Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Δημήτρης Πιατάς: “Στην τηλεόραση υπάρχει η λογική του σουβλατζίδικου!”

Είναι ηθοποιός με 45 χρόνια επιτυχημένης πορείας και κωμικός με μεγάλες τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες. Ο Δημήτρης Πιατάς, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, παραχωρεί συνέντευξη στη δημοσιογράφο Μαρία Λεμονιά και στο ένθετο People της εφημερίδας Πρώτο Θέμα και αποκαλύπτει τι τον ενοχλεί στην τηλεόραση.

-Σας ενοχλεί το γεγονός ότι η ελληνική τηλεόραση έχει σήμερα κατακλυστεί από τουρκικά σίριαλ και εκπομπές μαγειρικής;

"Σαφώς και με ενοχλεί, γιατί υπάρχει η λογική του σουβλατζίδικου. Θυμάστε την εποχή, όπου σε κάθε γωνιά της Ελλάδας υπήρχε ένα σουβλατζίδικο κι ένα ΠΡΟ-ΠΟ; Είναι κάτι παρεμφερές και εντάσσεται στον ερασιτεχνικό τρόπο που αντιμετωπίζονται τα πάντα στον τόπο μας. Εκεί όπου τελειώνει η λογική, ξεκινά η τηλεοπτική ζούγκλα".

Γνωστός τραγουδιστής δηλώνει: «Πούλαγα φιστίκια ξυπόλητος στα επτά μου στη Τρούμπα»


Για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια μίλησε γνωστός τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξη του. 

Με αφορμή το βιβλίο που ετοιμάζεται για εκείνον αποκάλυψε στιγμές που τον σημάδεψαν.
«Ετοιμάζεται ένα βιβλίο για την ζωή μου και όχι τόσο για την καριέρα μου, αλλά για τα δραματικά παιδικά μου χρόνια. Κι όταν λέω δραματικά το εννοώ... Πούλαγα φιστίκια ξυπόλητος στα επτά μου στη Τρούμπα. Εμένα σε ένα εργοστάσιο με πόρτα την κουβέρτα. Δεν κατάλαβα ποτέ πως ήμουν παιδί», λέει στο Χάι ο Τέρης Χρυσός και καταλήγει: «Αλλά ο Θεός είναι μεγάλος και μου έδωσε το ταλέντο αυτός της φωνής. Μπήκα σε ένα διαγωνισμό στα 17 μου και ο πνευματικός μου πατέρας, Άλκης Στέας μου έδωσε και το όνομα αυτό. Από τότε ξεκίνησε η καριέρα μου. Σε αυτό το βιβλίο θα γραφτούν πολλές αλήθειες», καταλήγει ο τραγουδιστής.



Οι τρεις σεφ-κριτές για το "MasterChef2" στα δικαστήρια


Μετά το θρίλερ με τους απλήρωτους τεχνικούς, στο χορό του... δικαστικού αγώνα, μπαίνουν οι Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Σύμφωνα με την RealLife, οι τρεις κριτές αποφάσισαν να διεκδικήσουν στο δικαστήριο τα δεδουλευμένα τους.

Φέρονται να έχουν αναθέσει μαζί, σε γνωστό δικηγορικό γραφείο την υπόθεσή τους και σύντομα θα προχωρήσουν στις νομικές ενέργειες για να πάρουν τα λεφτά τους, για τη συμμετοχή τους στο "MasterChef2".

Νίκος Αναδιώτης: «Προσεύχομαι για τον Τόμας και για όλα τα παιδιά που περνάνε τα ίδια»


Μόνο συγκίνηση θα μπορούσε να προκαλέσει με τα λόγια του ένας από τους καλύτερους φίλους του Τόμας Πρωτόπαπα ο οποίος εδώ και λίγες μέρες δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο λόγος για τον Νίκο Αναδιώτη ο οποίος, ως γνωστόν είχε συνεργαστεί στους Βασιλιάδες» με τον νεαρό ηθοποιό και σήμερα, στο «Μες στην καλή χαρά» είπε μεταξύ άλλων για τον φίλο του: «Ο Τόμας είναι πολύ καλή ψυχή. Είναι από τους λίγους ανθρώπους που έχω γνωρίσει που δεν έχει καθόλου πονηριά μέσα του». Ο Νίκος επίσης είπε προσεύχεται για εκείνον ενώ τόνισε:

