Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Υπάρχει κάποιος που να μην την αναγνώρισε;

Η σέξι τηλεπερσόνα γνωρίζει πολύ καλά το δυνατό της σημείο και φροντίζει να το επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία..

Τη φωτογραφία ανέβασε η ίδια στο Twitter στέλνοντας αδιάβαστους τους σχεδόν 16 εκατομμύρια χρήστες που την ακολουθούν ευλαβικά.

Βέβαια δεν είναι άλλη από την Κιμ Καρντάσιαν στην εξωτική Χαβάη..



Ο. Κεφαλογιάννη - Π. Παναγιωτόπουλος: Ολιγοήμερες διακοπές στον Άγιο Νικόλαο

Σε ξενοδοχείο στον Άγιο Νικόλαο έχουν καταλύσει δύο υπουργοί της κυβέρνησης μέχρι αύριο Κυριακή, αξιοποιώντας την παρουσία τους στην Κρήτη με σύντομες διακοπές.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος και η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη βρίσκονται στον Άγιο Νικόλαο, σε ιδιωτική επίσκεψη, για την οποία μάλιστα έχουν ληφθεί και αστυνομικά μέτρα ασφαλείας.

Αρναούτογλου: «Κυνηγούσα πάντα τα νούμερα»

Ειλικρινής και συνειδητοποιημένος εμφανίστηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή... «Gia mpanaki» του Mega Κύπρου όπως αναφέρει το gossip-tv.Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με το Μεγάλο Κανάλι αλλά και το ρόλο που παίζουν στη ζωή του τα νούμερα τηλεθέασης.

«Ανανεώσαμε για ακόμη ένα χρόνο. Μέχρι το καλοκαίρι του 2013. Κλείσαμε 10 χρόνια φέτος και είναι ωραίο να το νιώθεις σπίτι σου και να υπάρχει οικογενειακή κατάσταση, όπως ζω εγώ με το Mega» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ως προς τη σχέση του με τα νούμερα τηλεθέασης, ο παρουσιαστής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κυνηγούσα πάντα τα νούμερα, πάντα τα συμπαθούσα και πάντα πορευόμουν με αυτά. Γιατί είμαι επαγγελματίας, δεν τους γύρισα την πλάτη. Πάντα τα κοιτούσα την επόμενη μέρα το πρωί, έμπαινα στη διαδικασία να δω τι πήγε καλά και τι όχι. Όταν δεν παίρνεις καλά νούμερα υπάρχει μία συναισθηματική πτώση και εκεί είναι το μυστικό. Να μην σε παίρνει από κάτω. Να ανέβεις και να δείξεις ότι αυτό που κάνεις το απολαμβάνεις».

Συμβουλές για τέλεια επιδερμίδα

Ραγάδες, κυτταρίτιδα, μελανιές και πολλά άλλα δεινά ταλαιπωρούν το δέρμα σου και το κάνουν να χάνει τη λάμψη του. Διάβασε παρακάτω πώς θα δώσεις λύσεις στα πιο σημαντικά δερματικά προβλήματα που σου χαλάνε το κέφι...

Ακμή: Η ακμή είναι κάτι που δεν ξεφορτώνεσαι εύκολα. Μάλιστα, το καλοκαίρι η ακμή στο στήθος γίνεται εντονότερη.

Φρόντισε να μην κάθεσαι ποτέ στον ήλιο χωρίς το αντηλιακό σου και μετά από κάθε βουτιά να το ανανεώνεις. Έτσι, θα δεις την ακμή στο σώμα σου να υποχωρεί.

Επιπλέον, μην ξεχνάς ότι ο ιδρώτας δεν σε βοηθάει καθόλου, αφού οι πόροι του δέρματος σου μπλοκάρονται και η κατάσταση δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.

Η λύση για αυτό είναι το ντους. Χρησιμοποίησε ένα αφρόλουτρο όσο πιο «αγνό» γίνεται, με ουδέτερο ph που δεν ερεθίζει το δέρμα και μια λοσιόν που θα εξαφανίσει τα σπυράκια.

Κυτταρίτιδα: Δεν υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα από την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Το βασικό που έχεις να κάνεις είναι να βρεις ένα προϊόν από αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο, που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου. Δηλαδή αν έχεις ραγάδες, κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος ή χαλάρωση στο στήθος ή τα μπράτσα χρειάζεσαι διαφορετικά προϊόντα, κάτι που πρέπει να το συνυπολογίσεις.

Επένδυσε στο μασάζ και πάρε μια βούρτσα σώματος ή ένα σφουγγάρι μασάζ από λούφα που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από τα επίμαχα σημεία αλλά βοηθάει και την καλή κυκλοφορία του αίματος και έτσι το δέρμα σου ανανεώνεται και δείχνει τέλειο.

Μελανιές: Οι μελανιές δεν είναι ό,τι καλύτερο για την εμφάνιση του δέρματος και πρέπει να τις αντιμετωπίσεις.

