είτε της σχεδιάστριας Vera Wang, ενώ εν όψει του γάμου η Τσέλσι ζήτησε από τον πατέρα της, Μπιλ Κλίντον, να χάσει τουλάχιστον επτά κιλά για να δείχνει ωραίος όταν θα την παραδώσει στον γαμπρό. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε δηλώσει τον περασμένο Φεβρουάριο ότι μπορεί να δακρύσει στον γάμο, ωστόσο την περασμένη εβδομάδα είπε ότι θα προσπαθήσει να συγκρατηθεί.

Ομως και η πολυάσχολη ως υπουργός Εξωτερικών μητέρα της νύφης δήλωσε ότι συμμετέχει ενεργά στις ετοιμασίες. Ενώ βρισκόταν στην Πολωνία, η Χίλαρι παραδέχτηκε ότι αυτή την περίοδο «πρώτη προτεραιότητά» της είναι ο γάμος της κόρης της. «Ευτυχώς έχουμε e-mail πλέον και μπορούν να μου στέλνουν φωτογραφίες με συνθέσεις λουλουδιών και όχι μόνο», δήλωσε.

Τον τελευταίο χρόνο ολοένα και εντείνονταν οι φήμες για τον γάμο του ζευγαριού, το οποίο γνωρίστηκε στην Ουάσιγκτον το 1993, ενώ μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων τους το βασικό ερώτημα ήταν αν ο γάμος θα είναι θρησκευτικός, αφού η Χίλαρι ανήκει στην ομάδα των Μεθοδιστών, ο Μπιλ σε εκείνη των Βαπτιστών, ενώ ο γαμπρός είναι Εβραίος.

Διακοπές στην Κρήτη η Julia Roberts

Την Κρήτη επέλεξε η Julia Roberts για να κάνει τις διακοπές της, μπαίνοντας στη λίστα των σταρ του Hollywood που επιλέγουν την χώρα μας για να χαλαρώσουν!

Η «pretty woman» έφτασε στο νησί με liar jet και έκανε τα πάντα (και τα κατάφερε) για να μην διαρρεύσει η άφιξή της. Μάλιστα, το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας το περνά πάνω στο σκάφος της, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τους παπαράτσι.

Φορώντας το μαγιό της, ένα λευκό Tshirt, τζόκεϊ και μαύρα γυαλιά, η Julia θαύμασε το κεδροδάσος κοντά στο Ελαφονήσι, ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ τα δύο της σκυλιά.

Στο σκάφος, το πλήρωμα της προσέφερε τοπικά εδέσματα, ενώ επισκέφθηκε και τα Σφακιά, όπου δοκίμασε παραδοσιακά πιτάκια και γλυκά του κουταλιού, ενώ παρήγγειλε και ένα ζευγάρι χειροποίητα στιβάνια!

Το πού ακριβώς βρίσκεται η όμορφη ηθοποιός παραμένει άγνωστο, με τις περισσότερες πληροφορίες να συγκλίνουν στο ότι φιλοξενείται στο νησί από Ελληνοαμερικανό φίλο της που διαθέτει εξοχικό.

πηγή: εφημερίδα «Espresso»
Enhanced by Zemanta

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Δ. Σχοινάς: ''Ο γάμος μου με την Καίτη επηρέασε αρνητικά τη καριέρα μου''!

''Η Καίτη είναι το άλλο μου μισό. Νομίζω ότι δεν θα χωρίσουμε ποτέ. Βρήκα έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να περπατάει δίπλα μου ή και μπροστά μου'', δηλώνει ο Διονύσης Σχοινάς στο περιοδικό ΕΓΩ! Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και και ποτέ δεν έφτασε στα πρόθυρα του διαζυγίου.

Ο τραγουδιστής μοιράζεται τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, όταν η Καίτη Γαρμπή μπήκε το 2000 στο νοσοκομείο με σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα: ''Ήταν μετά τη γέννηση του παιδιού, που η Καίτη είχε ένα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα. Φοβήθηκα ήταν πολύ άσχημα. Έφτασε στα όρια ακόμα και να... φύγει''.

