Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ: "Η Ζέτα ξέρει τα πάντα για τη ζωή μου"

Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε ο Αργύρης Αγγέλου και εκτός των άλλων μίλησε και για την παρουσιάστρια του "Dancing with the stars", Ζέτα Μακρυπούλια.

Όπως τόνισε εκτός από την επαγγελματική τους σχέση, οι δυο τους έχουν και φιλική και μάλιστα πολύ καλή!

"Με τη Ζέτα έχουμε δουλέψει πάρα πολύ μαζί και έχουμε περάσει και πολλά μαζί και στη δουλειά και εκτός. Είναι από τα άτομα που κατά καιρούς χανόμαστε και επικοινωνούμε με μηνύματα. Εννοώ όταν δεν βρισκόμαστε για καφέ ή φαγητό.

Όταν ξαναβρισκόμαστε όμως είναι σαν να μη πέρασε μια μέρα. Συζητάμε και τα προσωπικά μας. Τα πάντα, τα πάντα, τα πάντα! Αν τυχόν έχει χάσει ο ένας επεισόδια από τη ζωή του άλλου, τα αναπληρώνουμε. Η Ζέτα ξέρει τα πάντα για εμένα", δήλωσε στο περιοδικό "ΛΟΙΠΟΝ" ο ηθοποιός.

Αχ Ελένη το μινάκι σου…

Αχ Ελένη, Ελενάκι τι έπαθες χτες το μεσημεράκι!

Ένα λάθος πλάνο, μια άτυχη στιγμή, ένα μίνι φόρεμα και σίγουρα μια κακή στάση ήταν αρκετά για να φανεί η κυτταρίτιδα της Ελένης Μενεγάκη! 

Η παρουσιάστρια σήμερα στην έναρξη της εκπομπής καθόταν στο σκαμπό της σταυροπόδι και ένα κοντινό στα πόδια της αποκάλυψε κάποιες ατέλειες.

Ο σκηνοθέτης της εκπομπής το αντιλήφθηκε αμέσως και άνοιξε το πλάνο ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το κοντινό έγινε στο πρόσωπο της παρουσιάστρια που αδιαμφισβήτητα είναι πανέμορφο.

Να σημειώσουμε βέβαια πως η Ελένη Μενεγάκη έχει περάσει και τα δεύτερα ...άντα της ηλικίας της, είναι μητέρα 3 παιδιών και παρόλα αυτά διατηρείται σε πολύ καλή φόρμα. Καθώς επίσης πως ποτέ δεν έχει αρνηθεί πως είναι λάτρης του καλού φαγητού και της καλής ζωής οπότε είναι λογικό να μην έχει σώμα αλαβάστρινο.

Που βρέθηκε ο Πάρις Κασιδόκωστας με την ξαδέλφη του Νέλλυ Δόξα;


Τα δύο ξαδέρφια βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο!

Ο Πάρις Κασιδόκωστας και η Νέλλυ Δόξα συναντήθηκαν, ανάμεσα από άλλου εκλεκτούς καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο, στα εγκαίνια γνωστού εστιατορίου, που έγιναν σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Αφού δοκίμασαν το ξεχωριστό μενού, έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στον σεφ και στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν στον χώρο του εστιατορίου.

Ματέο: Όλη η αλήθεια για το αναρρωτήριο… το 251 και το «ρουσφέτι» της Μενεγάκη!


Ματέο: Όλη η αλήθεια για το αναρρωτήριο… το 251 και το «ρουσφέτι» της Μενεγάκη!!!

Καλά καλά δεν πρόλαβε να παρουσιαστεί και άρχισαν οι αδιαθεσίες.
Ο Ματέο Παντζόπουλος αφού μπήκε με μια βδομάδα καθυστέρηση την βγάζει ήδη από τη πρώτη κιόλας μέρα το αναρρωτήριο. Όλο κάτι έχει, όλο κάπου πονάει...

blogs.gossip-tv.gr/nassos

«Έφυγε» ο θρυλικός Τζέι Αρ της τηλεοπτικής σειράς Ντάλας


Ο Λάρι Χάγκμαν, ο θρυλικός Τζέι Αρ Γιούιν της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς "Ντάλας", πέθανε χθες σε ηλικία 81 ετών ύστερα από μακρά μάχη με τον καρκίνο, σύμφωνα με την εφημερίδα Dallas Morningk News, η οποία επικαλέσθηκε την οικογένειά του.

Ο Χάγκμαν πέθανε σε νοσοκομείο του Ντάλας. 'Επασχε από κίρρωση του ήπατος από τη δεκαετία του 1990 ύστερα από χρόνια εξάρτησης από το αλκοόλ.

Μητέρα του Χάγκμαν ήταν η ηθοποιός Μέρι Μάρτιν. Ο ίδιος έγινε σταρ το 1965 στη σειρά "Η Τζίνι και το Τζίνι" υποδυόμενος το σμηναγό Τόνι Νέλσον, έναν αστροναύτη που ανακαλύπτει ένα όμορφο τζίνι μέσα σε ένα μπουκάλι.

Η θρυλική σαπουνόπερα "Ντάλας" που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1978 και ολοκληρώθηκε το 1991 και η οποία έκανε τον Χάγκμαν σουπερστάρ επέστρεψε στις οθόνες. Προβάλλεται ήδη στο συνδρομητικό κανάλι ΤΝΤ και όχι στο CBS όπου σημείωσε τεράστια επιτυχία για 13 τηλεοπτικές σεζόν.



Πηγή:  iefimerida.gr

Enhanced by Zemanta

ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Φωτογραφίες από τη νέα διαφημιστική καμπάνια του Alpha


Μία ολοκαίνουργια διαφημιστική καμπάνια για την προώθηση του προγράμματος της νέας σεζόν, ξεκινά ο Alpha.

Πρωταγωνιστές της, δύο "δυνατά" χαρτιά του σταθμού. Ο Λάκης Λαζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σποτάκια της διαφημιστικής αυτής καμπάνιας θα είναι συνολικά τέσσερα και σύμφωνα με το σενάριο που έχει γραφτεί, θα βλέπουμε την Ελένη και τον Λάκη να μιλούν στο τηλέφωνο, προσπαθώντας να... εξερευνήσουν όλη αυτή την διαδικασία.

Πάρτε μία γεύση από τα γυρίσματα που ολοκλήρωσε ο Λάκης Λαζόπουλος:

Δήλωση σοκ από Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια για τους φτωχούς και τα κουπόνια τροφίμων


«Ναι, θα έπρεπε να το δοκιμάσω! Ξέρετε τι υπέροχη θα έδειχνα αν έχανα μερικά κιλά; Η κάμερα προσθέτει τουλάχιστον 10 κιλά, αυτό είναι σίγουρο», δήλωσε Αντρέα Τάνταρος, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια του FOX NEWS, όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να ζήσει με κουπόνια τροφίμων αξίας 133 δολαρίων για άπορους.

Η δήλωση της αυτή στην εκπομπή «The Five», προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο twitter ενώ αρνήθηκε να ζητήσει συγνώμη απαντώντας μέσω της σελίδας της ακόμη πιο προκλητικά γράφοντας: «Όσοι θίχτηκαν, απλά δεν έχουν χιούμορ. Είναι απίστευτο το πόσο λίγη αίσθηση του χιούμορ διαθέτουν οι αριστεροί και οι φιλελεύθεροι».

Enhanced by Zemanta

ΣΤΑΜΑΤΗ - ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ: Πέρασαν τη νύχτα μαζί, στο σπίτι του!