Μόλις τις εντοπίσεις δεν έχεις παρά να κάνεις μασάζ στην περιοχή με λοσιόν, ενώ αν θέλεις να την καλύψεις τότε άπλωσε επάνω της μείκ-απ σε κρέμα και σταθεροποίησε με πούδρα. Έτσι θα καταφέρεις έστω και στιγμιαία να τις εξαφανίσεις.

Τοπικό πάχος: Απέκτησες τοπικό πάχος από την εγκυμοσύνη ή από την αυξομείωση βάρους το οποίο έχει καρφωθεί στα πιο σέξι σημεία του κορμιού σου και δεν λέει να φύγει με τίποτα;

Εκτός από την άσκηση και τη σωστή διατροφή που είναι η λύση για να δεις το τοπικό πάχος να μειώνεται, αυτό που μπορείς επιπλέον να κάνεις είναι να καταναλώνεις πολύ νερό και να χρησιμοποιείς κρέμες ειδικές για τις προβληματικές αυτές περιοχές.
womenonly.gr

Σήμερα είναι πολύ γνωστός και γοητευτικός ηθοποιός…

Γεννήθηκε στην Αθήνα, πριν από 29 χρόνια, και σε μικρή ηλικία μετακόμισε μαζί με τους γονείς και τα αδέλφια του στο Βόλο όπου και πέρασε τα παιδικά του χρόνια και ...έμεινε μέχρι τα 18. Καλλιτεχνική οικογένεια, καθώς ο πατέρας του είναι και εκείνος ηθοποιός, ενώ ο αδελφός του είναι σκηνοθέτης. Αν δεν είχε ασχοληθεί με την υποκριτική τότε θα ήταν σίγουρα μουσικός, μια και λατρεύει τη μουσική.

Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι ο Αποστόλης Τότσικας, πολύ γνωστός ηθοποιός σήμερα και με αρκετές κατακτήσεις στο γυναικείο φύλο. Ο ίδιος, ωστόσο, δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για αυτό, καθώς τα τελευταία χρόνια μοιράζεται τη ζωή του με τη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη, την οποία αποκαλεί «φύλακα- άγγελό» του.

Γνωστός στο ευρύ κοινό έγινε το 2007 ερμηνεύοντας το ρόλο του επαναστατημένου εφήβου, Άρη, στην κοινωνική σειρά του Mega «Μαζί σου». Ακολούθησαν συμμετοχές και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές, σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες. Την προηγούμενη σεζόν πρωταγωνιστούσε στη σειρά του Mega «Πίσω στο σπίτι», ενώ πρόσφατα έλαβε μέρος στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού της Άννας Βίσση, «Τυραννιέμαι».

«Μικρός ήμουν ατίθασος, αλλά αυτά ήταν απλώς κάποιες εξάρσεις. Κατά τα άλλα ήμουν πολύ σεμνός και ντροπαλός» αναφέρει ο ίδιος σχετικά με την παιδική του ηλικία. Ο αδελφός του, ο σκηνοθέτης Θανάσης Τότσικας, έγραφε έργα από µικρός, οπότε ο Αποστόλης έκανε το «πειραµατόζωο» στα ταινιάκια που γυρνούσε ο αδελφός του µε την πρώτη κάµερα που έπιασε στα χέρια του, όπως είχε πει σε συνέντευξή του στο Βήμαmen.

Κατερίνα Στικούδη: Με καυτό brazilian στη Σκιάθο! Δείτε φωτογραφίες...

Διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σώματα της ελληνικής σόουμπιζ και κάθε της εμφάνιση προκαλεί… καρδιοπάθειες. Ειδικά στην τελευταία εμφάνισή της με... εξόχως αποκαλυπτικό μαγιό στη Σκιάθο!

 Η Κατερίνα Στικούδη πρόσφατα βρέθηκε σε παραλία του νησιού και απόλαυσε τις βουτιές της παρέα με το σκυλάκι στενού της συνεργάτη το οποίο τους συνοδεύει σε κάθε τους ταξίδι και το οποίο ποτέ δεν αποχωρίζονται.

Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο Θοδωρής Ρακιτζής

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας νοσηλεύεται ο Θοδωρής Ρακιτζής. 

Ο παρουσιαστής απολάμβανε τις διακοπές με την σύντροφό του στη Μεσσηνία, όταν αισθάνθηκε έναν δυνατό πόνο στο στήθος.  

Ανήμερα Δεκαπενταύγουστου, έγινε το "κακό'...

Μεταφέρθηκε λοιπόν εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν έμφραγμα βαριάς μορφής.

Σωματοφύλακες της Lady Gaga ξυλοκοπούν θαυμαστή που ζήτησε αυτόγραφο [βίντεο]

Αναστάτωση προκλήθηκε σε ξενοδοχείο στην Ρουμανία, όταν κατά την διάρκεια εξόδου της Lady Gaga, ένας θαυμαστής ξυλοκοπήθηκε από τους σωματοφύλακες της τραγουδίστριας την ώρα που την πλησίασε να της ζητήσει αυτόγραφο.

