Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Θύμα κλοπής ο Γιώργος Λιάγκας

Θύμα κλοπής έπεσε πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Λιάγκας.

Ενώ εκείνος απολάμβανε το μπάνιο του στην παραλία Βουλιαγμένης, κάποιος του έκλεψε το κινητό του , στο οποίο είχε πολλές φωτογραφίες του νεογέννητου γιου του, αλλά και την συζύγου του Φαίης Σκορδά.

Η Φαίη ΣΚορδά και ο Γιώργος Λιάγκας καθημερινά κάνουν βόλτες με τον γιο τους στη θάλασσα και πιο συγκεκριμένα στην Βουλιαγμένη!

Μάλιστα, όσοι έχουν αντικρίσει στο δρόμο τον καρπό του έρωτα της Φαίης και του Γιώργου κάνουν λόγο για ένα πανέμορφο αγοράκι, που δεν σταματά να σκορπίζει απλόχερα το χαμόγελό του σε όσους του μιλούν.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Οι πιο σέξι γυναίκες της επικράτειας

Ένα αψεγάδιαστο κορμί πλέον δεν αρκεί. Αυτό είναι το συμπέρασμα που προκύπτει από ένα μίνι γκάλοπ στους άντρες γύρω μας.

Οι άντρες λοιπόν, σήμερα, εξακολουθούν να αποθεώνουν την Κατερίνα Στικούδη και να καταπίνουν αδιαμαρτύρητα τα πρωινά βιάγκρα διά μπούστου Έλενας Παπαβασιλείου, αλλά την ψάχνουν και λίγο πιο εγκεφαλικά.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΕΞΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
Enhanced by Zemanta

Ε. Αγγελιδάκη: Σώθηκε από τροχαίο ατύχημα!

Η γνωστή γυμνάστρια Έλλη Αγγελιδάκη, λίγο πριν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη με την οικογένειά της, είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα από το οποίο όμως ευτυχώς σώθηκε.
 
Καθώς η μελαχρινή καλλονή κατευθυνόταν προς το σπίτι της στη Βούλα, δεν έλεγξε καλά τον δρόμο και παραβίασε ένα στοπ!

Όπως δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα ''Espresso'': 
 
''Τρομοκρατημένη είδα να περνά μπροστά μου ένα αυτοκίνητο τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Και ενώ πάτησα το φρένο αμέσως και προσπάθησα όσο μπορούσα να το αποφύγω, τελικά δεν τα κατάφερα και χτύπησα το πίσω μέρος του αυτοκινήτου με δύναμη.''

VIDEO: Έβαλε τέλος στη ζωή του γιατί δε μπορούσε να αντέξει έξω απ' το σπίτι του "Big Brother"!


Ο 22χρονος Francois Xavier Leuridan συμμετείχε το 2009 στο γαλλικό show, που εκεί έχει την ονομασία "Μυστική ιστορία".

Το τελευταίο διάστημα παρουσίαζε σημάδια κατάθληψης καθώς του έλειπε η δημοσιότητα που γνώρισε μέσα απ' το reality. Αυτό λένε όσοι τον γνώριζαν...
Τον τελευταίο χρόνο κυκλοφόρησε μια δισκογραφική δουλειά ενώ παρουσιάσε και μια συλλογή ρούχων, χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία.

Τελικά, ο νεαρός έπεσε μπροστά σε ένα αυτοκίνητο που περνούσε με μεγάλη ταχύτητα απ' το δρόμο και έβαλε έτσι, τέλος στη ζωή του.

Δυο νέα reality στον ΑΝΤ1!


Queer EyeImage via WikipediaΣτην ασφαλή λύση των real life προγραμμάτων καταφεύγει και ο ΑΝΤ1 στον οποίο από τη νέα σεζόν θα απολαμβάνουμε.

 Πρόκειται για το «Meet the Parents» και το «Queer Eye», τις οποίες θα απολαύσουμε κατά πάσα πιθανότητα από Νοέμβριο. 

Οι ιθύνοντες του Αμαρουσίου προσδοκούν πως το real life concept των δυο αυτών εκπομπών, θα προσελκύσει μεγάλο μέρος του νεανικού κοινού. 


Enhanced by Zemanta

Κ. Στικούδη: “Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι εύκολη!”


Για τον έρωτα, τις σέξυ φωτογραφίσεις και την εξωτερική της εμφάνιση μίλησε η Κατερίνα Στικούδη. Η νεαρή παρουσιάστρια που σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει τη νέα δισκογραφική δουλειά της, μίλησε για όλα, αποκαλύπτοντας πως προτιμά η συνέντευξή της να χαρακτηριστεί αδίαφορη, παρά να κάνει ψεύτικες δηλώσεις.