 Τους "έδωσε" στεγνά η Φαίη Σκορδά!

Εκεί που όλα "κυλούσαν" ομαλά στο "Πρωϊνό mou" ήρθε η μεγάλη αποκάλυψη δια στόματος της παρουσιάστριας. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Σάσα Σταμάτη κοιμήθηκαν μαζί... Η Σάσα προσφέρθηκε να πάει σπίτι τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τελικά έμεινε μαζί του... Τί έγινε στο σπίτι; Τίποτα δεν έμεινε κρυφό και οι τηλεθεατές έμαθαν κάθε... πικάντικη λεπτομέρεια!

"Έξαλλη" εμφανίστηκε την Παρασκευή, η Φαίη Σκορδά με την συνεργάτιδα της, Σάσα!

Με την κίνησή της, να διανυκτερεύσει στο σπίτι του Δημήτρη Ουγγαρέζου, κατάφερε να χαλάσει ένα "προξενιό" που του είχε ετοιμάσει!

Πάντως η Σάσα είπε δύο - τρεις φορές "Δεν το κάναμε"!

Καταλάβατε πιστεύουμε τί εννοούσε!

Τί ώρα είπαμε ότι προβάλλεται η εκπομπή;

Βρε βρε, πώς αλλάζουν τα... πρωινά!

ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΗΣ: Ολόγυμνος στο νέο του βίντεο κλιπ!


Γυμνός και βρεγμένος εμφανίζεται ο Θάνος Πετρέλης επιδεικνύοντας το κορμί του και τους γυμνασμένους του κοιλιακούς του!

Όχι δεν πρόκειται για κάποιο ροζ βίντεο του σέξι τραγουδιστή που διέρρευσε στο διαδίκτυο... αλλά για το νέο του βιντεοκλίπ, όπου εμφανίζεται πιο αποκαλυπτικός από ποτέ στο τραγούδι: "Να της πεις".

Η μουσική του τραγουδιού είναι γραμμένη από τον Φοίβο ενώ τους στίχους τους έχει γράψει η Ελένη Γιαννατσούλια.

Τη σκηνοθεσία του video clip ανέλαβε ο John Mitropoulos.

Κορίτσια... απολαύστε τον!

Το καρφί του Περρή στην Γερμανού και η «αποθέωση» της Σπυροπούλου!


Ο Βαγγέλης Περρής μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής σχολίασε τις φωτογραφίες που είδε από την πρεμιέρα της ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Αν"!

Ο παρουσιαστής είπε: "Ξέρεις Έλενα ποια είναι η παρουσιάστρια του "Μες την Καλή Χαρά";
"Η Ναταλία Γερμανού" είπε με απόλυτη φυσικότητα η Έλενα Παπαβασιλείου.

"Όχι, αυτό ήταν παλιά. Τώρα παρουσιάστρια είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Το κορίτσι που παλιά την έβαφε η Ελένη Μενεγάκη... Τώρα, κυκλοφορεί συνέχεια με την Ελένη, έχουν γίνει φίλες. Μπράβο της. Έκανε γρήγορα βήματα. Καθόταν μάλιστα στις μπροστινές θέσεις στην πρεμιέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και η Ναταλία Γερμανού στις πίσω.." τόνισε ο Βαγγέλης! Αν δεν είναι αυτό καρφί προς την Γερμανού, τότε τι είναι;

Βασίλης Καλλίδης: Η λήξη της συνεργασίας του, το tweet και η Μενεγάκη!

Ο Βασίλης Καλλίδης, οποίος είναι ο μάγειρας της εκπομπής «Ελένη» στον Alpha βρίσκεται στην Αμερική για επαγγελματικούς λόγους!

Ο Βασίλης Καλλίδης βρίσκεται στην Αμερική όπως είναι γνωστό για τα γυρίσματα της εκπομπής "The Cooking Odyssey". Ο Βασίλης έγραψε γι' αυτή τη λήξη της συνεργασίας στο twiiter: «η συνεργασία μου με την εταιρεία παραγωγής έχει λήξει. Σημασία έχει πως γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους και νέους φίλους».

Προφανώς έληξε η συνεργασία του με την εν λόγω εκπομπή... και όχι με την Ελένη, η οποία όπως έχει πει και στην εκπομπή της, τον περιμένει πώς και πώς να επιστρέψει για να μαγειρέψουν παρέα!

Δημοσιογράφοι τσακώθηκαν την ώρα που έκαναν συνέντευξη στη Βάσω Γουλιελμάκη!

Η Βάσω Γουλιελμάκη είχε ενημερωθεί  από τις δημόσιες σχέσεις του θεάτρου πως θα μιλήσει σε δύο εκπομπές του ΣΤΑΡ. Στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην Ελεονώρα Μελέτη, οι δύο δημοσιογράφοι είχαν μόνο μια κάμερα. 

Ο δημοσιογράφος από την Τατιάνα ετοίμαζε ένα αφιέρωμα για την εκπομπή, ενώ ο δημοσιογράφος από την Μελέτη ήθελε να κάνει συνέντευξη. 

Όταν ο πρώτος ξεκίνησε να κάνει ερωτήσεις τα αίματα άναψαν... με αποτέλεσμα οι δύο δημοσιογράφοι να τσακωθούν μπροστά στην ηθοποιό που δεν ήξερε πως να αντιδράσει.

Φυσικά, όλα αυτά έγιναν στο πλαίσιο της φάρσας που ετοίμασε ο Φώτης και η Μαρία για την καλεσμένη τους.Η Βάσω Γουλιέλμακη που επισκέφθηκε σήμερα τους δύο παρουσιαστές, είπε πως δεν την αρέσουν οι φάρσες.

Δείτε το βίντεο

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΜΑΡΙΑ ΛΟΥΙΖΑ ΒΟΥΡΟΥ: "Είμαι ζηλιάρα και γκρινιάρα"


Καλεσμένη στην εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" ήταν η Μαρία Λουίζα Βούρου, όπου και μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά της.

Η παρουσιάστρια εκτός των άλλων δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πατέρα της, Γιάννη Βούρου και τη σχέση που έχουν μεταξύ τους.

"Πέρασα αρκετές δυσκολίες στο χώρο της τηλεόρασης ειδικά μετά το τέλος της εκπομπής από το Alter", δήλωσε η Μαρία Λουίζα Βούρου όταν ρωτήθηκε για το εάν έχει περάσει δυσκολίες στη μέχρι τώρα πορεία της στην τηλεόραση.

Σχετικά με τα κακόβουλα δημοσιεύματα, είπε πως την ενοχλούν όταν γράφονται κακίες για εκείνη, όμως προσπαθεί να τα αντιμετωπίζει με χιούμορ.

Αναφερόμενη στο πατέρα της, Γιάννη Βούρο, τόνισε πως έχουν μια πολύ καλή σχέση και τον συμβουλεύεται συχνά. "Ο πατέρας μου δεν τρελαίνεται να με δει με νυφικό και έγκυο, είναι πολύ άνετος", δήλωσε η Μαρία Λουίζα Βούρου.

Τέλος μιλώντας για τον εαυτό της ανέφερε πως είναι ζηλιάρα και γκρινιάρα, όχι μόνο με το σύντροφό της, αλλά και με τους φίλους και τους συνεργάτες της.

Δείτε το βίντεο:

Μάρω Κοντού: «Δεν μου μένει φράγκο αλλά είμαι αισιόδοξη»


Η Μάρω Κοντού βλέπει όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και την αγχώνει για το τι θα συμβεί στο μέλλον.