Ο άτυχος άνδρας ωστόσο «πετάχτηκε» από το πουθενά με αποτέλεσμα να αιφνιδιάσει τους μεγαλόσωμους σωματοφύλακες οι οποίοι προσπάθησαν να προστατεύσουν την Gaga...

Έλενα Παπαβασιλείου: Δείτε τη σέξι φωτογραφία που ανέβασε στο twitter της!

Η Έλενα Παπαβασιλείου χάρισε ένα εκπληκτικό δώρο στους φίλους της, στους followers στο twitter!
Ανέβασε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της και με αυτό τον τρόπο καλησπέρισε τους φίλους της!

Φορώντας ένα λευκό φανελάκι κι ένα σορτσάκι η παρουσιάστρια μας είπε την πιο γλυκιά «καλησπέρα»!

Καλυβάτσης «Μετά τον θάνατο του Παραρά συνειδητοποίησα ότι δεν τους ενδιαφέρει για εμάς αλλά για τα νούμερα» [video]

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης στο Αχελώος tv για για τις έως τώρα θεατρικές και τηλεοπτικές του επιλογές του αλλά και το πως βλέπει το μέλλον.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς διαχειρίστηκε τις επιτυχίες που έκανε και την δημοσιότητα που απέκτησε εκείνος απάντησε : «Στην αρχή υπήρχε κίνδυνος να δω διαφορετικά την προβολή και δημοσιότητα που απέκτησα.

Όμως μετά τον θάνατο του Αντώνη Παραρά συνειδητοποίησα πολύ γρήγορα ότι δεν τους ενδιαφέρει για εμάς αλλά για τα νούμερα, δηλαδή όταν είσαι ζωντανός σου μιλάνε όταν πεθάνεις σε ξεχνάνε.»

Αν και άνθρωπος της τηλεόρασης και του θεάματος δεν ξεχνά τις καταβολές του «Eίμαι εκπαιδευμένος στην συνεργασίες. η δουλειά μου ήταν κατασκηνώσεις και εκδρομές Δεν με πήραν δραματική σχολή γιατί δεν τους βόλεψα, δεν θέλουν ανθρώπους σαν εμένα, θέλουν ανθρώπους που να μπαίνουν σε καλούπια εγώ δεν μπαίνω.

Ποια σέξι γυμνάστρια "αναστάτωσε" την Φολέγανδρο;

Πήγε για διακοπές και ξεσήκωσε το νησί με την σέξι εμφάνισή της! Η Χριστίνα Πάζιου βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στη Φολέγανδρο και όπως ήταν φυσικό η παρουσία της δεν πέρασε απαρατήρητη.

Η γυμνάστρια κατάφερε να αναστατώσει τους λουόμενους με το καλλίγραμμο κορμί της αλλά και τις ασκήσεις γυμναστικής που έκανε μέσα και έξω από το νερό. Η Χριστίνα έχει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της την άσκηση. Δεν σταματά ούτε στις διακοπές!

Σκαρφάλωνε σαν “puma” στα βράχια της παραλίας και στη συνέχεια να βουτάει στο νερό. Ηλιοθεραπέια και μπάνιο, ξεκούραση αλλά και γυμναστική περιλαμβάνουν η διακοπές της σέξι γυμνάστριας.

TILFE.gr

Ν. Γαλακτερός – Ν. Ζαμπέτογλου: Παντρεύονται! To love story και όλες οι λεπτομέρειες του γάμου

Η μεγάλη μέρα για τον Νάσο Γαλακτερό και την Νάνσυ Ζαμπέτογλου έφτασε! Το ζευγάρι θα ενωθεί σήμερα με τα ιερά δεσμά του γάμου σε στενό οικογενειακό κύκλο, ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Ο μπασκετμπολίστας είχε ξεκαθαρίσει μέσα από συνεντεύξεις του ότι το μεγάλο βήμα θα γινόταν όταν το αποφάσιζε η αγαπημένη του και φαίνεται πως η δημοσιογράφος σιγουρεύτηκε πως αυτή ήταν η ιδανική στιγμή!

Η τελετή θα γίνει στο όμορφο εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στο αμερικανικό κολέγιο Ανατόλια, απ´ το οποίο αποφοίτησε η νύφη. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κρατήσει μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να είναι όλα απλά και όμορφα.

H γνωριμία και η σχέση

Γνωρίστηκαν πριν από περίπου τεσσεράμισι χρόνια, όταν η Νάνσυ του πήρε συνέντευξη για το περιοδικό που εργαζόταν τότε. Γρήγορα εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα. Οι δύο τους ζούσαν έτσι κι αλλιώς σαν παντρεμένοι αφού έμεναν στο ίδιο σπίτι το μεγαλύτερο διάστημα της σχέσης τους. Ο γάμος τους είναι απλά μια τυπική επιβεβαίωση της μεγάλης αγάπης τους.

