Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Video: Η Υβόννη μίλησε για την σχέση της με τον Ρέμο...

Νυφικό έβαλε η Υβόννη Μπόσνιακ, που μπορεί να δήλωσε ότι δεν σκοπεύει σύντομα να παντρευτεί, ωστόσο, διέψευσε τα δημοσιεύματα που την θέλουν να χώρισε με τον Αντώνη Ρέμο μετά από έντονο καβγά.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο τραγουδιστής διαφώνησε με την παρουσία της συντρόφου του στο πάρτι που έδωσε επιχειρηματίας στην Άνω Βούλακαι το τραπέζι που έκανε ίδιος μετά από λίγες ημέρες σε ξενοδοχείο της Αράχοβας. Κατά τις πληροφορίες, ο Αντώνης δυσαρεστήθηκε με την καλή του επειδή δεν τoν ενημέρωσε και ο καβγάς φούντωσε για τα καλά οδηγώντας στον χωρισμό.

Το μοντέλο, πάντως, αρνήθηκε ότι έχει χωρίσει με τον τραγουδιστή και, μάλιστα, επέλεξε να το κάνει φορώντας... νυφικό!

Η Υβόννη πήρε μέρος σε επίδειξη Ελλήνων σχεδιαστών για όσους και όσες ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο, επεσήμανε πως η ίδια δεν περιλαμβάνεται σε αυτούς. «Δεν έχω χρόνο να σκεφτώ γι’ αυτό το πράγμα», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Star.

Επίθεση Σκορδά - Λιάγκα στη Μανωλίδου! Η κόντρα καλά κρατεί...

Τελικά θα φθάσουμε στο σημείο να πιστέψουμε ότι τα κανάλια χρησιμοποιούν τα "μεγάλα μέσα" όχι μόνο για να εκτοξεύσουν τις μετοχές ενός προσώπου στα ύψη, αλλά και για να πλήξουν το γόητρό του όταν το θελήσουν!

Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι ο Λιάγκας "λιβάνιζε" τη Μανωλίδου ως καλεσμένη του, όσο εκείνη ήταν στο Mega, ενώ τώρα την...κράζει;

Βέβαια εκείνη και τότε του την είχε "πει", ότι δηλαδή έχει κατά καιρούς εκφραστεί άσχημα για εκείνη, με το Λιάγκα να αναδιπλώνεται στον "αέρα" για ευνόητους λόγους!

Τι έγινε, όμως, σήμερα; Κατ’ αρχάς την ώρα που έδειχναν τις δηλώσεις της Ευγενίας, τις οποίες μάλιστα έκανε στην δική τους εκπομπή, η ειρωνεία τους ήταν άλλο πράγμα. Γελούσαν, έκαναν γκριμάτσες και άλλα παρόμοια.

Στην συνέχεια δε, ξεφάντωσαν! Σχολιάζοντας δήλωσή της, στην οποία υποστήριζε ότι για προσωπικούς λόγους δεν θα ήθελε να κάνει το «Master Chef junior», η Φαίη, ο Γιώργος και το πάνελ της έριξαν ένα κράξιμο… «Γιατί δεν θέλει να παρουσιάσει το «Master Chef Junior» η Ευγενία;

Τι εννοεί, όταν λέει για προσωπικούς λόγους;», αναρωτήθηκε ο Λιάγκας και τότε πήρε τον λόγο ένας από το πάνελ. «Όταν έκανε την «Στιγμή της Αλήθειας» και την είχε κράξει όλο το σύμπαν δεν την ένοιαζε; Και τώρα πάει να αποποιηθεί αυτό;

http://www.markos.tv

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Καβγάς Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη με φωτορεπόρτερ στη Γλυφάδα


Σάλος έχει προκληθεί από το πρωί με το επεισόδιο που έλαβε χώρα τα ξημερώματα ανάμεσα σε γνωστό φωτορεπόρτερ και στο ζευγάρι Μακρυπούλια – Χατζηγιάννη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, χθες αργά τη νύχτα το ζευγάρι έβγαινε από το σπίτι του στη Γλυφάδα, αφού το τελευταίο διάστημα μένουν μαζί και ο φωτορεπόρτερ τους την είχε «στημένη» για να τους απαθανατίσει. Κάποια στιγμή όμως το ζευγάρι τον αντιλήφθηκε και τότε άρχισαν τα όργανα. Οι τρεις τους διαπληκτίστηκαν και το συμβάν πήρε μεγάλες διαστάσεις, τόσο μεγάλες που ενεπλάκη και η αστυνομία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, την αστυνομία, την κάλεσε η γειτονιά όπου ταράχτηκε και τρόμαξε μέσα στην νύχτα. Οι άνδρες της αστυνομίας έφτασαν άμεσα και προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα οξυμένα πνεύματα. Ο Μανώλης Μαυρομουστακάκης όμως, ο φωτορεπόρτερ για τον οποίο γίνεται από το πρωί λόγος έχει αντίθετη άποψη. Ο Μανώλης δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr, για το συμβάν:  

