Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Δύσκολες ώρες για τον gentleman του θεάτρου Μάκη Ρευματά

Το δικό του Γολγοθά ανέβηκε τους τελευταίους μήνες ο Έλληνας ηθοποιός Μάκης Ρευματάς μέχρι να εντοπίσουν οι γιατροί το πρόβλημα υγείας του. Παρόλο που ο ίδιος νοσούσε οι γιατροί δεν μπορούσαν να βρουν τι είχε. Έμεινε κλεισμένος στο νοσοκομείο για τρεις μήνες και υποβλήθηκε σε πάρα πολλές εξετάσεις, μέχρι που εντόπισαν ένα λέμφωμα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Η Σάλμα Χάγεκ στη Μύκονο!

Στη Μυκόνο η Σάλμα Χάγιεκ και ο Γάλλος μεγιστάνας σύζυγός της και πρόεδρος του διάσημου γαλλικού οίκου Louis Vuitton, Φρανσουά Ανρί Πινό, σκέφτηκαν να ρίξουν τα χρηματά τους!

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Με ποιό κόμμα θα είναι υποψήφιος ο σκηνοθέτης της Αννίτας Πάνια, Oμηρος Ευστρατιάδης

«Πλώρη» προς την πολιτική φαίνεται πως βάζει ο γνωστός σκηνοθέτης Oμηρος Ευστρατιάδης ο οποίος πιθανόν να είναι υποψήφιος βουλευτής 


Σύμφωνα με πληροφορίες ο σκηνοθέτης της Αννίτας Πάνια και της θρυλικής κινηματογραφικής τριλογίας του '80 «Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα» έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις εκλογικές περιφέρειες της Β' Αθηνών και της Β' Πειραιά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Από την Ελλάδα το κορίτσι του James Bond

Ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες κοπέλες, μία Ελληνίδα επιλέχθηκε για να παίξει το κορίτσι του James Bond.

Πρόκειται για μοντέλο που  εδώ και δύο χρόνια λείπει στο εξωτερικό και κάνει καριέρα εκεί. 

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

Χειρουργήθηκε ο Alain Delon

Français : Alain Delon au festival de Cannes
Français : Alain Delon au festival de Cannes (Photo credit: Wikipedia)

Στο αμερικάνικο νοσοκομείο του Παρισιού του Νεϊγί μεταφέρθηκε ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός Alain Delon, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση για καρδιακή αρρυθμία. 


Μιλώντας από το δωμάτιο του νοσοκομείου στην εφημερίδα Le Parisien δύο ώρες μετά την επέμβαση, 12.30 (ώρα Γαλλίας), δήλωσε: «Χειρουργήθηκα πριν από 2 ώρες. Ήταν προγραμματισμένο. Εδώ και 15 ημέρες είχα ζαλάδες και εμετούς. Μου έκαναν μια αξονική: όλα είναι καλά από νευρολογικής άποψης. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Σε ποιά κυρία στέλνει "πακέτο" ο Τάκης Ζαχαράτος;

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 5 Απριλίου, το άνοιγμα των πακέτων φέρνει συγκίνηση αλλά και χαμόγελο.

Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι ο απολαυστικός Τάκης Ζαχαράτος. Ο Τάκης έρχεται στην εκπομπή και μας διασκεδάζει με τις θανατηφόρες ατάκες και το καυστικό του χιούμορ. Σε έναν μαραθώνιο μιμήσεων κλέβει την παράσταση άλλοτε ως Μελίνα Μερκούρη κι άλλοτε ως Βίκυ Μοσχολιού. Ποια είναι η σπουδαία κυρία στην οποία επιθυμεί να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του, μέσα από την αποστολή αυτού του πακέτου; Ποια θα είναι η αντίδρασή της;

Λίγες ημέρες πριν το Πάσχα, ο αποστολέας του δεύτερου πακέτου εύχεται να ανήκει για πρώτη φορά σε μία οικογένεια. Ο Κώστας, αν και 50 ετών, δεν γνώρισε ποτέ τη βιολογική του οικογένεια, ούτε δόθηκε ποτέ σε ανάδοχη οικογένεια. Πατρικό του σπίτι θεωρεί το ορφανοτροφείο, αφού εκεί έζησε από σαράντα ημερών μέχρι και την ενηλικίωσή του. Όλο αυτό το διάστημα, ξεκίνησε αρκετές προσπάθειες για να εντοπίσει τη βιολογική του οικογένεια τις οποίες, ωστόσο, δεν ολοκλήρωνε καθώς φοβόταν για την έκβαση. Τώρα όμως που έχει μείνει τελείως μόνος στη ζωή, τολμά να διεκδικήσει μια αγκαλιά. Δεν θέλει τίποτα άλλο παρά μόνο να γνωρίσει έναν δικό του άνθρωπο. Ποια είναι η ιστορία της μητέρας του που θα τον συγκλονίσει; Τι παιχνίδια θα παίξει για άλλη μια φορά η μοίρα; Μια ιστορία που θα καθηλώσει..

Το Πάμε Πακέτο επιστρέφει, δυνατότερο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη, στις 21:00.

Έλενα Ράπτη: Εζέλ γιοκ! Δεν τον γνωρίζω

Ανοιχτά μίλησε για τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει τελευταία σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Έλενα Ράπτη, η οποία ήταν χτες καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Ανστασιάδη, «Όλα 12».