Ο ίδιος σε συνεντεύξεις που έχει δώσει μετά τη γνωριμία του με τη Νάνσυ έχει αφήσει να εννοηθεί ότι αυτό που τους συνδέει είναι κάτι πολύ δυνατό. Μιλώντας στην "Espresso" τον περασμένο Νοέμβριο αναφέρθηκε στη συμβολή της Νάνσυς στην κυκλοφορία του μυθιστορήματός του με τον τίτλο "Τελευταίος αγώνας".

Οι λεπτομέρειες του γάμου

Αρχική επιλογή ήταν να γίνει το μυστήριο στη Θάσο από όπου κατάγεται η οικογένεια του Νάσου αλλά τελικά επέλεξαν την συμπρωτεύουσα. Η λίστα των καλεσμένων δεν θα ξεπερνά τα 60 άτομα και θα περιλαμβάνει μόνο συγγενείς και τους κοντινούς φίλους του ζευγαριού, ενώ κουμπάροι θα είναι ένα ζευγάρι, φίλων του Νάσου.

Φυσικά, δεν θα λείπει από την τελετή και ο 14χρονος γιος του αθλητή, Παύλος ο οποίος χάρηκε ιδιαίτερα με την ανακοίνωση του γάμου μιας και έχει πολύ καλές σχέσεις με την σύντροφο του μπαμπά του.

Ακόμα, αναμένεται να παρευρεθούν είναι και άνθρωποι από το χώρο της showbiz και των media, καθώς και από τον χώρο του αθλητισμού, και ιδιαίτερα από το μπάσκετ, καθώς ο γαμπρός συνδέεται με στενή φιλική σχέση με αρκετούς από τους πρώην συμπαίκτες του.

Όσον αφορά το νυφικό, η Νάνσυ θα φορέσει ένα λευκό φόρεμα, το οποίο έχει από τον οίκο νυφικών που διαθέτει η οικογένειά της στη Θεσσαλονίκη ενώ ο Νάσος θα βάλει κοστούμι σε λιτή γραμμή.

Η διακόσμηση τόσο της εκκλησίας, όσο και του χώρου της δεξίωσης θα είναι απλή όπως την έχουν φανταστεί. Το ξενοδοχείο το οποίο θα φιλοξενήσει το γαμήλιο γλέντι, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, είναι το “The Met Hotel”.

Τέλος, αν και το ταξίδι του μέλιτος δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα, το ζευγάρι επιθυμεί να αποδράσει σε κάποιο νησί του Αιγαίου ή τη Χαλκιδική.

Α. Πρέλεβιτς: Στην Λευκάδα με τον αγαπημένο της!

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Δημήτρης Χαριτόπουλος βρίσκονται στην πανέμορφη Λευκάδα. Το ζευγάρι συνεχίζει στο όμορφο νησί του Ιονίου τις διακοπές του.

Η Άννα είναι μαγεμένη από το τοπίο και τα καταγάλανα νερά στις παραλίες! Άλλωστε το μπάνιο και τα παιχνίδια στη θάλασσα είναι το αγαπημένο σημείο των εξορμήσεών τους.

Πριν ταξιδέψουν για το νησί, όπου πέρασαν και τον Δεκαπεντάυγουστο, έκαναν δοκιμαστικά στο Πόρτο Ράφτη. Δες φωτογραφίες από τις βουτιές τους στην Αθήνα:

Δ. Παπαδήμα: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με την 16χρονη κόρη της!

Όσο κι αν δεν της φαίνεται η Δήμητρα Παπαδήμα είναι μία απόλυτα παραδοσιακή μαμά. Με την κόρη της Θαλασσινή Μποσταντζόγλου είναι τόσο ίδιες αλλά και τόσο διαφορετικές.

Η ηθοποιός και συγγραφέας φωτογραφίζεται με την 16χρονη κόρη της για πρώτη φορά για λογαριασμό του περιοδικού ΟΚ!. Οι δύο γυναίκες μιλούν για την σχέση τους αλλά και για τον Γιάννη Μποσταντζόγλου και την συμβίωσή τους σε διαφορετικά σπίτια και μάλιστα μετά από παρότρυνση της Θαλασσινής.
 
Οι ομοιότητες και οι διαφορές τους
-... Ως χαρακτήρας φέρνει περισσότερο στον πατέρα της, γιατί είναι πολύ κοινωνικός άνθρωπος. Ταυτόχρονα της αρέσει να απομονώνεται, κάτι που αποζητω πολύ συχνά εγώ. Επίσης, έχει το αίσθημα της δικαιοσύνης και αν κάνει κάποιο σφάλμα θα αναλάβει την ευθύνη και θα ζητήσει συγνώμη, κάτι που χαρακτηρίζει πολύ εμένα....
-Ένα ακόμα στοιχείο που έχουμε και οι τρεις μας είναι ότι είμαστε πολύ νευρικοί άνθρωποι. Ως προς τον χαρακτήρα, πιστεύω κι εγώ ότι μοιάζω περισσότερο στον πατέρα μου γιατί είμαι πιο χαλαρός άνθρωπος. Η μητέρα μου θέλει να είναι τα πάντα στηνεντέλεια και γενικά είναι πολύ πιο οργανωμένη.
 

