Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Η Heidi Klum πέρασε στην αντεπίθεση!


 Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της αμερικανικής σόουμπιζ, όμως αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους.

Ο λόγος για την Heidi Klum και τον Seal, που τις τελευταίες ημέρες απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα χωριστά αφού μάλλον κατάλαβαν ότι… ο έρωτας με έρωτα περνάει.

Η Heidi βρίσκεται στο πανέμορφο Malibu με τα παιδιά και μια φίλη της, ενώ ο Seal στο ιδιωτικό του σκάφος στη Σαρδηνία με μια μελαχρινή καλλονή.

Οι λόγοι που είχαν οδηγήσει το ζευγάρι στο χωρισμό πριν από μερικούς μήνες δεν είχαν γίνει γνωστοί, ωστόσο, φήμες ήθελαν την Klum έξαλλη με τον Seal γιατί εκείνος κάθε βράδυ έβγαινε και διασκέδαζε.

Και παρά τις δηλώσεις του τραγουδιστή, μετά τον χωρισμό, ότι ήθελε πίσω το διάσημο μοντέλο και ότι θα την αγαπά για πάντα, φαίνεται πως την ξεπέρασε γρήγορα.

Τα φιλιά και οι αγκαλιές με την κατά πολλά χρόνια νεότερή του καλλονή «μαρτυρούν» ότι ο Seal αποφάσισε να προχωρήσει στην ερωτική του ζωή.

Όσο για τη Heidi, πέρασε στην αντεπίθεση με μια «καυτή» φωτογράφηση για το καινούργιο διαφημιστικό σποτ για τη 10η σεζόν του reality «Project Runway».

Το 38χρονο μοντέλο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από τα παρασκήνια, φοράει μόνο τα μαύρα εσώρουχά της, ξαπλωμένη πάνω σε χιλιάδες ψαλίδια. Και όλα αυτά, εν αναμονή της πρεμιέρας της εκπομπής στις 19 Ιουλίου!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...