Μιλώντας, αρχικά, για το χώρο της showbiz και τις κριτικές που έχει δεχτεί, η Κατερίνα αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity: Είμαι ένας άνθρωπος που με την κριτική έχω πολύ καλή σχέση. Δεν μπορώ να σου πω ότι μου αρέσει που με κατηγορούν, αλλά είναι μέρος της δουλειάς μας, είπε και έδωσε τη δική της συμβουλή στους νέους που θέλουν να ακολουθήσουν το δρόμο της τηλεόρασης και του modelling.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Πως διατηρούν τα καυτά τους κορμιά;


Έχουν τα πιο καυτά κορμιά της διεθνούς σόουμπιζ – είναι σμιλεμένα και καλοκαιρινά! Το περιοδικό People αποκωδικοποιεί τα μυστικά της ομορφιάς τους, για την περίπτωση που θέλετε να τα αποκτήσετε...

Taylor Swift: Καθόλου Λίπος!
Τί κάνει; Τρέχει, καθώς, όπως δηλώνει: «Δεν μου αρέσει κανένα άλλο είδος γυμναστικής». Η 21χρονη ακολουθεί υγιεινή διατροφή όπου κυριαρχούν οι σαλάτες και το γιαούρτι - χωρίς ακρότητες, ωστόσο...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

Το μυστικό της Mendes για τέλειο σώμα


Μπορεί να είναι σέξι, με αναλογίες που σκοτώνουν όμως η Eva Mendes ξέρει να χαίρεται τόσο τη ζωή όσο και το φαγητό της!
Η 37χρονη ηθοποιός μίλησε σε γνωστό περιοδικό, όπου αποκάλυψε τη διατροφή που ακολουθεί καθώς και τα σημαία κλειδιά στο πρόγραμμα γυμναστικής της.

"Επικεντρώνομαι τόσο στο μέσα όσο και στο έξω! Θέλω να ξέρω τι τρώω, πως τρέφω το σώμα μου και πόσο νερό πίνω. Δεν καταναλώνω κρέας αλλά λατρεύω το ψάρι και το καστανό ρύζι. Μου αρέσει και το ψωμί. Οι άνθρωποι τα χάνουν όταν βλέπουν πως είμαι σε κάποιο εστιατόριο και τρώω ψωμί. Βέβαια προτιμώ εκείνο που είναι ολικής άλεσης".

Η Mendes που αποφεύγει να αποκλείει διατροφικές ομάδες από το διαιτολόγιό της, τονίζει πως όταν έχει να κάνει κάποια εμφάνιση ή βλέπει τον εαυτό της να ξεφεύγει, αποφεύγει τα λευκά ζυμαρικά, το ρύζι και το λευκό ψωμί.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

Τα γυαλιά ηλίου που επιλέγουν οι διάσημες


Τεράστια, κοκάλινα, σε σχήμα πεταλούδας ή στρόγγυλα. Τα γυαλιά ηλίου προσθέτουν γοητεία και μυστήριο, προστατεύουν τα μάτια από τον ήλιο, αναδεικνύουν το στιλ και γίνονται ένα ατέλειωτο παιχνίδι χρωμάτων και σχεδίων, σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό της Vogue. Έχοντας πλήρη επίγνωση της δύναμης αυτού του καλοκαιρινού αξεσουάρ, οι αγαπημένεςcelebrities της διεθνούς showbiz προτείνουν τα δικά τους γυαλιά, βάζουν μπροστά τη γοητεία και φανερώνουν την προσωπικότητά τους.

Rihanna επέλεξε, για φέτος, μαύρα hip γυαλιά που ταιριάζουν τέλεια με το έντονα κόκκινο μαλλί της και το boho στιλ της. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΤΑΡ

Enhanced by Zemanta

Η LeAnn Rimes επιδεικνύει το γυμνασμένο σώμα της


Η LeAnn Rimes επιδεικνύει το γυμνασμένο σώμα τηςΜέρα παρά μέρα έρχονται κυκλοφορούν ολοένα και περισσότερες φωτογραφίες της τραγουδίστριας της country LeAnn Rimes με μαγιό, τόσο που θα αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι ζει στην παραλία!
Πολλές είναι και οι κριτικές για το σώμα της, καθώς πολλοί την κατηγορούν ότι είναι υπερβολικά αδύνατη. Οι νέες φωτογραφίες της 28χρονης τραγουδίστριας μας έρχονται από το Μεξικό, όπου παραθερίζει αυτήν την περίοδο.
Πολύ γυμνασμένη και με τονισμένους μύες, η LeAnn δεν ακούει κανέναν παρά μόνο το σύζυγό της, που περιγράφει το σώμα της «τέλειο».
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Ν. Χατζηνικολάου: Η φωτογραφία που ανέβασε στο twitter με το γιο του από τις διακοπές!


