Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

«Αυλαία» για τον Πίτερ Φολκ

Peter Falk (by Sten)Image by zak mc via Flickr
Ο αμερικανός ηθοποιός Πίτερ Φολκ, ο οποίος έπαιξε τον επιθεωρητή «Κολόμπο» στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά, πέθανε σε ηλικία 83 ετών, ανακοίνωσε ένα μέλος της οικογένειας στον ραδιοσταθμό KNX της Καλιφόρνιας.
Ο Φολκ έγινε διάσημος σε όλον τον κόσμο ερμηνεύοντας, στα 69 επεισόδια της σειράς, τον Κολόμπο, έναν χαλαρό αλλά ιδιοφυή ντετέκτιβ, λίγο μπερδεμένο με ψεύτικη αφέλεια.
Το διαβρωτικό χιούμορ του Κολόμπο, με το φθαρμένο μπεζ αδιάβροχο του, το Peugeot 403, το αιώνιο πούρο του, τις αμίμητες χειρονομίες του, όπως και τις συχνές αναφορές του στη «γυναίκα του», που δεν εμφανίζεται ποτέ, εξασφάλισαν στον Πίτερ Φολκ επιτυχία και συμπάθεια.
Γεννημένος στις 16 Σεπτεμβρίου του 1927 στη Νέα Υόρκη, ο Πίτερ Φολκ προερχόταν από εβραϊκή οικογένεια, με Ρώσο πατέρα και Τσέχα μητέρα. Σε ηλικία τριών ετών, ένας κακοήθης όγκος τον αναγκάζει να χάσει το ένα του μάτι, γεγονός που εξηγεί τη θλίψη, που είχε μερικές φορές στο βλέμμα του.
Μετά την απόκτηση ενός Master Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Syracuse (Nέα Υόρκη), εργάζεται ως μάγειρας, και μετά από μια ανεπιτυχή προσπάθεια να ενταχθεί στην αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA), αρχίζει μια καριέρα ως κρατικός υπάλληλος στο Κονέτικατ (βορειοανατολικά). Εγκαταλείπει τη θέση του ξαφνικά το 1957, για το πάθος του, την κωμωδία.
Το ίδιο έτος 1957, αρχίζει την καριέρα του ως ηθοποιός, σε μια τηλεοπτική σειρά. Έγινε πραγματικά διάσημος με την ταινία «Η κόμισσα και ο γκάνγκστερ» του Φρανκ Κάπρα, που του εξασφάλισε το δεύτερο Όσκαρ του.
Συνολικά, έπαιξε σε εξήντα ταινίες, κυρίως του φίλου του Τζόν Κασαβέτη - «Σύζυγοι», του 1970, «Μια γυναίκα εξομολογείται» του 1974, και «Ο παίκτης» του Ρόμπερτ Αλτμαν του 1992.
Όμως από το 1968, και για 35 χρόνια, παραμένει αφοσιωμένος στον Κολόμπο. Το πρώτο επεισόδιο σκηνοθετεί ένας νεαρός άνδρας 25 ετών... ο Στίβεν Σπίλμπεργκ. Από τα 69 επεισόδια, ο Πήτερ Φολκ ήταν παραγωγός ή συμπαραγωγός στα 24. Το τελευταίο, το 2003, είχε τον τίτλο ο «Κολόμπο σέρνει το χορό».
Εδώ και αρκετά χρόνια, ο Πίτερ Φολκ έπασχε από τη νόσο του Αλτσχάιμερ, και έζησε κάτω από την κηδεμονία της δεύτερης συζύγου του, Σέρα Ντανίζ.
Enhanced by Zemanta

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Πού ξαναβρέθηκαν Νομικού - Καπουτζίδης;

Την περασμένη Πέμπτη, οι συντελεστές του “Just the 2 of Us” συνανητήθηκαν με τους αθλητές των Special Olympics για να παραδώσουν τo χρηματικο ποσό που συγκεντρώθηκε κατά την διάρκεια των εκπομπών του...

show την σεζόν 2010- 2011.
Η συμμετοχή του κόσμου στις ψηφοφορίες του φιλανθρωπικού show του Μega υπήρξε εντυπωσιακή, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν από τηλεφωνήματα και μηνύματα, το ποσό των 120.000 ευρώ για τους αθλητές των Special Olympics. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Η Μαρία Ματσούκα μιλά για την σχέση με την αδερφή της, Δήμητρα!

