Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Η αντικαταστάτρια της Megan Fox

Κέντρο συζητήσεων έχει γίνει το hot μοντέλο της Victoria's Secret και ανερχόμενη ηθοποιός Rosie Huntington-Whiteley που αντικατέστησε τη Megan Fox στην ταινία «Transformers 3». Οι fan της πρώτης σκοτώνονται στα blogs με τους υποστηρικτές της δεύτερης για το ποια είναι πιο ιδανική για το ρόλο.

Παρόλο που η Megan Fox χρειάστηκε να πλύνει την Ferrari του σκηνοθέτη Michael Bay, προκειμένου να εξασφαλίσει το ρόλο στην ταινία, η Rosie Huntington-Whiteley δεν χρειάστηκε να κάνει απολύτως τίποτα εκτός από το να περάσει φυσικά από οντισιόν!

«Ο Michael Bay μου έστειλε ένα mail ότι κάνει οντισιόν για την ταινία, οπότε πήγα. Δεν νόμιζα ότι τα πήγα καλά και σκέφτηκα ότι η καριέρα μου σαν ηθοποιός είχε αρχίσει και τελειώσει εκεί» δήλωσε πρόσφατα στο περιοδικό Vanity Fair η Rosie.

Από την άλλη ας μην ξεχνάμε ότι η Megan είχε παίξει και σε δύο ρόλους πριν από το «Transformers» και δεν είναι λίγοι εκείνοι που αγάπησαν την ταινία λόγω της συμμετοχής της.
enimerwsi.com
Enhanced by Zemanta

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

VIDEO: «Η Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου ζει μέσα από την Ζέτα»

Bost's "Medea"Image by maja thurup via Flickr
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έκανε μαθήματα στους δημοσιογράφους για το πως πρέπει να φέρονται στην Ζέτα Μακρυπούλια οι ρεπόρτερ. 

Στην εκπομπή «Super Star» ασχολήθηκαν με αυτές τις δηλώσεις της ηθοποιού και ήταν αρκετά επιθετικοί... 
 
Ο Θοδωρής Ρακιντζής, αρκετά εκνευρισμένος, δήλωσε πως ευτυχώς που υπάρχει και η Ζέτα και ασχολούνται οι δημοσιογράφοι μαζί της ,ενώ συνέχισε λέγοντας πως η Ελισάβετ ζει μέσα από την Ζέτα. 
 
 

Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλάει για την περιπέτεια της υγείας του

Για την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή «10 με 1 μαζί», αποκαλύπτοντας μάλιστα πως όταν ήταν 35 χρονών είχε κάνει τρία χειρουργεία στην καρδιά.

«Έκανα κάτι χειρότερο από μπαλονάκι. Μου καυτηρίασαν την καρδιά επειδή είχα αρρυθμίες.» είπε ο δήμαρχος Στυλίδας και πρόσθεσε πως το πρώτο χειρουργείο κράτησε 9 ολόκληρες ώρες, χωρίς να έχει κάνει νάρκωση νωρίτερα. Το πρόβλημα του Απόστολου Γκλέτσου δεν έχει ξεπεραστεί.   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΔΩ

Η Ελεονώρα Μελέτη και οι απιστίες!

Όχι δεν της τα «φόρεσε» κανείς ούτε και κείνη τα φόρεσε σε κανέναν.

Όλη η συζήτηση που έγινε στο πάνελ της «Πρωινής Μελέτης» ήταν τελείως υποθετική.

Με αφορμή  τις ψυχρές σχέσεις που έχει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης με την Αθηνά Οικονομάκου μετά το χωρισμό τους η Ελεονώρα εξέφρασε την απορία της:

«Δεν καταλαβαίνω τα ζευγάρια που δε μιλάνε μεταξύ τους μετά από ένα χωρισμό και τι έγινε οι πρώτοι είναι που χωρίζουν ή οι τελευταίοι» τόνισε.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ν. Μπουλέ: Μιλά πρώτη φορά για την "κόντρα" με τη Μελέτη (video)

Λόγια που για πρώτη δείχνουν "κόντρα" με την Ελεονώρα είπε το πρωί η Νάντια Μπουλέ, αφού σε ερώτηση για το ποιους θεωρεί φαβορί του διαγωνισμού  δεν ανέφερε καν το όνομα της παρουσιάστριας του STAR!

Στη συνέχεια της συζήτησης μπέρδεψε ακόμη περισσότερο τα πράγματα...

