Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Ένα τριπλό δώρο για το Νίκο Οικονομόπουλο

Τριπλά πλατινένιο έγινε το νέο album του Νίκου Οικονομόπουλου, "Δώρο για σένα".  Το γνωστό τραγουδιστή τίμησαν θαυμαστές, φίλοι και συνεργάτες που γιορτάζοντας μαζί του στο «Θέα» το κέντρο όπου εμφανίζεται με το Νίνο και την Πάολα ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ανάμεσα τους ο Ηλίας Ψινάκης, ο Γιώργος Λύρας, ο Νίνο, η Πάολα, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και πολλοί άλλοι.ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΣΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ, ΕΔΩ

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Δάκρυα για το μωρό που έχασε η Κατερίνα Καραβάτου

Βουβό δράμα για την παρουσιάστρια του «Κους-Κους»! Η Κατερίνα Καραβάτου πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές όταν, πέρυσι, έχασε το πρώτο παιδί που κυοφορούσε -καρπό του έρωτά της με τον Κρατερό Κατσούλη- και παρ’ όλο τον πόνο της, δεν το έμαθε κανείς.

Στις αρχές του χρόνου, μόλις είχε ενημερωθεί ότι είναι για δεύτερη φορά έγκυος, προσβλήθηκε από τον ιό της γρίπης Η1Ν1 και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της.

Ευτυχώς τα πράγματα πήγαν καλά και σήμερα, διανύοντας τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, περιμένει τον «πελαργό» να της φέρει σε λίγους μήνες ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

«Μόλις πληροφορήθηκα την απώλεια του εμβρύου έμεινα… μετέωρη!» δήλωσε η Κατερίνα Καραβάτου, προσκεκλημένη χτες στον «Καφέ με την Ελένη». Η παρουσιάστρια βούρκωσε αρκετές φορές στον αέρα εξιστορώντας το βουβό δράμα που έζησε δύο φορές.

«Ολα στη ζωή μου με τον Κρατερό ήταν τέλεια μέχρι που ήρθε αυτό το γεγονός. Αλλά δεν το βάλαμε κάτω…»

Τον περασμένο Ιανουάριο πήγε για τυπικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι ήταν και πάλι έγκυος. Χάρηκε πολύ. Το ίδιο και ο σύντροφός της. Ομως, η μοίρα τής επιφύλασσε μία ακόμα μεγάλη δοκιμασία όσον αφορά την πορεία της νέας εγκυμοσύνης της. «Είχαν περάσει τρεις μέρες από τη χαρά που πήραμε για τη νέα εγκυμοσύνη μου όταν ανέβασα υψηλό πυρετό και ο γιατρός διέγνωσε ότι είχα κολλήσει τον ιό Η1Ν1», αποκάλυψε η παρουσιάστρια με τρεμάμενη φωνή

«Μπήκα στο νοσοκομείο και το πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσα να πάρω φάρμακα γιατί ήμουν έγκυος. Οι γιατροί με επισκέπτονταν με ειδικές στολές και μάσκες. Ο Κρατερός δεν έλειψε στιγμή από κοντά μου. Μου συνέστησε όλη αυτή την περιπέτεια στο νοσοκομείο να τη δούμε σαν διακοπές. Στο δωμάτιο του νοσοκομείου είχε φέρει πίνακες, CDs, laptop για να νιώθω σαν το σπίτι μας… Και, δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλά και τώρα περιμένουμε να έρθει με το καλό το κοριτσάκι μας!»


Espressonews.gr

Νομίζετε πως τα έχετε μάθει όλα για τους Middleton;

Μετά το γάμο της χρονιάς στις 29 Απριλίου, η οικογένεια Middleton έχει για τα καλά γίνει το talk of the town του Λονδίνου και όχι μόνο. Και παρόλο που έχουν γραφτεί αμέτρητα άρθρα, σας μαζέψαμε εδώ τέσσερα στοιχεία της οικογένειας αυτής που πια έχει για τα καλά μπλέξει με τους
γαλαζοαίματους.
Ξέρουν πολύ καλά να «παρτάρουν». Οι γονείς της Kate, Carole και Michael Middleton, έχουν ιδρύσει μια online εταιρία παροχής όλων των απαραίτητων για τη διοργάνωση πάρτι την «Party Pieces», ενώ ο αδερφός της James έχει ιδρύσει την «The Cake Kit», που παρέχει στους ενδιαφερόμενους ό,τι χρειάζονται για την παρασκευή γλυκών σε άμεση συνεργασία με την εταιρία των γονιών του  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Έγκυος η Κάτια Ζυγούλη

Εδώ και αρκετό ακούμε και διαβάζουμε για τις φήμες περί δεύτερης εγκυμοσύνης της Κάτιας Ζυγούλη.