Πώς είναι οι σχέσεις της Μαρίας Ματσούκα με την αδερφή της, Δήμητρα; Πόσο δεμένες είναι; Η τραγουδίστρια και αδερφή της γνωστής ηθοποιού είναι η μικρότερη της οικογένειας, στην οποία υπάρχει και ένα αγόρι. Όπως εξομολογείται στο «Down Town», με την αδερφή της είχαν πάντα μια σχέση λατρείας και η Δήμητρα την διάβαζε, την πρόσεχε και ήθελε να είναι η καλύτερη παντού. «Για μένα ήταν πάντα η αδερφή μου. Ποτέ δεν την είδα διαφορετικά, ούτε αφήσαμε να μας επηρεάσει όλο αυτό που της συνέβαινε. Παράλληλα, όμως, ήμουν και πολύ ενθουσιασμένη όταν ξεκινούσε την καριέρα της» τονίζει η Μαρία. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι την Δήμητρα την αποκαλεί Μήτσι!


gossip-tv.gr

BINTEO: Τ.Σαμαράς:'Τιμή μου να κάνω εκπομπή με τον Ψινάκη'

ΒΙΝΤΕΟ: K.Kαινούργιου:'Πάω στο γυμναστήριο μαζί με τον Πρωθυπουργό'

ΒΙΝΤΕΟ: Παντρεύεται η Μαρία Ηλιάκη;

ΒΙΝΤΕΟ: Μαρία Κορινθίου: Πότε έκανε στριπτίζ στον άντρα της;

«Με βλέπω του χρόνου με μωράκι»

Έτοιμη να γίνει μητέρα δηλώνει η Καλομοίρα. Όπως τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε:
«Δεν θέλω να αργήσω πολύ να κάνω παιδί.

Ο Γιώργος θέλει να γίνουμε σύντομα γονείς. Μάλλον μέχρι του χρόνου με βλέπω με μωράκι». 

Όπως φαίνεται η οικογένεια Σαράντη θα μεγαλώσει και μάλιστα σύντομα.

ΒΙΝΤΕΟ: Χριστίνα Παπά: «Θέλω να κάνω κι άλλο παιδί»

Τα κέρδη από το Dancing with the stars

Ο Αργύρης Αγγέλου μιλά για τους καρπούς της επιτυχίας

Ποιο ήταν, για τον Αργύρη Αγγέλου, το κέρδος του από την συμμετοχή του, αλλά και τη νίκη του στο Dancing with the stars;

«Ήταν η χορευτική εµπειρία και η γνωριµία µου µε εξαιρετικούς ανθρώπους και το ότι ήρθα σε επαφή µε τον AΝΤ1 για πρώτη φορά. Ουσιαστικά ήταν µια πολύ καλή συνεργασία και ένα επιτυχηµένο πρόγραµµα. Χάρηκα που έφτασα ως το τέλος και ήµουν αυτός που σήκωσε την κούπα και σας το λέω αγνά αυτό, όχι µε έπαρση»

enimerwsi.com

ΒΙΝΤΕΟ: Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είμαι ερωτευμένη»

ΒΙΝΤΕΟ: - Στην Κρήτη το αμερικάνικο «Next Top Model» και η Tyra Banks

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Βασίλης Πρεβελάκης: Θα κάνει μόνος του τα καλλιστεία

 

ΒΙΝΤΕΟ: Τα γυρίσματα της ταινίας με Σκορδά και Σαμαρά

Γ.Λάτσιος:'Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου'

Χώρισαν George Clooney-Elizabeta Canalis

George Clooney and Elisabetta Canalis at the 6...Image via Wikipedia
O George Clooney και η Elizabeta Canalis έδωσαν τέλος στην σχέση τους με μια λιτή κοινή ανακοίνωση, προς τα media ζητώντας σεβασμό σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής τους.
O George Clooney και η Elizabeta Canalis έδωσαν τέλος στην σχέση τους με μια λιτή κοινή ανακοίνωση, προς τα media ζητώντας σεβασμό σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής τους.

