Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Ο Ολυμπιακός στον Βέρτη: «Ξεχάσατε το Κύπελλο στο σπίτι»;

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος η ομάδα του Ολυμπιακού, συνεργάτες, παράγοντες και φίλοι επισκέφτηκαν το Νίκο Βέρτη και γλέντησαν με την ψυχή τους στα μπροστινά τραπέζια. 

Ο Νίκος Βέρτης καλωσόρισε την ομάδα του Ολυμπιακού και τους έδωσε τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου ενώ αναρωτήθηκε αστειευόμενος… «Ξεχάσατε το Κύπελλο στο σπίτι»;

Φίλαθλοι και οι θαμώνες όλοι μαζί άρχισαν να χειροκροτούν και να φωνάζουν: "Αυτό είναι σωστό, αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό".

Ο λουλουδοπόλεμος όπως ήταν αναμενόμενο δεν άργησε να ξεκινήσει μεταξύ των ποδοσφαιριστών αλλά και τον φιλάθλων, ενώ ο χορός με τους παίκτες του Ολυμπιακού καθώς και τα συνθήματα για την ομάδα δεν σταμάτησαν λεπτό καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς!

Ο Νίκος Βέρτης λίγο αργότερα, έκανε πλάκα στον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη λέγοντας: «Παιδιά, ο Τοροσίδης θέλει να τραγουδήσει»!
 
Σε μεγάλα κέφια ήταν ο Μάρκο Πάντελιτς ο οποίος ήταν συνεχώς όρθιος και μοίραζε «φιλιά» στους οπαδούς του Ολυμπιακού που τον αποθέωναν. Νικητής στον λουλουδοπόλεμο αναδείχτηκε ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος δεν σταμάτησε να πειράζει τους συμπαίκτες του πετώντας λουλούδια συνεχώς, ενώ δεν πήγαν πίσω και οι Μιραλάς, Αμπντούν!

Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ κέφι και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Fantasia
Λ. Ποσειδώνος 5, Ελληνικό
Τηλ. κρατήσεων: 210-8940302, 210-8940203

Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή
Τιμή Φιάλης: απλή 170€ / special 190€
Τιμή ποτού: 15€

Ένας «Ομορφάντρας» για τη Νάϊρα

Η Νάϊρα Αλεξοπούλου είναι ένα νέο, όμορφο, δροσερό και πολλά υποσχόμενο κορίτσι. Ξεχώρισε με τη φωνή της και την εντυπωσιακή της παρουσία φέτος το χειμώνα στο VOX πλάι στον Πάνο Καλλίδη, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη Στέλλα Καλλή.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το καινούριο της single με τίτλο "Ομορφάντρα μου" σε μουσική Στέλιου Μάρη και στίχους Νίκου Βαξαβανέλη.

Η νεαρή τραγουδίστρια προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τον «ομορφάντρα» Μανώλη Μαυροματάκη, τον γνωστό σε όλους από τη διαφήμιση, παρακολούθησε στο Εθνικό Θέατρο την παράσταση «Του Κουτρούλη ο γάμος» σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου.

Η Νάϊρα Αλεξοπούλου δεν παρέλειψε φυσικά να επισκεφτεί τα καμαρίνια και να συγχαρεί τον ταλαντούχο ηθοποιό για την υπέροχη ερμηνεία του, την απλότητά του και φυσικά το χιούμορ του.

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Νέα ηχηρή αποχώρηση από το MEGA

Ακόμα ένα πολύ γνωστό πρόσωπο του ΜΕΓΚΑ θα αποχωρήσει -εκτός απροόπτου- στα μέσα του επόμενου μήνα...

Μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές του μεγάλου καναλιού, ήρθε -αναγκαστικά όπως φάινεται- το πλήρωμα του χρόνου. Ο λόγος είναι η συγκεκριμένη σύμβαση που αρνείται να δεχθεί, ο.....

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Θ. Αναστασιάδης: «Δεν θα ήθελα να συνεχιστεί η εκπομπή μου του χρόνου» (VIDEO)

Η εκπομπή "Μεσημεριανή Μελέτη" βρέθηκε στα παρασκήνια της εκπομπής «ΟΛΑ 12»! Ο Θέμος Αναστασιάδης μίλησε για την «κόντρα» του με τον Βαγγέλη Περρή, για τα πρωινά και για το «Όλα 12»! 

