Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Νέο βιβλίο φωτιά από τον Γιάννη Παπαμιχαήλ!

Θυμόμαστε όλοι το σάλο που είχε προκληθεί όταν κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο του Γ. Παπαμιχαήλ για τους γονείς του Α. Βουγιουκλάκη και Δ. Παπαμιχαήλ και τις αντιδράσεις που είχε ξεσηκώσει η απόφασή του να το μεταφέρει και στην τηλεόραση.

Τώρα λοιπόν ο γιος της Αλίκης και του Δημήτρη έχει έτοιμο ένα νέο βιβλίο με τίτλο «Τόσο κοντά, τόσο μακριά», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το χειμώνα και γράφτηκε με την πολύτιμη βοήθεια της γνωστής σεναριογράφου Κάκιας Ιγερινού.

Το βιβλίο αυτό δεν είναι μια προσπάθεια του Γιάννη Παπαμιχαήλ να επιρρίψει ευθύνες για όσα του έχουν συμβεί στους άλλους. Είναι ένα ψυχογράφημα της ζωής του, μια κατάθεση ψυχής, μια προσπάθεια για «αποτοξίνωση» από ουσίες και αρνητικά συναισθήματα.

Ο Γιάννης στο βιβλίο αυτό προσπαθεί να αναλύσει με εξομολογητικό ύφος τις καλές και τις κακές στιγμές της ζωή τους, βγάζει τη δική του αλήθεια και αναγνωρίζει τα λάθη που έκανε στο παρελθόν.

Μεγάλο κεφάλαιο στο βιβλίο θα αφορά φυσικά στην εξάρτησή του από τα ναρκωτικά, με στόχο να αποτρέψει τους νέους ανθρώπους από την καταστροφική αυτή μανία. Σ’ αυτό το βιβλίο ο Γιάννης Παπαμιχαήλ κάνει την αυτοκριτική του και δικαιολογεί ακόμα και την απόφαση του πατέρα του να τον αποκληρώσει.

Η εφημερίδα Espresso μπόρεσε να εξασφαλίσει ένα απόσπασμα από το βιβλίο, το οποίο συγκινεί πολύ.

«Λένε ότι ήμουν το χρυσό μωρό της Ελλάδας που μεγάλωσα χωρίς να έχω ωριμάσει. Μπορεί να είναι κι έτσι. Εγώ ξέρω πως από ένα σημείο και πέρα δέχομαι πυρά από παντού, χωρίς την Αλίκη και τον Δημήτρη στη ζωή μου. Με κατηγορούν και όχι μόνο, με χλευάζουν για κακοδιαχείριση, αποκληρώθηκα από τον πατέρα μου, πέρασα την κόλαση των ναρκωτικών, έκανα βιβλίο και σίριαλ τη ζωή της μάνας μου και μου καταλόγισαν ένα “γιατί να τα κάνω όλα αυτά;”. Ένα “γιατί” που δεν ερμηνεύεται εύκολα. Έζησα την απόλυτη ευτυχία, όσο ζούσε η μάνα μου και την απόλυτη ανατροπή μετά…», γράφει ο Γ. Παπαμιχαήλ στο βιβλίο του.

Η συνέχεια το χειμώνα και σίγουρα τα σχόλια που θα προκαλέσει θα είναι πολλά.

Κ. Δανδουλάκη:«Έχω κάνει ακρότητες»

«Φυσικά και έχω κάνει ακρότητες. Η ζωή μου όλη είναι ακραία. Από τα 23 μου έκανα επιχείρηση χωρίς χρήματα. Φτιάχτηκε ένα θέατρο χωρίς να μου ανήκει το οίκημα! Ήμουν με έναν άνθρωπο, τον Μάριο, τριαντα δύο χρόνια και είκοσι δυο ζούσαμε χωριστά... Δεν είναι ακρότητες αυτές; Τι είναι ακρότητα; Να μεθύσεις», αναρωτιέται η Κάτια Δανδουλάκη σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη που τα έχει όλα: συγκίνηση, μελαγχολία, κατανόηση και θαυμασμό…

