Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Sexy GPS: Μάθε πού πάνε για μπάνιο τα μοντέλα! (pics)

Εκεί που παίζεις την ρακέτα σου προσπαθώντας να εντυπωσιάσεις την ξανθιά στην διπλανή ξαπλώστρα, βλέπεις να κόβει βόλτες στην παραλία η Κατερίνα Σκουρλή (ναι, αυτή στην κεντρική φωτό).  

ΧΑ! Σκηνικό από ταινία φαντασίας; Ούτε καν. Ένα μικρό preview από το επόμενό σου μπάνιο στην Αττική.

Ψέμματα δεν θα σου πω.
Τα περισσότερα μοντέλα δεν θα τα βρεις εύκολα σε παραλίες της Αττικής.

Και αυτό γιατί είτε ανεβαίνουν σε μια βάρκα, καλά φουσκωτό, καλά σκάφος και βγαίνουν στα ανοιχτά ή στα νησιά να κάνουν τις βουτιές τους.
Είτε γιατί προτιμούν την άνεση ενός σπιτιού με πισίνα για το μαύρισμά τους.

Υπάρχουν όμως και μερικά κορίτσια που τις τιμούν τις παραλίες της Αττικής. Για μερικά Σ/Κ τουλάχιστον πριν πάνε κι εκείνες διακοπές σε κάποιο νησί.

Το oneman.gr μίλησε με μερικά από τα κορίτσια του ελληνικού modeling και έμαθε για εσένα, πού προτιμούν να κάνουν τις βουτιές τους. Να δεις και με τα μάτια σου δηλαδή ότι πράγματι μερικές Ελληνίδες δεν χρειάζονται photoshop.

Κατερίνα Σκουρλή 

Μακριά από τις πολυσύχναστες πλαζ και κοσμικές παραλίες, η Κατερίνα επιλέγει τις παραλίες δίπλα στο Σούνιο για να κάνει το μπάνιο της. Τα Λεγραινά και τα υπόλοιπα κολπάκια εκεί γύρω.

Αγγελίνα Ματαλιωτάκη













Τα καλοκαίρια η Αγγελίνα εγκαταλείπει τον Πειραιά για χάρη του εξοχικού που έχει στο Πόρτο Γερμενό. Εκεί θα την βρεις να κάνει τα μπάνια της, όπως είπε. Α ναι, μου παραπονέθηκε ότι δεν της είχα βάλει ωραία φωτογραφία στο Top 100.

Χρύσα Δρακάκη











Στο ξενοδοχείο στον Αστέρα πάει η Χρύσα.

Άρτεμις Αστεριάδη

 Μπορεί να έχει δικό της Solarium αλλά δεν λέει όχι σε φυσικό μαύρισμα στον ήλιο. Πηγαίνει καθημερινά στον καταδυτικό Όμιλο που βρίσκεται στη Βουλιαγμένη, κάτω από το Αγνάντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...