"Μία εικόνα χίλιες λέξεις" είναι η φωτογραφία που ανέβασε ο "χαζομπαμπάς" Νίκος Χατζηνικολάου στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter...
Τα σχόλια των διασήμων και μη φίλων άρχισαν να πέφτουν "βροχή", καθώς επίσης και τα πειράγματα για τα άσπρα του μαλλιά...
Δείτε ΕΔΩ τη φωτογραφία...

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Ποιες "κονταροχτυπιούνται" για την παρουσίαση του Master Chef 2;


Πολλά είναι τα σενάρια για την παρουσίαση του "Master Chef 2" καθώς τέσσερις κυρίες φαίνεται να διεκδικούν τη θέση της παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με το "Summer Live" εκτός από τηνΕυγενία Μανωλίδου, την παρουσιάστρια του πρώτου "Master Chef" η οποία μεταπήδησε από το Mega στον ΑΝΤ1 κατά το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής χρονιάς για τις ανάγκες του πολύπαθου "Dancing with the Stars Daily" είναι ...υποψήφια ακόμη τρία ονόματα.


Enhanced by Zemanta

Τελικά η Ελένη δεν πάει ΑΝΤ1...


Το όνομά της ΕΛΕΝΗΣ ΡΑΝΤΟΥ"έπαιζε" έντονα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, στη νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα που αναμένεται να προβληθεί από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Όπως διαβάζουμε στο TV ZAPPING η ηθοποιός ναι μεν πήρε κάποια στιγμή το σενάριο στα χέρια της αλλά τελικά αποφάσισε να μη συμμετάσχει στη σειρά και γενικότερα να μην κάνει τηλεόραση αυτή τη σεζόν.

Κι αυτό γιατί, η χρονιά που πέρασε δεν της άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις μετά την περιπέτεια που έζησε ως... "Εργαζόμενη γυναίκα".

Η πρεμιέρα άλλαζε συνεχώς ημερομηνία ενώ όταν τελικά η σειρά άρχισε να προβάλλεται, άλλαζε συχνά μέρα προβολής.

Όσο για το ποια θα πρωταγωνιστεί τελικά στη νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα; Η απάντηση, εδώ

ΒΙΝΤΕΟ: Ο "Εζέλ" σε σποτάκι για τη στήριξη των παιδιών με λευχαιμία


Ο ηθοποιός Kenan İmirzalıoğlu, εκτός από τις σειρές στις οποίες πρωταγωνιστεί γοητεύοντας τις θαυμάστριές του σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι γνωστός στην Τουρκία και για το φιλανθρωπικό του έργο.

Σε αυτό, ήρθε να προστεθεί ένα σποτάκι που έκανε πριν από λίγες ημέρες, για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο στη στήριξη των παιδιών με λευχαιμία.

Τον βλέπουμε να κρατάει ένα κουκλάκι στο χέρι και να λέει στην κάμερα: "Με κάθε τέτοιο κουκλάκι που αγοράζετε μπορείτε να σώσετε ένα παιδί"...

Ο ίδιος, μιλώντας για τη συμμετοχή του στο σποτ αλλά και στο μπαζάρ που έγινε για τη συγκέντρωση χρημάτων, είπε πως "Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για αυτά τα παιδιά"...

Enhanced by Zemanta

Ο θλιμμένος γιος του Μάικλ Τζάκσον


Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχτηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων του Λος Αντζελες όπου η οικογένεια Τζάκσον συμμετείχε σε τελετή δωρεάς δεκατριών έργων τέχνης του διάσημου τραγουδιστή. 

Την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον, που έχουν μεγαλώσει πολύ, ενώ σχολιάστηκε το θλιμμένο ύφος του μικρότερου, του Μπλάνκετ, που δεν χαμογέλασε ούτε μια στιγμή…

Η 14χρονη Πρινς, ο 13χρονος Πάρις και ο 9χρονος Μπλάνκετ έφτασαν στο νοσοκομείο μαζί με τη θεία τους Λατόγια και τη γιαγιά τους Κάθριν. Και τα τρία παιδιά του «βασιλιά της ποπ» έχουν γράψει διάφορα μηνύματα αγάπης πάνω στα έργα τέχνης που φέρουν την υπογραφή του αείμνηστου τραγουδιστή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τι έκανε ο Ezel πριν γίνει ηθοποιός;


Μπορεί τώρα να έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς της Τουρκίας και να έχει αποκτήσει διεθνή φήμη αλλά πριν λίγα χρόνια είχε άλλες επαγγελματικές επιλογές.

Ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου όπως είναι το πραγματικό όνομα του Εzel ήταν μοντέλο και μάλιστα είχε ανακηρυχθεί ως ο ωραιότερος άνδρας της Τουρκίας το 1997!

Μετά από αυτή την επιτυχία του οι προτάσεις για συμμετοχή σε τηλεοπτικές σειρές έπεφταν βροχή. 

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Ποιες διάσημες έχουν κυτταρίτιδα !