Η πρωταγωνίστρια του σήριαλ 50%, η αδίστακτη Κάτια Καλλιφατίδη στην «Ζωή της Άλλης» έχει τρομάξει από το πόσο δύσκολη ήταν η χρονιά που μας πέρασε: «Ήταν μια χρονιά που μας άφησε άναυδους μέσα στο σοκ. Είμαστε περήφανοι για την εθνικότητα μας, τη γλώσσα μας, τη χώρα, τον πολιτισμό μας και να βρισκόμαστε τώρα σε αυτή την κατάσταση απόγνωσης; Τεράστιο σοκ για όλους!», λέει οργισμένα και εξηγεί πως μέχρι σήμερα γινόταν έξω φρενών με τους διαδηλωτές επειδή δεν μπορούσε να φτάσει στον προορισμό της, όμως πλέον «Τώρα δεν αντιδρώ. Λέω «άραγε τι άλλη φωνή έχουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι». Ναι είναι ακρότητα να μην αφήνεις τα κρουαζιερόπλοια να δέσουν στα λιμάνια, αλλά είναι άσχετο αυτό με το να μπορείς να φωνάξεις, να ουρλιάξεις «μη με αδικείτε άλλο». Οι άνθρωποι ενώνουν τις φωνές τους γιατί κανείς δεν τους ακούει».

Η Κάτια Δανδουλάκη δεν είναι σίγουρα αυτό που λέμε «κοσμική»: Κοινωνική, ναι «πολύ. Κοσμική δεν είμαι. Βαριέμαι. Τα μεγάλα πάρτι με κουράζουν… Δεν μπορώ τον πολύ κόσμο, ούτε στην λύπη, ούτε στην χαρά…».

Παραπαίει ποτέ; «Πολλές φορές. Τόσες φορές έκανα να πέσω και όχι και πάλι και ξανά!... Για έξι χρόνια έλεγα «χάνομαι και χάνομαι»… Μια ανασφάλεια είχα πάντα στην ψυχή μου: να μην χάσω τους ανθρώπους μου. Ο πατέρας μου έφυγε, μου άφησε ένα τεράστιο κενό. Δεν καλύφθηκε. Μετά αρρώστησε η μητέρα μου, βυθίστηκε σε ένα χάσιμο νου δεκατέσσερα χρόνια. Την χάνω. Και μετά; Χάνω τον Μάριο. Εδώ, λοιπόν, πήγα να χάσω και την ψυχή μου… Τώρα λέω «τα έχω περάσει όλα. Τι άλλο;» Είμαι στο απυρόβλητο. Αφού επέζησα από τον πόνο και από αυτή την διάλυση τι άλλο να μου συμβεί;», λέει και προσθέτει: «Η ζωή μου τα έδωσε όλα. Κάποια στιγμή τέλειωσαν. Αλίμονο. Ποιοι είμαστε εμείς να απαιτούμε την αιωνιότητα! Και μόνο που αγγίξαμε την ευτυχία, για όσο την αγγίξαμε, είμαστε ευγνώμονες». Έτσι, απλά…

Πηγή: Down Town

Η Κάμερον Ντίαζ έχει ομοφυλοφιλικές τάσεις?

Η Κάμερον Ντίαζ εξέπληξε τους πάντες σε συνέντευξη που έδωσε στο Playboy, αποκαλύπτοντας τα μυστικά της..κρεβατοκάμαρας της! Μεταξύ άλλων η Κάμερον δίνει πικάντικες λεπτομέρειες τόσο για τις προτιμήσεις της όσο και για τις ερωτικές της επιθυμίες.

Διαφοροποιώντας την ερωτική έλξη και τον πόθο από την αγάπη,δηλώνει: «Σεξουαλικότητα και αγάπη είναι δυο διαφορετικά πράγματα μεταξύ τους. Μπορεί μια γυναίκα να με ελκύει σεξουαλικά όμως αυτό δεν σημαίνει πως είμαι και ερωτευμένη μαζί της». Η διάσημη ηθοποιός δεν σταματά εδώ και συνεχίζει: «Εάν με ενδιαφέρει καθαρά σεξουαλικά να πάω με γυναίκα, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα  ότι είμαι και λεσβία».

Η συνέντευξη όμως έχει και άλλα ενδιαφέροντα σημεία: « Μου αρέσει το πρωτόγονο σεξ του τύπου πάρε με και κάνε με ό,τι θες, εσύ είσαι ο άντρας και εγώ η γυναίκα» αποκαλύπτοντας πως η Κάμερον είναι.. «παραδοσιακή» γυναίκα. Τονίζει επίσης ότι της αρέσει το ζωώδες σεξ ενώ έχει ταξιδέψει ακόμα και σε μακρινές αποστάσεις ώστε να συνευρεθεί ερωτικά με διάφορους κατά καιρούς συντρόφους της.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Κάμερον Ντίαζ δεν είναι «δύσκολη» και επιλεκτική αφού αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν λέω όχι σε κάποιον άντρα που θα με προσεγγίσει εκτός και αν είναι πολύ χάλια. Οι περισσότεροι όμως δεν με προσεγγίζουν γιατί φοβούνται».

