Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Πρωταγωνιστής του Μυστικά της Εδέμ στην Γκάνα

Με αφορμή την θεατρική παράσταση Ο Επιθεωρητής στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησε για τα Μυστικά της Εδέμ, τα επαγγέλματα που σκέφτεται να κάνει και την πρόσφατη επίσκεψή του στην Γκάνα.

«Είμαστε όλοι ίσοι, άνθρωποι του ίδιου Θεού. Τώρα ποιοι είμαστε πιο τυχεροί, δεν είμαι και εντελώς σίγουρος». Αυτή ήταν η απάντηση του Παναγιώτη Μπουγιούρη στην ερώτηση του δημοσιογράφου του metrogreece για το τι αποκόμισε από την επίσκεψή του -προφανώς για τουρισμό- στην δοκιμαζόμενη Αφρικανική χώρα.

Όσον αφορά την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος της υποκριτικής, σχολιάζει: «H αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή όλη η χώρα δοκιμάζεται. Οπότε μπορώ να σου πω ότι πιο πολύ με απασχολεί το μέλλον της χώρας παρά του κλάδου μου».

Τέλος ο δημοφιλής ζεν πρεμιέ μίλησε και για το ποιο επάγγελμα θα μπορούσε να κάνει αν ήταν απαραίτητο «Κατά καιρούς έχω σκεφθεί διάφορα! Κάποια από τα επαγγέλματα που θα μπορούσα να κάνω είναι αυτό του βιβλιοπώλη, του μπακάλη και του οδηγού ασθενοφόρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...