 «Κάνει καλές χορογραφίες ο Ηλίας», τόνισε η Νάντια απονέμοντας τα εύσημα πιο πολύ στον παρτενέρ της Ελεονώρας,  ενώ ξεκαθάρισε πως - κατά τ' άλλα - δεν έχουν κόντρα, αφού τις προάλλες ήταν μαζί και για φαγητό με μια παρέα (ε, και;).

Απλά αναρωτιόμαστε: Πως είναι δυνατό να μην τη θεωρεί ένα από τα φαβορί, όταν ο κόσμος αλλά και η κριτική επιτροπή έχουν να το λένε για τα εντυπωσιακά χορευτικά της; markostv

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ανατροπή: Εκτός Dancing η Μελέτη την Κυριακή;

http://www.gossip-tv.gr/sites/default/files/imagecache/large_20_normal_j_excl/2011_05/icemax_620_4d6022ebacab44f4b8a01dc8a7c09dcfolokl.JPGΤο πρόβλημα υγεία που αντιμετωπίζει από χτες το απόγευμα η Ελεονώρα Μελέτη υπάρχει κίνδυνος να... κρατήσει την παρουσιάστρια μακριά από το live του Dancing with the stars την Κυριακή.

ΧΤΕΣ το πρωί η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή της ότι είναι άρρωστη. Οι τελευταίες εξελίξεις όμως θέλουν την παρουσιάστρια να ταλαιπωρείται από βρογχίτιδα κι έτσι να κινδυνεύει να μείνει εκτός του διαγωνιστικού μέρους του talent show, αν η κατάσταση της υγείας της δεν βελτιωθεί. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΜΕΛΕΤΗ
Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

VIDEO: Ελένη Μενεγάκη: «Παραλίγο να πεθάνω. Έμεινα 15 μέρες στο νοσοκομείο»

H Eλένη Μενεγάκη, ξεφυλλίζοντας σήμερα το πρωί γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό έπεσε πάνω στην πρώτη έξοδο της Φαίης Σκορδά με το μωράκι της.

Σχολιάζοντας η παρουσιάστρια, το πόσο γρήγορα επανήλθε στα κιλά της, η Φαίη και πόσο γλυκιά είναι η συζήτηση πέρασε και στο Γιώργο Λιάγκα. 
 
Οι συνεργάτες της, τότε, την ενημέρωσαν πως ο παρουσιαστής νοσηλευόταν γιατί έσπασε η περιτονίτιδά του. 
 
Η Ελένη Μενεγάκη, στη συνέχεια του ευχήθηκε ολόψυχα περαστικά και αποκάλυψε πως είχε συμβεί και στην ίδια στα 17της χρόνια καθώς και ότι πήγε να πεθάνει. 
 
Ακούστε την εξομολόγησή της στο βίντεο ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Pippa Middleton: Ο Νέος "πονοκέφαλος" της βασιλικής οικογένειας...

Αυτή η Pippa έχει εξελιχθεί σε πραγματικό πονοκέφαλο για τη βασιλική οικογένεια. Από αλλού το περίμεναν και από αλλού θα το βρουν εκεί στο Buckingham καθώς αντί να τους προβληματίζει η συμπεριφορά της...

συζύγου, πλέον, του πρίγκιπα William, τους αναστατώνει καθημερινά η αδελφή της, Pippa Middleton. Με όλα τα μέσα να ασχολούνται μαζί της και τη «New York Daily News» να αναρωτιέται για τα τερτίπια της, η περιβόητη αδελφή της Δούκισσας του Cambridge δεν έχει σταματημό.  ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Γνωστή παρουσιάστρια σε λεσβιακά όργια - Σοκ έπαθε η μητέρα της !

Σοκ έπαθε η μητέρα γνωστής παρουσιάστριας όταν είδε την κόρη της να επιδίδεται σε σεξουαλικά όργια με άλλη καυτή γυναίκα. Τι ακριβώς συνέβη;...

...Μεγάλο ταράκουλο έπαθε η μητέρα γνωστής παρουσιάστριας όταν κατά λάθος έπεσε πάνω σε πολύ προσωπική στιγμή της κόρης της με καυτή αιθέρια ύπαρξη, σύμφωνα με το newsbomb.

Το σοκ που υπέστη η μητέρα γνωστής παρουσιάστριας ήταν τέτοιο μάλιστα που κοιτούσε σαστισμένη για ώρα το θέαμα που αντίκρισε, ενώ η κόρη της προσπαθούσε να την ηρεμήσει .
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Video: Το «καρφί» του Βασίλη Καλλίδη για τους Chef από τα ριάλιτι!

