Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Λάουρα Νιάρες: Γνωρίστε το καινούριο κορίτσι του Θέμου

H Λάουρα Νιάρες, θα είναι το καινούριο κορίτσι του Θέμου στο "ΟΛΑ" και η εκπομπή "Made in Star" ετοίμασε ένα αφιέρωμα στο κορίτσι με την απίστευτη προφορά....
Είναι η αυστηρή γερμανίδα στο τρέιλερ που διαφημίζει την εκπομπή και μας προϊδεάζει για το τι ετοιμάζει ο Θέμος.

ΒΙΝΤΕΟ: Φ.Κουτσάφτης για ΓΙΓΟΥΡΤΑΚΗ: "Τα εξωτερικά ευρήματα δεν δείχνουν την εικόνα ενός τοξικομανούς"

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επικοινώνησε με τον ιατροδικαστή Φίλιππο Κουτσάφτη, που έβαλε τέλος στις φήμες για τον θάνατο του Νίκου Γιγουρτάκη....
Χαρακτηριστικά είπε :

"Τα εξωτερικά ευρήματα δεν δείχνουν την εικόνα ενός τοξικομανούς.Εξέτασα ένα ψηλό, γεροδεμένο υγιή 30αχρονο. Περιμένω και τον εργαστηριακό έλεγχο για να μιλήσω με βεβαιότητα.Η θέση μου είναι πολύ λεπτή, είμαι και εγώ πατέρας. Καταλάβετε με!!!"


 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Στο μαιευτήριο η Κάτια Ζυγούλη - Δίπλα της ο Σ. Ρουβάς

Στο δρόμο για το μαιευτήριο Λητώ βρίσκονται η Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά!

Η Κάτια είχε πόνους από το πρωί της Παρασκευής με αποτέλεσμα ο Σάκης να αναβάλει την προτελευταία εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη. Φαίνεται πως ο γιος του διάσημου ζευγαριού αποφάσισε να έρθει λίγο νωρίτερα στον κόσμο, αφού αρχικά η Κάτια επρόκειτο να γεννήσει την ερχόμενη Πέμπτη.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Πρώην υπουργός της Κύπρου συνελήφθη σε γκέι πάρτι με ανήλικους.

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κύπρου από τις πληροφορίες που μετέδωσε το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV, σχετικά με τη «σύλληψη» του πρώην υπουργού της Κυπριακής Δημοκρατίας Μιχάλη Σαρρή. ο κ Σαρρής κατηγορείται για εμπλοκή του σε ροζ σκάνδαλο αφού φέρεται να συνελήφθη σε γκέι πάρτι με ανήλικους.

Σύμφωνα με το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο ΝΤV, o Σαρρής συνελήφθη από την τουρκοκυπριακή αστυνομία σε γκέι πάρτι που διοργανώθηκε στα Κατεχόμενα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μιχάλης Σαρρής συνελήφθη την ώρα που βρισκόταν παρέα με άλλους άνδρες ενώ κάποιες άλλες μιλάνε και για παρουσία ανηλίκων σε σπίτι στην Κατεχόμενη Λευκωσία.

Οι τουρκοκύπριοι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα. Κατηγορείται για «σεξουαλική σχέση ενάντια στους νόμους της φύσης» σύμφωνα με τους κανονισμούς του ψευδοκράτους.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αγγέλου: Έχω μείνει πολλές φορές χωρίς λεφτά

Kαλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο Αργύρης Αγγέλου, που μίλησε για την χθεινή πρεμιέρα της παράστασης "Σεσουάρ για δολοφόνους" , τις εμφανίσεις του σε μουσική σκηνή με την Ηρώ, αλλά και για την οικονομική κρίση και παραδέχτηκε πως έχει μείνει πολλές φορές χωρίς λεφτά και παρόλο που πέρυσι ζορίστηκε οικονομικά , το αντιμετώπισε με ψυχραιμία...
 
Enhanced by Zemanta

ΒΙΝΤΕΟ: Η κηδεία του Νίκου Γιγουρτάκη

Με δάκρυα στα μάτια και ανοιχτόχρωμα ρούχα όπως ήταν και η επιθυμία της οικογένειας αποχαιρέτησαν φίλοι και συγγενείς τον 30χρονο επιχειρηματία Νίκο Γιγουρτάκη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 30 ετών. Οι άνθρωποι που τον αγάπησαν, οι φίλοι του, οι συγγενείς του ήταν εκεί στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου, την ώρα του αποχωρισμού.