«Δίπλα από το δωμάτιο του Τόμας θα υπάρχει και ένα άλλο παιδί που είναι στην ίδια κατάσταση. Επειδή τον έχω επισκεφτεί, βλέπω την αγωνία των άλλων γονιών των άλλων παιδιών και θέλω να προσεύχομαι και γι' αυτούς» είπε, προκαλώντας συγκίνηση στους συντελεστές της εκπομπής.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στο αυτόφωρο ο οδηγός που χτύπησε τον Πρωτόπαπα-Τι δηλώνει η κοπέλα του άτυχου ηθοποιού

Τόμας Πρωτόπαπας: Η συνάντηση των γονιών του με τον διευθυντή και η δωρεά οργάνων!

Το δράμα της 20χρονης συντρόφου του Τόμας Πρωτόπαπα-Τι λένε οι γιατροί

Σε κρίσιμη κατάσταση ο ηθοποιός των "Βασιλιάδων" Τομ Πρωτόπαπας μετά από τροχαίο

ΤΟΜΑΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ Τι αποκάλυψαν οι γονείς του στο "Πρωινό mou"

Το βαν της Αττικής Οδού σήκωσε στον αέρα το smart του Πρωτόπαπα!

Τόμας Πρωτόπαπας: Δεν αντιδρούν τα μάτια του.

Ψευδείς οι φήμες που ήθελαν τον οδηγό που χτύπησε τον Τόμας Πρωτόπαπα να πήγε στο νοσοκομείο!

Τόμας Πρωτόπαπας: Τι λένε οι Αμερικανοί γιατροί που είδαν τις εξετάσεις του!


Ν. Αλιάγας: Μιλάει για πρώτη φορά για την κόρη του!


Ο Νίκος Αλιάγας μίλησε για πρώτη φορά από το Παρίσι στο ελληνικό Glow Magazine για την κόρη του και τα συναισθήματά του αλλά για άλλα μεγάλα ζητήματα της ζωής του όπως η τηλεόραση και η ευτυχία!

Με πολύ τρυφερά λόγια μίλησε ο δημοφιλής παρουσιαστής για την κόρη του αλλά και για τη γυναίκα που τον έκανε πατέρα "Η κόρη μου είναι όπως λέμε, η «κόρη των ματιών σου!». Τελεία και παύλα!" δηλώνει με συγκίνηση.
¨
Όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για το τι είναι γυναίκα ο παρουσιαστής απάντησε πολύ ποιητικά! "«Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία…», αυτό δε λέει ο Καββαδίας; Νομίζω ότι ζούμε για να μοιραστούμε ένα πάθος, μια ζωή με τα μάτια μιας γυναίκας. Δε θα μπορούσα να διανοηθώ τη ζωή χωρίς τη γυναίκα που με αντέχει και με στηρίζει κάθε πρωί που ξυπνάω. Κάποια στιγμή συνειδητοποιείς το ρόλο της, τη δύναμη της, την αδυναμία της. Πιστεύω πολύ σε αυτό που λένε ότι «πίσω από έναν άντρα πρέπει να υπάρχει μια γυναίκα», όχι απαραίτητα η σύντροφος, αλλά μια σκιά. Πιο δυνατή είναι η γυναίκα από έναν άντρα και πιο ευάλωτη σε πολλά. Την ώρα που η γυναίκα γίνεται μάνα… λες, δεν κάναμε τίποτε, ρε παιδιά, απλά συμμετείχαμε. Φιλική συμμετοχή!"