Ο Βασίλης Καλλίδης μίλησε για την περιπέτεια υγείας του, για την συνύπαρξη με τον Άκη και για τους chef που βγαίνουν από τα ριάλιτι. «Έπαθα ψύξη, όχι εγκεφαλικό, όπως είπαν. Με τυράννησε πάρα πολύ η ψύξη» είπε ο μάγειρας για την περιπέτεια υγείας του.

Μάλιστα ο Βασίλης μίλησε και για την συνύπαρξή του με τον Άκη Πετρετζίκη στο «Πρωινό mou».

«Δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα! Θα μοιράζουμε τις κουζίνες, τις μέρες, τις κατσαρόλες, τα μάτια (της κουζίνας). Όλα θα πάνε μια χαρά» είπε σε συνέντευξή του στο Super star.

Βέβαια στο τέλος ο μάγειρας πέταξε και ένα τόσο δα καρφάκι για τους μάγειρες που βγαίνουν από τα ριάλιτι… « Μάγειρας είναι αυτός που είναι μέσα στην κουζίνα» δήλωσε ο Βασίλης…

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Κοκκίνου - Βασιλειάδης: Διαμάχη και για τα περιουσιακά στοιχεία τους!

Elli KokkinouImage via WikipediaΈνας επτάχρονος δυνατός έρωτας που κατέληξε στα σκαλιά της εκκλησίας βρίσκεται αντιμέτωπος στα δικαστήρια.

Ο λόγος για την Έλλη Κοκκίνου και τον πρώην σύζυγος της Παναγιώτη Βασιλειάδη. Παρά τις αρχικές προσπάθειες και των δύο, το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού δεν θα είναι συναινετικό και αυτό έχει να κάνει κυρίως με την επιμέλεια του γιου τους Αλέξανδρου.

 «Αν συνεχιστούν οι δυσκολίες μου στην επικοινωνία με τον μικρό, τότε ναι θα διεκδικήσω την επιμέλεια του», δήλωνε πριν μερικούς μήνες σε γνωστή εφημερίδα ο Παναγιώτης Βασιλειάδης
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Η Lady Gaga έφτασε τους 10 εκατομμύρια followers στο Twitter

Η γνωστή ποπ τραγουδίστρια Lady Gaga έγραψε ιστορία στο διαδίκτυο για μια ακόμη φορά. Ο λόγος; Είναι το πρώτο άτομο που κατάφερε να μαζέψει 10 εκατομμύρια followers στο Twitter!

Το επίτευγμά της είναι πολύ μεγάλο, καθώς ο αμέσως επόμενος καλλιτέχνης (και χρήστης του Twitter) με τους περισσότερους followers είναι ο έφηβος Justin Bieber με 9,6 εκατομμύρια followers, ενώ ακολουθεί ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα με 8 εκατομμύρια περίπου, και η Britney Spears με 7,8 εκατομμύρια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Θύμα απάτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Άλλο ένα θύμα επιτηδείων στη showbiz είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια η οποία είναι άρρωστη αφού έχει επιβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο μάτι, πληροφορήθηκε πριν λίγες ημέρες πως είχε συνομιλίες με άτομα τις showbiz και όχι μόνο, ότι έδινε ραντεβού στα οποία δεν πήγαινε ποτέ καθώς και ότι αντάλλασε μηνύματα με ανθρώπους που δεν έχει έρθει ποτέ σε επαφή.

Όλα αυτά μέσω twitter. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έμεινε άναυδη και προσπαθούσε να καταλάβει τι έχει συμβεί, αφού η ίδια όχι μόνο δεν έχει twitter αλλά τις τελευταίες ημέρες απαγορεύεται να έρθει σε επαφή με τον υπολογιστή.  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Διπλός γάμος στη «Ζωή της Άλλης»