Συντετριμμένοι οι γονείς και ο αδελφός του επιχειρηματίας έφτασαν αγκαλιασμένοι στο κοιμητήριο...Τραγική φιγούρα η σύντροφος της ζωής του Χριστίνα Κολέτσα, η οποία ήταν έτοιμη να καταρρεύσει την ώρα που κατέβαινε τα σκαλιά του ιερού ναού. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως ένας νέος άντρας, γεμάτος ενέργεια και πάθος, έφυγε τόσο απρόσμενα.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο Σάκης Ρουβάς μας συστήνει ένα νέο κόσμο διασκέδασης.

Η πολυαναμενόμενη έναρξη των εμφανίσεων του Σάκη Ρουβά στην Αθήνα στο “S CLUB @ ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ” είναι γεγονός! Ο Κορυφαίος Έλληνας Star Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό live show γεμάτο ενέργεια, πάθος, χορό και διαδραστική επικοινωνία με το κοινό.

Ο πιο επιβλητικός χώρος διασκέδασης της πόλης, το Αθηνών Αρένα, μεταμορφώθηκε πλήρως σε ένα υπερσύγχρονο dance club για να φιλοξενήσει τον κορυφαίο performer σε ένα δυναμικό live show, γεμάτο ενέργεια, πάθος και πολλές δημιουργικές ανατροπές από την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Η νέα, ειδικά διαμορφωμένη 360ο ολοστρόγγυλη σκηνή ενώνει το κοινό του ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ δημιουργώντας ένα μοναδικό συναυλιακό σκηνικό, με όλους να συμμετέχουν και να διασκεδάζουν μαζί απ’ όποιο μέρος του χώρου και αν βρίσκονται.

Ο Σάκης Ρουβάς γιορτάζει 20 χρόνια καριέρας στη μουσική δημιουργώντας το πιο εξελιγμένο live music concept που έχει γίνει ποτέ και συναντιέται για πρώτη φορά επί σκηνής με το πιο αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα, τους ONIRAMA, οι οποίοι φέτος συμπλήρωσαν 10 χρόνια δυναμικής πορείας και την ανερχόμενη, εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

O ΛΕ -ΠΑ έβαλε... NITRO στη σχέση του!


Συμπλήρωσαν ένα χρόνο και κάτι μήνες μαζί και ο Λευτέρης Πανταζής με την Ελισάβετ Καζοπούλου αποφάσισαν να το γιορτάσουν ή για να μιλήσουμε πιο κυριολεκτικά να το γλεντήσουν.

 Προορισμός τους το «NITRO studio» και ο πολύ καλός του φίλος Αλέκος Ζαζόπουλος, μαζί με την Έλενα Γκρέκου και την Ελένη Καρουσάκη! 


Όλο το βράδυ ο Λευτέρης και η Ελισάβετ δεν ξεκόλλησαν λεπτό ο ένας από τον άλλον!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια γυρισμάτων ταινίας όπου πρωταγωνιστούσε η Ελισάβετ και ο Λευτέρης έκανε ένα guest πέρασμα και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος!

Για αυτό και όταν ο Αλέκος Ζαζόπουλος κατέβηκε από την πίστα για να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Λευτέρη Πανταζή εκείνος αφιέρωσε στην σύντροφο του το «Ωραιότερο πλάσμα» που για εκείνον είναι μόνο αυτή!

Π.Κωστόπουλος: "Μακάρι η Τζένη να είναι τόσο καλή όσο η Ζέτα"

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η πετυχημένη του εκπομπή «Βράδυ» μετακόμισαν στον ΑΝΤ1. Είναι οριστικό και η είδηση σφραγίστηκε με επίσημη ανακοίνωση από το ίδιο το κανάλι.
 «Η εκπομπή “Βράδυ” που αγαπήθηκε όσο λίγες από το τηλεοπτικό κοινό, έρχεται από τον ΑΝΤ1 περισσότερο fresh, αλλά και με τον Πέτρο Κωστόπουλο πιο τολμηρό, ανατρεπτικό και απρόβλεπτο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 23.00 το γέλιο, η τρέλα και οι πιο ανατρεπτικές τηλεοπτικές στιγμές βγαίνουν “Βράδυ” και κυκλοφορούν στο πλατό της εκπομπής, συλλαμβάνοντας τα πιο περιζήτητα πρόσωπα σε μεγάλες αποκαλύψεις, καυτές εξομολογήσεις και επεισοδιακές δοκιμασίες με γερές δόσεις χιούμορ. Ο Πέτρος Κωστόπουλος ξέρει να κάνει τη διαφορά και γνωρίζει καλά τι είναι αυτό που θέλουν οι τηλεθεατές. Eύστοχος σε κάθε ερώτηση που απευθύνει, βγάζει στο φως τα πιο αποκαλυπτικά μυστικά που θα προκαλέσουν και θα συζητηθούν» σημειώνεται στην ανακοίνωση του σταθμού.