Ως γνωστόν ο Νίκος Αλιάγας δεν είναι παντρεμένος με τη μητέρα της κόρης του παρόλα αυτά στη συνέντευξή του ομολογεί έχει τεράστια ανάγκη τη συντροφικότητα: "Με τα χρόνια έρχεται η συντροφικότητα, η συνειδητοποίηση της ανάγκης. Με τα χρόνια μοιράζεσαι. Θέλει τον χρόνο του, βέβαια, δεν είσαι πάντα έτοιμος γι’ αυτό, ειδικά οι άντρες".

Όσον αφορά στο τί είναι αγάπη για τον Νίκο:  "Νομίζω ότι τα λέει όλα ο Απόστολος Παύλος στη επιστολή προς Κορινθίους. Οι γονείς μου πάντα μου έλεγαν: «Αυτόν που σου κάνει κακό να τον αγαπάς». Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα;"

Τι είναι ευτυχία για έναν τόσο πετυχημένο παρουσιαστή; "Πουλάμε μια αναζήτηση ευτυχίας και είναι στερεότυπο: πρέπει να κάνω κάτι, πρέπει να έχω κάτι. Όλοι για να φτάσουμε εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε με το έχω κι αν καταλάβουμε ότι έχουμε μια ευαισθησία και το έχω δε φτάνει, τότε πρέπει να φτάσουμε στο είναι, το βαθύ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να σε κοιτάει στα μάτια το παιδί σου, πεθαίνεις, εκείνη την ώρα μπορείς να δώσεις τη ζωή σου αν χρειαστεί. Νομίζω αυτό είναι για μένα ευτυχία. Η κάθε στιγμή, να έχεις τη σοφία της απομυθοποίησης των πραγμάτων, να πεις «είμαι ευτυχισμένος μ’ ένα ηλιοβασίλεμα», να μπορείς να δεις πράγματα ανώδυνα, αλλά που σε γεμίζουν."

Τι άποψη έχει για την ομορφιά ένας τόσο κομψός αλλά και περιζήτητος άνδρας; "Δεν έχει να κάνει με την καλαισθησία. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν τη συμπεριφορά και την εμφάνιση μοντέλου, αλλά είναι πιο όμορφοι. Για μένα, ομορφιά είναι οι αδυναμίες, οι μικρές χαραμάδες που δεν υπογραμμίζουν, αλλά αφήνουν να εννοηθεί. Η ομορφιά πρέπει να μη φαίνεται, να είναι διακριτική και να έχει αποχρώσεις που δε διακρίνονται με την πρώτη ματιά".

Τέλος μιλώντας για την τηλεόραση που τον ανέδειξε δηλώνει: "Μια παρεξήγηση. Χάρη στην τηλεόραση, όμως, ζω. Αυτό το κουτάκι σε φέρνει στα σπίτια εκατομμυρίων ανθρώπων. Όπως του Πλάτωνα η σκιά στο σπήλαιο, κι εμείς σκιές είμαστε στην τηλεόραση. Αυτό είναι το deal, σου δίνει, της δίνεις και στο τέλος, θα στα πάρει πίσω και θα τα δώσει σε άλλους. Δε σου ανήκει κάτι στην τηλεόραση γιατί δε θεωρείται κάτι ευγενικό, δε θεωρείται τέχνη, ενώ εμείς είμαστε τεχνίτες. Τη σέβομαι γιατί μου πρόσφερε. Αλλά δε θα έχεις ποτέ το πάνω χέρι, πάντα αυτή θα το έχει. Δε νομίζω ότι θα μείνει κάτι από τη δουλειά μου σε 10 χρόνια. Όλοι είναι περαστικοί και πρώτος εγώ."

Σε κλινική η Kατερίνα Καινούργιου, με πόνους και αιμορραγία!