«Με είχαν ενημερώσει πως η Ζέτα με το Μιχάλη θα περάσουν από γνωστό σημείο της Γλυφάδας και είχα πάει και είχα στηθεί εκεί με σκοπό να τους φωτογραφήσω. Και όντως έτσι και έγινε. Κάποια στιγμή κατέφθασε το μαύρο τζιπ με τα φημέ τζάμια του Μιχάλη. Ήταν μαζί του η Ζέτα και ένας άλλος άνδρας. Εγώ βρισκόμουν στη Γούναρη, κεντρικός δρόμος στην Άνω Γλυφάδα και όταν τους είδα άρχισα να τους φωτογραφίζω. Με είδαν και ήρθαν για να μου ζητήσουν το λόγο. Διαπληκτιστήκαμε, αλλά δεν θα σας πω λεπτομέρειες γιατί επιφυλάσσομαι κάθε νομίμου δικαιώματός μου και στη συνέχεια εκείνη αποχώρησαν. Εγώ όμως και τονίζω το «εγώ» που είχα κοντά μου και ένα μάρτυρα, κάλεσα την αστυνομία της Γλυφάδας για να έρθει στον τόπο του περιστατικού και να καταγράψει το συμβάν όπως ακριβώς έγινε. Το έκανα για να είμαι και νομικά καλυμμένος για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει ή να μου καταλογίσουν. Όλα τα υπόλοιπα θα τα μάθετε σύντομα είτε δια της νομικής οδού ή μέσω του site μου, (freegossip)». 

 Όσον αφορά στην πλευρά του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτα Μακρυπούλια, σύμφωνα επίσης με δημοσιεύματα δεν ήθελαν να δώσουν συνέχεια στο θέμα ούτε πρόκειται να καταθέσουν μήνυση γι΄αυτό εξάλλου δεν ζήτησαν καν το φιλμ της μηχανής από το φωτορεπόρτερ.

Επίσης, από την πλευρά του, ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε σε στενούς του συνεργάτες ότι επεισόδιο όντως υπήρξε, όχι όμως στην έκταση που ισχυρίζονται τα Μέσα. Τώρα που αρχίζει η αλήθεια και που τελειώνει το ψέμα θα το μάθουμε σύντομα αφού όλα είναι καταγεγραμμένα από την Άμεση Δράση. gossip-tv.gr

Video: «Ζαχάρωσε» με τον Λουκάκο η Μενεγάκη!

Σαν καλή μαθητριούλα που κοιτάει τον δάσκαλο στα μάτια στάθηκε δίπλα στον Γιάννη Λουκάκο η Ελένη Μενεγάκη και ο «Καφές» πήρε γεύση από «Χτυποκάρδια στο Θρανίο»! «Αχ», «βαχ», φιλοφρονήσεις και έπαινοι για τις ικανότητες του σεφ έδωσαν και πήραν στην κουζίνα της εκπομπής.

Ο σεφ και κριτής του «Master Chef» βρέθηκε στο πλατό της Ελένης και δεν μπορούσε να μην μαγειρέψει. Κι ενώ στην ενότητα της μαγειρικής η παρουσιάστρια εμφανίζεται μόνο στο τέλος για να δοκιμάσει, τον Λουκάκο δεν τον άφησε στιγμή από τα μάτια της!
   
Ζυμαρικά με μανιτάρια, λευκό κρασί και θυμάρι ήταν το πιάτο που μαγείρεψε ο Λουκάκος και η Ελένη έδωσε ρεσιτάλ με «αχ» και «βαχ» μυρίζοντας και ξαναμυρίζοντας το φαγητό, ενώ δεν έλειψαν και οι μελιστάλακτες ατάκες.

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Το πάρτι-έκπληξη του Αποστόλη Τότσικα

Η Ρούλα Ρέβη, η αγαπημένη του Αποστόλη Τότσικα, του έκανε ένα πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλιά του. Ο ηθοποιός στις 10 Ιανουαρίου.
έκλεισε τα 28 του χρόνια.

Το γιόρτασαν μαζί με πολύ κοντινά τους πρόσωπα στο σπίτι μιας φίλης τους, όπου η Ρούλα μαζί με τους υπόλοιπους είχε ετοιμάσει ένα μικρό πάρτι-έκπληξη. 
 
Όπως είπε φίλος του ζευγαριού: «Ήμαστε μόνο επτά άνθρωποι και ο καθένας έφερε από μια τούρτα, έτσι ο Αποστόλης έσβησε τελικά κεράκια από επτά τούρτες».

ΠΗΓΗ: ΟΚ

Θ. Βισκαδουράκης: "Αλλάζω κινητό, παίρνω το παιδί στο σπίτι και δεν ξαναμιλάω!"