Η επιθυμία του πατέρα του Νίκου Γιγουρτάκη

Την γη κάτω από τα πόδια του έχασε ο πατέρας του Νίκου Γιγουρτάκη, όταν ενημερώθηκε ότι το «καμάρι» του, ο «Ήλιος» του δεν είναι πια στην ζωή.

Σήμερα φανερά συντετριμμένος μίλησε στο Star και αποκάλυψε συγκλονίζοντας το πανελλήνιο ότι ο Νίκος ήθελε να φύγει νέος…

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Οι γυναίκες της ζωής του Νίκου Γιγουρτάκη!

 «Αδυναμίες μου είναι οι γυναίκες, τα αυτοκίνητα και τα καλά ρούχα» είχε δηλώσει στην τελευταία του συνέντευξη στην Espresso ο Νίκος Γιγουρτάκης και το αποδείκνυε… συνεχώς με τη στάση ζωής του.

Ο Έλληνας David Beckham, όπως τον αποκαλούσαν, ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες, που είχε γίνει το μήλον της Έριδος για πολλές γυναίκες.

Μοντέλα, τραγουδίστριες είχαν περάσει κατά καιρούς από την αγκαλιά του και πολύ τον κατηγορούσαν ότι άλλαζε τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Συνελήφθη ο χάκερ των φωτογραφιών της Johansson-

Το FBI τήρησε την υπόσχεσή του και έτσι δεν άργησε να βρει τον υποκλοπέα των γυμνών φωτογραφιών της Scarlett Johansson, οι οποίες έκαναν το γύρο του διαδικτύου αμέσως μετά τη δημοσίευσή τους.
Δράστης είναι ο 35χρονος Christopher Chaney που κατοικεί στη Φλόριντα των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με το FBI ο Chaney ναι μεν κατάφερε να κλέψει τις γυμνές φωτογραφίες της Johansson και μετά να τις δημοσιεύσει στο διαδίκτυο, όμως σύμφωνα με τις αρχές δεν υπάρχουν στοιχεία ότι έβγαλε χρήματα.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

BINTEO: Γ.Παπαδάκης:"Θέλουμε να είμαστε πρώτοι"

Στο ξενοδοχείο "King George" έγινε σήμερα το πρωί η παρουσίαση του πρωινού προγράμματος του ΑΝΤ1. 
 
Oι παρουσιαστές μίλησαν στην κάμερα του Star για την καινούρια εκπομπή τους και ο Γιώργος Παπαδάκης ανοιχτά δήλωσε πως θα ήθελε να είναι πρώτοι και τους ενδιαφέρει να πάνε καλά....
 
Δήλωσε πως τον ενδιαφέρουν τα νούμερα και όσοι δηλώνουν πως δεν τα κοιτάνε, είναι αυτοί που τα βλέπουν πρώτοι...
 

ΒΙΝΤΕΟ: Τα βρήκαν ξανά Καϊλή-Διαμαντίδης

Εύα Καϊλή και Πασχάλης Διαμαντίδης, χώρισαν στις αρχές του καλοκαιριού. Όλα έδειχναν πως αυτός ο χωρισμός θα ήταν οριστικός, αφού ο επιχειρηματίας όχι μόνο είχε γράψει στους φίλους του στο Facebook πως είναι single, αλλά είχε «κατεβάσει» και όλες τις φωτογραφίες με την όμορφη βουλευτή.

Τελικά όμως ο έρωτας τους ήταν πιο δυνατός και κατάφερε να επικρατήσει. Σύμφωνα με το περιοδικό «Ciao», οι δυο τους είναι ξανά μαζί, αλλά αυτή τη φορά υπό όρους.