Τελικά το κακό μάτι μπορεί να επιφέρει και πολλά και άσχημα. Και όπως φαίνεται-εκ του αποτελέσματος- επηρεάζει πολύ την Κατερίνα Καινούργιου. Το κορίτσι υποχρεώθηκε χθες να νοσηλευτεί για μερικές ώρες σε ιδιωτικό νοσοκομείο εξαιτίας μιας ξαφνικής αιμορραγίας στην στοματική κοιλότητα. Τι συνέβη;

Η παρουσιάστρια ενώ ετοιμαζόταν να δώσει το παρών στην επίσημη πρεμιέρα του τραγουδιστή Γιώργου Δασκαλάκη στο Athens Live Stage ξαφνικά ένιωσε έναν πολύ δυνατό πόνο σε δόντι και το στόμα της γέμισε με αίμα. Τι είχε συμβεί; Ο γιατρός όπου και απευθύνθηκε πριν δυο μέρες για μια απονεύρωση είχε τελικώς ξεχάσει να καθαρίσει ένα ακρορίζιο-ένα από τα νεύρα του δοντιού- με αποτέλεσμα να πρηστεί το ούλο και στο τέλος να αιμορραγήσει.

Φοβισμένη πολύ και με τρομερούς πόνους η Κατερίνα υποχρεώθηκε ν΄αναβάλει την έξοδό της και να περάσει αρκετές ώρες χθες το βράδυ σε ιδιωτική κλινική. Της χορήγησαν κατασταλτική αγωγή και «καθάρισαν» την περιοχή του νεύρου. Η παρουσιάστρια επέστρεψε σπίτι της λίγο πριν ξημερώσει και σήμερα θα βρεθεί όλη την ημέρα στο κρεβάτι της!

Πηγή: nasosblog

Νίκος Χατζηνικολάου : Ποιο είναι το νέο πρόσωπο το οποίο... πολιορκεί για συνεργασία;


Τι κι αν ο "Real Fm" έχει εκτοξευθεί στην κορυφή των Αθηναικών ραδιοφώνων; Τι κι αν είναι αυτή την στιγμή το πρώτο ραδιόφωνο της Αθήνας και όχι μόνο; Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν σταματά στιγμή να σκέφτεται για το πως μπορεί να δυναμώσει ακόμα περισσότερο όλη αυτή την ραδιοφωνική ομάδα που έχει καταφέρει τα τελευταία τουλάχιστον τρία χρόνια να δημιουργήσει...

Μία ομάδα η οποία αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, έχει καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα της επιτυχίας, δημιουργώντας μία μεγάλη παρέα στα ερτζιανά. Ετσι, απ ΄ότι μαθαίνουμε, μετά την άφιξη της Ελληνοφρένειας στους 97,8 μεγακύκλους, ο ισχυρός άνδρας των Media, ετοιμάζεται να δώσει ακόμα πιο έντονο σατιρικό χαρακτήρα στο πρόγραμμα του Real, ανοίγοντας την πόρτα σε ένα πραγματικά βιτριολικό χιούμορ. Με άλλα λόγια; Ο Νίκος Χατζηνικολάου απεύθυνε ανοιχτή πρόσκληση-πρόταση στον απίστευτο Τζίμη Πανούση προκειμένου ο γνωστός καλλιτέχνης να αποκτήσει την δική του ραδιοφωνική εκπομπή. Αλλωστε, ο Τζίμης αγαπά το ραδιόφωνο και πολλές φορές έχει υποκύψει στην γοητεία του ραδοφωνικού μικροφωνου.

Αν φυσικά αυτό το... ραδιο-συνοικέσιο προκύψει, το πιο πιθανό είναι ο Τζιμάκος να αναλάβει δράση από το καλοκαίρι και μετά, που θα δημιουργηθεί το νέο πρόγραμμα του Real για του χρόνου.

tlife.gr

Μαρκουλάκης: "Αντί να πετάς τα "σκουπίδια" τα προτιμάς"


Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είναι ένας ηθοποιός που δοκιμάζει, δοκιμάζεται και έχει μια ισχυρή άποψη την οποία δεν φοβάται να καταθέσει. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ανάμεσα σε άλλα, μιλά και για τουρκικά σίριαλ.

Διαβάστε ένα απόσπασμα απο τη συνέντευξή του:

Και η τουρικική μανία; Τι έχεις να πεις γι΄αυτή;

Ότι πληρώνουμε τις επιλογές μας. Όταν οι τουρκικές σειρές πιάνουν 40αρια τηλεθέασης και η συγκλονιστική σειρά "Downton Abbey" κάνει μονοψήφια νούμερα, σημαίνει ότι έχουμε την τηλεόραση που μας αξίζει και τους πολιτικούς που μας αξίζουν!

