Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Ελένη Πετρουλάκη: «Είχα πάντα στο πλευρό μου τον Ilia»

Για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, τις στιγμές ευτυχίας που περνά τα τέσσερα παιδιά της και την αγάπη για τη γυμναστική μίλησε η Ελένη Πετρουλάκη σε πρόσφατη συνέντευξη της.

«Δεν υπάρχει κανένα μυστικό για το πώς μπορεί κάποιος να τα καταφέρει με οικογένεια, τέσσερα παιδιά και καριέρα. Κι εγώ άνθρωπος είμαι, δεν είμαι ρομπότ. Γι αυτό πριν από μια εβδομάδα μπήκα στο νοσοκομείο με υπερκόπωση. Το "κοντέρ" έφθασε στο κόκκινο, γιατί και μόνο το να έχεις τέσσερα παιδιά φτάνει», είπε χαρακτηριστικά.

Οι στιγμές ευτυχίας είναι πολλές για εκείνη, κυρίως όμως απολαμβάνει τα πρωινά με την οικογένεια της.

«Είναι μεγάλη ικανοποίηση για εμένα να βλέπω ανθρώπους στο δρόμο να μου λένε ότι μέσα από τα dvd και τα προγράμματα γυμναστικής άλλαξε όχι μόνο το σώμα τους, αλλά και ολόκληρη η ζωή τους. Ωστόσο, η ευτυχία που νιώθω κάποια κυριακάτικα πρωινά, όταν θα τύχει να μη δουλεύουμε και να είμαστε όλοι μαζί στο κρεβάτι, δεν συγκρίνεται».

Ωστόσο τα μελλοντικά της σχέδια είναι να ασχοληθεί αποκλειστικά με τα παιδιά.

«Στόχος, μου, μελλοντικά είναι να ασχοληθώ αποκλειστικά και μόνο με τα παιδιά. Να περάσω πίσω από τη σκηνή, γιατί στο χώρο των γυμναστηρίων ό,τι είχα να κάνω το έκανα».

Τέλος, η ίδια αποκάλυψε ότι ο χώρος της δουλειάς της είναι πολύ απαιτητικός και ανταγωνιστικός και υπάρχουν πισώπλατα μαχαιρώματα.

«Έχω υποστεί απίστευτη κριτική και συνεχόμενα πισώπλατα μαχαιρώματα. Το καλό είναι ότι σε αυτήν την προσπάθεια είχα πάντα στο πλευρό μου τον Ilia να με στηρίζει», εξομολογήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...