Τι σημαίνει τώρα το… «υπό όρους».Ότι η Εύα Καϊλή από εδώ και στο εξής, θα πρέπει να είναι πιο ανεκτική με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του καλού της, η οποίος μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Λονδίνο-Αθήνα.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Β.Ανδρίτσου:"Παντρεύτηκα τον καλύτερο μου φίλο"

Kαλεσμένη στην εκπομπή "Πρωινό mou" ήταν η νιόπαντρη Βασιλική Ανδρίτσου, που μίλησε για τον γάμο της, τον σύζυγο της, που είναι ο καλύτερος της φίλος, την επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα παιδί, αλλά και τις πολυσυζητημένες κόκκινες γόβες που φόρεσε στον γάμο τους...

Μίλησε βέβαια και για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια και υποβλήθηκε στις δοκιμασίες του Δημήτρη Ουγγαρέζο....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Α. Βίσση: Έκανε "reality" τη σχέση της με τον Αντώνη Σαμαρά!

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση της με τον Αντώνη Σαμαρά και τη ζήλεια.

Ανατροπή στα τηλεοπτικά δεδομένα αναμένεται να φέρει το rockumentary της Άννας Βίσση που θα κάνει απόψε πρεμιέρα στον Alpha. Η γνωστή τραγουδίστρια αφήνει για λίγο στην άκρη τον τίτλο της “απόλυτης Ελληνίδας σταρ” και μας αποκαλύπτει στιγμές από την καθημερινότητά της.

Στο πρώτο απόσπασμα από την πρεμιέρα του ριάλιτι με τη ζωή της Αννούλας που δημοσίευσε το Yupi, η γνωστή τραγουδίστρια μιλά για τη σχέση της με τον Αντώνη Σαμαρά. Για το ίδιο θέμα μάλιστα παίρνει θέση και η μητέρα της, Σοφία! 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Νατάσα Θεοδωρίδου: Μίλησε για την περιπέτεια του Α.Φουστάνου


H Nατάσα Θοεδωρίδου χτες το βράδυ βρέθηκε στην παρουσίαση του καινούριου δίσκου της Νάνας Μούσχουρη και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την περιπέτεια που πέρασε ο πρώην σύζυγος της, Ανδρέας Φουστάνος, αλλά δεν ήθελε να πει κάτι , γιατί είναι ένα πολύ ευαίσθητο οικογενειακό θέμα και αρκέστηκε να πει ότι είναι ένα φαινόμενο των εποχών...

Μίλησε όμως και για την κρίση που τους έχει αγγίξει όλους...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ε.Μενεγάκη: "Θέλω να φάω το αγγούρι"

Kαλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ήταν μια beauty editor από το Queen και έδειχνε κάποια εύκολα μυστικά ομορφιάς...

Η παρουσιάστρια όμως είχε ένα θεματάκι, καθώς την μύριζε το αγγούρι και ήθελε να το φάει...
 
 

Stars System: Σε τι βοηθούν ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Σκορπιό και σε ποιους φέρνουν προβλήματα;

Στο Stars System την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου, στις 14:15, η Άση Μπήλιου μας δίνει μια πρώτη εικόνα για την εβδομάδα που έρχεται στον τομέα των σχέσεων και των οικονομικών.

Σε τι βοηθούν ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Σκορπιό και σε ποιους φέρνουν προβλήματα;


Ακόμη μάθετε πώς η όψη Αφροδίτης - Ουρανού επηρεάζει την ερωτική σας ζωή.

Επιπλέον, πώς αναλύεται ψυχολογικά το δίλημμα αρκετών ανθρώπων ανάμεσα στην ελευθερία και τη δέσμευση;


Γιατί κάποιοι αποφεύγουν τις ουσιαστικές σχέσεις και τον γάμο; Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη έχει τις απαντήσει
ς.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Πύργος:''Καμπάνα'' σε ηλικιωμένη για... τηλεοπτικό ψέμα σε εκπομπή του Μικρούτσικου!

 

Κατηγορούσε τη νύφη της, ότι έδερνε τον εγγονό της - Στο δικαστήριο αποδείχθηκε ότι η καταγγελία ήταν ψευδής...

''Καμπάνα" 4 μηνών με τριετή αναστολή έπεσε από το Εφετείο Πατρών σε 70χρονη από τον Πύργο η οποία είχε καταγγείλλει στην εκπομπή του Ανδρέα Μικρούτσικου ότι η νύφη της χτυπούσε τον εγγονό της.