Όπως έχουμε δει στο τρέιλερ της εκπομπής του "Έχεις Πακέτο", ο Θανάσης Βισκαδουράκης συναντάει την κόρη, που δεν γνώριζε ότι είχε.
Τι λέει ο ίδιος στο TLIFE και ποια είναι τα συναισθήματά του;

Ο ηθοποιός ξεκίνησε την πρότασή του λέγοντας πως δεν είναι ευθυνόφοβος! Άρα ό,τι και να του τύχει πρόκειται να το αντιμετωπίσει με θάρρος και δεν πρόκειται να κρυφτεί. Αυτό που θα δούμε λοιπόν σήμερα στο " Εχεις Πακέτο" μπορεί να είναι μια φάρσα στο πρόσωπο του ηθοποιού, όπως εξομολογείται ο ίδιος στο TLIFE, αλλά τι θα έκανε αν του συνέβαινε κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα;

"Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή τρόμαξα! Αλλά αν συνέβαινε θα άλλαζα επιτόπου κινητό, θα έπαιρνα το παιδί στο σπίτι και δεν υπήρχε περίπτωση να μιλούσα στα media. Θα ήμουν σφίγγα. Αυτό που θα έμενε ίδιο είναι η δουλειά μου!"

Για το αν θέλει να κάνει οικογένεια: "Φυσικά και θέλω! Και μάλιστα έχω αδυναμία στα κορίτσια. Όπως καταλαβαίνεις, χάρηκα όταν είδα ότι είναι κοριτσάκι το παιδί μου (γέλια). Ο αδερφός μου έχει δύο κόρες οπότε καλύπτομαι προς το παρών!"

Αυτή την περίοδο είμαι πολύ καλά και πολύ χαρούμενος! Η παράσταση "Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω", πάει πάρα πολύ καλά! Δεν υπάρχουν πολλές φορές θέσεις! Είμαι πολύ γεμάτος από αυτό. Στη γιορτή μου την Τρίτη, είχαμε πάνω από 400 άτομα και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο γι'αυτό."

Σήμερα θα τον δούμε και στο Top Chef αφού είχε προσέγγιση από τον ΑΝΤ1 για την συμμετοχή του.

Εμείς του ευχόμαστε να συνεχίσει έτσι στη δουλειά του και σύντομα να έχει την δική του κορούλα!
tlife

Η άγνωστη σχέση με τον Καρατζαφέρη jr

Για την άγνωστη σχέση της με τον γιο του Γιώργου Καρατζαφέρη, Γιάννη, μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου στο περιοδικό «People»
«Με τον Γιάννη ήμασταν μαζί εννέα χρόνια, χωρίσαμε το 1999 και αυτή η σχέση ήταν και ο λόγος που ξεκίνησα στο Τηλεάστυ. Χωρίσαμε γιατί απλά μας…
τελείωσε.

Ήταν η εποχή που λέγαμε ότι ή θα παντρευτούμε ή θα χωρίσουμε. Πήραμε από κοινού την απόφαση να χωρίσουμε, αλλά από τότε είμαστε πολύ καλά με τον Γιάννη».
Πώς νιώθει σήμερα η ίδια για αυτό; «Έτσι όπως έχω δει την πορεία της ζωής μου, κατέληξα ότι η σχέση μου με τον Γιάννη ήταν η αφορμή να γνωριστώ με όλη την οικογένεια και νομίζω ότι ήταν καρμικό. Αυτή τη στιγμή ο Γιώργος και η Βένη Καρατζαφέρη είναι οι δεύτεροί μου γονείς. Ο Γιάννης είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην ζωή μου, είναι ένας άνθρωπος που χαίρεται με την επιτυχία μου και μου λέει προχώρα. Ξέρω πως θα είναι πάντα δίπλα μου και θα με στηρίζει. Και μπορεί να μην έγινα νύφη αρχηγού κόμματος, αλλά πάντα θα είμαι η κόρη που δεν είχε».

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Τραγουδίστρια σώθηκε από θαύμα

Επεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο και σώθηκε από θαύμα! Αγιο είχε η γνωστή τραγουδίστρια Μαρία Πάλλη, όταν πριν από λίγες μέρες μια στιγμή απροσεξίας λίγο...

έλειψε να εξελιχτεί σε τραγωδία. Την ώρα που ξεστόλιζε το μπαλκόνι της από τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια, παραπάτησε και βρέθηκε στο κενό.

«Θα μπορούσε να είχε χάσει τη ζωή της» λένε στην «Espresso» οι δικοί της άνθρωποι που βρίσκονται συνεχώς δίπλα της στο νοσοκομείο. Η Μαρία έχει υποστεί συντριπτικά κατάγματα, αλλά δεν εκφράζεται ανησυχία για την πλήρη αποθεραπεία της.

Την περασμένη Τετάρτη η τραγουδίστρια αποφάσισε να μαζέψει τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο από τα μπαλκόνια της μεζονέτας της στη Γλυφάδα. Κάτι που κάνει κάθε χρόνο η ίδια, αφού της αρέσει πολύ να στολίζει μόνη της το σπίτι της εσωτερικά και εξωτερικά με ιδιαίτερο τρόπο.