Η ηθοποιός έχει βιώσει τον πόλεμο και την χούντα και γνωρίζει πολύ καλά από δυσκολίες. «Τα λεφτά είναι η έννοια των περισσοτέρων. Εγώ όλη μου τη ζωή αδιαφορώ για το χρήμα, που θα μου βγει αυτό δεν ξέρω. Δεν μου μένει φράγκο, αλλά είμαι αισιόδοξη. Σε παγκόσμιο επίπεδο λίγοι έχουν μαζέψει το χρήμα και η πλειονότητα υποφέρει, πονάει, δυσκολεύεται είναι τραγική η κατάσταση. Και δεν είναι μόνο στην χώρα μας το φαινόμενο», δήλωσε στο glam η Μάρω Κοντού και συνέχισε:

«Δεν συναντάς πια χαρούμενους ανθρώπους στο δρόμο, δεν συναντάς καλοντυμένους. Είναι όλοι προβληματισμένοι. Φεύγουν τόσα νέα παιδιά στο εξωτερικό. Υπάρχουν οικογένειες που δεν έχουν όντως το γάλα, το ψωμί, τραγικά πράγματα συμβαίνουν αυτή την εποχή».

ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ: Μυστική συμφωνία με το Γιάννη Λάτσιο;

Η μεγάλη επιστροφή της Κάτιας Δανδουλάκη στο τηλεοπτικό σταθμό Ant1 έγινε τη φετινή σεζόν, έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια απουσίας!

Την παρακολουθούμε κάθε Κυριακή ως κριτή στο σόου χορού "Dancing with the stars".

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "Λοιπόν" η ηθοποιός έχει κάνει μια συμφωνία με τον Γιάννη Λάτσιο που αφορά γενικά την παρουσία της στο κανάλι.

Ποια είναι αυτή;

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, η συμφωνία της περιλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο σε νέα καθημερινή σειρά, που, αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τον Φεβρουάριο του 2013.

Οι συζητήσεις γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα ενώ το μόνο που έχει διαρρεύσει είναι ότι πρόκειται για ελληνικό κόνσεπτ.

Λέτε να δούμε την Κάτια Δανδουλάκη και πάλι σε σίριαλ;

Στο χειρουργείο ο Χάρης Βαρθακούρης!

Ο Χάρης Βαρθακούρης είναι πάλι στο νοσοκομείο και όπως έκανε σε όλους μας γνωστό θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση!

Ο Χάρης αφού πόσταρε την εν λόγω φωτογραφία έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Ποζάρω με την άνεση ενός έμπειρου πλέον ανθρώπου λίγο πριν ξαναμπεί στο χειρουργείο. Και μετά πάω για πρόβες στο Dancing with the stars 3. Τσάμικο σήμερα»!

Μπορεί να είναι στο νοσοκομείο και να υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, όμως δεν χάνει με τίποτε το χιούμορ του!

ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ "Θέλω να κουνήσω το δάχτυλό μου απέναντι στο κράτος"


Ο Χαλκιδέος ηθοποιός και παρουσιαστής, Αργύρης Αγγέλου, μέσα από συνέντευξή του, μίλησε για την οικονομική του κατάσταση αλλά και για τις υποχρεώσεις του σαν πολίτης.

Είναι συνεπής ο ηθοποιός απέναντι στο κράτος; Τι προτιμάει να κάνει από το να έχει χρήματα για να... "φάει"; Δείτε, έχει ενδιαφέρον!

«Δεδομένων των συνθηκών, σαν στόχο έχω να καταφέρω να επιβιώσω με αξιοπρέπεια και να μπορέσω να είμαι συνεπής στις βασικές ανάγκες. Πλέον έχουν μπει και οι ανάγκες του κράτους, οι φόροι και τα "χαράτσια"» ανέφερε στο περιοδικό "Λοιπόν".

Όσον αφορά τις υποχρεώσεις του απέναντι στο ελληνικό κράτος και αν ο ίδιος είναι συνεπής αναφέρει:

«Είμαι, αλλά με κόπο. Δεν θα μπορούσα να μην είμαι. Δεν μπορώ να χρωστάω, με τίποτα! Προτιμώ να μην έχω να φάω, παρά να χρωστάω. Θα έπρεπε να ήμουν σε άθλια κατάσταση για να επέτρεπα στον εαυτό μου να χρωστάει τέτοια πράγματα. Για το κράτος πια νιώθω μια αγανάκτηση, όπως όλοι μας. Θέλω να κουνήσω το δάχτυλό μου απέναντί του, θέλω να είμαι καθαρός, ας μην έχει να μου πει τίποτα. Βέβαια, αυτό δε βγάζει πουθενά, αλλά στο μυαλό μου έχω το "Ασ' τους να εκτεθούνε κι άλλο". Εγώ θα είμαι συνεπής, να δω μέχρι πού θα το πάνε».

Αυτό περιμένουμε να δούμε και εμείς, σχολιάζουμε... ταπεινά!!!

Σούλα: «Π@τ@@@ θέλω να γίνω, όχι υπουργός»

Η Σούλα, ιδιοκτήτρια του ομώνυμου οίκου ανοχής βρέθηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου.
Η Σούλα Αλευρίδου παντρεύτηκε γύρω στα 15 της και μετά από ένα χρόνο περίπου έφερε στον κόσμο τον μοναχογιό της, τον οποίο έχει βάλει στο επάγγελμα, στον οίκο ανοχής που έχει.

Μάλιστα, διηγήθηκε στον Κωστόπουλο τι συνέβη όταν προσπάθησε να βγάλει άδεια εξασκήσεως του εν λόγω επαγγέλματος:

«Πήγα στα 27 μου να κάνω ένα χαρακτηρισμό για να πάρω άδεια εργασίας. Δεν είχε τελειώσει ακόμη η χούντα και μου ζητούσαν να τους πάω πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων. Οπότε πάω στο γραφείο του τότε διοικητή ασφάλειας της Θεσσαλονίκης και του λέω "Καλά είσαι σοβαρός; Π@τ@@ θέλω να γίνω, όχι υπουργός. Είσαι σοβαρός;"».

Δείτε το βίντεο!

ΠΗΓΗ ΔΕΒΕΤΖΗ Τι λέει για το τέλος της φιλίας της με την Κατερίνα Θάνου


Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί εδώ και καιρό για το τέλος της φιλίας μεταξύ της Πηγής Δεβετζή και της Κατερίνας Θάνου.
Η πρώτη μιλώντας στην εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" παραδέχθηκε πως έχει τελειώσει αυτή η φιλία.

"Δεν μιλάμε με την Κατερίνα, αλλά δεν είναι η μόνη φιλία που χαλάει. Είναι κατινιά να μιλάς για μια κολλητή φιλία που χάλασε μετά από 18 χρόνια", τόνισε η πρώην πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης.
Σχετικά με τα δημοσιεύματα που ακούστηκαν κατά καιρούς για αυτή τη σχέση δηλώνει πως ενοχλήθηκε που έδωσαν τόση έκταση στο συγκεκριμένο θέμα.
Δείτε το βίντεο:

Μαρία Ιωαννίδου: «Δεν μπορεί κανείς να συγκρίνει την Ναταλία Γερμανού με την Σπυροπούλου»

Η Μαρία Ιωαννίδου απάντησε στις φήμες που υποστηρίζουν ότι την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να θέλει την θέση της Ναταλίας Γερμανού.