Στο δικαστήριο αποδείχθηκε ότι η καταγγελία ήταν ψευδής. Η ηλικιωμένη είχε βγει στην εκπομπή του Alpha "αυτό που θέλουν οι γυναίκες" ενώ μήνυση σε βάρος της είχαν υποβάλει τόσο η νύφη της... όσο και ο γιος της.  H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο γάμος του Βαγγέλη Κονιτόπουλου

O τραγουδιστής Βαγγέλης Κονιτόπουλος παντρεύτηκε την αγαπημένη του, σε μια τελετή που έγινε στην Κύθνο... Ο γαμπρός αν και νησιώτης, έκανε μια πολύ ροκ είσοδο, με μια μηχανή...
Να ζήσουν....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ο γάμος της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου


AN Είχατε αγωνία σας το λέμε και αυτό: Έγινε και ο γάμος της ηθοποιού Αλεξάνδρας Παλαιολόγου με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μητρογιάννη....  Κουμπάρος τους ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης, που είναι πολύ καλός φίλος του ζευγαριού....
Να ζήσουν...

Ε.Καστάνη:"Παίζω σε κωμωδία από απόγνωση"

Καλεσμένη στην εκπομπή "Μίλα" με την Τατιάνα Στεφανίδου, ήταν η Ελένη Κατσάνη, που μίλησε για την παράσταση "Τα κορίτσια με τα μαύρα" και δήλωσε πως παίζει σε κωμωδία από απόγνωση....Μίλησε για την πολιτική κατάσταση στην χώρα μας και έριξε και τις ευθύνες που αναλογούν στην εκκλησία....

Φυσικά μίλησε και για το παιδί της, τα προβλήματα στην παιδεία και τις καταλήψεις στα σχολειά...

Η ηθοποιός που είναι χωρισμένη, υποστήριξε πως ο πρώην σύζυγος της , είναι η οικογένεια της και για αυτό τον λόγο έχουν αποφασίσει και μένουν σε σπίτια που είναι πάνω κάτω....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Φ.Ζαφειράκου:"Δεν υπάρχει λόγος να έχω σχέσεις με την βιολογική μου μητέρα"

H Φαίη Ζαφειράκου με τον αρραβωνιαστικό της Αδρέα Κομπόση, μίλησαν στην εκπομπή "Made in Star" για την σχέση τους και υποστήριξαν πως μένουν μαζί από την πρώτη μέρα που γνωρίστηκαν....

Η ηθοποιός που είναι υιοθετημένη, αναφέρθηκε και σε αυτό το πολύ ευαίσθητο θέμα και δήλωσε πως δεν υπάρχει λόγος να έχει σχέσεις με την βιολογική μητέρα της, ενώ υποστήριξε πως θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί, αν και μπορεί να κάνει παιδιά....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Χ.Φερεντίνος: Ζητάει "ψήφο εμπιστοσύνης" από την Μενεγάκη

Ο Χρήστος Φερεντίνος μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα του στο "Πρωινο ΑΝΤ1" έδωσε μια συνέντευξη στο "Πρώτο θέμα" και μίλησε για τα πάντα με το γνωστό του χιούμορ...

Παραδέχτηκε πως ο ίδιος είχε προτείνει και την Νάντια για την εκπομπή , αλλά το κανάλι ήθελε να την αξιοποιήσει στην prime time...

Όταν ρωτήθηκε αν αισθάνεται ότι έχει κοινά με τον Γρηγόρη, απάντησε πως εκείνος δεν τα είχε ποτέ με την Νάντια, ενώ του έκανε ανοιχτή πρόταση να πάει στην εκπομπή....
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ποιος λέει στην Τατιάνα:"Kαλύτερα να μασάς παρά να μιλάς"

Η εκπομπή "Μίλα" της Τατιάνας Στεφανίδου, μπορεί να ξεκίνησε πολύ δυνατά όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά η πτώση των τελευταίων ημερών έχουν δημιουργήσει πολλές αντιδράσεις , ενώ οι τηλεκριτικοί από την αρχή δεν είχαν δεν με τόσο καλό μάτι, αυτό την το νέο ξεκίνημα...

Τελευταίο "πλήγμα" για την παρουσιάστρια είναι η κριτική της Αφροδίτης Γραμμέλη, που "συμβουλεύει" την Τάτι και της προτείνει μέχρι και καινούριο τίτλο για την εκπομπή της... Ποιος είναι αυτός; "Καλύτερα να μασάς"!!!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Θεσσαλονικιές σε δράση: Φαίη Σκορδά vs Σίσσυ Χρηστίδου

Η εκπομπή "TV Weekend" ετοίμασε ένα crash test ανάμεσα στις δυο παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης, της Φαίης Σκορδά και της Σίσσυς Χρηστίδου που κάθε πρωί θα μας λένε καλημέρα ,μέσα από τα "Πρωινά" τους....

