Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Nικόλ Μινέτι: Η βουλευτής που στρατολογούσε τα κορίτσια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Στο στόχαστρο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει μπει η πολιτική καριέρα της νεαρής Νικόλ Μινέτι, αφού συμβολίζει με την παρουσία της ότι πήγε στραβά στην πορεία του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού.

Η 27χρονη σήμερα Μινέτι ήταν ειδική στη στοματική υγιεινή, είχε πελάτη τον Μπερλουσκόνι και χρησιμοποίησε τη φιλία τους για να βρει δουλειά ως σέξι χορεύτρια στα κανάλια του.

Στη συνέχεια ο Μπερλουσκόνι φρόντισε ώστε η νεαρή να εκλεγεί το 2010 περιφερειακή σύμβουλος της Λομβαρδίας. Αργότερα όμως η Μινέτι κατηγορήθηκε ότι «στρατολογούσε» call girls για τα διαβόητα πάρτι «μπούνγκα - μπούνγκα» του Μπερλουσκόνι και της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Mάλιστα, σύμφωνα με τραπεζικά έγγραφα, από το 2009 ως το 2011 έλαβε από τον Καβαλιέρε 402.000 ευρώ.

Τώρα οι καιροί άλλαξαν και οι άνθρωποι του Μπερλουσκόνι προσπαθούν να την αναγκάσουν να αποχωρήσει από τη δημόσια ζωή. Ο Αντζελίνο Αλφάνο, διάδοχος του Μπερλουκόνι στο κόμμα Λαός της Ελευθερίας, της ζήτησε τη Δευτέρα δημοσίως να παραιτηθεί από τη θέση της περιφερειακής συμβούλου.

«Ο χρόνος της Μινέτι τελείωσε» υπογράμμισε επίσης η Ντανιέλα Σαντακέ, από τις σταθερότερες συμμάχους του Καβαλιέρε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...