«Η Ναταλία είναι εκπαιδευμένη, έχει ταλέντο σε αυτό που κάνει και έχει ταλέντο», δήλωσε στην κάμερα του star η Μαρία Ιωαννίδου γιατί αν δεν παινέψεις το σπίτι σου…

Δείτε το video:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ: Μιλάει για πρώτη φορά για την κόρη του Φερενίκη


Στην εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" μίλησε ο Χρήστος Ζαμπούνης.
Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης αναφέρθηκε στη αυτοβιογραφία του και ξεκαθάρισε γιατί αποφάσισε να προβεί στη κυκλοφορία της.
"Πολλοί μου είπαν ότι είναι νωρίς, αλλά ως εκδότης έχω βγάλει βιογραφίες ανθρώπων που τις έγραψαν σε νεαρή ηλικία. Έρχεται μια στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου που θέλει να κάνει μια ενδοσκόπηση", είπε ο Χρήστος Ζαμπούνης.
Εκτός των άλλων μίλησε και για τη κόρη του Φερενίκη και αποκάλυψε ότι ζει στην Καλιφόρνια όπου και σπουδάζει.
Δείτε το βίντεο:

3 VIDEOS: Σάστισε η Μενεγάκη με τα sex toys και τα πρόστυχα εσώρουχα που έφτασαν στο γραφείο της. Ποιος της τα έστειλε;


Από «κατάλληλο για όλους» σε «κατάλληλο για ενηλίκους» παραλίγο να μετατραπεί η εκπομπή «Ελένη» το μεσημέρι!

Η Ελένη Μενεγάκη η οποία είχε κέφια παρατηρώντας την εμφάνιση της δημοσιογράφου της εκπομπής, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, άρχισε να σκέφτεται... πονηρά αφού το look της παρέπεμπε σε αισθησιακές ταινίες. Με αυτή την αφορμή άρχισε μια κουβέντα στο πάνελ η οποία κατέληξε σε ροζ dvd, sexy σώρουχα και sex toys!

«Ήρθε ένας φάκελος τεράστιος στο καμαρίνι μου και είχε μέσα ένα dvd από τη Sirina με ένα μπρελόκ. Και μετά από άλλη εταιρία ήρθαν κάτι εσώρουχα με σημείωση «αν δεν σας κάνει το μέγεθος να τα αλλάξουμε». Μα δεν έχει και κάτι να χωρέσεις», είπε η παρουσιάστρια γελώντας αλλά και προβληματισμένη για το λόγο που επέλεξαν να τα στείλουν σ' εκείνη. «Δηλαδή έκαναν σ αυτή την εταιρία σύσκεψη για να βρουν σε ποιά ταιριάζει περισσότερο και είπαν στη Μενεγάκη;», συμπλήρωσε.

Η κουβέντα βέβαια συνέχισε με τους συνεργάτες της Ελένης να της εξηγούν πως δεν πρέπει να είναι αρνητική, ότι μπορεί να τα δοκιμάσει και πως όλα αυτά τα... παιχνίδια αρέσουν στους άντρες. Εκεί ήταν και το σημείο που η παρουσιάστρια στάθηκε περισσότερο θέλοντας να μάθει αν αυτό αληθεύει καθώς κι αν αρέσει σε κάθε τύπο ανδρός.

Ότι όμως και να σας γράψουμε δεν συγκρίνεται με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Ελένη» γι' αυτό απολαύστε τους διαλόγους στα βίντεο που ακολουθούν

ΟΡΕΣΤΗΣ ΤΖΙΟΒΑΣ: Σύστησε κι επίσημα τη νέα του σύντροφο

Ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας φαίνεται πως το σκέφτηκε καλά. Αποφάσισε να μην κρύψει ποτέ ξανά τη νέα του σύντροφο από τα φλας της δημοσιότητας.

Έτσι, το βράδυ της Τρίτης αποφάσισε να παρευρεθεί σε θεατρική πρεμιέρα με την αγαπημένη του, Αλίκη Αλαμανή.

Τη σύστησε στα φλας και να που το κάνουμε θέμα. Και όπως σας είχαμε γράψει, πρόκειται για τη γυναίκα με την οποία ξεπέρασε τη μοιραία σχέση με την ηθοποιό Κατερίνα Παπουτσάκη.

Τέρμα, λοιπόν, από εδώ και πέρα το κρυφτούλι με τους φωτορεπόρτερ. Λέγεται, μάλιστα, πως η σχέση του αυτή τη φορά πάει... μακριά. Λέτε να φάμε και κουφέτα;

Η αποκάλυψη του Θέμου: «Κάποιοι ήθελαν να ‘φάνε’ την Ζέτα. Στον περίγυρο ήθελαν να είναι μια άλλη κοπέλα στο Dancing»


Ο Θέμος Αναστασιάδης μίλησε έξω από τα δόντια για την Ζέτα Μακρυπούλιακαι όλα όσα ακούστηκαν για τις οικονομικές απαιτήσεις που είχε η παρουσιάστρια από τον ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής, στην εκπομπή Μίλα, τάχθηκε στο πλευρό της Ζέτας, κάνοντας λόγο για παρασκήνιο που είχε σκοπό να «πριονίσει» την καρέκλα της παρουσιάστριας, οι έξυπνοι χειρισμοί της όμως, την έκαναν να παραμείνει στη θέση της.
Μεταξύ άλλων ο Θέμος δήλωσε: «Υπήρχε παρασκήνιο, αρκετοί άνθρωποι στονπερίγυρο δεν θέλανε να είναι η Ζέτα στο Dancing. Μιλάω πολύ σοβαρά. Μετράω τις κουβέντες μου. Στον περίγυρο αλλά κοντά, θέλανε πολύ να είναι μια άλλη κοπέλα. Περίμεναν λοιπόν από την Ζέτα να δώσει ένα «πάτημα». Γι' αυτό βγήκαν και όλες οι ιστορίες για υπέρογκα ποσά κλπ, γιατί απ' όσο είμαι σε θέση να ξέρω, δεν υπήρξαν παζάρια φέτος στον ΑΝΤ1. Είπαμε όλοι πάμε να κάνουμε τη δουλειά να έχει και κάτι ο κόσμος να βλέπει ελληνικό, πέρα από τα τούρκικα, με τα μισά λεφτά ή με τίποτα και σε αυτό το πνεύμα πιστεύω ότι ήταν και η Ζέτα γιατί είναι έτσι και σαν άνθρωπος, είναι πάρα πολύ έξυπνη... Ψάχνανε να δημιουργήσουν μια κατάσταση, να δημιουργήσουν κλίμα ώστε να χαλάσει η δουλειά. Η Ζέτα εκτός από λαμπερή εμφάνιση, έχει και λαμπερό μυαλό. Κατάλαβε ότι πάνε να της την στήσουνε, δεν μπήκε ποτέ σε έννοια παζαριού για χρήματα,αυτό μπορώ να το πω σχεδόν κατηγορηματικά, και έτσι κατάφερε και έγινε το Dancing αυτό που είναι γιατί δεν πιστεύω ότι άλλη παρουσιάστρια θα μπορούσε να χειριστεί για παράδειγμα τον Λάτσιο, γιατί χρειάζεται και ένα ειδικό βάρος έτσι; Έχει τον Γιάννη Λάτσιο, την Κάτια Δανδουλάκη, τον Αλέξη Κωστάλα, δεν μπορεί να το κάνει αυτό μια χθεσινή»! Δείτε όλα όσα είπε, στο βίντεο!



Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Η «συγγνώμη» της Φαίης Σκορδά στον Άκη Πετρετζίκη

Χθες, όπως μας ενημέρωσε η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή «Πρωινό mou» ο Άκης Πετρετζίκης έκαψε την κουζίνα.
Ο «Master Chef» στεναχωρήθηκε πολύ, μιας και... τελικά τη κουζίνα την έκαψε η ίδια η παρουσιάστρια!

«Ντάξει... πρώτη μούρη έγινα... ο Πετρετζίκης έκαψε την κουζίνα...» έγραψε στην Φαίη στο twitter! Και η παρουσιάστρια είπε: «Το φαγητό όμως ποτέ!!!... Άσε που είδα το video και την έκαψα εγώ τελικά...»

Η Φαίη Σκορδά αισθάνθηκε τόσο άσχημα που σήμερα στην εκπομπή της σχολίασε το εν λόγω συμβάν!


Φως στο Τούνελ: Μυστηριώδης υπόθεση που διαδραματίστηκε σε κοσμικό νησί


Το θρυλικό  και πολυβραβευμένο Φως στο Τούνελ υπόσχεται να καθηλώσει για άλλη μια φορά τους λάτρεις της έρευνας και του μυστηρίου.

 Αυτή την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, το Φως στο Τούνελ θα επιχειρήσει να εξιχνιάσει μια μυστηριώδη υπόθεση που διαδραματίστηκε σε κοσμικό νησί της χώρας μας.

Θρίλερ στην Ελλάδα με πρωταθλητή πριγκιπικής οικογένειας. Μέλος γνωστής πριγκιπικής οικογένειας βρέθηκε στο νησί για συγκεκριμένη αποστολή και εξαφανίστηκε με περίεργο τρόπο. Η οικογένειά του μέσα από την εκπομπή ζητάει να πέσει φως στη μυστηριώδη εξαφάνισή του. Όσοι ιδιωτικοί ντετέκτιβ ήρθαν στην Ελλάδα για την υπόθεση αυτή, δεν κατάφεραν να βρουν την άκρη. Τώρα, όλοι ζητούν από το Φως στο τούνελ πληροφορίες από μάρτυρες που ξέρουν τι απέγινε ο πρωταθλητής και πατέρας τριών παιδιών. Η υπόθεση αυτή κρατήθηκε επί μήνες  μυστική από τα μέσα ενημέρωσης.

Παράλληλα, η Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει την έρευνα για την υπόθεση του αθλητικού παράγοντα της ΜΑΡΚΟ. Νέες μαρτυρίες ξετυλίγουν το κουβάρι των παράνομων παρατραπεζικών κυκλωμάτων και όλοι ελπίζουν αυτή τη φορά να λυθεί ο γρίφος.

Φως στο Τούνελ, κάθε Παρασκευή στις 23:00, στον Alpha.

ΕΛΕΝΑ ΚΑΤΡΙΤΣΗ: Το Σάββατο η πρεμιέρα της στη ΝΕΤ


Από το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 16:00, o νέος κύκλος της εκπομπής "Προσωπικά" αρχίζει μέσα από τη συχνότητα της ΝΕΤ.

Στην πρώτη εκπομπή της σεζόν η Έλενα Κατρίτση παρουσιάζει ένα εξαιρετικά ευαίσθητο κοινωνικό θέμα: την έγκλειστη μητρότητα και την επόμενη μέρα για τις φυλακισμένες μητέρες.

Στην κάμερα μιλούν γυναίκες που περιμένουν να γεννήσουν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Τοξότες: Πώς θα είναι η γενέθλια χρονιά τους;


Αυτή την Κυριακή, 25 Νοεμβρίου, στις 14:15, η Άση Μπήλιου αναλύει αστρολογικά τον μήνα Δεκέμβριο. 

Τι θα φέρει για κάθε ζώδιο σε ερωτικό, οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο; 

Ακόμη, ποιους επηρεάζει περισσότερο η έκλειψη της 28ης Νοεμβρίου και ποιους τομείς ενεργοποιεί;

Επίσης, μάθετε εάν έχετε την όψη Ήλιου - Δία στο ωροσκόπιό σας και δείτε αναλυτικά τι σημαίνει η όψη αυτή για την τύχη στη ζωή σας.

Τέλος, ευχόμαστε χρόνια πολλά στους Τοξότες. Πώς θα είναι η γενέθλια χρονιά τους;

 Για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, Stars System!

"Τι “σκοτώνει” την σεξουαλική μας ζωή" με Ευείδη και Σκιαδαρέση


Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 16:50, μιλά ανοιχτά για το σεξ και όλους εκείνους τους παράγοντες που “σκοτώνουν” τη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, ως νούμερο ένα εχθρός του σεξ χαρακτηρίζεται ο ψυχισμός μας, ιδιαίτερα λόγω της οικονομικής κατάστασης. Έρευνες έχουν δείξει ότι η ανεργία και η ανασφάλεια για το μέλλον επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό την ερωτική μας ζωή.

Οι επιστήμονες εξηγούν  ποιοί άλλοι παράγοντες επηρεάζουν την ερωτική επιθυμία ανδρών και γυναικών και πώς ο σύγχρονος τρόπος ζωής μάς στερεί τη σεξουαλική επαφή. Επίσης, αναλύουν ποιά προβλήματα υγείας έχουν αντίκτυπο στην στυτική λειτουργία του άνδρα και την λίμπιντο της γυναίκας, όπως τα προβλήματα με τα αγγεία αλλά και τις διαταραχές στα επίπεδα των ορμονών.

Οι επιστήμονες  μιλούν για όλες τις λύσεις που  υπάρχουν σήμερα για τους ανθρώπους με σεξουαλικά προβλήματα, από την θεραπεία ζεύγους, έως και τις λιγότερο ή περισσότερο επεμβατικές μεθόδους που εφαρμόζονται στους άνδρες. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στα λεγόμενα “χάπια του έρωτα” και στους κινδύνους που μπορεί να κρύβει η χρήση τους, καθώς και η αγορά τους από το διαδίκτυο. Επίσης, παρουσιάζεται ένας νεώτερος τρόπος στον οποίο καταφεύγουν αρκετοί άνθρωποι  προκειμένου να βρουν ερωτικό σύντροφο το λεγόμενο “speed dating”.

Τέλος, στην εκπομπή  μιλούν οι πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης «Η σεξουαλική ζωής του κυρίου και της κυρίας Παπαχαραλάμπους» , Τζόυς Ευείδη και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για το πώς η καθημερινότητα, τα παιδιά και η απιστία μπορούν να «σκοτώσουν» τη σεξουαλική μας ζωή.

Η "Ντορέτα τσίου" χόρεψε με το... πουλάκι και τον Πέτρο!

Το βράδυ της Τετάρτης η ηθοποιός Ντορέτα Παπαδημητρίου θα είναι καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής του ANT1 "Βράδυ - με τον Πέτρο Κωστόπουλο".
Για ποιο λόγο, όμως, μιλάμε για δικαίωση; Σας είχαμε γράψει ότι η εμφάνιση της ηθοποιού στο "Dancing with the stars 3" θύμιζε πουλάκι. Τα ρούχα, δηλαδή, με τα οποία χόρεψε τσατσά ήταν φτερά και πούπουλα. Κι έτσι εμείς, τη βαφτίσαμε "Ντορέτα τσίου". Φαίνεται πως κάποιοι από την παραγωγή της εκπομπής "Βράδυ" μας διαβάζουν. Έτσι, σκέφτηκαν να τη βάλουν να χορέψει " το πουλάκι τσίου" με κάποιον ντυμένο "πουλάκι" αλλά και τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ελπίζουμε στο επόμενο "Dancing with the stars3" να μην μας απογοητεύσει και ντυθεί κάτι άλλο. Τη θέλουμε ξανά ως "Ντορέτα τσίου"!