«Η Μαρία, που πριν από δέκα ημέρες είχε ολοκληρώσει τις εμφανίσεις στο “Can-Can” με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, είχε πλέον ελεύθερο χρόνο και είπε να ασχοληθεί με το ξεστόλισμα. Κάποια στιγμή όμως πατώντας σε μια ζαρντινιέρα έχασε την ισορροπία της κι έπεσε από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου στο γκαζόν της αυλής, που είναι μια απόσταση έξι μέτρων περίπου. Το ευτύχημα είναι ότι δεν έπεσε με το κεφάλι, αλλά με τα πόδια» μας λέει άνθρωπος του στενού της περιβάλλοντος.

Η Μαρία Πάλλη, που νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική, έχει ήδη χειρουργηθεί στη σπονδυλική στήλη και η κατάσταση της υγείας της εξελίσσεται ομαλά. «Εχει γίνει σπονδυλοδεσία σε δύο σπονδύλους που είχαν υποστεί μεγάλη βλάβη από την πτώση, αλλά το καλό είναι ότι δεν είχε προσβληθεί ο νωτιαίος μυελός ώστε να δημιουργηθούν νευρολογικής φύσης προβλήματα» συνεχίζει ή ίδια πηγή.

Η τραγουδίστρια, που έχει δύο μικρά παιδιά, ανυπομονεί να βγει από την κλινική για να επιστρέψει στο σπίτι της. Οσον αφορά τη δουλειά, γνωρίζει και η ίδια ότι η περιπέτειά της αυτή θα της στερήσει για αρκετό καιρό το πάλκο... Πριν από περίπου δύο χρόνια κυκλοφόρησε ένα CD με τίτλο «Χαράζει» (ένα από κομμάτια του φέρει την υπογραφή του Αντώνη Βαρδή) αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις για τη αισθαντική, λαϊκή ερμηνεία της


espressonews.gr

Μενεγάκη: «Αν τα νέα που μαθαίνω για την Ζέτα ισχύουν, θα χαρώ πολύ!»


Ολόκληρο αφιέρωμα είχε σήμερα το πρωί η Ελένη στην Ζέτα Μακρυπούλια και το τι είπαν και εκείνη και οι συνεργάτες της για την παρουσιάστρια του Dancing with the Stars δεν λέγεται.

Το πάνελ συζητούσε για την Σοφία Αλιμπέρτη και όταν η κουβέντα ολοκληρώθηκε, η Ελένη επέπληξε τον συνεργάτη της Αρη Καβατζίκη λέγοντας: «Αφού τελειώσαμε με την Σοφία Αλιμπέρτη, πάμε τώρα σε μία άλλη πολύ όμορφη γυναίκα, που εγώ προσωπικά θεωρώ ότι την αδίκησες που δεν την έβαλες χθες στο βίντεο που ετοίμασες για τις γυναίκες που έχουν κάνει πολλά πράγματα στην ζωή τους και την σοουμπιζ… Αρη…»

«Αυτό είναι αλήθεια», συμπλήρωσε με νόημα ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, αποκαλύπτοντας ότι μετά το τέλος της χθεσινής εκπομπής που ο ίδιος ήταν με την Ελένη, τράβηξε τα πάνδεινα, γιατί το βίντεο που έπαιξε στην εκπομπή (με γυναίκες που έχουν κάνει πολλά πράγματα στην σοουμπιζ) δεν είχε μέσα την Ζέτα!

Προλογίζοντας το βίντεο που ακολουθούσε, ο στενός της συνεργάτης Αρης Καβατζίκης είπε στην Ελένη: «Ελένη, η Ζέτα είναι η μούσα του ελληνικού κινηματογράφου, το νέο καυτό πρόσωπο της σοουμπιζ. Ολοι θέλουν να συνεργαστούν με την Ζέτα, όλοι θέλουν να μιλήσουν με την Ζέτα, όλοι θέλουν μία συνέντευξη με την Ζέτα, γιατί η Ζέτα έχει κάνει πολλά πράγματα».

«Και στον θέατρο και στον κινηματογράφο», είπε η Ελένη με ύφος μυστηρίου, σχεδόν ψιθυρίζοντας. «Μα Ελένη μου αυτά θα τα έλεγα μετά», της είπε ο συνεργάτης της. «Ε, πότε;», τον ρώτησε αγανακτισμένη. Τα εγκώμια συνεχίστηκαν με το πάνελ να εκμεταλλεύεται πλήρως και με απόλυτα θετική διάθεση τον ντόρο που γίνεται τις τελευταίες ημέρες για την Ζέτα Μακρυπούλια. Δεν έγινε καμία κουβέντα και κανένα σχόλιο σχετικά με τα όσα ακούγονται για τις υποκριτικές τις ικανότητες. Αντίθετα, όλοι ανεξαιρέτως έλεγαν τα καλύτερα, ενώ επισημάνθηκε ότι έχει πάει σε σχολή και έχει κάνει και σεμινάρια.