Ο Διονύσης ενώ σημείωνε μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του 90', ξαφνικά εξαφανίστηκε. ''Βγήκαν καινούριοι από τα ριάλιτυ και στα ραδιόφωνα μπήκαν επιχειρηματίες της νύχτας'', εξηγεί ενώ στην ερώτηση για το αν πιστεύει πως ο γάμος του επηρέασε αρνητικά τη καριέρα του απαντά: ''Φυσικά και την επηρέασε. Δε θα ξεχάσω ποτέ ότι πήγα στην εταιρεία μου τη Sony, και πήρα μια μεγάλη σακούλα σκουπιδιών γεμάτη γράμματα από θαυμάστριες που έλεγαν μας πρόδωσες! Σκίζουμε τις αφίσες στον τοίχο! Θα σκοτώσουμε την άλλη''!

Όταν η συζήτηση έφτασε σε όσα πράγματα έχει πει η Έλλη Κοκκίνου για εκείνον ο Διονύσης είπε: ''Με στενοχώρησε μόνο ως προς το γεγονός ότι στενοχωριόταν κι ένας άλλος άνθρωπος μαζί μου. Πήραν έκταση κάποια πράγματα της προσωπικής μου ζωής, που δεν ήθελα να ακουστούν ειδικά με λάθος τρόπο. Όταν γίνεται κάτι πρέπει να ακούς και τις δύο πλευρές. Στενοχωριόμουν γιατί ειπώθηκαν πράγματα ενώ ήμουν ήδη παντρεμένος και είχα παιδί. Συγχωρώ όμως τους ανθρώπους. Αν την έβλεπα τώρα, θα την ρωτούσα αν είναι καλά''.

Πλέον είναι ήρεμος και παραδέχεται πως σκέφτεται να δηλώσει συμμετοχή του χρόνου στη Eurovision μιας και του αρέσουν οι διαγωνισμοί.

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Η κουμπαριά του Νιάρχου με τον Αμπράμοβιτς

Μια κουμπαριά που επισφραγίζει μια φιλία θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι, μεταξύ του Ρώσου μεγιστάνα Ρομάν Αμπράμοβιτς και του Ελληνα Κροίσου Φίλιππου Νιάρχου. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Αμπράμοβιτς έχει αγοράσει από την οικογένεια Νιάρχου τον πύργο Chateau De la Croe στη Ριβιέρα. Η Ευγενία Νιάρχου -θεωρείται μία από τις πλέον περιζήτητες νύφες στο κόσμο- θα γίνει νονά του Ααρον-Αλεξάντερ, αφού είναι και στενή φίλη της Ντάρια.
  
Πρόκειται για το έκτο παιδί του Ρώσου μεγιστάνα και το πρώτο που απέκτησε με τη σύντροφό του Ντάσα Ζούκοβα. Το όνομα του μικρού προκύπτει από τους δύο παππούδες του (του πατέρα του Αμπράμοβιτς και του πατέρα της Ζούκοβα).
 
Η Ευγενία ανήκει στο διεθνές jet set. Οπου και να εμφανιστούν εκείνη και η οικογένεια της τα φλας των φωτογράφων παίρνουν φωτιά. Για τον λόγο αυτό και όπως ακούγεται έντονα στις Σπέτσες, η οικογένεια Νιάρχου έκανε την πρόταση τα βαφτίσια του μικρού να γίνουν στο ιδιωτικό τους νησί του Αργοσαρωνικού, την Σπετσοπούλα. Εκεί εκτός από το όμορφο τοπίο του νησιού θα εξασφαλίσουν ότι κανένας φωτογραφικός φακός -πέραν των δικών τους- δεν θα τους απαθανατίσει, αφού το νησί παρουσία της οικογένειας φυλάσσεται με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Η πρόταση ενθουσίασε το ζεύγος Αμπράμοβιτς, αν και ακόμα δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση, αφού σημαντικός παράγοντας στο να γίνουν τα «βασιλικά» βαφτίσια στο εξωτερικό είναι το γεγονός ότι η μητέρα της Ντάσα ζει μόνιμα στην Καλιφόρνια, αλλά και πολλοί φίλοι του ζευγαριού μένουν μόνιμα στο εξωτερικό. Φυσικά είναι ένα γεγονός που συζητιέται έντονα στις Σπέτσες και όλοι περιμένουν να δουν την πολυτελή θαλαμηγό να φτάνει στην Σπετσοπούλα. Γίνουν δεν γίνουν εκεί τα βαφτίσια, ο μικρός Ααρον-Αλεξαντερ θα κάνει διακοπές μαζί με τη νονά του στο νησί της οικογένειάς της. Επίσης έντονα ακούγεται το γεγονός ότι εκτός από την κουμπαριά οι δυο οικογένειες ετοιμάζουν και ένα μεγάλο deal.
 