«Στο πρωινό του Mega υπάρχει περισσότερη χημεία, τα παιδιά του Ant1 το παλεύουν» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.


Και δεν δίστασε να δηλώσει: «Του χρόνου δεν θα ήθελα να συνεχιστεί η εκπομπή μου... Αλλάζουν οι εποχές και πρέπει ο καθένας να δει τις προτεραιότητές του... Η χρονιά αυτή μου αφήνει την αίσθηση ενός συνεχούς αγώνα ενάντια στα πράγματα που πρέπει να γίνουν, αλλά δεν γίνονται... προσπαθεί, προσπαθείς, αλλά στο τέλος δεν είναι το αποτέλεσμα που επιθυμείς, γιατί έτσι είναι οι συνθήκες τριγύρω... και έχω ένα μεγάλο ερωτηματικό για του χρόνου, αν θα υπάρχει επόμενη χρονιά»!

Δείτε το video

Η Ελένη δεν θυμόταν ότι είχε δουλέψει μαζί με τον Περρή στην ίδια εκπομπή!

Ελένη Μενεγάκη: "Έτσι ξεφτιλίζομαι κάθε φορά"!
Απίστευτος ο διάλογος μεταξύ Ελένης Μενεγάκη και Βαγγέλη Περρή σήμερα το μεσημέρι. Κάνοντας μια ανασκόπηση στην επαγγελματική πορεία του Περρή, η Ελένη έμαθε/άκουσε για πρώτη φορά ότι εργάζονταν μαζί στην ίδια εκπομπή τη δεκαετία του '90! Η παρουσιάστρια έμεινε έκπληκτη με το ...νέο!

Η κουβέντα τους είχε ως εξής:

Ε: Σε γνωρίσαμε όταν ήσουν ο άνθρωπος - ορχήστρα στη Ρούλα.
Β: Ψεύδεσαι! Όταν με γνώρισες κυρία Μενεγάκη...
Ε: Που ήσουνα;
Β: Ήμασταν στη Mega Banca και δουλεύαμε μαζί!
Ε: Αλήθεια το λες; ...Έτσι ξεφτιλίζομαι κάθε φορά! Αλήθεια το λες τώρα;
Β: Βέβαια! Στο Mega Banca Show.
E: Θα κλάψω! Αλήθεια το λες;


Δείτε το βίντεο

Δύο γυναικάρες έπαιξαν σφαλιάρες για...έναν ποδοσφαιριστή!!!

Είναι όμορφη, ασχολείται με τον χώρο της δημοσιογραφίας και διατηρεί σχέση με ποδοσφαιριστή. Ίσως παίζει στη Super League, ίσως και όχι! Αυτό το στοιχείο δεν μπορούμε να το αποκαλύψουμε, γιατί τους… δίνουμε στεγνά!

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Α. Δημητρίου: “Οι gay με έχουν ως πρότυπο!"

Για τους άντρες της ζωής τους, τους ανθρώπους που την πρόδωσαν, την επιλογή της να απέχει από την πολιτική, τις πλαστικές επεμβάσεις, τα botox, τους gay και τις γυναίκες που την φλερτάρουν μίλησε η Άντζελα Δημητρίου σε μια ειλικρινή συνέντευξη.
 
Η γνωστή τραγουδίστρια δεν φοβάται να πει την ηλικία της και αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο “Εγω!” ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις και botox. “Είμαι 56 και έχω νικήσει το χρόνο. Μόνο τον Θεό φοβάμαι και σέβομαι”, δήλωσε και πρόσθεσε: “Φυσικά (σ.σ. και έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις). Δεν φοβάμαι να το πω. Έχω κάνει επίσης πολλά Botox τα τελευταία έξι χρόνια και συνεχίζω να κάνω. Μην ξεχνάς ότι όλες οι σταρ του εξωτερικού κάνουν. Δεν είναι κακό”.
 
Για τη σχέση της με την πολιτική, η Άντζελα δήλωσε ότι αν και της έχουν κάνει πολλές φορές πρόταση να συμμετέχει, προτιμά να απέχει. “Να ασχοληθώ με την πολιτική; Αρκετές φορές μου έκαναν πρόταση, αλλά δεν θέλω. Δικαίωμα μου δεν είναι;”, είπε και δήλωσε ότι θα ψήφιζε με τα χίλια την Βάνα Μπάρμπα.
 