Το προσεχές πάντως διάστημα η Κάμερον δεν έχει σχέση και συνειδητά απέχει: «Έκανα σχέσεις από τα 16 μου. Το μόνο που θέλω τώρα είναι να έχω σχέση με τον εαυτό μου».

Τώρα ποιος ξέρει αν η διάσημη σταρ εννοεί ότι απέχει μόνο από τις σχέσεις με άντρες …

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Γνωστός ηθοποιός στα δικαστήρια λόγω σκύλου

Στο σκαμνί θα καθίσει γνωστός ηθοποιός καθώς το λυκόσκυλό του επιτέθηκε σε δύο ανήλικα παιδιά και έναν 35χρονο άνδρα. Μάλιστα, ο τελευταίος δηλώνει απογοητευμένος από την στάση του ηθοποιού και ζητά την παραδειγματική τιμωρία του.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο Μάνος Πίντζης. Το περιστατικό το οποίο τον οδήγησε στα δικαστήρια έγινε το μεσημέρι της 16ης Νοεμβρίου του 2006, στην Μεταμόρφωση.

Όπως εξιστορεί ο 35χρονος -κελευστής στο Ναυτικό- στην εφημερίδα «Espresso», περνούσε με έναν φίλο του από το σημείο οδηγώντας τις μηχανές τους όταν άκουσαν μία γυναίκα να καλεί σε βοήθεια. «Είδαμε ένα μεγάλο και αγριεμένο λυκόσκυλο που είχε επιτεθεί σε ένα αγοράκι! Δίπλα βρισκόταν ένα ακόμα τρομοκρατημένο παιδί που έκλαιγε», αφηγείται και περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησαν να βοηθήσουν τα παιδιά: «εγώ άρχισα να του φωνάζω, ενώ ο φίλος μου βρήκε την ευκαιρία, άρπαξε τα δύο αγοράκια και έφυγε μακριά».

Η περιπέτεια, όμως, δεν τελείωσε εδώ, καθώς ο σκύλος επιτέθηκε στον 35χρονο, δαγκώνοντάς τον στην παλάμη και σε άλλα σημεία των χεριών του! Ο κελευστής πάλεψε με τον σκύλο, ενώ δεν δίστασε να προτάξει το όπλο που είχε πάνω του χωρίς να πυροβολήσει και ο σκύλος τράπηκε σε φυγή.

Όπως λέει ο ίδιος, στη διάρκεια του επεισοδίου η μητέρα του Μάνου Πίντζη είχε βγει έξω από το σπίτι και απειλούσε πως θα καλέσει τον γιό της, ο οποίος του ζήτησε εξηγήσεις επειδή έβγαλε όπλο εναντίον του σκύλου! Το περιπολικό της αστυνομίας που κλήθηκε στο συμβάν πήρε τα δύο παιδιά και τον ηθοποιό στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου συνεχίστηκε η αντιπαράθεση μεταξύ του 35χρονου και του Μάνου Πίντζη.

Μάλιστα, ο 35χρονος κελευστής καταγγέλλει πως ηθοποιοί από το «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» (όπου έπαιζε ότε ο Πίντζης) τηλεφώνησαν στο τμήμα και ζήτησαν να αφεθεί ελεύθερος, κάτι που έγινε την επομένη το πρωί.

Η συνέχεια θα γραφτεί στα δικαστήρια, όπου ο ηθοποιός αντιμετωπίζει την κατηγορία της πλημμελούς φύλαξης σκύλου.

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Νέο σκάνδαλο με τον Tiger Woods

Το 2010 δεν είναι η χρονιά του Tiger Woods. Από ένα τρακάρισμα ξεδιπλώθηκε ένα ολόκληρο κουβάρι με πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις του άσου του γκολφ!

Η μία μετά την άλλη ξεπετάγονταν οι ερωμένες, με αποτέλεσμα ο γάμος τους να καταστραφεί και ο ίδιος να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και στην προσωπική, αλλά και στην επαγγελματική του ζωή.

Μέχρι και σε κλινική αποτοξίνωσης από το sex μπήκε για να σώσει το γάμο του, αλλά μάταια.