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Πέθανε ο παππούς του Ρουβά

Πριν 15 ημέρες ο αγαπητός σε όλους μας καλλιτέχνης, έχασε τον παππού του σε ηλικία 87 ετών. Ο παππούς Ανάστασης, του οποίου το όνομά φέρει Σάκης, ζούσε στην Κέρκυρα. Πρόκειται για έναν βιοπαλαιστή, που κατάφερε να μεγαλώσει τα παιδιά του, δουλεύοντας σκληρά. Η ζωή όμως του έδωσε και πολλές χαρές. Είδε τον εγγονό του να ανεβαίνει ένα – ένα τα σκαλιά της δόξας και να φτάνει στο αποκορύφωμα της επαγγελματικής επιτυχίας. Λίγο πριν κλείσει τα μάτια του πρόλαβε να δει και την δισέγγονο του να βαφτίζεται με το όνομα του.

Η χαριτωμένη Αναστασία, δεν θα έχει μνήμες από εκείνον, όμως θα μάθει σίγουρα την ιστορία του στυλοβάτη της οικογένειας όταν μεγαλώσει. Είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πατέρα του καλλιτέχνη, τον Κώστα Ρουβά, που ζει και εργάζεται στην Κέρκυρα και μας μίλησε γι’ αυτή την απώλεια, που βύθισε στη θλίψη την οικογένεια του.




Ο Κώστας Ρουβάς, παρά την μεγάλη επιτυχία του γιού του, δεν εγκαταλείπει με τίποτα το νησί για να έρθει στην Αθήνα. Είναι και ο ίδιος καλλιτέχνης και συμμετέχει σε διάφορες θεατρικές ομάδες στην Κέρκυρα. Παρά τις προτάσεις που είχε από αθηναϊκούς θιάσους δεν πήρε ποτέ την απόφαση να αφήσει το νησί. Για να δούμε τώρα αν η εγγονή του θα καταφέρει να τον τραβήξει προς τα εδώ!



zougla.gr

Αντύπας: Πως "παγιδεύτηκε" με τις μεζονέτες !


Το 2007 ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Αντύπας πήρε το ρίσκο μιας επένδυσης και αποφάσισε να γκρεμίσει την μονοκατοικία του στο Π. Ψυχικό και να «σηκώσει» συγκρότημα κατοικιών στο ίδιο οικόπεδο.

Πήρε δάνειο και ευελπιστούσε πως θα το ξεχρέωνε με την ενοικίαση ή την πώληση των κατοικιών, αλλά η κρίση τον πρόλαβε.

Οι μεζονέτες έμεναν αδιάθετες καθώς το ενδιαφέρον για πολυτελή κατοικίες έχει πέσει πολύ τον τελευταίο χρόνο και ο Αντύπας αποφάσισε να ζητήσει την βοήθεια μεσιτικού γραφείου.