Αφού αντί να πετάς τα "σκουπίδια" τα προτιμάς, πληρώνεις και το τίμημα. Όσο και να γκρινιάζεις το θέμα είναι να... ξυπνήσεις κάποια στιγμή, να μετρήσεις τα λάθη σου και να στραφείς στην ουσία και την ποιότητα.

Ένα από τα ζητούμενα με το θέατρο που κάνουμε είναι να στρέψουμε τον κόσμο σ' αυτα. Και βλέποντας το κοινό να γεμίζει το "Ακροπόλ" και στον "Ηλίθιο" του Ντοστογιέφσκι και στην "Ιωάννα των σφαγείων"  του Μπρεχτ και τώρα στον "Επιθεωρητή"¨μας, ελπίζω στα καλύτερα...

Ας είμαστε αισιόδοξοι - μη σηκώσουμε τα χέρια ψηλα.



Πηγή: Tv Έθνος

Enhanced by Zemanta

Η Σπυροπούλου για την Μενεγάκη


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά για τη σχέση της με τους συντελεστές της εκπομπής "Μες την καλή χαρά" αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε μερικά αποσπάσματα από την συνέντευξη της:

Η σχέση σου με την οικοδέσποινα του "Μες την καλή χαρά", Ναταλία Γερμανού και τους υπόλοιπους συντελεστές πώς διαμορφώνεται;

Πολύ ομαλά και όμορφα θα έλεγα. Με τον καιρό γνωριζόμαστε όλοι καλύτερα, ανοιγόμαστε περισσότερο και εκτυλίσσεται μια υγιής συνεργασία. Νομίζω ότι αυτό φαίνεται κιόλας.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας τηλεοπτικός θρύλος. Πώς αισθάνθηκες όταν την πρωτογνώρισες και τι μάθημα πήρες από τη συμπεριφορά της εντός και εκτός πλατό;

Περίεργα ένιωσα με την έννοια ότι είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω και βλέπω στη μικρή οθόνη και ξαφνικά βρέθηκα να την έχω απεναντί μου και να της μιλάω. Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Φαντάσου, θυμάμαι τον εαυτό μου ανάμεσα σε πλήθος ανθρώπων να προσπαθώ να δω τον "Πρωινό καφέ".

Γνώρισα μια επαγγελματία και και πάνω απ΄ όλα έναν άνθρωπο.



Πηγή:Tv glam


Ν. Κοτόβος - Α. Βιγκόπουλος: Mυστικός γάμος στο Κολωνάκι! - ΦΩΤΟ


Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παντρεύτηκαν το προηγούμενο Σάββατο στον Άγιο Νικόλαο στο Κολωνάκι, η Νικόλ Κοτόβος και ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος. Το ερωτευμένο ζευγάρι μοιράστηκε το χαρμόσυνο γεγονός μόνο με δέκα άτομα από τον στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life.

Λίγο μετά τις 7.30μ.μ., τέσσερις άνδρες από την ασφάλεια του γνωστού επιχειρηματία, οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτες, έκαναν έρευνα στον χώρο για να διαπιστώσουν αν υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή κάποιος φωτογράφος. Αφού επιβεβαίωσαν πως τίποτα δεν θα χάλαγε το μυστικό τους ζευγαριού...

Ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος έφτασε στην μικρό εκκλησάκι φορώντας ένα απλό μαύρο κουστούμι με γραβάτα! Μίση ώρα αργότερα την εμφάνιση της έκανε η Νικόλ Κότοβος, λάμποντας μέσα στο στο εκπληκτικό μακρύ λευκό νυφικό της που ήταν στολισμένο με μικρά διακριτικά φτερά και άφηνε την πλάτη της ακάλυπτη! Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real life, η επιχειρηματίας ταξίδεψε μέχρι την Νέα Υόρκη για να αποκτήσει το νυφικό των ονείρων της!