Και τώρα σκάει μία ακόμα βόμβα. Η πορνό star Devon James ισχυρίζεται ότι έχει ένα γιο με τον Tiger Woods, ο οποίος είναι εννέα χρονών.

Η James αποκάλυψε ότι έμεινε έγκυος μετά από μια ερωτική συνεύρεση με τον Woods στην εφηβεία της, σε ένα χριστιανικό σχολείο.

Τον γιο της τον βάφτισε Austin T. James, αποκαλύπτοντας ότι το Τ. είναι το αρχικό του ονόματος του Woods.

Μάλιστα ο Tiger Woods έμαθε για την ύπαρξη του παιδιού το 2006, όταν ο μικρός ήταν πέντε ετών.

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Προκαλεί ο πατέρας του Μ. Jachson

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο, του βασιλιά της pop, Michael Jackson και ο πατέρας του Joeσυνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις του.

Κατηγορεί τη γυναίκα του και μητέρα του Michael για το θάνατο του γιου τους και της προσάπτει  ότι αρνήθηκε,  να αναγκάσει τον Michael να ζητήσει βοήθεια για τον εθισμό του στα φάρμακα.

«Ήθελα η Katherine να πάει και να τον βοηθήσει να βρει το κέφι του. Εκείνη δεν ήθελε, επειδή φοβόταν ότι θα εισβάλει στην ιδιωτική του ζωή»,   λέει ο Joe και υποστηρίζει, οτι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά εάν η Katherine είχε κάνει αυτό που της είχε πει.

«Διαφωνήσαμε για το θέμα αρκετές φορές. Της έλεγα, Katherine, αν δεν πας να τον δεις, δεν θα είναι κοντά μας για πολύ. Έδειχνε περίεργος και αδύναμος. Της είπα, αυτό δεν θα είχε συμβεί αν ήσουν μαζί του για λίγο, γιατί τότε θα ήταν πιο χαλαρός. Αν ήσουν μαζί του, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα. Τώρα, χάσαμε το γιο μας» προκαλεί ο πατέρας του διάσημου τραγουδιστή.

Ο δικηγόρος της Katherine Jackson απάντησε  πως οι ισχυρισμοί του είναι εξωφρενικοί και πως με μια δήλωσή του όλος ο κόσμος κατάλαβε τη στενή σχέση που είχε ο Michael με τη μητέρα του, καθώς και τι άνθρωπος είναι ο Joe Jackson.

Ο Michael Jackson στη διαθήκη του, δεν άφησε τίποτα στον πατέρα του, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του το άφησε στη μητέρα του, η οποία φροντίζει τα τρία παιδιά του.

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Ψινάκης – Καραμεροχαριτάτοι: Νέα κόντρα στην ελληνική showbiz!

Αχός βαρύς ακούγεται στην ελληνική showbiz. Ο Ηλίας Ψινάκης τα πήρε στο κρανίο με τους Καραμεροχαριτάτους και δε δίστασε να τους κράξει δημοσίως μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Οι ψίθυροι ότι οι σχέσεις μεταξύ του Ψινάκη και του δίδυμου του ΑΝΤ1 είναι ψυχρές είχαν αρχίσει να γίνονται όλο και πιο έντονοι τον τελευταίο καιρό, όμως μετά την εμφάνισή του στον «Όμορφο Κόσμο το Πρωί», η υποψία έγινε βεβαιότητα.

Και για να μην είμαστε με την αμφιβολία, ο Ηλίας φρόντισε να μας ενημερώσει για την κόντρα του με τους παρουσιαστές του πρωινού του ΑΝΤ1 μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή.

«Στον  ΑΝΤ1 παρακαλάγανε να πάω να κάνω μια εκπομπή στο πρωινάδικο, στον Καραμέρο και τον Χαριτάτο και βεβαίως όταν δουλεύεις σ’ ένα κανάλι το προτιμάς. Δηλαδή είσαι υποχρεωμένος να το προτιμήσεις», είπε ο Ηλίας στην εκπομπή του.

Τι έγινε όμως και τελικά δεν τον είδαμε ποτέ στο πρωινό του ΑΝΤ1;

«Νοικιάζω liar jet  για να είμαι στην ώρα μου, που σημαίνει δύο χρόνια εκπομπής στο ραδιόφωνο. Και μου ανακοινώνουν ότι δε θα γίνει το γύρισμα γιατί είναι παρεξηγημένοι, γιατί τέσσερις μέρες πριν είχα πάει στην Ελένη Μενεγάκη και χτύπησε νούμερα»!!!!