Αλλά η κρίση μέρα με την μέρα βαθαίνει και οι αγοραπωλησίες ακινήτων έχουν σχεδόν «παγώσει», με την αγωνία του τραγουδιστή να αυξάνεται.
  • Ο Αντύπας γεννήθηκε στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης στις 6 Μαρτίου του 1954 και όπως λέει και ο ίδιος: "Είμαι Νεαπολίτης γέννημα, Θεσσαλονίκης θρέμμα".
  •  Τελείωσε το εξατάξιο γυμνάσιο στη Θεσσαλονίκη ενώ παράλληλα ανέπτυσσε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στην Εθνική ομάδα του Aρη.
  •  Όμως ο Αντύπας είχε κι ένα άλλο έμφυτο ταλέντο που δεν άργησε να το καταλάβει. Είχε την ικανότητα να συνθέτει τραγούδια εμπειρικά, προνόμιο των παλιών καλών καιρών, χωρίς καμία σπουδή.
  •  Στα 18 του χρόνια, διαπίστωσε ότι θα μπορούσε να τραγουδήσει το ίδιο καλά (σύμφωνα με γνώμες φίλων) όπως συνθέτει και έτσι ξεκινά ερασιτεχνικά την καριέρα του σε διάφορα νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, μέχρι που το 1982 έρχεται η ευκαιρία.
  •  Καλείται να ερμηνεύσει ένα τραγούδι στο Φεστιβάλ Τραγουδιού της Θεσσαλονίκης με τίτλο: "Φύσαγε Θεέ μου, ένας βοριάς" όπου πήρε και τη τρίτη θέση.
  •  Αφετηρία για τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο: "Απελπισμένα σ' αγαπώ" δικής του παραγωγής και έξι συνθέσεις δικές του.
  •  Ακολουθεί άλλος ένας δίσκος με διάφορα τραγούδια του Βοσκόπουλου ως το 1984 που ο δεύτερος προσωπικός του δίσκος γίνεται πραγματικότητα με τίτλο: "Είσαι γυναίκα φίλου μου", από τον οποίο ξεπηδούν τρεις επιτυχίες, το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου το "Μετακομίζω γιατί χωρίζω" και το "Απαραίτητη μου είσαι απαραίτητη", ο δίσκος γνωρίζει τεράστια επιτυχία αλλά ο κόσμος δεν ξέρει τον Αντύπα.
  •  Τότε γίνεται η κίνηση σταθμός στην καριέρα του, υπογράφει με τη Minos και ο τρίτος του προσωπικό δίσκος είναι πια γεγονός. "Πωλείται και το σπίτι μου" είναι ο τίτλος και ο κόσμος ξέρει πια ποιος είναι ο Αντύπας.
     
    Από το "Πωλείται και το σπίτι μου" έφτασε στο "Δεν πωλούνται οι μεζονέτες"....  Τυχαίο ! Δεν νομίζω. 

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Υπόσχεται στοματικό σεξ αν κερδίσει η ομάδα της

Αν ακόμα δεν έχετε κατασταλάξει ποιά ομάδα θέλετε να κερδίσει το φετινό Μουντιάλ, πλέον έχετε έναν λόγο για να επιλέξετε Ολλανδία: μία 30χρονη υπόσχεται να κάνει στοματικό έρωτα σε κάθε φίλο της στο Twitter αν κερδίσουν οι «οράνιε»!

«Εάν η Ολλανδία πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο θα πάρω μία π*π* σε όλους όσους με ακολουθούν στη σελίδα μου, μαζί με τις Βίκι Βέτε, Μις Χίμπριντ και Γκάμπι Κιντέρος», έγραψε η Μπόμπι Έντεν στην σελίδα της και οι θαυμαστές άρχισαν να... συρρέουν.

Η 30χρονη είναι γνωστή πορνοστάρ στη χώρα της, με περισσότερες από 100 hot ταινίες στο ενεργητικό της.

Μετά την ανακοίνωση, οι φίλοι της στο Twitter έφτασαν από τους 5.114 τους 14.000, ενώ αυξάνονται ανά 1.000 την ώρα!

Τι έγινε ρε παιδιά;
Τόση... «ξηρασία» έπεσε ή απέκτησε φανατικούς οπαδούς η Εθνική Ολλανδίας;

Πάλι καλά πάντως που η Μπόμπι θα έχει και βοήθεια αν πραγματοποιήσει την υποσχέσή της, γιατί υπολογίζεται πως μέχρι να βγει ο νικητής του Μουντιάλ οι φίλοι της στο Twitter θα έχουν ξεπεράσει τους 10.000!