Με ένα ευχάριστο γεγονός, έναν διπλό γάμο, συνεχίζονται οι εξελίξεις στη σειρά «Η Ζωή της Άλλης», ενώ οι ανατροπές αναμένονται στη συνέχεια να είναι εξίσου καταιγιστικές για όλους τους ήρωες.
Σε άκρως χαρούμενη και εορταστική ατμόσφαιρα παντρεύονται ο Νικόλας (Ορέστης Τρίκας) και η Ντορίτα (Ευγενία Παναγοπούλου) στο επεισόδιο της σειράς «Η Ζωή της Άλλης» που θα μεταδοθεί στις 19 Μαΐου στις 21:00. Παρά τις απειλές της Ξένιας (Αθηνά Οικονομάκου), οι συγγενείς και οι φίλοι του Νικόλα και της Ντορίτας αφήνουν στην άκρη για λίγο τις στενοχώριες και τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους για να γιορτάσουν μαζί τους την έναρξη της νέας τους ζωής. Όμως ο γάμος επιφυλάσσει μια έκπληξη καθώς μαζί με τον Νικόλα και τη Ντορίτα, τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει και η Μαίρη (Δώρα Χρυσικού) με τον αγαπημένο της Μάνο (Κώστας Αποστολάκης).
Τα δύο νιόπαντρα ζευγάρια ξεκινούν την κοινή ζωή τους με τις καλύτερες προοπτικές, όμως ο Νικόλας και η Ντορίτα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την πρώτη μεγάλη δυσκολία τους πολύ σύντομα με σοβαρές συνέπειες για τη σχέση τους.
Η σειρά, από την έναρξη της σεζόν έως τις 13/5/11, με τις συνεχείς ανατροπές στην υπόθεσή της οι οποίες αναμένεται να συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό, έχει σημειώσει μέσο όρο τηλεθέασης 44,2% (πάνω από 2.000.000 τηλεθεατές) ενώ στα κοινά 15-44 το ποσοστό ανέρχεται σε 35%. Σημαντικά είναι τα ποσοστά του γυναικείου κοινού που παρακολουθεί φανατικά τη σειρά όπως π.χ. των γυναικών 15-24 που ανέρχεται σε 51,8% καθώς και των γυναικών 45-64 που ανέρχεται σε 52,4%.

Video: Γερολυμάτος:«Δεν με στήριξε η κριτική επιτροπή»

Στο πάρκινγκ του στούντιο που γίνονται τα γυρίσματα του «Dancing With The Stars» πέτυχε τον Γιώργο Γερολυμάτο η κάμερα του STAR και ο δημοφιλής τραγουδιστής επανέλαβε για ακόμη μία φορά πως δεν είναι χορευτής, ενώ δεν ευχαρίστησε την κριτική επιτροπή.

«Είμαι πολύ ευτυχής που συμμετείχα σε αυτό το παιχνίδι, ήρθε η ώρα να φύγω, όλα καλά, τους αγαπώ όλους. Έλειπα σε συναυλίες, δεν πρόλαβα να κάνω και πολλά πράγματα, είναι λογικό που έφυγα όλα έγιναν με τη φυσική τους ροή.

Μάλιστα, ήταν αφύσικο που έμεινα και τόσο καιρό, εγώ δεν είμαι χορευτής, το ομολογώ. Ήρθα κουρασμένος το Σάββατο από τις συναυλίες και έκανα πρόβα στις τρεις.

Ο κόσμος με στήριξε πολύ, όχι οι κριτές. Αν έμεινα τόσο πολύ, το χρωστάω στον κόσμο.

Θεωρώ τον Τρύφωνα ένα από τα φαβορί, έχει πολύ κόσμο. Ευχαριστώ την παραγωγή, τον ΑΝΤ1 και πάνω απ’ όλα τον κόσμο».
Enhanced by Zemanta

Λούκας: «Η 7η θέση είναι κατόρθωμα για μας»

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έφτασε στις 6 η ώρα το απόγευμα σύσσωμη η ελληνική αποστολή. Λούκας Γιώρκας, Stereo Mike, Κωνσταντίνος Ρήγος, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος και Ελεάνα Βραχάλη, δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά και την περηφάνια τους για την 7η θέση που κατέκτησε το "Watch my Dance", κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. 
 
«Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι γιατί καταφέραμε πάρα πολλά πράγματα σαν ομάδα, με κορύφωση την πολλή σοβαρή έβδομη θέση στη Eurovision. Είναι μια ομαδική δουλειά η οποία έφερε καρπούς και μας ένωσε ακόμα πιο πολύ», δήλωσε στην κάμερα του Star ο Λούκας. Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του τελικού, εξήγησε ότι «κάναμε ο, τι καλύτερο μπορούσαμε. Σημασία έχει η διαδρομή.
 