Ο Μένης Κουμανταρέας στη Στάη : «Άμα βιάσεις μια γυναίκα μπορεί και να το θέλει…»

Ο Μένης Κουμανταρέας προκάλεσε απίστευτη αμηχανία και παγωμάρα στην εκπομπή της Έλλης Στάη στη ΝΕΤ με θέμα τη βία.
Ο συγγραφέας κλήθηκε να μιλήσει στην εκπομπή αυτή, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε πρόσφατα από ακροδεξιό. Ξαφνικά και κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Μένης Κουμανταρέας, ακούστηκε να λέει ότι μερικές φορές υπάρχουν κάποιες γυναίκες που τους αρέσει ο βιασμός.

Η απάντηση της Έλλης Στάη ήταν άμεση, παρά το γεγονός ότι έμεινε άναυδη, λέγοντάς του ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η συνέχεια δόθηκε από τις διαφημίσεις, με αποτέλεσμα να μην καταλάβουμε τελικά αν αυτή είναι μία άποψη του συγγραφέα, αν επρόκειτο για αστείο – έστω κακόγουστο - ή, αν ήταν κάτι το οποίο λέχθηκε χάριν της συζήτησης, χωρίς όμως να είναι η προσωπική του θέση!

Σε κάθε ενδεχόμενο, το παράδειγμα του βιασμού μιας γυναίκας είναι τουλάχιστον άστοχο και ατυχές για να συγκριθεί με οποιαδήποτε μορφή βίας, τις αιτίες της και τα αποτελέσματά της!

Παπακαλιάτης: Γι αυτή τη γυναίκα πίνει νερό στο όνομα της

Αυτή η γυναίκα λέγεται πως έχει καταφέρει τον ηθοποιό Χριστόφορο Παπακαλιάτη να πίνει νερό στο όνομα της. Ο νέος του έρωτας, όπως ακούγεται παντού, είναι η ηθοποιός Μαρίνα Καλογήρου.

Η γνωριμία τους έγινε στα γυρίσματα της ταινίας "Αν". Το βράδυ της Τρίτης ήταν και η πρεμιέρα της στην οποία και παρευρέθηκαν οι δύο πρωταγωνιστές.

«Έχουν έρθει πολύ κοντά και περνούν πολύ χρόνο μαζί» είχε αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον τους στο περιοδικό «ΟΚ», ενώ συνέχισε: «Η σχέση τους δεν είναι μόνο φιλική. Εξάλλου, είχε αναπτυχθεί έντονη χημεία μεταξύ τους από τα γυρίσματα της ταινίας την άνοιξη» δήλωσε άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά και στους δύο ηθοποιούς.

Στην πρόσφατη κουβέντα του με την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή "Ελένη", ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Μαρίνα, λέγοντας ότι:"Είναι πολύ όμορφη, έχει class και είναι πανέξυπνη".

Η Νικολέτα Ράλλη μαθαίνει χορό στην Δούκισσα Νομικού

Η Νικολέτα Ράλλη συμμετέχει στο Dancing with the stars και μάλιστα έχει ήδη αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό.

Όχι μόνο λόγω των δυνατοτήτων της στο χορό, αλλά και λόγω της σέξι εμφάνισής της! Δύο από τους θαυμαστές της είναι φυσικά ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Βαγγέλης Περρής!

Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στο «ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ» και δεν δίστασε να δείξει μερικές χορευτικές φιγούρες στην Δούκισσα Νομικού. Το αποτέλεσμα; Απολαυστικό και... σέξι!

 Δείτε το!


ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΛΑΚΑ "Είμαι ζηλιάρα γυναίκα"

Συνέντευξη στην εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" παραχώρησε η Πηνελόπη Πλάκα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Σχετικά με την καριέρα της τόνισε πως στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή, αφού στην πρώτη οντισιόν που πήγε για το σίριαλ του ΑΝΤ1 "Είναι στιγμές" την επιλέξανε ανάμεσα από πολλές υποψήφιες.

Αναφερόμενη στα δημοσιεύματα που κατά καιρούς της προσάπτουν διάφορους συντρόφους είπε ότι στην αρχή αισθανόταν περίεργα και δεν ήξερε πώς να χειριστεί την κατάσταση.

"Οι σχέσεις είναι περίεργο πράγμα και είναι όμορφο να τις κρατάς για εσένα", δήλωσε η ηθοποιός, ενώ δεν παρέλειψε να τονίζει ότι ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που ζηλεύουν.

Τέλος, μιλώντας για τους γονείς της είπε πως αν και αρχικά δεν ήθελαν να γίνει ηθοποιός, αλλά να ακολουθήσει το επάγγελμα της μητέρας της που είναι δικηγόρος, πλέον νιώθουν περήφανοι για εκείνη.

Δείτε το βίντεο:

Μαχαιρίτσας για Χατζηγιάννη: Κακώς οι νέοι θέλουν να γίνουν σαν αυτόν

Την απογοήτευσή του με το ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποτελεί πρότυπο για τους νέους εκδήλωσε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σε συνέντευξη που έδωσε σε περιφερειακό τηλεοπτικό κανάλι.

«Τα σημερινά τραγούδια, τα πιπίνια, τα μπουζούκια και ο σεξισμός είναι αυτά που χαρακτηρίζουν την Ελλάδα του σήμερα. Δεν θέλουν άλλο Νταλάρα και Σαββόπουλο, τα όνειρα πια είναι να γίνουν σαν τον Χατζηγιάννη, με γυναίκες, χρήματα, σκουλαρικάκι και Μύκονο το καλοκαίρι».

Αυτό δήλωσε ο γνωστός δημιουργός στον Αχελώο TV, προσθέτοντας πως «Βλέπεις εμείς είμαστε πια cult, τρελοί και έντεχνοι ποιος θέλει να γίνει σαν εμάς κι ας έχουμε πουλήσει οχτώ φορές παραπάνω από τους λεγόμενους εμπορικούς».

Έχασε το «παιχνίδι» της τηλεθέασης ο Λάκης Λαζόπουλος

Oι τίτλοι τέλους στο «Αλ Τσαντίρι» έπεσαν το βράδυ της Τρίτης, όπου προβλήθηκε η τελευταία εκπομπή για τον φετινό χρόνο.

Τα ύστερα τιμούν τα πρώτα λέει ο θυμόσοφος λαός μας, μόνο που στο μυαλό του παρουσιαστή, του «βιρτουόζου της σάτιρας», όπως κάποιοι αρέσκονται να τον προσφωνούν, η λαϊκή έκφραση είναι κάπως συγκεχυμένη...

Τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής κυμάνθηκαν μεταξύ 30 - 35% σε νεανικό και γενικό κοινό. Πού είναι τα παλιά νούμερα που έφερνε ο Αλ Τσαντιριώτης Λάκης Λαζόπουλος στον ALPHA; Πού είναι τα πρώτα ονόματα καλεσμένων που φιλοξενούσε κάθε Τρίτη; Με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη ως καλεσμένο, δουλειά δεν γίνεται...