Τώρα επιβεβαιώνεται από στενό άνθρωπο του ζευγαριού, ο οποίος δηλώνει στο "ΟΚ!":

«Η Κάτια διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της» αποκαλύπτει άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ετοιμάζεται ελληνοτουρκική τηλεοπτική σειρά!

Θα γυριστεί μια τηλεοπτική σειρά με όνομα Mavi Yolculuk (Blue Cruise) ελληνοτουρκικής συμπαραγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την παραγωγή του ελληνοτουρκικού σίριαλ ανέλαβε η τουρκική εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων Plato Film.

Οι συναντήσεις για τους πρωταγωνιστές είναι ακόμα σε εξέλιξη. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ποιός εγκατέλειψε την Τατιάνα και το star;

Με έκπληξη ανακαλύψαμε την απρόσμενη αποχώρηση του γνωστού σεναριογράφου απο την εκπομπή "Αξίζει να το ζεις", για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Υπεύθυνοι της εκπομπής αναφέρουν πως έκλεισε ο κύκλος και ξεκινάει μια καινούρια συνεργασία.

Τα σενάρια ζωής έχουν αναλάβει πλέον ο Δημήτρης Πιετρής και η Έφη Κεραμμυδά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Video: Νέος έρωτας για τη Μιμή Ντενίση

Μπορεί τα λόγια της να ήταν μετρημένα, το χαμόγελό της όμως την πρόδωσε. Ο λόγος για τη Μιμή Ντενίση που αν και προσπάθησε δεν μπόρεσε να κρύψει την ευτυχία της

«Αν πίσω από το χαμόγελό μου κρύβεται ένας μεγάλος έρωτας δεν ξέρω γιατί είναι αρχή ακόμα. Θα δείξει στο μέλλον» τόνισε η ηθοποιός.

Η Μιμή Ντενίση αποκάλυψε πως αυτή είναι η χρονιά του ταύρου να ερωτευτεί και με αφορμή τα γενέθλια της που είναι σε λίγες μέρες, επισήμανε « Να δούμε τι δώρο θα έχουμε φέτος γιατί τα τελευταία χρόνια αγωνιστήκαμε πολύ».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Μανωλίδου γυμνή στο σαλόνι σας!

Την Ευγενία Μανωλίδου, όπως τη γέννησε η μαμά της, θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ο τυχερός που θα «χτυπήσει» τον πίνακα του πρώην άνδρα της, Θεόδωρου Μανωλίδη, σε δημοπρασία που γίνεται στη Θεσσαλονίκη στις 16 του μήνα!

Ο πίνακας  «Συννεφιασμένος Οκτώβρης» δημιουργήθηκε το 1995, τη χρονιά που ο Μανωλίδης παντρεύτηκε την Ευγενία Καραγιαννίδου (αυτό είναι το πατρικό της όνομα) και απεικονίζει ένα ζευγάρι ξαπλωμένο γυμνό στο κρεβάτι.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ντύθηκε γαμπρός ο τραγουδιστής Νίκος Βουρλιώτης (video)

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Όλγα Λαμπαθάκη, παντρεύτηκε χτες το βράδυ ο Νίκος Βουρλιώτης. Τη νύφη παρέδωσε ο αδελφός της και ένας φίλος της, ενώ εντύπωση προκάλεσε το ντύσιμο του γαμπρού...

Ήθελε να είναι "παραδοσιακός", όπως είπε στον ρεπόρτερ του Star, οπότε φόρεσε με κοστούμι και παπιόν.

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία μόνο με έξι λεπτά καθυστέρηση, ενώ λίγο πριν, ο Νίκος Βουρλιώτης είχε εκμυστηρευτεί στους δημοσιογράφους πως το μόνο του άγχος ήταν να φτάσει στην εκκλησία πριν από εκείνη!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ !

Mέσω facebook έκλεινε τα ραντεβού των οργίων ο Κύπριος παρουσιαστής!