Showbiz (album)Image via WikipediaΑν νομίζεις ότι στο χώρο της showbiz όλες οι γυναίκες έχουν αψεγάδιαστο σώμα, όπως στα εξώφυλλα των περιοδικών... κάνεις λάθος!

To photoshop όπως ήδη ξέρεις, κάνει θαύματα...

Όχι ότι πολλές από τις stars δεν είναι καλλίγραμμες, αλλά όλες έχουν τις ατέλειές τους που τις κάνουν να δείχνουν πιο ανθρώπινες.

Στο βίντεο που ακολουθεί δες πολλές από τις σέξυ celebrities της διεθνούς showbiz σε φωτογραφίες που αποκαλύπτουν πως κι αυτές έχουν κυτταρίτιδα.

Έτσι για να βγεις χωρίς τύψεις και άγχος στην παραλία...

Δες το video ΕΔΩ

Από ανακοπή καρδιάς πέθανε το άτυχο μοντέλο


Από ανακοπή καρδιάς πέθανε η άτυχη Βαλέρια Μεζιριάδου, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες που υπάρχουν από την έρευνα της υπεύθυνης για την υπόθεση, ιατροδικαστή. 


Σύμφωνα με το στενό και συγγενικό περιβάλλον του 32χρονου μοντέλο το ανεπίσημο ιατροδικαστικό πόρισμα, αναφέρει ότι η κοπέλα πέθανε από ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια του ύπνου της.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων δεν έδειξαν στο αίμα της, ίχνη από ναρκωτικά, άλλες  φαρμακευτικές ουσίες ή αλκοόλ.

Το τι μπορεί να προκάλεσε την ανακοπή καρδιάς στο μοντέλο ;

Χ. Μπαλτζή: Η συγγραφέας που γεννήθηκε αγόρι και έγινε γυναίκα


''Εγώ γεννήθηκα σαν ένα μικρό αγόρι, στην Αλεξανδρούπολη, σε ένα πολύ μικρό χωριό, τον Προβατώνα. Μεγάλωσα μαζί με τον παππού και τη γιαγιά μου, αφού οι γονείς μου είχαν χωρίσει λίγο μετά τη γέννησή μου. Μέχρι τα 4 μου χρόνια, δεν είχα καταλάβει ακόμη τη διαφορά των δύο φύλων. Ξεκίνησα να την αντιλαμβάνομαι πρώτη φορά, όταν στο σχολείο έπρεπε να στοιχηθώ κι εγώ πίσω από τα αγόρια. Εγώ τότε αρνήθηκα. Ήθελα να στοιχηθώ με τα κορίτσια, γιατί ενδόμυχα ακόμη δεν ήθελα να πιστέψω ότι είμαι κι εγώ αγόρι'', εξομολογείται η Χριστίνα Μπαλτζή, χαμηλώνοντας τα μάτια και διηγούμενη σπαρακτικά της ζωή της.

Ξανά εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ορθούλα Παπαδάκου!


Ο φόβος και η αγωνία την έκαναν να καταρρεύσει. Η Ορθούλα Παπαδάκου εισήχθη για δεύτερη φορά σε ιδιωτική κλινική. 

Η συναισθηματική φόρτιση, το άγχος και προφανώς ο φόβος της αναμονής για τα αποτελέσματα των εξετάσεων επέφεραν μία δεύτερη κρίση χθες 5:00 το πρωί τα ξημερώματα, που την οδήγησε ξανά σε ιδιωτική κλινική.

Η Ορθούλα ένιωσε ξανά τα ίδια συμπτώματα που την είχαν τρομοκρατήσει και την προηγούμενη εβδομάδα: έντονο σφίξιμο στη δεξιά πλευρά του σώματός της, μουδιάσματα στα χέρια και στο κεφάλι και τρέμουλο στο δεξί της πόδι. 

Τέλος για τις «Νοικοκυρές σε απόγνωση»


O όγδοος θα είναι και ο τελευταίος κύκλος της πολύ επιτυχημένης σειράς «Νοικοκυρές σε απόγνωση» όπως ανακοινώθηκε πλέον επίσημα.

«Αυτή η σεζόν των «Desperate Housewives» θα είναι και η τελευταία. Θα μας λείψουν αυτές οι κυρίες από τη Wisteria Lane, αλλά ανυπομονούμε να δούμε την τελευταία σεζόν», ήταν το μήνυμα που αναρτήθηκε στο twitter την Κυριακή και πληροφορούσε το κοινό για το τέλος της σειράς.

Enhanced by Zemanta

Τέλος για τις «Νοικοκυρές σε απόγνωση»


O όγδοος θα είναι και ο τελευταίος κύκλος της πολύ επιτυχημένης σειράς «Νοικοκυρές σε απόγνωση» όπως ανακοινώθηκε πλέον επίσημα.