Το συμπέρασμα είναι ευκόλως εννοούμενο. Ο τηλεθεατής αντιλαμβάνεται κατευθείαν το ψέμα όταν του το σερβίρεις μέσω χαριτωμενίστικων ανέκδοτων και εξυπνάδων του λεπτού, διακρίνει την πρόχειρη δουλειά, την έλλειψη αλήθειας στη καυστική κατά τα άλλα σάτιρα του ακριβοπληρωμένου Λάκη.

Όταν τα φώτα της εκπομπής σβήνουν, για τον απλό κόσμο έρχονται και πάλι -σε πρώτο πλάνο- τα καθημερινά προβλήματα που ταλανίζουν τη σκέψη του, που του στερούν τον βραδινό ύπνο.

Για τον Λάκη πάλι, αυτό σημαίνει ότι έκανε για ακόμη μια φορά το «χρέος» του, εισέπραξε την παχυλή επιταγή, το χειροκρότημα επιβράβευσης που χρειάζεται κάθε προβεβλημένος παρουσιαστής και πήρε τον δρόμο για την πολυτελή βίλα του, παρέα με τους πλούσιους φίλους του... Έτσι όμως δεν χτίζονται αριστοφανικά «είδωλα»...

Φανή Πλατσατούρα / newpost.gr

Η Τζένιφερ Λόπεζ μας «δουλεύει»-Μετά την τούρκικη, αγκαλιάζει και την ελληνική σημαία [βίντεο]


Σχεδόν «γραφική» έχει γίνει η Τζένιφερ Λόπεζ που επιμένει να παίρνει αγκαλιά όποια σημαία βρει μπροστά της, πάντα στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της ονόματι Dance Again World Tour.

Τον γύρο του κόσμου έκανε πριν από δυο μέρες η εικόνα της Τζένιφερ Λόπεζ να φοράει την τούρκικη σημαία για να ευχαριστήσει -προφανώς-το συγκεντρωμένο πλήθος στα πλαίσια της συναυλίας που έδωσε στην Κωνσταντινόπουλη.

Το ίδιο ακριβώς που έκανε αμέσως μετά στην Σόφια, όταν η κάμερα την έπιασε να φοράει διαδοχικά την βουλγαρική σημαία και αμέσως μετά την ελληνική.

Μάλιστα η ελληνική, την οποία είχαν μαζί τους Έλληνες θεατές, έγραφε πάνω «We Want You In Greece».

Πηγή:| iefimerida.gr

«Πάπιες» σε γεροντάκια αλλάζει στον Καναδά η Μάρω Λύτρα


Η είδηση -και η άμεση διάψευση- ότι η Μάρω Λύτρα, που μένει πλέον μόνιμα στον Καναδά, παντρεύεται είναι εκεί που εστίασε η μεγάλη πλειοψηφία των σάιτς.

Αν και το πραγματικό ενδιαφέρον είναι στο τι ακριβώς κάνει στον ελεύθερό της χρόνο.

Από ότι φαίνεται η Μάρω Λύτρα έκανε στροφή 180 μοιρών στην ζωή της, επιστρέφοντας στη σχολή νοσηλευτικής που είχε παρατήσει πριν έρθει στην Ελλάδα για το Fame Story. Ενώ παράλληλα μένει με την μητέρα της και δουλεύει -μετά από πίεση του ιδιοκτήτη και φίλου της- στο Μythos, το ίδιο νυχτερινό μαγαζί στο οποίο δούλευε πριν ξενιτευτεί.

Όλα αυτά σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Τlife που μίλησε με φίλο της από τον Καναδά που επιβεβαίωσε το πόσο συνεπής φοιτήτρια είναι. Καθώς επίσης και τι του λέει, με το χαρακτηριστικό χιούμορ της, δηλαδή « Κοίτα που κατάντησα... αλλά το χαίρομαι! Να πηγαίνω στα γηροκομεία και να "αλλάζω" τα γεροντάκια! Νιώθω ικανοποίηση όμως, καθόλου στενοχώρια».

Πηγή: | iefimerida.gr

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Αυτοψία: Πώς ζουν οι πλούσιοι και επώνυμοι κρατούμενοι και πώς οι φτωχοί;

Αυτοψία στην καθημερινότητα, στα προβλήματα των πολιτών, καταγράφοντας τις απόψεις των πρωταγωνιστών. Η πρωτοποριακή ενημερωτική εκπομπή που με δυναμικό και ουσιαστικό τρόπο έθιξε φλέγοντα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα κάνοντας τους υπεύθυνους αυτόπτες μάρτυρες, επέστρεψε για δεύτερη σεζόν.

Την Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου, η εκπομπή κάνει Αυτοψία στις φυλακές Κορυδαλλού και τις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα και φέρνει στο φως αποκαλυπτικές εικόνες από τις συνθήκες διαβίωσης των κρατουμένων.

Πώς ζουν οι πλούσιοι κρατούμενοι και πώς οι φτωχοί; Ποιοι είναι οι «βασιλιάδες» και ποιοι οι «υπηρέτες» των φυλακών; Πώς δρουν οι συμμορίες; Με ποιο τρόπο μπαίνουν τα ναρκωτικά στις φυλακές και πόσο εύκολα γίνεται η διακίνησή τους; Ακόμη, μητέρες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους μέσα σε ένα κελί, μιλούν στην κάμερα της εκπομπής και τον Αντώνη Σρόιτερ.

Επίσης, κρατούμενοι συναντούν τον υφυπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Καραγκούνη, και του μιλούν για τη ζωή και την καθημερινότητά τους καθώς και για τους άγραφους νόμους της φυλακής.

Ακόμη, για πρώτη φορά κάμερα καταγράφει πλάνα από την περίφημη πισίνα στις φυλακές Κορυδαλλού. Αυτοψία σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας, κάθε Πέμπτη στις 23:00

Χωρίζουν Τόλης Βοσκόπουλος – Άντζελα Γκερέκου;

Ένα βήμα πριν το διαζύγιο φέρονται Τόλης Βοσκόπουλος και Άντζελα Γκερέκου, έπειτα από 16 χρόνια γάμου και ένα παιδί!

Σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού «Ciao», ο λαϊκός τραγουδιστής και η βουλευτής μένουν χωριστά εδώ και αρκετούς μήνες (εκείνος στη Γλυφάδα και εκείνη στην Κέρκυρα), ενώ πέρασαν από μακριά κι αγαπημένοι και τις καλοκαιρινές διακοπές.

Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις είναι είδος προς εξαφάνιση, ενώ ο Τόλης δεν φαίνεται να περνά και την πιο καλή φάση της ζωής του.

Πληροφορίες λένε πως οι τριγμοί στο γάμο και οι δικαστικές περιπέτειες του τραγουδιστή για τα χρέη στην εφορία, δεν άργησαν να φέρουν τον χωρισμό.

Πάντως, άτομα από το περιβάλλον τους υποστηρίζουν πως Τόλης και Άντζελα δεν έχουν χωρίσει οριστικά και προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους, με τη βουλευτή να μένει στην Κέρκυρα λόγω των υποχρεώσεών της...

Σταρόβας στους «Ράδιο Αρβύλα»: Η κακή διάθεση, τα αρχ... και ο Παντελίδης!

Καλεσμένος των «Ράδιο Αρβύλα» την Τρίτη 20 Νοεμβρίου ήταν ο Δημήτρης Σταρόβας!