Για την πρώτη φορά που η Θαλασσινή πήγε μόνη της διακοπές
-Μου κακοφάνηκε, παρόλο που ήξερα ότι εκτός από τη φίλη της θα είναι μαζί με τον ξάδελφό της στο χωριό μας, τον Αγιόκαμπο, λίγο έξω από τη Λάρισα. Τη νύχτα πριν ταξιδέψουν, δεν κοιμήθηκα καθόλου από το άγχος. Αν ήξερα και ήξερα ότι θα είναι σε ένα περιβάλλον με ανθρώπους που τους γνωρίζω χρόνια τώρα, ένιωσα ότι την απχωρίζομαι. Σαν να κόπηκε τώρα ο ομφάλιος λώρος.
-Από τη στιγμή που μπήκαμε στο αυτοκίνητο και μέχρι που φτάσαμε στο χωριό μέτρησα 18 κλήσεις στο κινητό μου! Με έπαιρνε τηλέφωνο κάθε πέντε λεπτά. Την πρώτη φορά με πήρε για να μας ρωτήσει αν βρήκαμε την Αττική οδό. Τη δεύτερη, κάτι άλλο θυμήθηκε... Σε κάποιες δεν απάντησα κιόλας, επειδή είχαμε δυνατά τη μουσική και δεν άκουγα το τηλέφωνο, οπότε συνέχιζε να παίρνει.. Αγχώνεται πολύ. (γελάει)
 
Για την απόφαση να μένουν σε διαφορετικά σπίτια με τον Γ. Μποστανζτόγλου
Πήραμε την απόφαση να μη μένουμε στο ίδιο σπίτι. Θα δούμε τι θα γίνει..... Η Θαλασσινή ήταν εκείνη που μας παρακίνησε να το κάνουμε .... Μπορεί αν είμαστε και πάλι μαζί με τον Γιάννη. Δεν υπάρχουν άντρες σαν κι αυτόν. Ο Γιάννης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Και όσο μεγαλώνει. Και όσο μεγαλώνει όπως συμβαίνει στους ανθρώπους καλής πάστας, γίνεται ακόμα καλύτερος...
-Υπήρχε μια μόνιμη ένταση μέσα στο σπίτι, οπότε τους είπα “πρέπει να κάνετε κάτι”.
-Αυτή της η φράση ομολογώ ότι μας ταρακούνησε και τότε ήταν που πήραμε την απόφαση να μη μένουμε πια στο ίδιο σπίτι. Είναι τρία χρόνια τώρα που είμαστε χώρια και τελικά αυτό λειτούργησε θετικά στη σχέση μας γιατί οι τριβές της καθημερινότητας δεν υπάρχουν πια.
-Τώρα είμαστε καλύτερα από ποτέ ως οικογένεια...

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί

Zέτα- Μιχάλης: Το σύντομο ταξίδι στην Κρήτη και οι ετοιμασίες του σπιτιού στην Πάρο

Όσο ο Μιχάλης περιοδεύει στην Ελλάδα η Ζέτα ασχολείται με τη διακόσμηση του σπιτιού τους στην Πάρο και φυσικά παρακολουθεί και το κατάστημα με παγωτά που έχει στην Παλαιά Αγορά στην Παροικιά. Πρόσφατα όμως κατάφεραν να ξεκλέψουν λίγο χρόνο μαζί.

Η όμορφη ηθοποιός συνόδεψε τον αγαπημένο της στην Κρήτη όπου πήγε πριν από λίγες μέρες για να δώσει δυο συναυλίες σε Χανιά και Ηράκλειο. Έτσι παρά το φορτωμένο πρόγραμμα του Μιχάλη, που τους στέρησε πολυήμερες, κοινές διακοπές, κατάφεραν να περάσουν λίγες μέρες μαζί στην όμορφη Κρήτη.

Σύμφωνα με το περιοδικό HELLO, ετοιμάζουν τις κοινές διακοπές τους μετά τις 25 Αυγούστου που ο Μιχάλης θα έχει ολοκληρώσει τις συναυλίες του.

Περισσότερες φωτογραφίες στο HELLO που κυκλοφορεί...

Ποιοι τραγουδιστές, γιοι διάσημων τραγουδιστών, πίνουν τη μπύρα τους μαζί στην πισίνα;

Ο συνθέτης, τραγουδιστής και πρόσφατα μπαμπάς για δεύτερη φορά Χάρης, Βαρθακούρης, ο τραγουδιστής Γρηγόρης Μπιθικώτσης και ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, καλοί φίλοι και οι τρεις εδώ και πολλά χρόνια, έκαναν μαζί διακοπές πριν λίγες μέρες στην Επίδαυρο.