Μεγάλος σάλος προκλήθηκε εδώ και μερικές μέρες με τον κύπριο παρουσιαστή και τα ομαδικά όργια που έστηνε στο κέντρο της Αθήνας, στο χλιδάτο του διαμέρισμα μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Πως κατάφερνε πάντα ο κύπριος παρουσιαστής να έχει  φρέσκο και  σπαρταριστό "αίμα" στα ομαδικά όργια που οργάνωνε στην ελληνική πρωτεύουσα και πότε έγινε - χρονικά πάντα - η τελευταία του ερωτική περιπέτεια;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κύπριος παρουσιαστής, βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να... εντοπίζει τα ερωτικά «θύματά» του - με την καλή έννοια το θύματα αφού κι εκείνοι το απολαμβάνουν - μέσω Facebook.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

«50-50»: Θα τους δούμε και του χρόνου;

Την συνέχιση του «50-50» και την προσεχή σεζόν επιθυμούν οι συντελεστές και οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς που προβάλλεται κάθε Τετάρτη στο Mega. 

Tα στελέχη του Μεγάλου Καναλιού ωστόσο προβληματίζονται. 

Με δεδομένο ότι το κανάλι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να εγκρίνει περισσότερα από τρία σίριάλ, η άποψη της Μεσογείων είναι να δοθεί προτεραιότητα σε καινούργια σίριαλ.  H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πέθανε ο Θανάσης Βέγγος

Αντίο, καλέ μας άνθρωπε!

Πέθανε ο "καλός μας άνθρωπος",  ο Θανάσης Βέγγος μετά από μακρόχρονη νοσηλεία.

Ο ηθοποιός βρισκόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού !

H γυναίκα του Ασημίνα και τα δύο του αγόρια βρίσκονταν συνεχώς στο πλευρό του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ποια σέξι παρουσιάστρια... σιδερώνει σαν καλή νοικοκυρά;

Η λαμπερή παρουσιάστρια κυριολεκτικά... πετάει το τελευταίο διάστημα και δείχνει απελευθερωμένη από το χωρισμό της! 
 
Σαν να την "έπνιγε" κάτι πριν και να μη μπορούσε να το πει. 
 
Πάντως, το γεγονός ότι σιδερώνει στη φωτογράφιση υποδηλώνει τον διακαή της πόθο να παντρευτεί και να γίνει καλή νοικοκυρά!
Δείτε ΕΔΩ την παρουσιάστρια...

Απίστευτο: Ο Λιάγκας έχασε για πρώτη φορά την πρωτιά!

Τα νούμερα της Παρασκευής ήταν ένα καλό μάθημα για όσους πιστεύουν ότι η κορυφή θεωρείται δεδομένη!

Ο Γιώργος Λιάγκας το ξέρει καλά αυτό, γι' αυτό και δηλώνει με κάθε ευκαιρία ότι: «Στη θέση των Καραμεροχαριτάτων μπορεί να είμαι εγώ του χρόνου»!

Να λοιπόν που την Παρασκευή έχασε - για πρώτη φορά - καθαρά την πρώτη θέση, όπως θα δείτε και στα αναλυτικά νούμερα της AGB. Θα παρατηρήσετε ότι χάνει τόσο στο σύνολο όσο και στα νεανικά κοινά!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Λεό: Από το "Αβέρωφ" φαντάρος στον Αυλώνα

Στην μονάδα τεθωρακισμένων στον Αυλώνα παρουσιάστηκε πριν λίγη ώρα ο Λεό Πατίτσας, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και σύζυγος της Μαριέτας Χρουσαλά

Έτσι, μετά το χορό, η Μαριέτα θα πρέπει να αρχίσει το πλέξιμο καθώς ο πολυαγαπημένος της σύζυγος πάει φαντάρος!

Ο 35χρονος εφοπλιστής, αν και είχε απαλλαγεί, με αίτημα που υπέβαλε πριν από 12 χρόνια, σπό τον ελληνικό στρατό, ωστόσο δεν μπόρεσε να αποφύγει την εξάμηνη υποχρεωτική στρατιωτική θητεία. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Στόχος τρομοκρατών η Eurovision!

Ότι θα γινόταν και η Eurovision στόχος τρομοκρατών… Εεε, αυτό δεν το περιμέναμε! Κι όμως, ο τελικός του 56ου διαγωνισμού τραγουδιού μπήκε σύμφωνα με πληροφορίες στο στόχαστρο της Αλ Κάιντα.