Όταν το αφιερωματικό βίντεο τελείωσε, η Ελένη είπε με ύφος γεμάτο υπονοούμενα: «Γεια σου βρε Ζέτα! Αραγε τα νέα που διαβάζω είναι σωστά; Δεν λέω ποια είναι τα νέα, εγώ λέω ότι εάν ισχύουν θα χαρώ!» πηγή:star

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Σκληρή επίθεση Ακρίτα στην Κορομηλά

Πιο σκληρή από ποτέ είναι στην κριτική της για την Ρούλα Κορομηλά και το Big Brother, η Ελενα Ακρίτα, η οποία χαρακτήρισε το ριάλιτι ως το μεγαλύτερο σκουπίδι της ελληνικής τηλεόρασης. Διαβάστε τι δηλώνει για την επιστροφή της Ρούλας στην τηλεόραση.

«Οι παρουσιαστές δεν είναι δημοσιογράφοι ώστε να μένουν σε εκπομπές μέχρι τα 70 ή τα 120 χρόνια τους! Κι από την άλλη δεν κατανοώ διόλου το 'άλλο η παρουσιάστρια κι άλλο το προϊόν'. Η παρουσιάστρια είναι ο καθρέπτης του προϊόντος και το προϊόν είναι σκουπίδι! Μαζί με το Next Top Model είναι τα μεγαλύτερα σκουπίδια που έχουμε αυτή την στιγμή στην ελληνική τηλεόραση. Και μην ακούω αυτά ότι τάχα είναι εργαζόμενη στον Alpha και αφού της είπαν να το κάνει έπρεπε να υπακούσει. Είναι απλώς... εργαζόμενη η Κορομηλά και δεν μπορούσε να πει όχι; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας; Πήρα το μέρος της κάποια στιγμή που της έγινε μια χυδαιότατη επίθεση, αλλά πόσο να σε προφυλάξει κάποιος όταν δεν προφυλάσσεις εσύ τον εαυτό σου;»

Η δημοσιογράφος παρουσιάστρια και σεναριογράφος μίλησε επίσης για το εάν προτιμά τον Παναγιώτη Πετράκη ή την Μαρία Μπεκατώρου στο βάθρο του νικητή του Just the two of us. «Δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα ζουμερό πορτοκάλι με ένα... λαχανάκι Βρυξελλών! Δεν μπορείς να συγκρίνεις ανόμοια μεγέθη! Να έμενε στον τελικό η Μαριάννα - που θα έμενε εάν δεν γινόταν η κόντρα με την Νέγκα και η ταύτιση με την Νταίζη -, να έκανα συγκρίσεις. Αλλά μην μου κάνεις σύγκριση. Η Μπεκατώρου είτε κερδίσει, είτε χάσει, είναι απόλυτα κερδισμένη από όλο αυτό που έγινε μαζί της. Το δίκαιο είναι να κερδίσει ο Παναγιώτης, που είναι απίστευτο ταλέντο με φωνάρα και αληθινά άψογη κίνηση».

Αλλά και για την κόντρα της Μαριάννας Πολυχρονίδη με την Αθηναϊδα Νέγκα. «Μου αρέσει να μιλάω ανοικτά και δεν μπορώ να σου κρύψω ότι της είπα «Χωσ'τα!» Το λέω πρώτη φορά αυτό σε σένα και θα σου εξηγήσω γιατί το έκανα. Η Μαριάννα Πολυχρονίδη μόλις έβγαλε το Εθνικό, την άρπαξε ο Κακογιάννης και έπαιξε Οφηλία στον Αμλετ, έχει ξεχωρίσει σε θέατρο και τηλεόραση, είναι εξαιρετική επαγγελματίας και παρά πολύ καλό παιδί και ξαφνικά δαιμονοποιήθηκε από την τελειομανία της και την καλλιτεχνική της ψυχοσύνθεση, την οποία δεν μπορεί να καταλάβει ο οποιοσδήποτε άσχετος... Μπορεί να έχυσε ένα δάκρυ στο παρασκήνιο, τι πάει να πει αυτό; Ότι μπορεί να της την πέσει κάποιος γι'αυτό και όχι για το αποτέλεσμα της δουλειάς της; Ότι θα δώσει εξετάσεις σε μια κοπέλα από το Just; Εχει δώσει σε εμάς, έχει περάσει παμψηφεί και αυτό αρκεί! Την έβγαζε η άλλη σαν την Νταίζη της Εδέμ, που δεν έχει καμία σχέση το κορίτσι κι αυτό δείχνει πόσο καλή είναι σε έναν τόσο κόντρα ρόλο».