Τι είπες τώρα;;;;; Έγιναν τέτοια πράγματα;

Πίσω έχει όμως ο… Ψινάκης την ουρά κι αν οι Καραμεροχαριτάτοι δεν τον ήθελαν μία, εκείνος δεν τους ήθελε δέκα. Πήγε λοιπόν στους άλλους ανταγωνιστές, στον «Όμορφο Κόσμο το πρωί» ντε, πούλησε τον τελικό του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και την… υποτιθέμενη κόντρα του με τη Μανωλίδου, όπως μόνο αυτός ξέρει, έκανε και τη ζωντανή σύνδεσή του με τη Μενεγάκη, δίνοντάς της κι αυτής νουμεράκια και άφησε τους Καραμαεροχαριτάτους στα κρύα του λουτρού να κοιτάνε εκείνη τη μέρα τους ανταγωνιστές τους από την τρίτη θέση.

«Όχι δε θύμωσα. Εγώ έπρεπε να προμοτάρω τον τελικό της εκπομπής  και παίρνω τη φίλη μου την Ελένη Κατραβά και της λέω, “να σου πω θέλω να κάνω πρωινό μπορώ;” Δεν ήταν πρόβα πρωινού. Ήταν ότι εγώ έπρεπε να προμοτάρω τη δική μου εκπομπή», είπε ο Ηλίας.

Το πήραν το μαθηματάκι τους λοιπόν τα παιδιά του ΑΝΤ1. Τι τα έβαλαν με τον Ψινάκη; Αφού τελικά χαμένοι βγήκαν…

Δείτε το βίντεο…

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Η Πάρις Χίλτον αλά Μπριζίτ Μπαρντό

Με τα μαλλιά της να μοιάζουν με σφηκοφωλιά στην κορυφή και με έναν αέρα Χόλλυγουντ η Πάρις Χίλτον μοίρασε τα φιλιά της στο κοινό που την παρακολούθησε να περπατά στην πασαρέλα στο Σαο Πάολο της Βραζιλίας...

Στην αρχή εμφανίστηκε με ένα σουπερ μίνι λευκό φόρεμα επιδεικνύοντας τα μαυρισμένα πόδια της  ενώ έκλεισε το σόου με ένα επίσης κοντό φόρεμα.

Η άτακτη κληρονόμος λάνσαρε το λουκ πλαστικό μοντέλο." Πολύ στημένη" είπαν όσοι την είδαν και σχολίασαν τα μαλλιά της που ήταν πιο μακριά από ποτέ  χτενισμένα σε στιλ Μπριζίτ Μπαρντό.

Η ίδια δεν έδωσε καμιά σημασία στα σχόλια....Χαμογέλασε στον κόσμο και έκανε τα νάζια της σαν χαριτωμένη γατούλα.

Αυτές τις τσαχπινιές θα κάνει και στο διάσημο Ρομπερτ Πατινσον προκειμένου να βγει ένα ραντεβού μαζί του. Οι  φήμες λένε ότι συναντήθηκαν σε ένα πάρτι στο Λος Άντζελες και η Πάρις δεν τον άφησε σε χλωρό κλαρί.

Η άτακτη Πάρις κατάφερε να τον ξεμοναχιάσει σε ένα δωμάτιο όμως ο Ρομπερτ Πατινσον έφυγε τρέχοντας και η πλούσια κληρονόμος ξόδεψε όλο το βραδύ της για να τον βρει...

Ελένη και Ματέο ραντεβού στον Λευκό Πύργο !

Μα είναι δυνατόν να είναι και οι δύο στη Θεσσαλονίκη και να μην συναντηθούν; Για την Ελένη Μενεγάκη και το «κολλητάρι» της Ματέο Παντζόπουλο λέμε, που με το που πήγε η παρουσιάστρια για τον «Καφέ» στη συμπρωτεύουσα έκανε και ο Μαθιός την εμφάνισή του.

Ως γνωστόν, η Ελένη και ο καρδιακός της φίλος έφτασαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» με διαφορετικές πτήσεις και με 2 ώρες διαφορά. Και εκεί που νόμιζαν ότι κανείς δεν θα τους έπαιρνε χαμπάρι, να ‘σου οι φωτογραφίες από το arrival του Μαθιού!

Κι ενώ το τραγουδάκι λέει «στον Λευκό τον Πύργο πήρα τα φιλιά της, είχε και ένα σπίτι στην Καλαμαριά», τα φιλαράκια τα καλά δεν συναντήθηκαν στο μνημείο - σήμα κατατεθέν της πόλης, ούτε σε σπίτι στην Καλαμαριά.