«Αυτή η σεζόν των «Desperate Housewives» θα είναι και η τελευταία. Θα μας λείψουν αυτές οι κυρίες από τη Wisteria Lane, αλλά ανυπομονούμε να δούμε την τελευταία σεζόν», ήταν το μήνυμα που αναρτήθηκε στο twitter την Κυριακή και πληροφορούσε το κοινό για το τέλος της σειράς.

Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Ρ. Κορομηλά- Δ.Νομικού: Δείτε τις με μαγιό σε στιγμές χαλάρωσης στη Μύκονο!


Μία από τις σπάνιες φωτογραφίες - αν όχι η μοναδική - που δείχνει τη Ρούλα με μαγιό και μαζί της με δίχρωμο μπικίνι την πάντα εντυπωσιακή Δούκισσα Νομικού...

Αυτά τα ωραία συμβαίνουν στο σπίτι της πρώτης στη Μύκονο!
Δείτε ΕΔΩ τη φωτογραφία...

Enhanced by Zemanta

O Γολγοθάς και το ξέσπασμα της Ορθούλας


Η Ορθούλα ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά. Περιμένει να βγουν τα αποτελέσματα των ιατρικών της εξετάσεων και μέχρι τότε αυτή η αναμονή τη σκοτώνει. Είναι η πρώτη φορά που μιλάει για την περιπέτεια με την υγεία της και ξεσπά δηλώνοντας: «Φοβάμαι, θέλω να ζήσω όπως ζω μέχρι σήμερα».

Συγκλόνισε το πανελλήνιο με την απροσδόκητη περιπέτεια που είχε με την υγεία της! Ο λόγος για την Ορθούλα Παπαδάκου, η οποία την προηγούμενη Τετάρτη ξαφνικά και αναπάντεχα, ενώ ετοιμαζόταν να ξεκινήσει την καθημερινή της γυμναστική, ένιωσε ένα έντονο σφίξιμο στη δεξιά πλευρά του σώματός της, μουδιάσματα στα χέρια, τρέμουλο στο δεξί της πόδι, ενώ ακολούθησε και μούδιασμα στο κεφάλι. Ο πατέρας της, τρομοκρατημένος, την οδήγησε με το αυτοκίνητό του εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε σειρά εξετάσεων.

Τώρα η ξανθιά παρουσιάστρια ζει τη μεγαλύτερη αγωνία της ζωής της, αφού περιμένει πώς και πώς τα αποτελέσματα, τα οποία θα βγουν σε μία - δύο ημέρες. Η Ορθούλα έχει χάσει τον ύπνο της και αισθάνεται ψυχολογικά καταβεβλημένη μόνο και μόνο από τη σκέψη μήπως και της συμβεί μία δεύτερη κρίση!

BINTEO: Ποιος Έλληνας ηθοποιός λέει ότι... ο George Clooney υποκλίθηκε μπροστά του;

Όπως είπε ο ίδιος στην εκπομπή του Alter "Summer live" είχε συναντήσει στο εξωτερικό τον αστέρα του Hollywood και όταν του είπε ότι θα παίξει στην Επίδαυρο, ο Clooney υποκλήθηκε μπροστά του!

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση του  και μαθετε ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Οικογενειακές διακοπές στην Κεφαλονιά για την Δέσποινα Βανδή (φωτό)

Η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τα δύο τους παιδιά, την 7χρονη Μελίνα και τον 4χρονο Γιώργο επισκέφτηκαν την Κεφαλονιά.

Μετά την Πάρο, όπου η Δέσποινα φιλοξενήθηκε μαζί με τα παιδιά της στο εξοχικό σπίτι της καλής της φίλης, Μάνιας Ντέλου, βρέθηκαν από την προηγούμενη εβδομάδα οικογενειακώς στην Κεφαλονιά, την οποία επισκέπτονται σχεδόν κάθε καλοκαίρι.

Φέτος επέλεξαν να νοικιάσουν ένα άνετο διαμέρισμα των Vardiola Villas στο νότιο τμήμα του νησιού, στην περιοχή Άβυθος, κοντά στο Αργοστόλι.


«Κάθε πρωί η Δέσποινα και τα δύο της παιδιά κατέβαιναν για μπάνιο στην παραλία που βρίσκεται μπροστά από το σπίτι που μένουν», περιγράφει στο ΟΚ κάτοικος του νησιού.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Γέννησε η Δέσποινα Καμπούρη

Την κορούλα της, κρατάει πλέον στην αγκαλιά της η γλυκειά παρουσιάστρια Δέσποινα Καμπούρη!

Η Δέσποινα που μπήκε από χθες στο μαιευτήριο "Ρέα" , γέννησε σήμερα λίγο μετά τις 11 το πρωί ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Το μωρό ζυγίζει 3.550 κιλά και ήδη έχει κλέψει τις καρδιές τόσο της μητέρας της αλλά και του πατέρα της επιχειρηματία Βαγγέλη Ταρασιάδη, που δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό της αγαπημένης του!