Είναι και οι τρεις καταξιωμένοι στο χώρο τους αλλά φέρουν και βαριά καλλιτεχνική κληρονομιά αφού είναι οι γιοι των μεγάλων μας τραγουδιστών Γιάννη Πάριου, Γρηγόρη Μπιθικώτση και Σταμάτη Κόκοτα.

Οι τρεις φίλοι πριν λίγες μέρες βρέθηκαν στην Επίδαυρο και απόλαυσαν μια παγωμένη μπύρα στην πισίνα. Ο Χάρης, ανέβασε τις φωτογραφίες στο προφίλ του στο facebook. Έκανε μάλιστα πλάκα, γράφοντας μπερδεμένα τα ονόματά τους:

"Από αριστερά: Χάρης Βαρθακώτσης, Γρηγόρης Μπιθίκοτας και Δημήτρης Κοκοκούρης"

ΔΕΙΤΕ πόσο άλλαξε η Σαμάνθα από το Sex and the city

Πως είναι σήμερα η άλλοτε σεξι ηθοποιός?

Κάποτε περπατούσε και έτριζαν τα πεζοδρόμια από την εντυπωσιακή και σέξι εμφάνιση της Σαμάνθας που έγινε παγκοσμίως γνωστή από τη σειρά "Sex and the city"! Σήμερα η ηθοποιός που τη δεκαετία το '90 είναι σύμβολο του σεξ έχει αλλάξει και τα σημάδια του χρόνου έχουν κυριεύσει το προσωπο της Κιμ Κατραλ!

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Μαίρη Συνατσάκη: O Γιώργος Λιάγκας είναι σαν μεγάλο παιδί


- Μαίρη Συνατσάκη, πώς ήταν η συνεργασία σου με τον Γιώργο (Λιάγκα); Υπήρξε κάποιου είδους αμηχανία ή ακόμη και αντιπαλότητα;

«Εγώ δεν ένιωσα τίποτα. Ο Γιώργος οn air είναι ένας άνθρωπος με ισχυρή άποψη. Συχνά κι εγώ έχω ισχυρή άποψη και μπορεί να διαφωνήσαμε σε κάποια θέματα, αλλά πολύ ανοιχτά. Με άφηνε να πω τη γνώμη μου απλόχερα, πράγμα που θεωρώ πολύ ωραίο. Κατά τα άλλα, όσον αφορά στα πειράγματα που του έκανα, ο Γιώργος είναι σαν μεγάλο παιδί, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με παιχνίδια και διαγωνισμούς, οπότε δε γίνεται να μην τον πειράζεις».

Η Εύη Καλλίνη συζητά με τη Μαίρη Συνατσάκη - Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της παρουσιάστριας στο Close Up Σεπτεμβρίου, με τον Αγγελιοφόρο της Κυριακής στις 19 Αυγούστου.

Η Κατερίνα Καινούργιου «ανοίγεται» για τη σχέση της με το Γιώργο Σαμαρά


Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ανοιχτά για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον διεθνή ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαμαρά! Η παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και μέσα από υπαινιγμούς, άφησε να εννοηθεί ότι απλά δε θέλει να το επιβεβαιώσει, ούτε όμως και να το διαψεύσει.

Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε για τις πρόσφατες φωτογραφίες που είχαν δημοσιευτεί και έδειχναν ότι μεταξύ τους υπάρχει κάτι παραπάνω, η Κατερίνα απάντησε «Είμαι πολύ ειλικρινής ως άνθρωπος και δεν μου αρέσει να κοροϊδεύω κανέναν. Το να σου πω ότι δεν είμαι με τον Γιώργο, όταν υπάρχουν φωτογραφίες από τις διακοπές μας, θα είναι σαν να κοροϊδεύω τον κόσμο. Από την άλλη, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι γιατί θέλω να προστατεύσω ένα κομμάτι της προσωπικής μου ζωής».

Η παρουσιάστρια έδωσε όμως και την απάντηση της στις αρνητικές κριτικές που έχουν γίνει για εκείνη και την δουλειά της και για αυτούς που υποστηρίζουν πως η προσωπική της ζωή είναι πιο έντονη από τα επαγγελματικά της...

Τα κάνει όλα η Ελισαμπέτα (video)

Η Ελισαμπέτα Φαντόνε έγινε γνωστή μέσω reality show και από τότε κεντρίζει όλα τα βλέμματα.

Μεγάλωσε στην τέχνη. Η Ελισαμπέτα Φαντόνε, από μικρή, της άρεσε η ζωγραφική.

Η ομορφιά της όμως δεν ήταν αρκετή για να γίνει από μόνη της γνωστή και αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα.

Έτσι, έλαβε μέρος σε reality show και η δημοτικότητά της ανέβηκε κατακόρυφα. Από τότε, έχει λάβει μέρος σε αρκετές φωτογραφίσεις και ταινίες και έχει γίνει από τα μεγάλα αστέρα της Ιταλίας!

Β. Παπαδοπούλου: Καλοκαιρινή εξόρμηση στην Πάτμο!

