Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: H συγκίνηση του Πάριου στον γάμο του γιου του

 

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος μιλάει ελληνικά

ΒΙΝΤΕΟ: Ε.Αδάμ:«Δεν χωρίσαμε ποτέ με τον Λάμπη και δεν θα το κάνουμε ούτε τώρα»

ΒΙΝΤΕΟ: Ν.Γερμανού: 'Η ζωή μου έμαθε τους τελευταίους μήνες πως είναι σημαντικό να χεις φίλους'

ΒΙΝΤΕΟ: Όλα όσα έγιναν στον γάμο του Πρίγκιπα Αλβέρτου

ΒΙΝΤΕΟ: Καινούριο τραγούδι για τον Γιάννη Πλούταρχο

ΒΙΝΤΕΟ: Β.Καγιά:'Συμμετέχουμε αφιλοκερδώς στην διοργάνωση των Special Olympics'

 

ΒΙΝΤΕΟ: Σσσσσ! Έρχονται τα..."αγανακτισμένα" μοντέλα

ΒΙΝΤΕΟ: Ηθοποιοί και τραγουδιστές μιλάνε για την κρίση

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

VIDEO: Το Playgirl και οι σπουδές ψυχολογίας

Πυροβολισμοί στο σπίτι του Αλέν Ντελόν

Alain DelonImage via Wikipedia

Ανάκριση, για έναν πυροβολισμό που ακούστηκε από την κατοικία του Αλέν Ντελόν στη Γενεύη, όπου εξελισσόταν ένα νεανικό πάρτι. 
 
Μια κοπέλα, 16 ετών, τραυματίστηκε ελαφρά από ένα «συλλεκτικής αξίας περίστροφο» στη διάρκεια πάρτι με τη συμμετοχή περίπου 12 νεαρών, της κόρης και του γιου Ντελόν, από τον δεσμό με την Ροζαλί βαν Μπρέμεν, στο εσωτερικό της κατοικίας του ηθοποιού Αλέν Ντελόν στη Γενεύη, γράφουν σήμερα Παρασκευή πολλές ελβετικές εφημερίδες.

Στα δημοσιεύματα αναφέρεται ότι «από το διαμέρισμα στην οδό Ρομπέρ ντε Τραζ, στη συνοικία Σαμπέλ, όπου διαμένει στη Γενεύη ο διεθνούς φήμης ηθοποιός, ένας πυροβολισμός έγινε αντιληπτός γύρω στις 21.30 τοπική ώρα χθες (Πέμπτη) το βράδυ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ν. Χατζηνικολάου: Η μεγαλύτερη διαφορά όλων των εποχών από την Τρέμη!

Σε θρίαμβο εξελίσσεται η υπεροχή του Νίκου Χατζηνικολάου: 
 
Ο κορυφαίος άνκορμαν κέρδισε με εντυπωσιακή διαφορά  το δελτίο του μεγάλο καναλιού, παρά το υψηλό lead in που παίρνει.

ΒΙΝΤΕΟ:Μιχάλης - Ζέτα: Μίλησαν για την σχέση τους...Παντρεύονται;

ΒΙΝΤΕΟ: Έρχονται στην Ελλάδα Jolie-Pitt;

 

ΒΙΝΤΕΟ: Σκάνδαλο πριν τον γάμο του Πρίγκιπα Αλβέρτου

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Τ. Μαυρίδης: Μίλησε για τον χωρισμό -σοκ με την Παπαρίζου (video)

Η κάμερα του STAR "συνέλαβε" τον πρώην σύντροφο της Έλενας Παπαρίζου κι εκείνος αποκάλυψε  όλο το παρασκήνιο του χωρισμού του με την τραγουδίστρια, που προκάλεσε σοκ στη σόουμπιζ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

Οταν ο Βέρτης συναντά με...«Fantasia» τη Νατάσα και τους φίλους τους..

Οικονομάκου, Παληκαράκη, Κωτσόβουλου
Μόνιμο στέκι έχει γίνει πλέον το «Fantasia» με τον Νίκο Βέρτη να κρατάει δυνατά τα ηνία της νυχτερινής διασκέδασης. Πολλοί θαυμαστές αλλά και αγαπημένοι του φίλοι & συνάδελφοι, κατακλύζουν το «Fantasia» κάθε Παρασκευή, Σαββάτο & Κυριακή, τιμώντας τον με την παρουσία τους και αποθεώνοντας τον με πολλά λουλούδια και χειροκροτήματα!