Στιγμές χαλάρωσης στη Μύκονο για Σάκη, Κάτια και Αναστασία

Τέλειωσαν οι εμφανίσεις του Sakis στο Politia Live Clubbing και ο Έλληνας super star πήρε γυναίκα και παιδί, ανέβηκαν στο νέο τους σκάφος, την «Αστερόεσσα» και σάλπαραν για Μύκονο, όπου συνάντησαν τον πολύ καλό τους φίλο, Δ. Κοντόπουλο.

Η μικρή Αναστασία, έβαλε το μαγιουδάκι της και σαν σωστό δελφίνι δεν έλεγε να βγει από το νερό, έχοντας πάντα στο πλάι της τον μπαμπάκα της. Το τι παιχνίδια έκαναν δεν λέγεται. Η Κάτια τους καμάρωνε και τους δύο και σαν καλή μανούλα φρόντιζε να μη λείψει τίποτα στη μικρή.

Μάλιστα στη Μύκονο ο Sakis έκανε και ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της καλής του, σε γνωστό ιταλικό εστιατόριο του νησιού, όπου η Κάτια έσβησε τα κεράκια της τούρτας της και πήρε και ένα γλυκό φιλί από τον καλό της.

Το ζευγάρι έμεινε στη Μύκονο έξι μέρες και απόλαυσε τον ήλιο, τη θάλασσα και την καλή παρέα. Τόσο πολύ άρεσε δε στη μικρή Αναστασία που δεν ήθελε με τίποτα να αφήσει την παρέα της.

Οι διακοπές όμως δεν τελείωσαν εκεί. Θα έχει φυσικά και συνέχεια και όλη η οικογένεια θα μπορέσει να απολαύσει τα παιχνίδια στα καταγάλανα νερά και άλλων ελληνικών παραλιών.

Πηγή: Hello, OK!

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Στην μεγάλη οθόνη η Καμπανίλε!

Η προσωπική της  ζωή ήρθε σε πρώτο πλάνο πολλές φορές. Οι εμφανίσεις της στην πασαρέλα επιλεκτικές και το μόντελινγκ σιγά σιγά περνά σε δεύτερη μοίρα. Ο λόγος για την πρώην Σταρ Ελλάς, Βιβιάνα Καμπανίλε που σκέφτεται να δοκιμάσει τις ικανότητές της στην υποκριτική μετά από πρόταση που της έγινε να παίξει σε κινηματογραφική ταινία του εξωτερικού.

Όπως η ίδια λέει: «Ήταν κάτι το ξαφνικό. Με προσέγγισαν κάποια άτομα και μου πρότειναν να παίξω σε μια ταινία. Νόμιζα ότι ήταν μια πλάκα όλο αυτό, αλλά στη συνέχεια οι συζητήσεις ήταν σοβαρές και με περιεχόμενο. Είναι κάτι το οποίο θα τολμήσω για πρώτη φορά και με εξιτάρει. Αν όλα πάνε καλά, τον Αύγουστο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας. Θα υποδυθώ ένα κορίτσι από τη Μεσόγειο που διαθέτει ταμπεραμέντο, σέξι εμφάνιση και διάθεση να γοητεύσει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά... Ένας ρόλος, φαντάζομαι, γραμμένος στα μέτρα μου».

Η Βιβιάνα η οποία επιλέχτηκε ανάμεσα σε εβδομήντα κοπέλες, προετοιμάζεται πυρετωδώς για το ταξίδι της στην Αμερική -απ’ όπου και ήρθε η πρόταση- πριν όμως θα φροντίσει να κάνει και τις διακοπές της προκειμένου να επιστρέψει ανανεωμένη και γεμάτη όρεξη για σκληρή δουλειά!

Η Lady Gaga κατατρόπωσε τον Μπάρακ Ομπάμα (...στο Facebook)

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Το μοναδικό εν ζωή πρόσωπο που ξεπέρασε τα 10 εκατ. θαυμαστές στο Facebook είναι η Lady Gaga.

