Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Η μεγαλύτερη κόρη του Γουόρεν Μπίτι έγινε περήφανος τρανσέξουαλ [βίντεο]

Πάνε έξι χρόνια από τότε που η -14χρονη τότε- Κατρίν είπε στους γονείς της, Γουόρεν Μπίτι και Άνετ Μπένινγκ, ότι είναι άντρας. Η μεγαλύτερη «εκδίκηση» του γυναικείου φύλου σε έναν από τους διάσημους εραστές στην ιστορία του Χόλιγουντ.

«Το όνομά μου είναι Στέφεν. Χαρακτηρίζω τον εαυτό μου ως τρανσέξουαλ άντρα, χαρούμενη αδελφή, ομοφυλόφιλο, λεσβία, συγγραφέα, καλλιτέχνη και ένα τύπο που χρειάζεται κούρεμα».Έτσι ξεκινάει το 6λεπτο βίντεο που ανέβασε η Κάτριν Μπίτι, η 20χρονη κόρη του Γουόρεν, στο τρανσέξουαλ σάιτ Wehappytrans.com.

Στα επόμενα έξι λεπτά η πριγκίπισσα που έγινε αγόρι μιλάει αναλυτικά για το ποιος είναι και που πάει. Χωρίς να αναφέρει, προς τιμήν της, ούτε μια φορά ποιοι είναι οι διάσημοι γονείς της.

Είναι γνωστό βλέπετε στο Χόλιγουντ ότι ο πάλαι ποτέ γόης ακόμη δεν μπορεί να χωνέψει, έξι χρόνια μετά την αποκάλυψη, τον σεξουαλικό προσανατολισμό της κόρης του. Η οποία φοιτά, ως αγόρι πλέον, στο φημισμένο Sarah Lawrence College στην Νέα Υόρκη.

Ταυτόχρονα η Κάτριν/ Στέφεν είναι ένας από τους πλέον προβεβλημένους ακτιβιστές της τρανσέξουαλ κοινότητας, ανεβάζοντας βίντεο και γράφοντας ένα πολύ δημοφιλές μπλογκ.

Εκεί που εξηγεί πως «Μπορεί να μην παρουσιάζει την θηλυκή μου πλευρά σε αυτό το βίντεο, αλλά μου αρέσει να φοράει κολιέ, δαχτυλίδια και κορδέλες γύρω από το λαιμό μου. Επίσης έχω σαν πρότυπο τον Τρούμαν Καπότε και οποιαδήποτε άντρα φοράει ζαρτιέρες».

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...