VIDEO: Ο Γ.Λάτσιος για την σχέση του με την Σ.Μπαλτζή

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Διακοπες στην Χαλκιδα για Τατιανα Στεφανίδου - Νίκο Ευαγγελατο (video)

Miss Bikini Face στο Evillion Village Hotel Καρπενησίου

Το  Miss Bikini Face ... «παίρνει τα βουνά» για να «χτυπήσει» τον καρκίνο του στήθους.

Ο μεγάλος διαγωνισμός ομορφιάς, που, κατά παράδοση, γίνεται κάθε χρόνο στις παραλίες, φέτος «ανηφορίζει» στο μαγευτικό Καρπενήσι για να συμβάλει με τις δυνάμεις του στην ενημέρωση για το καρκίνο του στήθους, που αποτελεί μάστιγα για τη σύγχρονη γυναίκα!

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου θα γίνει ο διαγωνισμός Miss Bikini Face στο Evillion Village Hotel, στο 2ο χλμ. Καρπενησίου - Προυσού, στο Καρπενήσι της Ευρυτανίας  και θα δώσουν το παρόν τους 12 διαγωνιζόμενες απ΄ όλη την Ελλάδα, ανεξάρτητα από εθνικότητα και χρώμα.

O φετινός διαγωνισμός έχει σύνθημα "ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ". Το "Μiss Bikini Face", είναι ο Πανελλήνιος διαγωνισμός για την ανάδειξη επαγγελματιών μοντέλων, που πραγματοποιείται για 24η συνεχή χρονιά, Είναι η ευκαιρία που δίνεται σε εκατοντάδες κορίτσια απ όλη την Ελλάδα, να σταδιοδρομήσουν σαν επαγγελματίες μοντέλα.

Συντονιστρια και παρουσιαστια της βραδιάς η Ιωάννα Δεμεντή. Στο μπούκινγκ και το styling η Αλεξάνδρα Αντρέϊ. Η τηλεοπτική παραγωγή είναι του Μίκυ Πέτροβιτς και οι φωτογραφίες και το βίντεο του Σταύρου Τσακιρίδη.

Μεγάλος Χορηγός της βραδιάς το LASER Touch, www.lasertouch.gr/ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ LASER και ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, Πλαστικής ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ, Βεντήρη 7 (Hilton), Αθήνα. τηλ. 210 72.94.440, που οδηγεί όλο και περισσότερους ανθρώπους στην αναζήτηση τρόπων για τη βελτίωση της αισθητικής τους εικόνας. 

Η ΠΡΩΤΗ εμφάνιση έγινε με ρούχα του Μετρ Υψηλής Ραπτικής Τάσου Μητρόπουλου που έχει συνδέσει το όνομά του με τους μεγάλους διαγωνισμούς ομορφιάς. 

Τα ρούχα του Τάσου Μητρόπουλου θα τα βρείτε και σε πολλά καλά καταστήματα μόδας.

Οι υποψήφιες και τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής θα ταξιδέψουν για το Καρπενήσι με το τουριστικό γραφείο  TRAVEL 2U (Οδυσσέως 6, Αχαρνές, τηλ. 210 240 4410)

ΒΙΝΤΕΟ: Η Britney "διασκεδάζει" πολύ προσωπικά ένα θαυμαστή της

Ποιο θα είναι το επόμενο Greek Idol; Μαλού ή Τσακαλάκος ;

Παρουσιάζει η Ρούλα Κορομηλά
Μουσικοί προσκεκλημένοι ο Αντώνης Ρέμος και ο Αντώνης Βαρδής