Μέτα το τέλος του μυστηρίου,ακολούθησε και ένα εξίσου διακριτικό γαμήλιο γλέντι.Tο νιόπαντρο ζευγάρι δείπνησε με τους ελάχιστους  καλεσμένους  σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας και στη συνέχεια το έκαψε στο κέντρο που εμφανίζονται Ρέμος - Ρόκκος !

"Έχω φάει πολύ ξύλο από δύο άντρες που ήμουνα μαζί τους" - Ποια τραγουδίστρια το είπε;


Ό,τι τραγούδησα το έχω ζήσει. 

Έχω φάει πολύ ξύλο από δύο άντρες που ήμουνα μαζί τους, υπήρξα τρίτο πρόσωπο σε σχέση, έρχονταν έξω από το σπίτι μου και μου έκαναν σκηνές, με απειλούσαν άλλοι ότι θα αυτοκτονούσαν αν δεν έμενα μαζί τους, κάποιοι με παρακαλούσαν να συνεχίσουμε να βλεπόμαστε επειδή ήμουνα περιποιητική, είχα και σχέση με παντρεμένο. Αυτό το τελευταίο ήταν το πιο βασανιστικό απ’ όλα.

Χειρότερο και από το ξύλο που μου έδιναν κάποιοι και που, αναγκαστικά, μ’ έκαναν να βγαίνω στην πίστα με ματωμένα τα πόδια μου – ένα κουρέλι, ένα σκυθρωπό, αγέλαστο κορίτσι. Ξέρεις τι σημαίνει να είναι Χριστούγεννα, να μπαίνει ο νέος χρόνος ή να είναι Κυριακή του Πάσχα και να κρεμιέσαι πάνω από το τηλέφωνο μπας και βρει χρόνο να απομακρυνθεί από τη γυναίκα του για να σου μιλήσει; Ξέρεις τι σημαίνει να σου λέει «θα χωρίσω, σ’ το υπόσχομαι, εσένα θέλω και αγαπώ, δεν τη θέλω τη γυναίκα μου, δώσε μου λίγο χρόνο να το τακτοποιήσω», να περνάει ο καιρός και να καταλαβαίνεις ότι σε κοροϊδεύει; Και το χειρότερο, να συναντιέσαι τυχαία με τη γυναίκα του στο σούπερ μάρκετ και να σου λέει «Συγγνώμη, κυρία Στανίση, γνωρίζετε τον άντρα μου; Όλο για σας μιλάει στο σπίτι!». Α πα πα, μακριά από μένα αυτά!

Αυτά δήλωσε στη Lifo η Κατερίνα Στανίση


Ελένη Μενεγάκη: Ξεκίνησε τη μέρα της με μια ζεστή αγκαλιά!


Στην Άνδρο βρίσκεται από χθες η Ελένη Μενεγάκη, όπου ξεκίνησε τις ολιγοήμερες διακοπές της! Μαζί της έχει και τις δύο κόρες της, Λάουρα και Βαλέρια. 

Χθες η μικρή Λάουρα μάλιστα έβγαλε τη μαμά της μια φωτογραφία στο καράβι, ενώ σήμερα η Ελένη φωτογραφήθηκε δίχως ίχνος make up και με τις δυο αγκαλιά, γράφοντας στο twitter: "Καλημέρα ! Φυσάει πολύ σήμερα αλλά η αγκαλιά των παιδιών είναι ....ζεστό καλοκαιράκι!"

Πολύ τρυφερή φωτογραφία...

Τόμας Πρωτόπαπας: Τι λένε οι Αμερικανοί γιατροί που είδαν τις εξετάσεις του!

Τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα είναι πολύ καθοριστικά για την πορεία της υγείας του Τόμας Πρωτόπαπα, ενώ η πρώτη εκτίμηση των Αμερικανών γιατρών είναι... γεγονός! 