Ανάμεσα σε αυτούς που επέλεξαν τον Νίκο Βέρτη για την διασκέδασή τους ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου που δεν αρνήθηκε να ανέβει στη σκηνή να τραγουδήσει μαζί του. Το ίδιο βράδυ απόλαυσε τον Νίκο Βέρτη όλος ο θίασος της παράστασης «Οι Απελπισμέμοι» του Γιώργου Βάλαρη με τον Νίκο Μουτσινά, την Αθηνά Οικονομάκου, την Νίκη Παλληκαράκη, την Μαρία Ανδρούτσου, την Ελένη Καρακάση, τον Μάνο Πίντζη, την Χριστίνα Τσάφου αλλά και την Αλίνα Κωτσοβούλου να διασκεδάζουν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Elisabetta Canalis: Σε κατάθλιψη μετά τον χωρισμό της από τον Clooney

George Clooney and Elisabetta Canalis at the 6...Image via WikipediaΤώρα, μεταξύ μας, είναι δυνατόν να έχεις σχέση με τον Clooney, να χωρίσεις και να μην πέσεις σε κατάθλιψη; Αυτό είναι το λιγότερο που μπορείς να πάθεις. Αυτό έπαθε και η Elisabetta Canalis, η οποία σύμφωνα με τους γονείς της, έχει πέσει σε κατάθλιψη και δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν. «Ανησυχώ πολύ για την κατάστασή της. Είναι πολύ λυπημένη. Δεν την έχω ξαναδεί έτσι. Οσο και να προσπαθώ να της εξηγήσω ότι αυτά τα πράγματα είναι μέσα στην ζωή και ότι συμβαίνουν, εκείνη δεν καταλαβαίνει τίποτα από αυτά». ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

H sexy φωτογράφιση του Σάκη Ρουβά

Στα 39 του χρόνια είναι πιο sexy από ποτέ... Ο Σάκης Ρουβάς πόζαρε ημίγυμνος στον φωτογραφικό φακό για τη νέα διαφημιστική καμπάνια της σειράς ρούχων που φέρουν την υπογραφή και το όνομά του. 
Γυμνός από τη μέση και πάνω, με ένα μόνο τζιν παντελόνι, αναστατώνει μικρές και μεγάλες ''Ρουβίτσες''...

Η τελευταία συλλογή ρούχων Sakis Rouvas Collection από τα Sprider Stores κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, αλλά βλέποντας το backstage από τη φωτογράφιση για την προώθησή τους, δύσκολα ασχολείσαι με τα ρούχα! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

45 εκατομμύρια ευρώ για το νησί της οικογένειας Τσάκου


Περίπου δυόμιση μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που έγινε γνωστό πως η οικογένεια Τσάκου έχει βγάλει προς πώληση το ιδιωτικό νησί που κατέχει εδώ και αρκετά χρόνια στο Ιόνιο Πέλαγος.

Πλέον μάθαμε και την τιμή. Το Γερμανικό μεσιτικό site που έχει αναλάβει το προς πώλησι ιδιωτικό νησί, πρόσφατα έβαλε στη σελίδα του πωλητηρίου και το χρηματικό ποσό που ζητάνε οι ιδιοκτήτες του. 45.000.000 Ευρώ!.

Ακόμα βέβαια, όπως και όταν πρωτομαθεύτηκε η είδηση, δεν έχουν αναρτήσει το όνομα του νησιού. Η παραπομπή όμως στο να δει κανείς το νησί στους χάρτες του google earth δείχνει καθαρά πως πρόκειται για την  Άτοκο.


Πρόκειται για μια νησίδα του Ιόνιου Πελάγους, που βρίσκεται νότια της Λευκάδας και βόρεια της Ιθάκης. Ανήκει στο σύμπλεγμά των βόρειων Εχινάδων και έχει  έκταση 4,4 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Η οικογένεια Τσάκου αγόρασε το ιδιωτικό νησί πριν από 30 περίπου χρόνια. Μόνο ένα σπίτι και ένα παλιό εκκλησάκι βρίσκοναι πάνω σε αυτό και πολλές φυσικές μαγευτικές παραλίες.
gossip-tv.gr

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Στα άκρα η κόντρα του Μακρόπουλου με την πρώην του για την διατροφή

ΒΙΝΤΕΟ: Το παρασκήνιο του χωρισμού της Έλενας Παπαρίζου

Ο Καπουτζίδης με τους Ρήγα - Αποστόλου

Αυτό κι αν είναι είδηση! Πρόταση για συνεργασία έκαναν στον Γιώργο Καπουτζίδη οι Ρήγας - Αποστόλου για τον χειμώνα, καθώς επιθυμούν διακαώς να ηγηθεί της επιθεώρησης που ετοιμάζουν για το θέατρο «Λαμπέτη».

Αποτελούν τα πλέον βαριά συγγραφικά χαρτιά της ελληνικής τηλεόρασης και αν κάποιος πίστευε ότι διέπονται από ανταγωνιστική διάθεση, μάλλον πλανάται. Τουλάχιστον ο Αλέξανδρος Ρήγας με τον Δημήτρη Αποστόλου έμπρακτα το διαψεύδουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο. Πριν από λίγο καιρό επικοινώνησαν με τον δημιουργό του «Παρά Πέντε» και ούτε λίγο ούτε πολύ του ζήτησαν να βρίσκεται στο σχήμα που ήδη συγκροτούν. Μάλιστα, άφησαν εν λευκώ το ενδεχόμενο, αν επιθυμεί, να γράψει και τα κείμενά του στην επιθεώρηση που ετοιμάζουν.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...