Εμφανίζονται οι ΜΕΛΙSSΕS και η Βαλάντω

Ο δεύτερος κύκλος του Greek Idol ολοκληρώνεται αυτό το Σάββατο με μία σκληρή και αμφίρροπη αναμέτρηση δύο ιδιαίτερα ταλαντούχων υποψηφίων που έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις: Η Μαλού Κυριακοπούλου και ο Παναγιώτης Τσακαλάκος θα διαγωνιστούν για τον τίτλο του Greek Idol σε έναν από τους πιο συναρπαστικούς τελικούς που έχουν γίνει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση.
ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

BINTEO: Τι λένε οι επώνυμοι όταν νομίζουν ότι η κάμερα είναι κλειστή

ΒΙΝΤΕΟ: Βόλτα με ταχύπλοο για Shakira - Pique

ΒΙΝΤΕΟ: Στη Ζάκυνθο οι Michael Douglas – Catherine Zeta Jones

 

BINTEO: Παντρεύεται ο Γιάννης Λάτσιος;

ΒΙΝΤΕΟ: Στην Αυστραλία ο Χατζηγιάννης , από πίσω του η Ζέτα

BINTEO: Η Πετρούλα σας σηκώνει την ...τάση!!!

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Γ. Καπουτζίδης: 'Δεν κατέβηκα στο Σύνταγμα και ούτε θα κατέβω'


O Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στην εφημερίδα “People” για τις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει, για το αν έχει κατέβει ποτέ στο Σύνταγμα, αλλά και για το αν θα πήγαινε ποτέ σε μεσημεριανή εκπομπή!
Για τις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει είπε: “Έχω ζήσει εποχές όπου τα χρήματα ήταν πολύ μετρημένα. Δούλευα σερβιτόρος και πουλούσα αγαλματάκια στο Μοναστηράκι. Με τον Αργύρη Αγγέλου μέναμε στην ίδια πολυκατοικία. Εκείνος στο ισόγειο, εγώ στον πρώτο. Θυμάμαι που τραβούσαμε τα κρεβάτια για να βρούμε κανένα ευρώ και να πάρουμε τσιγάρα.
Ο ηθοποιός δήλωσε ότι δεν έχει κατέβει στο Σύνταγμα: “ Δεν κατέβηκα, ούτε και θα κατέβω γιατί δεν θέλω κάποιοι να βγουν και να πουν: “Ο Καπουτζίδης κάνει δημόσιες σχέσεις ακολουθώντας την τάση της εποχής.” Ότι πάω δηλαδή εκεί που πάει το ρεύμα εξυπηρετώντας προσωπικούς μου σκοπούς. Συμφωνώ όμως και συντάσσομαι με όσους είναι εκεί.”
Τέλος ο Καπουτζίδης αποκάλυψε ότι έχει πάει σχεδόν σε όλες τις μεσημεριανές εκπομπές: “Κάποτε πήγαινα παντού πιστεύοντας ότι έτσι πρέπει να γίνει. Υπήρξαν συμπεριφορές όμως που ξεπέρασαν εμένα και την ηθική μου. Δεν μπορείς να μου ζητάς να σου ανοίξω το καμαρίνι ή το σπίτι μου, να σου αφιερώνω ένα ολόκληρο πρωινό και να βγαίνεις μετά και να μου σούρνεις τα εξ αμάξης. Αν θέλεις να κάνεις την κριτική σου, κάν' την χωρίς να μου ζητάς να σου αφιερώνω χρόνο.

Τελικός talent show χωρίς Κύπριο γίνεται;

Έχουμε χρόνια να δούμε τηλεοπτικό talent show (ειδικά τραγουδιού) που να μην έχει Κύπριο συμμετέχοντα για νικητή.
Θα το δούμε όμως στο Greek Idol 2 αφού Μαλού και Τσακαλάκος κατάφεραν να αφήσουν την Μαρία Θεοδότου εκτός στον ημιτελικό του show...

Η Κύπρια παίκτρια δεν κατάφερε τελικά να μαζέψει περισσότερες ψήφους από τους άλλους δύο υποψηφίους και έτσι ένα live πριν τον τελικό αποχώρησε αφήνοντας την τελική μάχη να γίνει ανάμεσα στην Μαλού και τον Τσακαλάκο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...