Παράλληλα, με τα όσα περιμένουν να δουν οι γιατροί στο ΚΑΤ από τον ηθοποιό και από το αν θα καταφέρει τελικά να ανταποκριθεί στη φαρμακευτική αγωγή του, οι εξετάσεις έχουν σταλεί από την Πέμπτη στην Αμερική, από όπου αναμένεται κάποια πρώτη απάντηση, όπως και από γιατρούς στην Αγγλία.

Από την άλλη, η κατάσταση του Τόμας παραμένει σταθερά κρίσιμη και η οικογένεια, οι φίλοι και όλος ο κόσμος ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Μάλιστα, η οικογένεια έχει σκοπό να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια και για αυτό αποφάσισε να συμβουλευτεί γιατρούς από το εξωτερικό.

Το τελικό τους πόρισμα αναμένεται να φτάσει στην οικογένεια του νεαρού ηθοποιού την Παρασκευή ή το Σάββατο.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το «FTHIS.GR», η πρώτη εκτίμηση των Αμερικανών γιατρών είναι ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και για την ώρα μένουμε σε αυτό. Ωστόσο, κανένα ασφαλές συμπέρασμα δεν μπορεί να βγει μέχρι να στείλουν οι ξένοι γιατροί ολοκληρωμένες τις δικές τους εκτιμήσεις.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στο αυτόφωρο ο οδηγός που χτύπησε τον Πρωτόπαπα-Τι δηλώνει η κοπέλα του άτυχου ηθοποιού

Τόμας Πρωτόπαπας: Η συνάντηση των γονιών του με τον διευθυντή και η δωρεά οργάνων!

Το δράμα της 20χρονης συντρόφου του Τόμας Πρωτόπαπα-Τι λένε οι γιατροί

Σε κρίσιμη κατάσταση ο ηθοποιός των "Βασιλιάδων" Τομ Πρωτόπαπας μετά από τροχαίο

ΤΟΜΑΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ Τι αποκάλυψαν οι γονείς του στο "Πρωινό mou"

Το βαν της Αττικής Οδού σήκωσε στον αέρα το smart του Πρωτόπαπα!

Τόμας Πρωτόπαπας: Δεν αντιδρούν τα μάτια του.

Ψευδείς οι φήμες που ήθελαν τον οδηγό που χτύπησε τον Τόμας Πρωτόπαπα να πήγε στο νοσοκομείο!


Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

VIDEO: Ντουέτο στην πίστα έκαναν Πέτγουεϊ – Κιάμος!

Μέσα από τα χέρια θα του την «φάει» την δουλειά ο Πετγουέι του Κιάμου: μαζί και επί πίστας τραγούδησαν το «Φωτιά Με Φωτιά» ο μπασκετμπολίστας και ο τραγουδιστής!

Μιας και δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις, ο φόργουορντ του Ρεθύμνου επισκέφθηκε την Αθήνα και βγήκε να διασκεδάσει –πού άλλού;- στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κιάμος!

Θυμάσαι το ρεσιτάλ του μπασκετμπολίστα με το «Φωτιά Με Φωτιά» στο All Star Game;
Το ίδιο έγινε και το βράδυ της Πέμπτης στο «Club 22», με τον Πάνο Κιάμο να τον έχει πίστας και να δίνουν... ρέστα!


Κάνε κλικ στο βίντεο και δες Κιάμο – Πέτγουεϊ μαζί στην πίστα

Ψευδείς οι φήμες που ήθελαν τον οδηγό που χτύπησε τον Τόμας Πρωτόπαπα να πήγε στο νοσοκομείο!

Δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες, ήθελαν τον οδηγό που χτύπησε με το βαν του τον Τόμας Πρωτόπαπα στην Αττική Οδό, να έχει επισκεφτεί τον νεαρό ηθοποιό και την οικογένεια του στο ΚΑΤ, προκειμένου να ενημερωθεί για την υγεία του 25χρονου ηθοποιού.
 
Ωστόσο, αυτές οι πληροφορίες είναι ψευδείς. Κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τον πατέρα του Τόμας, δεν έχει συμβεί.