Όλοι οι τηλεοπτικοί αστέρες - και όχι μόνο- εύχονται στη Δέσποινα  το νέο μέλος της οικογένειας να είναι καλότυχο και ευτυχισμένο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Πήγε για διακοπές και... πέθανε, στέλεχος του STAR

Star Channel logoImage via Wikipedia
Η οικογένεια του Star θρηνεί μια μεγάλη απώλεια. 

Ο υπεύθυνος οργάνωσης παραγωγής του τηλεοπτικού σταθμού, Μιχάλης Φλωριώτης, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 60 χρόνων.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο αιφνίδιος θάνατός του, οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Video: Οι διακοπές της Ελένης Μενεγάκη

Mπορεί πολλοί παρουσιαστές να βρίσκονται ακόμα πάνω από το τηλέφωνο τους, περιμένοντας νέα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά η Ελένη Μενεγάκη, που ξέρει σίγουρα τι πρόκειται να κάνει και του χρόνου, απολαμβάνει τις διακοπές της, στα νησιά του Αιγαίου, με τον σύντροφο της Ματέο Παντζόπουλο, τα παιδιά της, αλλά και τον αδερφό της.
 
Όπως όλα δείχνουν, η Ελένη θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές, τόσο στο πάνελ του Καφέ με την Ελένη, όσο και στο υπόλοιπο δυναμικό.  

Αλλωστε, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει με σχετικές μας αναρτήσεις, «πολιορκεί» στενά τον πρώην σεφ του πρωινού του mega, Βασίλη Καλλίδη, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα, ενημέρωσε ήδη την Ελενα Αρσένη, ότι την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά δεν θα την χρειαστεί. 

Χωρίς την Έλενα Αρσένη θα κάνει πρεμιέρα τη νέα σεζόν η Ελένη Μενεγάκη.

Η συνεργάτιδα της παρουσιάστριας, από Σεπτέμβρη θα βρίσκεται εκτός πάνελ, μια απόφαση που της την ανακοίνωσε τηλεφωνικά η ίδια η Ελένη Μενεγάκη.
 

H πιο σέξι κουτσομπόλα της ελληνικής τηλεόρασης!

Είναι έξυπνη, αυτοδημιούργητη, αδίστακτη και σέξι...

Ο λόγος για την ηρωίδα που υποδύεται η Εlizabeth Ηurley στο "Gossip Girl", την αμερικανική τηλεοπτική σειρά που προβάλλεται στο STAR.

To σενάριο εστιάζει στη ζωή της «Κουτσομπόλας», μιας μπλόγκερ που καταπιάνεται με τα προσωπικά προνομιούχων νέων της αριστοκρατικής συνοικίας Upper East Side του Μανχάταν.

Στο νέο κύκλο της σειράς η 46χρονη Βρετανίδα θα παίξει το ρόλο μιας ιδιοκτήτριας ΜΜΕ που αναστατώνει με διάφορους τρόπους την ζωή των ηρώων.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Αγωγή του εφοπλιστή Πατέρα κατά... Γιαννακόπουλου για τις φωτό

Διακόσιες χιλιάδες ευρώ ζητά ο Ν. Πατέρας, με αγωγή του στο sportspaper.gr , αφού θεώρησε εαυτόν προσβεβλημένο από τη δημοσίευση φωτογραφιών του ίδιου και της παρέας του στον κόλπο της Ψαρρούς.

Το sportspaper.gr είχε δημοσιεύσει φωτογραφικό υλικό που έλαβε από αναγνώστη του και απεικόνιζε τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού, με τους φίλους του Αλέξη Γιαννακόπουλο, Γιώτη Αυγιτά, την αδερφή του Αναστασία Πατέρα και την πρώην Σταρ Ελλάς και Αναπληρωματική Μις Υφήλιος, Εβελίνα Παπαντωνίου, στο mega-yacht του, «Adamas II». (Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ εδώ).

Σύμφωνα με το sportspaper.gr "εκείνο που  προκαλεί έκπληξη είναι με ποια λογική θεωρεί ο κ. Πατέρας πως τον προσβάλαμε'

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ποιός τηλεοπτικός ηθοποιός παίρνει 175.000 ευρώ ανά επεισόδιο;

John Hamm with his companion Jennifer Westfeld...Image via Wikipedia Ανήκει πια στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς, αν και είχε απορριφθεί παλιότερα από την κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλιγουντ. 

Ο λόγος για τον ηθοποιό John Hamm της επιτυχημένης σειράς Mad Men, ο οποίος υπέγραψε ένα συμβόλαιο για τρία ακόμη χρόνια, και θα κερδίζει  250.000 δολαρίων ανά επεισόδιο (περίπου 175.000 ευρώ)... 