Ο τραγουδιστής με τη μπάντα του μπήκε στο στούντιο της εκπομπής αλλά δεν ήταν στα... κέφια του. Αρχικά δεν ήθελε να μιλήσει για κανέναν και τίποτα γιατί όπως είπε τον έχει επηρεάσει η κρίση και δεν έχει διάθεση ούτε τις εμφανίσεις του και τα επαγγελματικά του σχέδια. Στη συνέχεια ξεκίνησε να πει ένα τραγούδι και οι Αρβύλα τον «έκοψαν» πετώντάς του μάλιστα διάφορα αντικείμενα.

Έπειτα προσπαθώντας να βρει τα θετικά της κρίσης μίλησε για @ρχείδι@ κάνοντας τους παρουσιαστές να κοιτάξουν αστραπιαία τα ρολόγια τους για να σιγουρευτούν ότι έχουν περάσει τα μεσάνυχτα. Τέλος, ο Δημήτρης Σταρόβας έκανε ένα ποτ πουρί με «διασκευασμένα» τραγούδια ξεκινώντας με το σουξέ της εποχής «Δεν ταιριάζετε σου λέω» του Παντελή Παντελίδη. Ο Δημήτρης Σταρόβας ομολογουμένως έκανε μια εμφάνιση άκρως επεισοδιακή ή μήπως όχι;

Δείτε το απόσπασμα

Ζέτα Μακρυπούλια: Η «κόντρα» της με τον Λάτσιο, η Μενεγάκη και το «Dancing»

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε για την υποτιθέμενη κόντρα της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Η παρουσιάστρια του Dancing with the stars, κλήθηκε να σχολιάσει τα αποσπάσματα από το κυριακάτικο show, στα οποία φαινόταν να υπάρχει ένταση ανάμεσα στην ίδια και τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1.

Όλα αυτά φυσικά, στο «ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ», όπου ο Θέμος Αναστασιάδης, ο Βαγγέλης Περρής και η Δούκισσα Νομικού, «ανέκριναν» την Ζέτα Μακρυπούλια για όλα όσα είδαμε στο DWTS! Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να απαντήσει και στο σχόλιο που έκανε στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη!

Δείτε το βίντεο!

ΑΝΤΑ ΒΩΒΟΥ Βγάζει τις τουαλέτες της στο σφυρί!

Ήταν το απόλυτο fashion icon της δεκαετίας του ’90, με τους φωτογράφους να δίνουν μάχη για ένα ενσταντανέ σε κάθε της εμφάνιση.

Η ίδια ωστόσο ήταν πάντοτε χαλαρή όσον αφορά στη δημοσιότητα: δεν έδινε συνεντεύξεις, σπάνια ενέδιδε σε editorials και όποτε την πλησίαζε δημοσιογράφος για να σχολιάσει κάποιο ρούχο της εκείνη απαντούσε με το νωχελικό ύφος που τη χαρακτηρίζει:«Κι όμως, η αγορά του δεν ήταν τίποτ’ άλλο από ένα shopping therapy της στιγμής!».

Η κόρη του μεγαλοκατασκευαστή Μπάμπη Βωβού λάτρευε τα ρούχα, παρακολουθούσε τα σημαντικότερα fashion shows στον κόσμο, μελετούσε τα σημαντικότερα περιοδικά μόδας και όποτε έμπαινε σε μπουτίκ οι πωλήτριες έτριβαν τα χέρια τους από τη χαρά τους.

Παρότι η αγάπη της για τη μόδα δεν εξαντλήθηκε ποτέ, σήμερα οι ανάγκες της εποχής είναι διαφορετικές.

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, η Άντα Βωβού ανοίγει τις ντουλάπες της δημιουργώντας, σύμφωνα με το περιβάλλον της, ένα bazaar ελαφρώς μεταχειρισμένων ρούχων:

«Πριν από λίγο καιρό επισκέφθηκε γνωστούς Ελληνες σχεδιαστές για να τους ανακοινώσει το επιχειρηματικό της εγχείρημα», λένε οι γνωρίζοντες και συμπληρώνουν: «Ηταν κάτι που το σκεφτόταν καιρό. Οι αγορές μεταχειρισμένων ρούχων είναι πια μόδα σε ολόκληρο τον κόσμο. Πόσο μάλλον όταν η γυναίκα που θα τροφοδοτεί μία από αυτές διαθέτει μερικά από τα πιο ακριβά κομμάτια διάσημων οίκων μόδας».

Η Άντα έχει ταμπεραμέντο και ξέρει να πρωτοπορεί ως fashion icon καθηλώνοντας ακόμη και τους πιο σνομπ σχεδιαστές, όπως ο Καρλ Λάγκερφελντ.

Σηκώθηκε η φούστα της Σκορδά! Πώς αντέδρασε ο Λιάγκας!

Μετά το απρόοπτο που συνέβη στην κουζίνα του «Πρωινού mou», ένα γεγονός εκνεύρισε τον Γιώργο Λιάγκα!
Αφού επέστρεψαν από τις διαφημίσεις και πριν υποδεχθούν τον Αλέξανδρο Ρήγακαι την Βασιλική Ανδρίτσου, η Φαίη Σκορδά σαν κοριτσάκι κουνούσε την φούστα της δεξιά-αριστερά με αποτέλεσμα να σηκωθεί αρκετά ψηλά! Λίγο ήθελε για να φανεί το εσώρουχό της.... 

Η Φαίη γελούσε και ο Γιώργος εκνευριζόταν γι' αυτό που έκανε η γυναίκα του! Ο παρουσιαστής της είπε: «Άντε κάνε πρόλογο εσύ τώρα»!

ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ "Λέγανε το τραγούδι της Μαρινέλλας κι όχι του Πλέσσα "

Συνέντευξη στην εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" παραχώρησε ο Μίμης Πλέσσας.

Ο γνωστός συνθέτης δήλωσε πως ο κάθε δημιουργός οφείλει να έχει δίπλα του τη νέα γενιά.

Μιλώντας για τα τραγούδια του αποκάλυψε ότι ο κόσμος δεν ήξερε ότι ήταν δικά του."Έλεγαν το τραγούδι της Μοσχολιού, του Πάριου, της Μαρινέλλας και όχι του Πλέσσα".

Επιπλέον τονίζει ότι καμαρώνει που ακούει τα τραγούδια του διασκευασμένα στο σήμερα, ενώ αναφερόμενος στη δύσκολη εποχή που βιώνουμε δηλώνει ότι αφού τα κατάφεραν οι παλαιότεροι, γιατί να μην τα καταφέρει και η νέα γενιά.

Δείτε το βίντεο:

Ρώμας: "Έφτασα στο όριο να μην έχω να φάω"



Για το παιδικό του όνειρο που έκανε πραγματικότητα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως παρόλο που αντιδρούσαν οι γονείς του, εκείνος παράτησε την ιατρική για να γίνει ηθοποιός.

"Οι γονείς μου ήθελαν να γίνω γιατρός οπωσδήποτε. Μ’ άφησαν μόνο και μου έκλεισαν την πόρτα. Βρέθηκα σε πολύ δυσχερή θέση. Κράτησε πέντε χρόνια μέχρι να γίνω γνωστός. Έζησα πάρα πολύ μετρημένα έως και φτωχά, αλλά ασκήθηκα", αποκάλυψε στο "super tv" ο ηθοποιός.

Επιπλέον τόνισε πως πέρασε δύσκολες στιγμές χωρίς την οικονομική βοήθεια των γονιών του.

"Έφτασα στο όριο να μην έχω να φάω. Θυμάμαι έτρωγα για τέσσερις ημέρες ρύζι. Πάλευα με όλους τους τρόπους να επιβιώσω και τα κατάφερα", είπε ο Χάρης Ρώμας.

radar.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...