Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Jon Bon Jovi: Διακοπές στην Κεφαλλονιά!

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος η πολύπαθη αλλά πάντα πανέμορφη Ελλάδα μας γεμίζει από τουρίστες και μάλιστα από διάσημους αστέρες της μουσικής και κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Έτσι μετά τον Τζον Τραβόλατα και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο πενηντάρης σέξυ ροκάς Τζον Μπον Τζόβι, πέρασε λίγες μέρες στην καταπράσινη και πανέμορφη Κεφαλλονιά και το ...καταευχαριστήθηκε!

 
Όπως γράφει το kefaloniatodaygr, Kεφαλονίτες και επισκέπτες του νησιού  είχαν την ευκαιρία να τον συναντήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του ενώ βρισκόταν στο γνωστό εστιατόριο της Τασίας στο Φισκάρδο.
 
Ο τραγουδιστής φαίνεται να απολαμβάνει τις διακοπές του στα Ιόνια Νησιά μαζί με την οικογένεια του. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του KefaloniaToday, ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται στο πολυτελές yacht “C2″ σημαίας Cayman Islands μήκους 79 μέτρων το οποίο βρισκόταν στα νερά της Κέρκυρας τις προηγούμενες ημέρες ενώ από χθες 16/7,βρίσκεται στο νησί .
To περιοδικό Hello, δημοσιεύει σήμερα φωτογραφίες του διάσημου τραγουδιστή με την ξακουστή μαγείρισσα της Κεφαλονιάς Τασία από την επίσκεψή του στο εστιατόριό της. Η Τασία μάλιστα με τον γνωστό της τρόπο, δεν δίστασε να του πει ότι δεν το γνωρίζει και ότι αυτή ξέρει μόνο τον αγαπημένο της Αντώνη Ρέμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...