Μάλιστα, η γερμανική αστυνομία προχώρησε την Κυριακή σε  τρεις συλλήψεις, ενώ τα μέτρα ασφαλείας πλέον στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο στο Ντίσελντορφ Αρένα είναι δρακόντεια. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Ποιά τραγουδίστρια φιλιέται με τόσο πάθος;

Σε "πελάγη" ευτυχίας πλέει η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Από πρώτο όνομα στην πίστα και τις βλέψεις που είχε για ευρωπαική καριέρα, η σέξι καλλιτέχνης... 
"επενδύει" τώρα στην οικογένεια.
Δείτε ΕΔΩ ποιά είναι 

Η Αποχώρηση της Κατερίνας Κουκουράκη από το 3ο live του Greek Idol (2 ΒΙΝΤΕΟ)

Το 3ο live του Greek Idol ξεκίνησε με μια ομαδική εμφάνιση των παιδιών στο τραγούδι «Hold It Against Me» της Britney Spears με τους εννέα υποψήφιους on stage!!!

H Ρούλα με εμφάνιση ροκ και αυτή τη φορά φορώντας μαύρο σακάκι και κολάν με ασημένια πέδιλα υποδέχθηκε καλεσμένους, υποψήφιους και κοινό…

Οι εμφανίσεις των παιδιών δίχασαν τους κριτές, με τον Κώστα Καπετανίδη και τον Πέτρο Κωστόπουλο να δίνουν το πρώτο τους για φέτος ρεσιτάλ διαφωνίας με καρφάκια, γκριμάτσες και χειρονομίες. Οι λεκτικοί διαξιφισμοί μεταξύ τους κορυφώθηκαν με αφορμή την κριτική τους στον Γιώργο Ξυλούρη. Ο Πέτρος Κωστόπουλος χαρακτήρισε προκλητικό το γεγονός ότι ο παίκτης αποκαλείται κλώνος απλά και μόνο επειδή είναι ανιψιός του μεγάλου Νίκου Ξυλούρη και ο Κώστας Καπετανίδης ενοχλημένος του απάντησε πως ούτε και στις εκπομπές θα έπρεπε να γίνονται χειρονομίες που γίνονται στα γήπεδα όπως έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εκπομπή του.

Enhanced by Zemanta

Η εκπληκτική ομοιότητα της Στάη με την... "κόρη" της! (video)

Δεν είναι μόνο ότι μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, έχουν και το ίδιο ταλέντο στην παρουσίαση των ειδήσεων! 

Μάλιστα όλοι παραδέχονται...
ότι η... "κόρη" της Έλλης θα την φθάσει και θα την ξεπεράσει τα επόμενα χρόνια.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Δικαιωμένος νιώθει ο Ψωμόπουλος

Για την απόφαση του Άρειου Πάγου μετά την αποφυλάκιση του και για τη δικαίωση που νιώθει μίλησε ο Χρήστος Ψωμόπουλος σε γνωστό περιοδικό «Η απόφαση δικαιώνει απολύτως τη θέση μου και όλα όσα υποστήριζα αυτό το διάστημα. Στην κυριολεξία αυτή η απόφαση αποδεικνύει ότι άδικα πέρασα όλη αυτή την περιπέτεια και άδικα δημιουργήθηκε όλος αυτός ο θόρυβος γύρω από το όνομα μου», δήλωσε.

Η Megan Fox "σβήνει" την Marilyn Monroe

Megan Fox! Μία γυναίκα "κόλαση", γνωστή για το ιδιαίτερο σεξαπίλ και τα πολυάριθμα τατουάζ που έχει στο κορμί της. Υπάρχει και ένα όμως που μάλλον το βαρέθηκε.

Έτσι, το πορτραίτο της Marilyn Monroe που κοσμούσε το εσωτερικό του δεξιού της χεριού...
δείχνει σιγά σιγά να ξεθωριάζει.

Η διάσημη ηθοποιός και νυν σύζυγος του πάλαι ποτέ πρωταγωνιστή του Beverly HillsBrian Austin Green, δε θέλει πια τη Norma Jane ή αλλιώς Marilyn Monroe πάνω της, γι' αυτό και υποβάλλεται σε ειδική θεραπεία αφαίρεσης τατουάζ με λέιζερ.

Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...