Για το φινάλε των Μυστικών της Εδέμ: «Ήταν μία απόφαση που πήραν στο Mega στο πλαίσιο μιας οικονομικής πολιτικής που ήταν αναγκαία στους δύσκολους καιρούς που περνάμε και την οποία φυσικά αποδεχτήκαμε. Είναι τόσο άγρια τα πράγματα πια, που δεν χωρούν πολυτέλειες του τύπου - αυτό δημιουργεί ένα δραματουργικό κόλλημα σε αυτό που είχαμε στο μυαλό μας. Η κατάσταση είναι τραγική, ας κατέβουμε από τα καλάμια μας κι ας κάνουμε την δουλειά μας όσο καλύτερα για να βγούμε - εάν βγούμε από αυτήν την τεράστια κρίση. Ξεκαβαλήστε γιατί χανόμαστε!»

Και το όνομα αυτής... Ηλιάνα

Στο πλατό της εκπομπής «10 με 1 μαζί» βρέθηκε σήμερα το πρωί η Ελένη Πετρουλάκη, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι πριν από μερικές ημέρες βαφτίστηκε η κόρη της.

«Ήταν σε στενό κύκλο και νονός ήταν ο γυναικολόγος μου. Την βαπτίσαμε Ηλιάνα. Μας άρεσε το όνομα» είπε η «χαζομαμά» Ελένη με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη.

Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να αναφερθεί και στο talent show χορού του ANT1 «Dancing With The Stars», ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα πάει: «Θέλει χρόνο και εγώ δεν έχω. Έχω τα παιδιά. Με ένα μωρό 6 μηνών στο σπίτι δεν έχεις χρόνο. Προτεραιότητά μου είναι η οικογένεια και τα παιδιά».

Τηλεόραση δεν θέλει να κάνει, απλώς για να κάνει, αλλά, αν υπήρχε περίπτωση να παρουσιάσει κάτι, αυτό θα ήταν σχετικό μόνο με τον αθλητισμό και τίποτα άλλο.

Η Ελένη Μενεγάκη σατιρίζει την Ευγενία Μανωλίδου!


Νομίζαμε ότι βλέπαμε το master chef σε επανάληψη σήμερα το πρωί αλλά,όχι, τα μάτια μας δεν μας γελούσαν.

Βλέπαμε την Ελένη Μενεγάκη. Η οποία Ελένη έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας με το γνωστό πλέον «θα καταρρεύσω» της Ευγενίας Μανωλίδου.

Αρχικά, αφού έκαναν κουβέντα με μεγάλη πλάκα με τον Μουτσινά για το «θα καταρρεύσω», η Ελένη επαναλάμβανε συνεχώς την φράση σε ό,τι σχεδόν κι αν της έλεγε το πάνελ στην συζήτηση που ακολούθησε! Το τι έγινε στο στούντιο δεν περιγράφεται.

«Το να βάλεις έτσι όπως έβαλε τα χέρια της η Ευγενία κάτω από τα μάτια της για να πεις θα καταρρεύσω, δεν είναι φυσιολογική κίνηση, είναι κίνηση… εξωγήινης», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και η Ελένη αντέδρασε: «Οκ, δηλαδή εσύ πώς θα το έλεγες εάν ένιωθες ότι καταρρέεις;», του είπε. «Θα έβαζα απλά το χέρι μου στο κούτελό μου και θα έλεγα θα καταρρεύσω. Δεν θα το έκανα έτσι, σα να έχω κάνεις τις χίλιες μύριες πρόβες για να φανεί το μανικιούρ…», είπε ο Μουτσινάς.

«Εγώ πάλι παιδιά, δεν θα έκανα τίποτα» είπε η Ελένη, κουνώντας απλά το κεφάλι της. «Θα έλεγα απλά, θα καταρρεύσω». Η κουβέντα για το «θα καταρρεύσω» κράτησε ένα τέταρτο. «Και γώ μπορεί να φορούσα μάσκαρα και να έβαζα προσεκτικά τα δάχτυλά μου για να μην πασαλειφτώ. Αλλά μπορεί και να ήθελα να φαίνομαι πασαλειμμένη και να μην έκανα τίποτα. Άρα, γιατί ψάχνουμε να πούμε γιατί το είπε έτσι; Ετσι της ήλθε να το πει και έτσι το είπε η γυναίκα!»

Εκείνη την στιγμή αυτά είπε η Ελένη. Μετά να δείτε τι έγινε. Ξεκίνησαν συζήτηση για το Μοντ Παρνές. Ποια Ευγενία και ποιο master chef… Την Ελένη να βλέπατε.

«Εμένα όταν πήγα για πρώτη φορά με τον παππού μου για βόλτα στο καζίνο του Μοντ Παρνές, δεν θυμάμαι να μας δώσανε ποτό. Τώρα δίνουν;» Τώρα έχει περάσει στην ιδιωτική πρωτοβουλία και είναι διαφορετικά τα πράγματα, της είπαν. Μετά τα γέλια η Ελένη το πέταξε: Θα καταρρεύσω!
«Στο ξενοδοχείο του Μοντ Παρνές μένουν μόνο όσοι παίζουν ή και εκείνοι που θέλουν απλά να πάνε εκεί ανεξάρτητα από το τζόγο;Θα καταρρεύσω!»