Παράλληλα, η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως έχει δεχτεί φλερτ από γυναίκες και δήλωσε πως οι gay την θεωρούν πρότυπό τους. “Ναι έχει συμβεί. Λειτούργησα αυθόρμητα και φιλικά σαν να μην έγινε τίποτα... Είναι κάτι που στην αρχή σοκάρει”, είπε και πρόσθεσε: “Μην ξεχνάς ότι το περισσότερο πελατολόγιο μου ήταν gay. Τους αγαπώ πολύ και τους τιμώ, γιατί είναι πολύ μοναχικά άτομα. Με έχουν πρότυπο. Και όχι μόνο τώρα, επί χρόνια. Όπως είχαν την συγχωρεμένη την Αλίκη. Τους αγαπώ, είναι πολλοί καλοί φίλοι, τους εμπιστεύομαι. Μου αρέσει που μιμούνται το πώς μιλάω και το πώς κοιτάω”.
 
Τέλος, για όλους εκείνους που την έχουν πληγώσει δήλωσε: “Με έχουν πονέσει, αλλά το ξεπερνάω. Δεν γυρίζω πίσω. Αν σκεφτείς πόσοι μεγάλοι καλλιτέχνες έχουν φύγει τον τελευταίο καιρό... δεν πρέπει να αναλώνεις το χρόνο σου με πράγματα που δεν αξίζουν”.

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τι ιδιαίτερο έχει το ωροσκόπιό της

Στο Stars System αυτή την Κυριακή 6 Μαΐου στις 14:30, η Άση Μπήλιου αναλύει την πανσέληνο που πραγματοποιείται την ημέρα των εκλογών. Ποια ζώδια επηρεάζει και σε ποιους τομείς;

Επίσης, μάθετε τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο στον οικονομικό τομέα τους επόμενους μήνες, από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη.

Ακόμη, δείτε τα αστρολογικά πορτρέτα χαρισματικών ηγετών που έμειναν στην ιστορία για τη δράση και τις ιδέες τους.

Καλεσμένη της εκπομπής η δημοφιλής ηθοποιός, Κατερίνα Παπουτσάκη. Τι ιδιαίτερο έχει το ωροσκόπιό της αλλά και τι αποκαλύπτει για τα προσωπικά και επαγγελματικά της;

Stars System, την Κυριακή 6 Μαΐου, στις 14:30, στον Alpha.

Δ. Βανδή: Όμορφη όσο ποτέ στα 40 της, δηλώνει πως έχει κυτταρίτιδα

Κάθε γυναίκα δικαιούται να έχει ανασφάλειες αλλά και να έχει “αδύναμα” σημεία στην εμφάνισή της. Το ίδιο και οι διάσημες star που πολλές φορές τολμούν να το παραδεχτούν.

Η Δέσποινα Βανδή είναι μία από αυτές τις γυναίκες που νιώθει όμορφα στα σαράντα, δεν φοβάται να πει την ηλικία της αλλά και ούτε διστάζει να παραδεχτεί πως ναι, έχει κυτταρίτιδα. Ποια γυναίκα δεν έχει άλλωστε; 

Ήταν από τις πρώτες που παραδέχτηκε ότι έχει κυτταρίτιδα...
Ναι έχω κυτταρίτιδα και σας ευχαριστώ που με ρετουσάρατε το καλοκαίρι στα περιοδικά. Αλλά καλό είναι να ξέρουν οι γυναίκες, ότι δεν είμαστε έτσι. Η κυτταρίτιδα υπάρχει, την παλεύω, αλλά είναι εκεί! Το παν είναι να είσαι καλά μαζί σου. Αυτό αναζητάω. Να έχω εσωτερική γαλήνη!

Την πειράζει που η ηλικία της γράφεται στα περιοδικά;
Τι να σας κάνω; Δεν έκαιγα την ταυτότητά μου όταν ήμουν μικρή; (γελάει)Το σημαντικό είναι να μεγαλώνεις όμορφα. Μπορεί και στα 40 σου να είσαι ωραία. Βέβαια αυτό γίνεται με πιο πολύ κόπο τώρα. Την τηγανητή πατάτα τη χρεώνομαι σήμερα.

Πώς νιώθει σήμερα που έχει μπει στα 40;
Όταν είσαι τριάντα αισθάνεσαι ότι υπάρχουν πράγματα που θέλεις να κάνεις. Όταν πατήσεις τα σαράντα, σκέφτεσαι τι έχεις κάνει και τι έχεις αφήσει. Αισθάνεσαι πως πρέπει να αξιολογείς διαφορετικά το χρόνο. Τον εκτιμώ διαφορετικά. Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο στη ζωή μου. Το μόνο που θεωρώ δεδομένο είναι ότι είμαι μάνα και θα είμαι στη ζωή των παιδιών μου ο,τι κι αν συμβεί.