Η 7η θέση είναι κατόρθωμα για μας. Το μόνο που θέλαμε ήταν να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι στη σκηνή. Το αποτέλεσμα δεν μας στεναχωρεί. Δώσαμε την ψυχή μας». Η πιο δυνατή στιγμή για τον Λούκα ήταν όταν δάκρυσε στη σκηνή του Dusseldorf, ερμηνεύοντας το “Watch my Dance”: «Έκλαψα γιατί ήταν μια στιγμή στην οποία είχα τόση ένταση, που νόμιζα ότι ήταν μια συγκλονιστική στιγμή για μένα και δεν κατάφερα να συγκρατηθώ».
ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ - ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Συγκίνησε τους πάντες ο Αργύρης Αγγέλου με την εμφάνισή του

«Αυτή η νύχτα μένει» χόρεψαν ο Αργύρης Αγγέλου και η παρτενέρ του. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε τελευταίςο στο διαγωνιστικός κομμάτι και εντυπωσίασε με την χορογραφία.

Μάλιστα η Έρρικα Πρεζεράκου συγκινήθηκε και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Από την άλλη ο Γιάννης Λάτσιος αν και αναγνώρισε την προσπάθεια του ζευγαριού, κάτι του έλειπε. 
 
Η βαθμολογία που συγκέντρωσε το ζευγάρι ήταν από τις ψηλότερες αφού κατάφερε να αποσπάσει 36 βαθμούς και να βρεθεί στην κορυφή μαζί άλλα ζευγάρια.

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Συμμαχία αστέρων για την Ελλάδα

Tom Hanks and wife Rita Wilson on the red carp...Image via WikipediaΕνώνουν τις δυνάμεις τους για εθνικό σκοπό. Οι μεγάλοι αστέρες της Μέκκας του κινηματογράφου που έχουν ελληνική καταγωγή αποφάσισαν να βοηθήσουν τη χώρα μας και να την προβάλουν στο εξωτερικό όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν και μπορούν.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του, Ρίτα Ουίλσον (φωτό), είναι αυτοί που πήραν την απόφαση να δημιουργήσουν μία κινηματογραφική ταινία με φόντο την Ελλάδα. Στο πλευρό τους γι' αυτό το «εθνικό σχέδιο» βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η Νία Βαρντάλος, που είναι και μία από τις βασικές συνεργάτιδες του ζεύγους Χανκς τα τελευταία χρόνια, αλλά και η Μελίνα Κανακαρίδη. Ωστόσο, δεν αποκλείεται στην ταινία να δούμε και άλλους ελληνικής καταγωγής ηθοποιούς, όπως η Τζένιφερ Άνιστον και ο Ζακ Γαλυφιανάκης.

Σε μεγάλο τραπέζι που έγινε τις ημέρες του Πάσχα στο σπίτι του Τομ Χανκς και της Ρίτα Ουίλσον παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο Τζιμ Γιαννόπουλος, πρόεδρος της Fox, αλλά και η Κορίνα Τσοπέη. Η ιδέα λοιπόν που έπεσε από τους οικοδεσπότες ήταν να γυριστεί μια ταινία εξ ολοκλήρου στη χώρα μας, όπως το «Mamma Mia». Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πηγές, η υπόθεση της ταινίας θα εξελίσσεται στη σημερινή εποχή, αλλά θα αντλεί στοιχεία από την αρχαία μυθολογία και θα έχει έντονη δράση. Σκοπός είναι να έχει πολλά εφέ και η ιστορία της να εξελίσσεται σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Μάλιστα, στην ίδια συζήτηση αναφέρθηκαν και ονόματα Ελλήνων ηθοποιών που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε αυτήν, όπως ο Σπύρος Φωκάς, ο Νίκος Ψαράς αλλά και ο Αλέξης Γεωργούλης.

Τις επόμενες ημέρες, το ζεύγος Χανκς πραγματοποίησε επαφές, με δύο σπουδαίες ηθοποιούς ελληνικής καταγωγής: τη Νία Βαρντάλος και τη Μελίνα Κανακαρίδη, οι οποίες ανταποκρίθηκαν αμέσως θετικά. Γνωρίζουν, άλλωστε, ότι, όπου βάλουν το χεράκι τους οι Χανκς και Ουίλσον, θα προκύψει σπουδαίο αποτέλεσμα. Όπως φαίνεται, λοιπόν, όλα έχουν βρει τον δρόμο τους, ώστε η χώρα μας να γίνει το μεγάλο σκηνικό για μια μεγάλη χολιγουντιανή ταινία. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στο καλοκαίρι και αφού οι συντελεστές πραγματοποιήσουν συναντήσεις και στη χώρα μας.

Πηγή:espresso

Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...