Το θέμα συνεχίστηκε ακόμη και την στιγμή που στο πάνελ συζητήθηκε το θέμα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. «Καταρρέω», της είπε ο Μουτσινάς και η Ελένη επανέλαβε: «Καταρρέω… έχεις καταρρεύσει με δέκα διαφορετικούς τρόπους σήμερα. Αποφάσισε πώς θα καταρρεύσεις!» Είναι γεγονός πάντως ότι τις μέρες που έχει τα κέφια της, κυριολεκτικά δεν παίζεται… καταρεέει! πηγή:star

Οι Αϊντολς επιστρέφουν R&B

Οι IDOLS μπαίνουν σύντομα στο ανακαινισμένο στούντιο της Melissa Music στην Θεσσαλονίκη ιδιοκτησίας του παλιού μέλους του συγκροτήματος Γιώργου Πεντζίκη για την ηχογράφηση της νέας δουλειάς που περιλαμβάνει νέα τραγούδια αλλα και δυο τρία απο τα παλιά Hits . 

Η είδηση είναι οτι ο βασικός τραγουδιστής του συγκροτήματος θα είναι ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης του Fame Story 3 ενώ τα περισσότερα τραγούδια του Album ειναι σε δική του μουσική R&B.

H πρώτη φωτογραφία του μωρού του Elton John!

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του μωρού του Elton John και του συζύγου του David Furnish, που απέκτησαν ανήμερα των Χριστουγέννων με παρένθετη μητέρα. 

Οι δύο άνδρες πόζαραν για το εξώφυλλο του βρετανικού «ΟΚ» και μίλησαν για το πόσο χαρούμενοι αισθάνονται που έγιναν γονείς.    

Ο 63χρονος Elton κρατά στην αγκαλιά του τον μικρό Zachary και όλο περηφάνια, δήλωσε: “Το παιδί πετάχτηκε έξω από την μαμά του σαν ρουκέτα. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα αυτό. Ήταν απίστευτο. Έχουμε επιτέλους έναν γιο”.

PROTO THEMA
Related articles
Enhanced by Zemanta

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Μπουρδούμης: «Μου έκαναν πρόταση για το Dancing αλλά αρνήθηκα»


«Με είχαν προσεγγίσει πέρυσι από το Dancing, απλώς δεν θα έμπαινα στην διαδικασία ενός τέτοιου παιχνιδιού, γιατί απλά είμαι ηθοποιός και όχι χορευτής», δήλωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην εκπομπή 10-1 μαζί.

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής μίλησε για τα πρόσωπα που συμμετείχαν πέρυσι στο Dancing, λέγοντας ότι ο ίδιος διαφωνεί με όσους επιλέγουν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί.

«Οσοι τα κάνουν, καλώς τα κάνουν. Εγώ το πολύ πολύ να τραγουδήσω μία φορά, όπως κάνω ενίοτε στην παρέα. Αυτό, ας πούμε, το θεωρώ φυσιολογικό. Αλλά το να μπω σε μια τέτοια διαδικασία, να κάνω κι άλλα πράγματα όπως χορό, δεν το θεωρώ απαραίτητο. Ξέρω να τραγουδάω και να χορεύω. Είχα μία εμπειρία σε μουσική σκηνή με την Ηρώ και τον Αντώνη Λουδάρο, αλλά η δουλειά μου είναι ηθοποιός».

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Εγκατέλειψε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη ο Ηλίας Ψινάκης

Παραιτήθηκε από μάνατζερ του Θεοχάρη Ιωαννίδη ο Ηλίας Ψινάκης. Την απόφαση αυτή έλαβε ο  γνωστός μάνατζερ και την ανακοίνωσε το πρωί στην φίλη του Ναταλία Γερμανού.

Ο Ψινάκης οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση γιατί, όπως είπε, θεωρεί ότι ο ίδιος είναι η πραγματική αιτία που δεν επελέγη στους υποψηφίους για την Γιουροβίζιον ο Θεοχάρης Ιωαννίδης

Όπως υποστήριξε ο κ. Ψινάκης, αντιλαμβάνεται ότι έχει σηκώσει στις πλάτες του ως μάνατζερ την καριέρα ενός παιδιού, αλλά δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να αποτελέσει την αιτία ή την αφορμή για να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του. Θεωρεί ότι καλό για αυτήν είναι να συμμετάσχει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στην Γιουροβίζιον.

Ενόψει λοιπόν της επανεξέτασης της αίτησης του Ιωαννίδη για συμμετοχή του στον φετινό διαγωνισμό, ο Ψινάκης αποφάσισε να αποχωρήσει από το πλευρό του Θεοχάρη, ώστε να τον βοηθήσει έτσι αναφορικά με αυτήν την υποψηφιότητά του.

Παράλληλα, δήλωσε πεπεισμένος ότι η ΕΡΤ θέλει να κρατήσει low profile σε αυτόν τον διαγωνισμό και από την στιγμή που θέλει κάτι τέτοιο, ο ίδιος δεν μπορεί να έχει θέση.