Η διάσημη τραγουδίστρια κατέφερε να ξεπεράσει ακόμα και τον Μπαράκ Ομπάμα που αρκείται στους 9,8 εκατ. «φανς».

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιστοσελίδας Famecount, στις 5 Ιουλίου οι θαυμαστές της εκκεντρικής σταρ ανέρχονταν σε 10,673,476 εκατ., ενώ του Αμερικανού προέδρου σε 9,824,885 εκατομμύρια.

Πάντως, παρά το ρεκόρ, η Lady Gaga βρίσκεται έκτη στη λίστα δημοφιλίας του Facebook.

Σύμφωνα με το BBC, την ξεπερνούν οι σελίδες των Texas Hold 'em Poker, Μάικλ Τζάκσον, Mafia Wars, του ίδιου του Facebook και της αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής Family Guy.

«Η Lady Gaga είδε τους θαυμαστές της να υπερδιπλασιάζονται μέσα σε ένα χρόνο. Το να έχει 10 εκατ. θαυμαστές είναι πολύ σημαντικό, τόσο για τη σταδιοδρομία της όσο και για την ανταπόκριση του κόσμου στο Facebook» δήλωσε ο Ντάνιελ Ντίαρλοβ από το Famecount.
Enhanced by Zemanta

Στα πρόθυρα της οικονομικής καταστροφής ο Α. Ρέμος

Τα μεγάλα πάθη συχνά έχουν άσχημα ξεμπερδέματα κι αυτό φαίνεται ότι συνέβη και στον Αντώνη Ρέμο. Η μεγάλη του αγάπη για τον Ηρακλή, λίγο έλειψε να τον οδηγήσει στην απόλυτη οικονομική καταστροφή.

Ήταν το 2007 όταν ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε μαζί με μια ομάδα ανθρώπων να αναλάβει τη διοίκηση του Γηραιού σε μια πολύ δύσκολη εποχή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφού πάσχιζε να επιβιώσει οικονομικά.

Τα χρέη της ομάδας την εποχή εκείνη ξεπερνούσαν τα 9 εκατ. ευρώ και ο Αντώνης Ρέμος, αφού παρέλαβε δωρεάν τις μετοχές ξεκίνησε τη μεγάλη προσπάθεια σωτηρίας.

Δυστυχώς όμως η προσπάθεια αυτή είχε αρνητικές συνέπειες για τον ίδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στον πρώτο χρόνο ο τραγουδιστής είχε τραβήξει από προσωπικούς του λογαριασμούς περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ! Την ίδια ώρα οι οπαδοί του Ηρακλή στρέφονταν εναντίον του, θεωρώντας τον υπεύθυνο για την οικονομική κατάρρευση της ομάδας.

Ο ίδιος ο Αντώνης βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Λίγο έλειψε να χάσει όλη του την περιουσία ενώ βρέθηκε αντιμέτωπος και με ανώνυμες απειλές κατά της ζωής του. Πλέον ανεβαίνει σπάνια στη Θεσσαλονίκη, αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, ακόμα και τις συναυλίες, ενώ δεν πηγαίνει ούτε καν στα μαγαζιά που έχει φτιάξει ο ίδιος με συνεργάτες του.

Τώρα πια μοναδική έννοια του είναι να δοθεί ολοκληρωτικά στο τραγούδι, κάνοντας συναυλίες και να απεμπλακεί όσο το δυνατόν συντομότερα από τον Ηρακλή. Οι παλιές αγάπες βλέπετε μερικές φορές δεν πάνε στον παράδεισο…

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Στην Ελλάδα το ζεύγος Beckham

Τις fashionable βαλίτσες του για διακοπές στην Πύλο ετοιμάζει το ζεύγος Beckham, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star!

Ο David, η Victoriaκαι τα τρία βλαστάρια τους καταφθάνουν στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες και θα μείνουν σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο της περιοχής.

Στο γαλάζιο των θαλασσών μας θα δροσίσει το «καυτό» του κορμί ο David, ενώ η ολίγον τι ξινή Victoria ετοιμάζεται να καταπλήξει με ρουχαλάκια από την κολεξιόν της.