Η Ελένη αποκαλύπτει πως οι φωτογραφίες της με το μαγιό στο εξώφυλλο του ΟΚ! είναι περσινές!

Πως σχολίασε το εξώφυλλο περιοδικού που τη δείχνει χωρίς ρετούς στην παραλία, ισχυριζόμενο ότι η Ελένη έχει ήδη κάνει το πρώτο της μπάνιο για φέτος;

Με την ένδειξη "χωρίς ρετούς" το περιοδικό ΟΚ! δημοσίευσε σήμερα τέσσερις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη στην παραλία στα Άχλα της Άνδρου. Η Ελένη, στις φωτογραφίες, απεικονίζεται με το μαγιό της να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα. Μία από αυτές έχει χρησιμοποιηθεί και στο εξώφυλλο. Αυτήν είδε η Ελένη, όταν το πήρε στα χέρια της και σχολίασε: "Κι εγώ υπάρχω με ένα μαγιό, αλλά πρέπει να είναι περσινό, γιατί φέτος δεν τόλμησα να κάνω βουτιά"!

Στην προηγούμενη σελίδα από αυτή με τις φωτογραφίες, το κείμενο του περιοδικού γράφει: "Χαμογελαστή και ελαφρώς μαυρισμένη μετά το πρώτο της μπάνιο στα Άχλα εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα στην Κηφισιά η Ελένη Μενεγάκη". Φαίνεται όμως ότι η Ελένη διαφωνεί ...κάτι περισσότερο θα ξέρει.


Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του περιοδικού ΟΚ , Ν. Γεωργιάδης έγραψε πριν λίγο στο twιtter:


nickgeorgiadis1 min Επειδή η παραπληροφόρηση οργιάζει, οι λήψεις της κας Μενεγάκη στο νέο @OK_Greece ΕΙΝΑΙ από την Άχλα και δημοσιεύονται για ΠΡΩΤΗ φορά

Δείτε το βίντεο:

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Ο Halit Ergenc έκανε Πάσχα στην Ελλάδα με το φίλο του Στηβ Αλεξίου

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στα Μετέωρα ο διάσημος Τούρκος πρωταγωνιστής Halit Ergenc, υποσχέθηκε στον εαυτό του ότι θα ξαναγυρίσει.

Το διάσημο Τούρκο ηθοποιό συνδέει μεγάλη φιλία με τον Έλληνα μάνατζερ Στηβ Αλεξίου κι έτσι οι δυο τους είχαν κάνει ένα οδοιπορικό στους ιερούς βράχους των Μετεώρων. Ο Halit εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από το τοπίο, που θέλησε να κάνει σε αυτό μια φωτογράφηση.

Έτσι, προσκεκλημένος για μια ακόμη φορά του καλού του φίλου Στηβ Αλεξίου, ο Halit βρέθηκε και πάλι στη χώρα μας για διακοπές αλλά και για να κάνει τη φωτογράφηση που τόσο ήθελε.

Οι δύο φίλοι πέρασαν μαζί τις άγιες μέρες του Πάσχα και έμειναν στο πανέμορφο χωριό Παναγία. O Halit κατάφερε να βρει τις 2-3 μέρες που τόσο είχε ανάγκη για να ξεκουραστεί από το φορτωμένο πρόγραμμά του, και να απολαύσει το μαγευτικό τοπίο.

Αφού ευχαρίστησε για την φιλοξενία, θέλησε να ανανεώσει το ραντεβού αλλά αυτή τη φορά καλώντας τον καλό του φίλο να τον επισκεφτεί εκείνος στην Κωνσταντινούπολη.

ΒΙΝΤΕΟ: "Την απιστία δεν την συγχωρώ..."