Κληρονόμος της Ρένας Βλαχοπούλου ο Μάκης Δελαπόρτας

O Mάκης Δελαπόρτας κληρονομεί τα συγγενικά δικαιώματα της Ρένας Βλαχοπούλου από τις υπέροχες ταινίες της και τα αλησμόνητα τραγούδια της, σύμφωνα με την «Espresso». Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της Ρένας εφόσον δεν είχε η ίδια παιδιά και άλλους κληρονόμους.

Η ίδια του είχε πει μάλιστα ότι: «Δεν με νοιάζει που δεν έχω κάνει παιδί. Γιατί μπορεί να είχα κάνει ένα παιδί, αλλά να μην με πονούσε όσο με πονάς εσύ...». Μετά τον θάνατό της όλα τα συγγενικά της δικαιώματα εισέπραττε ο σύζυγός της Γιώργος Λαφαζάνης, ο οποίος πολλές φορές είχε κάνει νύξη για το θέμα στον γνωστό συγγραφέα και ηθοποιό ότι μετά τον θάνατό του θα περιέλθουν σε εκείνον.

Ο Μάκης Δελαπόρτας αποκαλύπτει ότι:«Ήταν επιθυμία της Ρένας και μετά τον Γιώργο να έρθουν σε εμένα όλα τα δικαιώματα από τις ταινίες και τα τραγούδια της. Είναι κάτι που δεν το περίμενα, ούτε το ήθελα αλλά ούτε ποτέ το επιζήτησα, και εκείνη το ήξερε πολύ καλά. Ό,τι έκανα για τη Ρένα, το έκανα από ψυχής. Τελικά, οι δεσμοί αίματος στη ζωή πολλές φορές μπορεί να μην είναι τόσο ισχυροί όσο οι αληθινοί δεσμοί φιλίας, αγάπης και αφοσίωσης, που δημιουργεί ο ένας άνθρωπος με τον άλλο στο ταξίδι του στη ζωή».

Ο ηθοποιός και συγγραφέας υπήρξε στο πλευρό της αξέχαστης Ρένας Βλαχοπούλου για παραπάνω από είκοσι πέντε χρόνια, φροντίζοντάς την μέχρι και την τελευταία στιγμή της ζωής της. «Ήμασταν μαζί και στα ευχάριστα και στα δύσκολα και αυτό είχε εκτιμήσει σε εμένα. Ακόμα και στα νοσοκομεία και στις πιο δυσάρεστες διαδικασίας της κηδείας ήμουν εγώ κοντά της».

Και συνεχίζει:«Περιήλθε στα χέρια μου πλούσιο φωτογραφικό υλικό, όλα τα κοστούμια της και τα προσωπικά της αντικείμενα, τα χειρόγραφά της, τα ερωτικά της γράμματα, τα βραβεία της, οι τιμητικές της διακρίσεις. Όταν ζούσε ακόμα, μου είχε εξομολογηθεί: «Θέλω εσύ να τα έχεις αυτά, γιατί εσύ σίγουρα θα ξέρεις πώς πρέπει να τα διαχειριστείς όταν δεν υπάρχω στη ζωή. Πέρυσι, μάλιστα, έκανα μια μεγάλη εκδήλωση στο Βadminton όπου εκτέθηκαν όλα τα σημαντικά κοστούμια που φόρεσε στις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες της και θα τα εκθέτω κάθε φορά που θα μου δίνεται η ευκαιρία σε διάφορους χώρους και μουσεία. Για ένα πράγμα λυπάμαι, ότι η Κέρκυρα δεν έκανε κάτι για τη Ρένα. Ούτε μια προτομή ούτε σε ένα δρόμο δεν έδωσε το όνομά της, αλλά ούτε σκέφθηκαν να κάνουν ένα μουσείο αφιερωμένο σε εκείνη. Με έχουν καλέσει στο τηλέφωνο, αλλά έχουν μείνει μόνο στις υποσχέσεις…».

Μελλοντικά η σπουδαία ηθοποιός θα αποκτήσει το δικό της καμαρίνι στο Θεατρικό Μουσείο, όπως όλοι οι μεγάλοι που έφυγαν. Ήδη, για τον σκοπό αυτό ο Μάκης Δελαπόρτας παραχώρησε, ως όφειλε, κοστούμια της αλλά και προσωπικά της αντικείμενα.

Εκδρομή στο Μαρμάρι, το Σαββατοκύριακο για Ελένη - Ματέο

 Η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο και τον γιο της έφυγαν παρέα αυτό το Σαββατοκύριακο από την Αθήνα για να ξεκουραστούν.

Το ζευγάρι με τον μικρό πήραν το πλοίο της γραμμής από την Ραφήνα στις 11.15 το πρωί για να μεταφερθούν στο Μαρμάρι.

Στο σαλόνι του πλοίου μάλιστα ο μικρός ήταν στην αγκαλιά της μαμάς του ενώ ο Ματέο κοιτούσε συνεχώς την σύντροφό του και το γιο της χαμογελώντας
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...