Εξάλλου, η Ελένη έμενε στην προεδρική σουίτα του «Makedonia Palace» που έχει όλα τα κομφόρ - γιατί να βγουν έξω; Από spa μέχρι ιδιωτικό σινεμά διαθέτει το δωματιάκι σου λέει, οπότε πήρε ταινιούλα και φώναξε τον 40χρονο επιχειρηματία για DVD και ποπ κορν...

Σύμφωνα με πηγές από το ξενοδοχείο που επικαλείται η εφημερίδα «Real News», ο Ματέο ήταν... αόρατος, καθώς κράτηση στο όνομά του δεν υπήρχε ενώ ούτε το προσωπικό δεν τον είδε! Πάντως, επιχειρηματίας και θαμώνας του ξενοδοχείου πρόσθεσε με νόημα πως στην προεδρική σουίτα μπαίνει και βγαίνει όποιος θέλει από μέρος που δεν το ξέρουν οι πολλοί, αλλά λίγοι και καλοί!

Βy the way, στην ίδια σουίτα είχε μείνει προ ημερών και ο Γιάννης Λάτσιος -τότε στης Ελένης την γιορτή ντε, που είχε πάρει σβάρνα τα ξενυχτάδικα με τον Αρναούτογλου και τον Κανάκη...

Πάντως, Ελένη και Ματέο δεν συνέχισαν τις συναντήσεις στο Πόρτο Καράς της Χαλκιδικής όπου βρέθηκε η παρουσιάστρια μετά την Θεσσαλονίκη.

Δεν πειράζει, βρε...
Πάει και Κρήτη ο «Καφές», οπότε τα λέτε στο Ηράκλειο!

Σάλος με το πάρτι Μαριέττας - Λεό στο «Αβέρωφ»

Eντονότατες  αντιδράσεις  προκάλεσε το πάρτι του Λεό Πατίτσα με την Μαριέττα Χρουσαλά στο θωρηκτό «Αβέρωφ». Μάλιστα, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ζήτησε έγγραφες εξηγήσεις προκειμένου να διαπιστωθεί τι έγινε στο πλοίο - σύμβολο και να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», φιλοξενώντας και φωτογραφίες, οι νεόνυμφοι μετέτρεψαν σε γαμήλιο πάρτι την εκδήλωση της ναυτιλιακής εταιρείας «Atlas Maritime» -που ανήκει στην οικογένεια Πατίτσα- με αφορμή την λήξη της έκθεσης «Ποσειδώνια 2010», την περασμένη Πέμπτη.

Το πλοίο όπου άλλοτε ο ναύαρχος Κουντουριώτης κρεμούσε τα άρματά του και πρωταγωνίστησε στον Α’ Βαλκανικό και τους δύο Παγκοσμίους Πολέμους στήθηκαν ανθοστήλες με λευκά και μπλε λουλούδια, στρώθηκαν μπουφέδες με γαστριμαργικές απολαύσεις και ποτά, ενώ στήθηκε και... πίστα, όπου πρωταγωνίστησαν τα νησιώτικα, τα καλαματιανά και τα τσιφτετέλια.

Περιχαρής, η πεθερά ανακοίνωσε την ενσωμάτωση της πρώην παρουσιάστριας στην ναυτιλιακή εταιρεία, ενώ έσυρε πρώτη τον χορόακολουθούμενη από τον γιο και την νύφη της. Παράλληλα, μοντέλα και άλλοι καλεσμένοι πόζαραν ανάμεσα στα κανόνια, ενώ δεν έλειψαν και οι δίσκοι με χρωματιστά κουφέτα για όσους δεν ήταν μεταξύ των 700 καλεσμένων του γάμου!

Στην ανακοίνωσή του το ΓΕΝ αναφέρει ότι είχε ενημερωθεί για την διεξαγωγή εκδήλωσης επί του «Αβέρωφ» από την «Atlas Maritime» με αφορμή τα φετινά «Ποσειδώνια» την και γι’ αυτό προχώρησε στην παραχώρησή του. Ωστόσο, δεν γνωρίζει όσα αναφέρει το δημοσίευμα και για την εξακρίβωσή τους ζήτησε έγγραφες εξηγήσεις, ώστε να αποδοθούν τυχόν ευθύνες σε συγκεκριμένα πρόσωπα

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...