Το celebrity ζευγάρι θα διαμείνει στο ξενοδοχείο όπου προ ημερών κατέλυσε η Ελένη Μενεγάκη (βρε λέτε να ζήλεψε την ξανθιά παρουσιάστρια η Posh;), μαζί με τα τρία αγοράκια του, τον 11χρονο Brooklyn, τον 7χρονο Romeo και τον 5χρονο Cruz.

Εκτός από τις glamorous αποσκευές τους θα φέρουν και ένα τσούρμο σωματοφύλακες, μην τυχόν πάθει κάτι το αριστερό πόδι του David ή χάσει η μαντάμ Victoria κανένα από τα τεράστια γυαλιά ηλίου που φοράει.

Φυσικά, το star.gr θα σας ενημερώσει για ό,τι κι αν κάνει το ζεύγος Beckham στη χώρα μας, οπότε... stay tuned!

Με το σκάφος στη Μύκονο Ρουβάς - Ζυγούλη

Την ώρα που οι φήμες τους θέλουν να παντρεύονται και να περιμένουν το δεύτερο παιδί, Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη χαλαρώνουν στη Μύκονο, όπου δεν παρέλειψαν να πάνε και βόλτα με φουσκωτό.

Σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι, που λέει και το τραγούδι, Σάκης και Κάτια βρίσκονται εδώ και πέντε ημέρες στο νησί των ανέμων, έχοντας μαζί και την μικρή Αναστασία.

Η οικογένεια απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στην περιοχή Καλό Λιβάδι, αλλά και βαρκάδα με το κότερο, με το οποίο ο καπετάν-Σάκης κάνει τις γυναίκες του βολτίτσα, αλλά και τις βουτιές του καταμεσίς του Αιγαίου.

Στην Μύκονο βρίσκονται κι άλλοι επώνυμοι, όπως ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Δημήτρης Κοντόπουλος (το «Greek Idol» τους ένωσε...), με τους οποίους ο Sakis πήγε βαρκάδα.

Χωρίς παρέα και μασώντας τσίχλα «τσακώσαμε» στα σοκάκια του νησιού τον Αντώνη Ρέμο, αλλά και τον Νίκο Βέρτη που δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με θαυμάστριές του.


Δείτε τις διακοπές των επωνύμων στη Μύκονο

Μ. Ιωαννίδου: «Έκοψα τα μαλλιά μου γιατί άρχισα χημειοθεραπείες»

Με κοντό μαλλάκι, όπως την βλέπαμε στις ελληνικές ταινίες και πάντα περιποιημένη και προσεγμένη έκανε την εμφάνισή της στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα», η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της.

«Έκοψα τα μαλλιά μου αναγκαστικά γιατί ξεκίνησα χημειοθεραπείες», αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια, χωρίς όμως να χάνει το κουράγιο και το χαμόγελό της.

«Είμαι ακόμα Δαυίδ. Παλεύω με έναν Γολιάθ, αλλά θα τον φάω», είπε η κα. Ιωαννίδου προσθέτοντας: «Έχω ακόμα όνειρα. Έχω ακόμα πράγματα να κάνω, δεν έχω αποφασίσει να καταθέσω τα όπλα».

Η Μ. Ιωαννίδου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνά τον τελευταίο καιρό με τις χημειοθεραπείες, τόνισε όμως ότι μπορεί το καλοκαίρι της να μην είναι σαν τα προηγούμενα, αλλά από τον Οκτώβριο θα επιστρέψει δριμύτερη στη δράση.

«Αισθάνομαι σαν Χιροσίμα. Σαν μια βόμβα να μπαίνει μέσα μου γιατί κάνω χημειοθεραπεία», είπε χαρακτηριστικά η κα. Ιωαννίδου.

Πρόσθεσε όμως ότι έχει δίπλα της, λίγους και καλούς ανθρώπους που στέκονται στο πλευρό της και την στηρίζουν, τονίζοντας ότι η συμπαράσταση των δικών της ανθρώπων είναι αυτό που της δίνει δύναμη για να πάει παρακάτω.

Δείτε τι είπε η Μ. Ιωαννίδου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...