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε στο "Πρωινό ΑΝΤ1" για το γάμο της, την απιστία - που είναι το μόνο πράγμα που δεν συγχωρεί σε μια σχέση- αλλά και για την καινούργια παράσταση όπου θα πρωταγωνιστεί, την κωμωδία "Σ' αγαπάω αλλά...", που ανεβαίνει φέτος το καλοκαίρι στο θέατρο "Αθηνά". Επίσης ομολόγησε πως έχει φετίχ με τα παπούτσια, κάθε είδους, χρώματος και τιμής...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Θ. Αθερίδης – Σ. Καρύδη: Βόλτα στη Θεσσαλονίκη! Φωτογραφίες

Τι κι αν οι θεατρικοί τους δρόμοι έχουν χωρίσει, η φιλία τους παραμένει δυνατή και όποτε έχουν χρόνο, οι δυο ηθοποιοί συνεχίζουν να κάνουν καλή παρέα. Ο λόγος για τον Θοδωρή Αθερίδη και την Σμαράγδα Καρύδη. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Δυο δραματικές ιστορίες στο "Πάμε Πακέτο"

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 3 Μαΐου, στο Πάμε Πακέτο με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, δύο ιστορίες που θα ξαφνιάσουν με την απρόσμενη εξέλιξή τους και θα ξυπνήσουν δυνατά συναισθήματα.

Ο αποστολέας του πρώτου πακέτου, ο Βαγγέλης, είναι ένας άνθρωπος που δεν βίωσε ποτέ την οικογενειακή θαλπωρή. Οι αναμνήσεις που έχει από τα πρώτα χρόνια της ζωής του είναι πολύ άσχημες και τον έχουν στιγματίσει ανεπανόρθωτα. Η μητέρα του τού φερόταν με απίστευτη σκληρότητα, σε βαθμό που οι κοπέλες που δούλευαν στους οίκους ανοχής της γειτονιάς του τού πρόσφεραν περισσότερη αγάπη κι ένα πιάτο ζεστό φαγητό, που πολλές φορές του το στερούσε η ίδια. Τα επόμενα χρόνια έκρυβαν ακόμα πιο σκληρές καταστάσεις, αφού για πολύ καιρό φιλοξενούταν από συγγενή σε συγγενή ενώ συνεχώς ανακάλυπτε καινούρια στοιχεία που αφορούσαν στην ύπαρξή του. Οι διαρκείς αυτές αλλαγές στη ζωή του τού στέρησαν το δικαίωμα να γνωριστεί με την αδερφή του. Ο Βαγγέλης θέλει όσο τίποτα άλλο να κλείσει αυτή την ανοιχτή πληγή που τον βασανίζει από μικρό. Θα είναι η έκβαση αυτή που επιθυμεί; Ποια θα είναι η απόφαση της παραλήπτριας του πακέτου κατά τη διάρκεια της εκπομπής που θα προσφέρει άλλη μια απογοήτευση στον Βαγγέλη; Μια ιστορία που θα ξαφνιάσει.

Ο παραλήπτης του δεύτερου πακέτου, ο Μπάμπης, καθόταν στη θέση του αποστολέα στις 8 Μαρτίου, αναζητώντας τη βιολογική του οικογένεια. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ενημερώθηκε ότι μαζί με αυτόν δόθηκαν για υιοθεσία άλλα τέσσερα παιδιά από τους ίδιους γονείς. Ο Μπάμπης, παρά το αρχικό σοκ, έκανε έκκληση μέσω του Πάμε Πακέτο για την ανεύρεση αυτών των αδερφών. Την ίδια ώρα, μια γυναίκα καλούσε με τρεμάμενη φωνή στην εκπομπή και ενημέρωνε ότι είναι η αδερφή του Μπάμπη. Η Μαρία δόθηκε για υιοθεσία στα πέντε της και ποτέ δεν ξέχασε την εικόνα του μικρού Μπάμπη, αφού για ένα χρόνο τον κρατούσε συνέχεια στην αγκαλιά της. Η εικόνα αυτού του μωρού δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό της σε όλες τις μαρτυρικές καταστάσεις που βίωσε κοντά στους ανάδοχους γονείς της. Μια πολύ συγκινητική πρώτη συνάντηση για τα δύο αδέλφια.

Το Πάμε Πακέτο επιστρέφει, δυνατότερο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη, στις 21:00.

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Barbra Streisand: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με ελληνικό σουβλάκι!

Barbra Streisand in concert, o2 Arena, London
 (Photo credit: Wikipedia)

Με ελληνικό σουβλάκι και συντροφιά λίγους καλούς φίλους η ηθοποιός και τραγουδίστρια Barbra Streisand γιόρτασε την 70ή επέτειο των γενεθλίων της.


Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, το γλέντι έγινε στην ταβέρνα του Ελληνα Tony («Tony’s Τavern») στο Μαλιμπού, που είναι πολύ δημοφιλής στα αστέρια του αμερικανικού σινεμά και κάθε βράδυ γίνεται εκεί το αδιαχώρητο. Απαστράπτουσα η τραγουδίστρια-θρύλος εμφανίστηκε με τον αγαπημένο της σύζυγο, ηθοποιό και σκηνοθέτη James Brolin.

Από αυτή τη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει ο Steven Spielberg που έχει χαρακτηρίσει τη δουλειά της στο «Yentl» ως το πιο εντυπωσιακό σκηνοθετικό ντεμπούτο από την εποχή του «Πολίτη Κέιν».

Την εορτάζουσα τίμησαν με την παρουσία τους ακόμη o Kenny G, η Jane Fonda, συνοδευόμενη από τον φίλο της Richard Perry, ο Warren Beatty, ο Peirce Brosnan, ο Quincy Jones, η Patricia Arquette, ο John Traviolta με τη γυναίκα του Kelly Preston κ.ά.

3 ΒΙΝΤΕΟ: Ετοιμάζει τηλεοπτικό σταθμό ο Νίκος Χατζηνικολάου;

H Eλένη Μενεγάκη φιλοξένησε σήμερα στην εκπομπή της τον Νίκο Χατζηνικολάου ο οποίος μίλησε για τα πάντα και αποκάλυψε πως σχεδιάζει κάτι μεγάλο...

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τον έρωτα του για την γυναίκα του και για την κόρη που θα έρθει το καλοκαίρι, για την απουσία του από την τηλεόραση που όπως υποστήριξε ότι δεν του λείπει και αποκάλυψε πως την Κυριακή το βράδυ δεν θα βρίσκεται σε κανένα κανάλι και θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών από το σπίτι του.

Μάλιστα, ο κ. Χατζηνικολάου αποκάλυψε πως ετοιμάζει κάτι μεγάλο για το Real Group αλλά δεν συγκεκριμενοποίησε τι θα είναι αυτό. Στα ερωτήματα της Ελένης Μενεγάκη αν αυτό θα είναι ένας τηλεοπτικός σταθμός, ο γνωστός δημοσιογράφος αρκέστηκε σε μερικά χαμόγελα....

 

 


 

Enhanced by Zemanta

Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Ηλιάκη

Τη μητέρα της, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, «έχασε» χτες η δημοφιλής παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η sexy ζεϊμπεκιά της Έλενας Παπαβασιλείου! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ + VIDEO

Την έριξε τη ζεϊμπεκιά της πρωί πρωί η Έλενα Παπαβασιλείου...  Ασυγκράτητη ήταν η παρουσιάστρια όταν άκουσε τη μεγάλη επιτυχία του Αντώνη Ρέμου...
«Τι ήμουνα για σένανε» και μάλιστα σχολίασε πως με το ζόρι κρατιέται να μη χορέψει.

Τότε η Ναταλία Γερμανού την παρότρυνε να σηκωθεί να χορέψει το τραγούδι και φυσικά η Έλενα, η οποία δείχνει να διανύει μία πολύ καλή περίοδο στη ζωή της, σηκώθηκε και την έριξε τη ζεϊμπεκιά της.

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Το ατύχημα της Ν. Γερμανού ενώ ήταν στον αέρα! - ΒΙΝΤΕΟ

Τι συνέβη στην παρουσιάστρια; 

Το μεσημέρι της Κυριακής και καθώς η εκπομπή "Μες στην καλή χαρά" βρισκόταν σε εξέλιξη, η Ναταλία Γερμανού είχε ένα ατύχημα που την έκανε να απουσιάζει ώρα από πλατώ, δίνοντας την σκυτάλη της παρουσίασης στους συνεργάτες της.

Καθώς βρέθηκε στην "κουζίνα" για να μαγειρέψει με τον Τζόρτζιο, η γνωστή παρουσιάστρια έπρεπε να ενημερώσει τους τηλεθεατές ότι η εκπομπή τους χαρίζει ένα τηγάνι... από τα καλά. Ο σεφ προειδοποίησε την Ναταλία καθώς διαφήμιζε το προϊόν, ότι τo τηγάνι είναι στη φωτιά κι έχει ζεσταθεί....

Εκείνη ξεχάστηκε με αποτέλεσμα να βάλει το χέρι της μέσα στο τηγάνι και να κάψει τα δάχτυλά της... Ύστερα από αρκετά λεπτά επέστρεψε στο πλατώ... με επιδέσμους!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...