Μεταξύ αυτών που έχουν ακουστεί για την 36χρονη βουλευτή, είναι ότι έχει σχέση με τον πρωταγωνιστή της τούρκικης σειράς «Εζέλ». Η ίδια δήλωσε επ' αυτού:

Βιτριολικό σχόλιο του Λάκη Γαβαλά για το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»

Ο Λάκης Γαβαλάς είναι ένας bon viveur, ο οποίος εκνευρίζεται όταν παρακολουθεί προϊόντα υποκουλτούρας στην τηλεόραση (άσχετα αν έβαλε κι αυτός το λιθαράκι του με το FAB5) και δεν διστάζει να το πει. Αυτή τη φορά, στο στόχαστρό του μπήκε η εκπομπή «Ελλάδα έχεις Ταλέντο». 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ - ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΓΑΒΑΛΑ

Ο Παύλος Χαϊκάλης με ποιό κόμμα θα είναι υποψήφιος;

Στα εγκαίνια των γραφείων  κόμματος  παραβρέθηκε χτες ο δημοφιλής ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κατέβει στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος σε κάποια από τις τρεις εκλογικές περιφέρειες της Αττικής.

 

ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ; - ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ; -ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Γνωστος λαϊκός βάρδος υποψήφιος με τον Καμμένο

Νέα υποψηφιότητα φαίνεται πως θα έχει το κόμμα του Πάνου Καμμένου στην Β' Αθήνας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πασίγνωστος λαϊκός βάρδος, είναι έτοιμος να πει το μεγάλο ναι και να δώσει την μάχη του σταυρού στην Β' Αθήνας για λογιαριασμό του Πάνου Καμμένου και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης σφάζει με το βαμβάκι Ρουβά – Ζήνα – Χατζηγιάννη

Ευγενικά ειρωνικά, αλλά απολύτως ξεκάθαρα, ήταν τα σχόλια που έκανε σε συνέντευξή του ο Αλκίνοος Ιωαννίδης για το Σάκη Ρουβά και την Πέγκυ Ζήνα, αναφορικά με τη σκληρή δουλειά που κάνουν για να είναι αυτοί που είναι και την «υποκουλτούρα» που εξυπηρετούν.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΚΑΥΤΕΣ" ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Θερμό επεισόδιο στο αεροδρόμιο της Λάρνακας με πρωταγωνίστρια τη Στικούδη!

Έντονο διαπληκτισμό με αστυνομικούς στο αεροδρόμιο Λάρνακας είχε η Κατερίνα Στικούδη το Σάββατο το βράδυ, κατά την αναχώρησή της από τη Λάρνακα. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Tom Hanks βρήκε το χαμένο θείο και τον αδερφό της

«Λύγισε» on air η σύζυγος του Tom Hanks, Rita Wilson, καθώς μέσα από τηλεοπτική εκπομπή ανακάλυψε πως είχε έναν ετεροθαλή αδερφό που δεν γνώρισε ποτέ, αλλά και εντόπισε έναν θείο και άλλους συγγενείς στη Βουλγαρία!

Αν και μέλος του κατεστημένου του Hollywood, η Wilson δεν δίστασε να πάει στην εκπομπή «Who Do You Think You Are» του NBC για να αναζητήσει τις ρίζες της, ταξιδεύοντας αρχικά στην Ελλάδα και στη συνέχεια στη Βουλγαρία. 
 

Η Τασούλα αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο του… "tragic"!

Η Τασούλα, κατά κόσμον Μαρία Διακοπαναγιώτου, ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα των ημερών βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» μαζί με τον εμπνευστή του σποτ και αποκάλυψαν το πλούσιο παρασκήνιο της διαφήμισης! 

 H ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΣΟΚ στο θέατρο της Άννας Βαγενά: Ηθοποιός έπαθε κρίση πανικού πάνω στη σκηνή!!

Η Άννα Βαγενά ερμηνεύει για πέμπτη χρονιά το συγκλονιστικό ρόλο μιας μητέρας, μετανάστριας από την Τιφλίδα στην Ελλάδα, στο βραβευμένο, συγκινητικό και αυθεντικά λαϊκό αυτό έργο, που φέτος μεταφέρθηκε και στη μεγάλη οθόνη. Σάββατο 21.30 το βράδυ και ο κόσμος περιμένει υπομονετικά να ξεκινήσει η παράσταση «Το Γάλα».

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Διακόπηκαν τα γυρίσματα του Αντρέα Μικρούτσικου στην Κύπρο!

Η εταιρεία παραγωγής του κυπριακού show, εξέδωσε ανακοίνωση για το πρόβλημα υγείας του παρουσιαστή!

Ο Αντρέας Μικρούτσικος το τελευταίο διάστημα πηγαινοέρχεται στην Κύπρο, εκεί όπου ετοιμάζει το νέο του τηλεοπτικό project "Το Μεγάλο Μυστικό". Όμως, μια ανακοίνωση της εταιρείας που έχει αναλάβει την παραγωγή του show, ανατρέπει τα δεδομένα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου και το χρόνιο πρόβλημα υγείας του

El Greco premiere at Pallas theater 15th Octob...
 (Photo credit: Wikipedia)

Απομονωμένος στο σπίτι του βρίσκεται ο Βαγγέλης Παπαθανασίου, λόγω του προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί και τον έχει αναγκάσει να μετακινείται ελάχιστα πλέον. 

 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...