Τα καλοκαίρια της εφηβείας της τα πέρασε στην Πάτμο η Βίκυ Παπαδοπούλου. Εκεί, όπου επέλεξε να περάσει τις φετινές της διακοπές!


Η ηθοποιός επισκέφτηκε το νησί των Δωδεκανήσων και πέρασε λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς στις παραλίες του. Στην πολυσύχναστη παραλία Κάμπος αλλά και στο Λιβάδι του Γερανού την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός.

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί
Enhanced by Zemanta

Γ. Λάτσιος: Διακοπές με τα παιδιά του στο Ξυλόκαστρο!

Ο Άγγελος, η Λάουρα και η Βαλέρια πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους στην Άνδρο με την μαμά Ελένη Μενεγάκη. Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες η μαμά τους επέστρεψε μαζί τους στην Αθήνα, για να φύγουν στη συνέχεια μαζί με τον μπαμπά τους Γιάννη Λάτσιο για το Ξυλόκαστρο.

Η Ελένη είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα ρομαντικό ταξίδι με τον αγαπημένο της στη Σκιάθο όσο τα παιδιά της είναι ασφαλή με τον μπαμπά τους.

Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 περνάει πολλές από τις διακοπές του με τα παιδιά στο εξοχικό τους στο Ξυλόκαστρο. Φυσικά, από τις αγαπημένες τους ασχολίες είναι τα μπάνια στη θάλασσα. Εκεί, είχαν περάσει και πέρυσι μέρος των πασχαλινών τους διακοπών!

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους, ο Γιάνης Λάτσιος δεν σταμάτησε να χρησιμοποιεί το αγαπημένο του instagram και να μας παρουσιάζει τις όμορφες παραλίες και τα καταγάλανα νερά της περιοχής:

Σ. Ρουβάς – Κ. Ζυγούλη: Στις Κυκλάδες χωρίς τα παιδιά!

Ρομαντικές διακοπές έκανε ο τραγουδιστής και η αγαπημένη του που επέλεξαν να μείνουν λίγες μέρες μόνοι τους.

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισαν να περάσουν λίγες στιγμές μόνοι τους και ταξίδεψαν με το σκάφος στις Κυκλάδες.

Μετά τις οικογενειακές διακοπές στη Σκιάθο, ο τραγουδιστής και η εγκυμονούσα σύντροφό του έφτασαν με την Αστερόεσσα στην Αντίπαρο.

Το ζευγάρι έμεινε στο νησί, σε φιλικό τους σπίτι, για ένα 24ωρο και στη συνέχεια έφυγαν για Νάξο.

Εκεί, έμειναν για δύο μέρες και πήγαν για μπάνιο σε παραλία στη νότια πλευρά του νησιού και έφαγαν σε εστιατόριο στη Χώρα.

Θριαμβευτική υποδοχή τους επιφύλαξαν οι ντόπιοι κατά την περιήγησή τους στο ορεινό παραδοσιακό χωριό Απείρανθος.

Το επόμενο πρωί επισκέφτηκαν τη Χώρα του νησιού για να αγοράσουν τοπικά προϊόντα ενώ αναχώρησαν αμέσως μετά για την Σχοινούσα.

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Διατηρήστε το χρώμα του πεντικιούρ

Για να είστε πάντα περιποιημένες χωρίς ατυχήματα στο πεντικιούρ και μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές.

1. Ακόμα και αν η επιφάνεια του χρώματος φαίνεται να έχει στεγνώσει, στην πραγματικότητα τα στρώματα του βερνικιού στα νύχια είναι ακόμα νωπά. Χρειάζονται μερικές ώρες για να στεγνώσει εντελώς το χρώμα ώστε να παραμείνει αναλλοίωτο και να διαρκέσει περισσότερο.

2. Μετά το πεντικιούρ πάντα να φοράτε σαγιονάρες, flip flop ώστε να μην χαλάσει το βερνίκι στα νύχια. Σε περίπτωση που φοράτε κλειστά παπούτσια, απλώστε αρκετό λάδι σώματος ή νυχιών πάνω από το βερνίκι, έτσι θα προστατέψετε το χρώμα στα νύχια.

3. Καλύψτε με το βερνίκι και τις άκρες των νυχιών, έτσι το χρώμα δεν θα ξεφλουδίσει εύκολα και θα διατηρηθεί περισσότερο. Όταν το νύχια είναι πολύ φαρδιά λογικό είναι να αφήνουμε μικρά κενά στα πλάγια, στην περίπτωση αυτή καλό είναι να απλώσετε αρκετή βάση base coat και στο τελείωμα αρκετό στεγνωτικό βερνίκι και στις άκρες των νυχιών.

4. Αποφύγετε την γυμναστική, τα κλειστά παπούτσια ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που αυξάνει την θερμοκρασία του σώματος για μια ημέρα. Έτσι θα προστατέψετε το υπέροχο πεντικιούρ σας και διατηρηθεί περισσότερο. Όπως είπαμε το βερνίκι θέλει αρκετές ώρες για να στεγνώσει εντελώς!