Το Mad Men προβλήθηκε εδώ από το ALTER και μάλιστα δυο - τρεις φορές αλλά κακόπεσε αφού δεν του έδωσε κανείς σημασία και δεν έπιασε θεαματικότητα, με αποτέλεσμα να θαφτεί στα τηλεοπτικά σεντούκια....

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

«Έσβησε» ο γιος του Anthony Quinn

Anthony Quinn and his son Lorenzo at the 40th ...Image via WikipediaΣε ηλικία μόλις 48 ετών «έφυγε» την Παρασκευή ο γιος του αξέχαστου ηθοποιού Anthony Quinn

Ο Francesco Quinn έκανε τζοκινγκ με το γιο του Max, στη συνοικία La Costa στο Malibu, όταν έπεσε κάτω χάνοντας τις αισθήσεις του. 

Οι άνθρωποι που ήταν κοντά του έτρεξαν να τον βοηθήσουν, αλλά δυστυχώς ήταν αργά. 

Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και ανακοινώθηκε ο θάνατός του, ο οποίος οφείλεται πιθανόν σε καρδιακή προσβολή.

Γεννημένος στη Ρώμη στις 22 Μαρτίου 1963, ο Francesco Daniele ήταν ένα από τα 13 παιδιά του Anthony Quinn, ενώ η μητέρα του, Iolanda, ήταν διακεκριμένη σχεδιάστρια ρούχων
.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Οι πρώτες κοινές διακοπές Κυριακού-Μπουλέ

Κι επειδή συνήθως διαβάζετε ειδήσεις, αλλά ποτέ δε βλέπετε φωτογραφίες, το panoramalife.gr εξασφάλισε ένα νέο σχετικά ειδύλλιο της showbiz, για το οποίο όλοι έχετε ακούσει. Είναι αυτό που λέμε ότι όλοι το ξέρουμε, αλλά όλοι κάνουμε πως δε γνωρίζουμε...

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί, θα σας αποκαλύψουμε με ποιον πέρασε τις διακοπές της η Νάντια Μπουλέ, η οποία είχε αναρτήσει στο twitter της μια εκλπηκτική φωτογραφία σε καταγάλανα νερά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Θύμα απάτης έπεσε ο Γιώργος Αυτιάς

Κάποιος έφτιαξε προφίλ με το όνομα του δημοσιογράφου στο Twitter και μάλιστα, δε δίσταζε να δίνει οικονομικές συμβουλές στον κόσμο που επικοινωνούσε μαζί του μέσω του διαδικτύου!

Ο Γιώργος Αυτιάς πληροφορήθηκε από φίλους τι είχε συμβεί κατά τη διάρκεια των διακοπών του.

Αμέσως, επικοινώνησε με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όπου, όπως είπε ο ίδιος στην "Espresso" , οι αρμόδιοι κάνουν ό,τι μπορούν για να ανακαλύψουν την ταυτότητα του ανθρώπου που έστησε την ψεύτικη σελίδα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ποιοι επώνυμοι βρέθηκαν στην Μύκονο;

Το αδιαχώρητο έγινε για άλλη μια φορά στην Μύκονο και επώνυμοι της εγχώριας showbiz δεν θα μπορούσαν να λείπουν. Όπως συνηθίζεται τα βράδια, τα σοκάκια του νησιού έχουν την τιμητική τους, αφού όλοι περνάνε από εκεί. Η Πέγκυ Ρίζου και η κόρης της Δήμητρας, βρέθηκαν στο νησί των ανέμων , όπως άλλωστε συνηθίζουν κάθε χρόνο. Μαζί τους ήταν και η Φανή Χαλκιά, η οποία είναι οικογενειακή τους φίλη. Η Νάταλι Θάνου, λίγο πριν ξεκινήσει τις εμφανίσεις της ανά την Ελλάδα, βρέθηκε στην Μύκονο μαζί με φίλους της. Ο παρουσιαστής του Μακεδονία tv, Σωτήρης Βαρκάρος, άφησε την Θεσσαλονίκη για χάρη της Μυκόνου για να κάνει οικογενειακές διακοπές. Η Σίσσυ Φειδά, μετά την παραλία κάθε βράδυ κάνει βόλτες στα σοκάκια, πάντα κομψή. Η Ιωάννα Σουλιώτη είναι πολύ καλή φίλη με τον Μάκη Τσέλιο και δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουν μαζί βόλτες στα Ματογιάννια.
ΠΛΟΥΣΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Λαχτάρα για τη Σμαράγδα

Μεγάλη λαχτάρα πέρασε η Σμαράγδα Καρύδη με τη μητέρα της, τη γνωστή ηθοποιό Τζούλια Αργυροπούλου. Και το χειρότερο είναι, ότι λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεών της, δεν μπορούσε να είναι στο πλευρό της όπως θα ήθελε.