Οι δυο παρουσιάστριες έχουν πολλά κοινά και κοινή αφετηρία και υπάρχουν πολλά στοιχεία που της ενώνουν...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

E.Aδάμ:"Tην οικογένεια μου δεν μου την παίρνει κανείς και ευτυχώς είμαστε καλά"

Η Εύη Αδάμ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Μες στην καλή χαρά" και μίλησε για τις κόρες της και τον τρόπο με τον οποίο της μεγαλώνει και τις διαπαιδαγωγεί , υποστήριξε πως δεν θέλει να είναι φίλη μαζί τους, αλλά να είναι η μητέρα τους και να ξέρουν πως μπορεί να την εμπιστεύονται σε ότι κάνουν ...
Μίλησε και για τα επαγγελματικά της και για όλα όσα έκανε στην τηλεόραση και μίλησε για την εκπομπή "10 με 1 μαζί" από την οποία είχε φύγει νωρίς λόγω περικοπών... Δήλωσε πως όλα αυτά δεν την στεναχωρούν και ο βασικός της ρόλος και η βασική της ασχολία είναι να φροντίζει την οικογένεια της, η οποία είναι πολύ καλά και δεν μπορεί κανένας να της την πάρει...
Μίλησε και για την συμμετοχή της στο Just the 2 of us και υποστήριξε πως τα παιδιά της είπαν πως ήταν πολύ κακή σε αυτό που έκανε, ενώ υποστήριξε πως δεν θα πήγαινε σε κάποιο άλλο ανάλογο show...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ν.Παλαιτσάκη: "Όταν έφυγα από τα μεσημεριανά αναγκάστηκα να πάω σε ψυχίατρο"

Η Νανά Παλαιτσάκη μιλώντας στην εκπομπή "Μες στην καλή χαρά" αναφέρθηκε στο καινούριο της βιβλίο και αποκάλυψε πως όταν σταμάτησε από τα μεσημεριανά, ο οργανισμός της κράσαρε και αναγκάστηκε να πάει σε ψυχίατρο...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Η.Ψινάκης: Έγινε έξαλος για το τρέιλερ της εκπομπής του

Σύμφωνα με δημοσιεύματα , έξαλλος έγινε ο Ηλίας Ψινάκης, με την ιδέα που είχε η παραγωγή του reality που θα πάρει μέρος, για το πρώτο τρέιλερ...Ο γνωστός μάνατζερ δεν ενθουσιάστηκε με την ιδέα και πρότεινε μια δική του στην οποία εκείνος ανοίγει το διαφημιστικό και ο Τρύφωνας Σαμαράς το κλείνει....
 

Πλήθος επωνύμων στην πρεμιέρα της παράστασης ”Χάρολντ και Μοντ”

"Αγαπούλα (πες του Αντωνίου) τα λαμόγια πάντα θα υπάρχουν!"

«Αγαπούλα, πες του ότι ο Αντωνίου...» Λόγια που έχουν γίνει σλόγκαν -από την περιβόητη διαφήμιση της τηλεόρασης-, βγαλμένα από το στόμα του Τάκη Σπυριδάκη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και κινηματογραφιστής, με καλλιτεχνική ιστορία και πορεία τριάντα χρόνων, μέσα από την εκφραστικότητα και το ταλέντο του έδωσε σάρκα και οστά στον διεφθαρμένο πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας («πες του ότι τις νίκες τις κανονίζει ο πρόεδρος. Δεν περιμένει κανέναν Αντωνίου»), στο… λαμόγιο που θέλει να επηρεάσει ακόμη και τον προπονητή της ίδιας του της ομάδας προς δικό του χρηματικό όφελος («πες του ότι το παιδί έχει σουτ που σκοτώνει»).
Και φυσικά μπορεί το «αγαπούλα» να παραπέμπει στον Μάκη Ψωμιάδη, αλλά μέσα από το ευφάνταστο διαφημιστικό της Wind o Tάκης Σπυριδάκης καθηλώνει ως «αγαπούλας» πρόεδρος με το λαμέ κοστούμι, το πούρο και τη μαγκιά και μας μεταφέρει με το ταλέντο του όλο το κλίμα και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ολων αυτών δηλαδή των γεγονότων με τους στημένους αγώνες και τις ποινικές διώξεις. Η ατάκα του «πες του ότι ο Αντωνίου βαράει ωραία τα στημένα» είναι άλλωστε όλα τα λεφτά.

H KATΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...