5. Μετά το πεντικιούρ τα πετσάκια είναι απλά υπέροχα, απαλά, ενυδατωμένα και το βερνίκι φαίνεται πιο φωτεινό και ξεχωρίζει. Μετά από 2-3 μέρες όμως το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο – υπάρχει λύση. Απλώστε καθημερινά και αν είναι απαραίτητο 2-3 φορές την ημέρα, ένα ενυδατικό λάδι νυχιών σε πετσάκια και νύχια.

6. Απλώστε top coat μια φορά την εβδομάδα πάνω από το βερνίκι, καλύπτοντας ολόκληρο το νύχι και ειδικά τις άκρες.

7. Αν είχατε ατύχημα με το χρώμα στα νύχια και έμεινε στάμπα, τότε βουτήξτε τον δείκτη σε ασετόν, περάστε απαλά την επιφάνεια του χρώματος για να γίνει λεία και στην συνέχεια απλώστε πάλι ένα στρώμα από το ίδιο βερνίκι.
jenny.gr

Τόλμη και Γοητεία: Η σαπουνόπερα που μπήκε στο βιβλίο Γκίνες

Η αμερικανική σαπουνόπερα «Τόλμη και Γοητεία» έκανε πρεμιέρα στις 23 Μαρτίου του μακρινού 1987… 

Με αφορμή την είδηση ότι ο Ρίτζ της δημοφιλούς σειράς, ο ηθοποιός Ρον Μος, δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και πρόκειται να αποχωρήσει μετά από 25 ολόκληρα χρόνια από την σειρά, είναι ευκαιρία να μάθουμε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη σαπουνόπερα αυτή που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο και μπήκε στο βιβλίο Γκίνες!

Η «Τόλμη και Γοητεία» πρόσφατα γιόρτασε 25 χρόνια συνεχούς προβολής. Έχουν μεταδοθεί πάνω από 6.000 επεισόδια. Η σειρά έχει μπει και στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες καθώς την παρακολουθούν καθημερινά πιο πολλοί τηλεθεατές από οποιαδήποτε άλλη σειρά στον κόσμο (400 εκατομμύρια).

Έλλη Αγγελιδάκη: Τι θέλει να ξεχάσει από τα χρόνια της tv;

Για την αποχή της από τα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά και το γεγονός ότι αναπολεί την περίοδο που δούλευε στην τηλεόραση μίλησε στο περιοδικό Hello, η Έλλη Αγγελιδάκη.

Η κρητικιά γυμνάστρια λέει για το γεγονός ότι απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα «Δεν θα έλεγα ότι απέχω εντελώς. Πηγαίνω σε εκπομπές ως καλεσμένη και σε κάποια κοσμικά που με ενδιαφέρουν. Απλώς έχω χρόνια να κάνω κάτι στην τηλεόραση, γιατί δεν είχα αξιόλογη πρόταση».

Όσο για το αν αναπολεί τα χρόνια της τηλεόρασης, η Έλλη Αγγελιδάκη αναφέρει «Φυσικά και τα αναπολώ. Ήταν μια σημαντική πενταετία της ζωής μου, γεμάτη από δυνατές στιγμές και ωραίες εμπειρίες. Πήρα, όμως, και πολλά μαθήματα μέσα από τον σκληρό χώρο της τηλεόρασης. Αυτό που θέλω να ξεχάσω είναι το άγχος των μετρήσεων της τηλεθέασης».

Ο Βίκτωρ ξετρελάνει την Ελένη Μενεγάκη

Ο Βίκτωρ την έχει ξετρελάνει! Η Ελένη Μενεγάκη έχει λατρέψει αυτό τον σκύλο και τον παίρνει μαζί της και στην παραλία.

Τον προσέχει και μάλιστα παίζει πολύ μαζί του είτε στην παραλία, είτε μέσα στην θάλασσα. Ο Βίκτωρ είναι πανέξυπνος, παιχνιδιάρης, γλυκός και προστατευτικός.

Έχει κλέψει την καρδιά της παρουσιάστρια και την συνοδεύει στις βουτιές της.

Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει κανονικά τις διακοπές της στην Άνδρο και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Φαίνεται άλλωστε αυτό και από τις φωτογραφίες.


Πηγή φωτογραφιών: ΟΚ

Η Τζένιφερ Νικόλ Λι σχεδόν γυμνή, καβάλα στο ποδήλατό της

Όσοι φοβήθηκαν ότι η γκουρού της γυμναστικής, Τζένιφερ Νικόλ Λι, θα σταματήσει τις σέξι, εκκεντρικές εμφανίσεις επειδή έγινε μητέρα, μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι.

Η πιο φιτ μαμά του πλανήτη, αποφάσισε να πάει βόλτα με το ποδήλατό της σε παραλία του Μαιάμι, φορώντας μόνο το μικροσκοπικό μαγιό της και τρελαίνοντας κόσμο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...