Η Σμαράγδα περιόδευε με τον θίασο του Γιώργου Κιμούλη σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας όταν πληροφορήθηκε από τον πατέρα της, τον Ντίνο Καρύδη, ότι η μητέρα της είχε ένα ατύχημα.

Πέρασε μεγάλη ταραχή, αλλά δεν μπορούσε να αφήσει τον θίασο για να τρέξει κοντά στην αγαπημένη της μητέρα, κάτι που έφερε βαρέως. Το μόνο που μπορούσε να κάνει, ήταν να έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους γονείς της. Ετσι, μέσω τηλεφώνου μάθαινε για την κατάσταση της υγείας της μητέρας της.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Jennifer Aniston: Πέταξε έξω από το σπίτι τον Brad Pitt

Μεγάλο ήταν το πλήγμα για την Jennifer Aniston όταν ο Brad Pitt ομολόγησε ενώπιόν της τον έρωτά του για την Angelina Jolie.

Αμέσως μετά την ομολογία που ήρθε σαν ψυχρολουσία, εκείνη του ζήτησε να φύγει αμέσως από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με νέο βιβλίο που εκδίδει ο παραγωγός της ταινίας «Mr and Mrs Smith», στα γυρίσματα της οποίας γνωρίστηκαν οι Pitt-Jolie, ο Brad ήθελε να αποσυρθεί από την ταινία όταν είχε προταθεί για τον ρόλο της συμπρωταγωνίστριά τους η Nicole Kidman, καθώς θεωρούσε ότι δεν έχει καθόλου χημεία με την πανέμορφη ηθοποιό. Αμέσως μόλις έκλεισαν την Angelina για τον ρόλο, ο διάσημος γόης εμφανίστηκε στο γραφείο του παραγωγού και του δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος που θα παίξει τον ρόλο του... κυρίου της κυρίας. «Τα υπόλοιπα είναι ιστορία», δηλώνει ο Arnon Milchan.

Ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston παντρεύτηκαν σε μία ιδιωτική ρομαντική τελετή στο Μαλιμπού το 2000. Ο γάμος τους κράτησε έως τον Μάρτιο του 2005 οπότε η Jen κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Μόλις είχαν δημοσιευθεί φωτογραφίες του συζύγου της με την Angelina και τον θετό γιο της Maddox σε παραλία της Κένυας. Ωστόσο, είχαν προηγηθεί μήνες φημών και εικασιών για την εξωσυζυγική σχέση του Brad με την Angelina, κάτι που εκείνος αρνιόταν πεισματικά όταν η σύζυγός του ζητούσε επιβεβαίωση.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

VIDEO: Ορθούλα Παπαδάκου: Μίλησε για την σοβαρή περιπέτεια υγείας της

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Τι συζήτησαν Χατζηνικολάου, Μελέτη, Τσαλίκης;

«Ψιλή κουβεντούλα» μέσω Twitter έπιασαν ο Νίκος Χατζηνικολάου, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Γιώργος Τσαλίκης!

Η πρώτη συζήτηση ξεκίνησε μεταξύ του Γιώργου Τσαλίκη και του anchorman, όταν ο τραγουδιστής, του πόσταρε στο Twitter:

«Τι θέλει να μου πει το σύμπαν μέσω twitter; είμαι Κύπρο και διαβάζω για λουκουμάδες στην Καβάλα  που θα πάω αύριο!», αναφερόμενος στη συζήτηση που είχε ο anchorman με τους Twitterόφιλους του για τα γλυκά και τις λιχουδιές. 

Ε. Μενεγάκη: Το πρόσωπο - έκπληξη που "έκοψε" πρώτο από την εκπομπή της!

Με ένα πρόσωπο-έκπληξη, που αποτελούσε πολύ βασικό της συνεργάτη πέρσι, επέλεξε να αρχίσει το "ξεκαθάρισμα" στην εκπομπή της- σύμφωνα με το TV ΕΘΝΟΣ - η Ελένη Μενεγάκη. 

Μία ενέργεια που μπορεί να της "στοιχίσει" ακριβά...
Δείτε ΕΔΩ ποιον "έκοψε"!

Παραμένει στο Mega και καθημερινά η Αθηνά Οικονομάκου

Σταθερά στην καθημερινή ζώνη του Mega θα παραμείνει η Αθηνά Οικονομάκου, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της σειράς «Η ζωή της άλλης» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Όπως έγινε γνωστό, η νεαρή ηθοποιός μόλις πετάξει την περούκα της Ξένιας θα αναβαπτιστεί σε... φοιτήτρια του κολλεγίου, για τις ανάγκες της νέας σειράς στην οποία θα πρωταγωνιστεί.

Πρόκειται για την «Πρωτοβάθμια εξίσωση», όπως θα ονομάζεται το νέο καθημερινό σήριαλ του Mega, που ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποια ώρα θα προβάλλεται από Γενάρη...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...