Ο ίδιος μάλιστα, δήλωσε πως αν καταλάθος το έκανε αυτό ο οδηγός, τότε η κατάσταση θα ήταν πολύ περίεργη, μιας και θα ήταν απρόβλεπτες οι αντιδράσεις των φίλων του ηθοποιού, πολλοί εκ των οποίων είναι πυγμάχοι.

Στη συνέχεια, ο πατέρας του Τόμας, τόνισε πως «αν ήρθε κάποιος μόνος του εδώ, χωρίς να πει κάτι, να δει κάποια κίνηση, μπορεί να έγινε. Αλλά δεν μίλησε μαζί μας, ούτε είπε κάτι».

Την ίδια στιγμή, δύσκολες ώρες περνά και ο οδηγός του βαν, ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι πατέρας ενός παιδιού μόλις μερικών μηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στο αυτόφωρο ο οδηγός που χτύπησε τον Πρωτόπαπα-Τι δηλώνει η κοπέλα του άτυχου ηθοποιού

Τόμας Πρωτόπαπας: Η συνάντηση των γονιών του με τον διευθυντή και η δωρεά οργάνων!

Το δράμα της 20χρονης συντρόφου του Τόμας Πρωτόπαπα-Τι λένε οι γιατροί

Σε κρίσιμη κατάσταση ο ηθοποιός των "Βασιλιάδων" Τομ Πρωτόπαπας μετά από τροχαίο

ΤΟΜΑΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ Τι αποκάλυψαν οι γονείς του στο "Πρωινό mou"

Το βαν της Αττικής Οδού σήκωσε στον αέρα το smart του Πρωτόπαπα!

Τόμας Πρωτόπαπας: Δεν αντιδρούν τα μάτια του.

Ξεκίνησε την τριήμερη απόδραση της η Ελένη Μενεγάκη!

Βουρ για Άνδρο η Ελένη Μενεγάκη!

 Η παρουσιάστρια, με το που τελείωσε την εκπομπή της, αναχώρησε κατευθείαν για Ραφήνα, όπου πήρε το πλοίο με προορισμό που αλλού; Το νησί του αγαπημένου της Ματέο!

«Πιστή» στα όσα είχε πει, ότι δηλαδή από εδώ και στο εξής θα βγάζει μόνη της τις φωτογραφίες και θα τις ανεβάζει στο Twitter για να μην την κυνηγάνε οι παπαράτσι στα βουνά και στα λαγκάδια, η παρουσιάστρια πόζαρε στο φακό, και στη συνέχεια πόσταρε τη φώτο στο Twitter της:

«Ξεκινάνε οι μικρές μας διακοπές! Την φώτο έβγαλε η Λάουρα!»

Check up με τη... νοσοκόμα Ζέτα Δούκα στον Alpha

Μία νέα εκπομπή έρχεται στον Alpha για να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τον καλύτερό μας εαυτό: Από την Κυριακή, 14 Απριλίου, και κάθε Κυριακή στις 15:50 κλείνουμε ραντεβού για ένα διαφορετικό Check up.
Ιατρικές ερωτήσεις που πάντοτε είχαμε αλλά ποτέ δεν τολμήσαμε να κάνουμε, απλές οδηγίες για καλύτερη υγεία, έγκυρες συμβουλές για πρόληψη και πρώτες βοήθειες, ιδέες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας, tips ευεξίας και ισορροπίας είναι ορισμένα από τα θέματα τα οποία θα καλύψει η εκπομπή.

Οικοδέσποινα του Check up είναι η Ζέτα Δούκα, (που έχει σπουδάσει νοσηλευτική)  η οποία θα φροντίζει να μεταφέρει με εύληπτο τρόπο όλες τις εξελίξεις και τις ειδήσεις από τον χώρο της ιατρικής και του ευ ζην, ενώ θα συζητά και με προσκεκλημένους οι οποίοι θα μοιράζονται προσωπικές τους εμπειρίες. Μαζί της, μια σταθερή ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων επιστημόνων θα απαντά στα ερωτήματά μας και θα παρέχει αξιόπιστες πληροφορίες για όλα τα μικρά και μεγάλα ιατρικά, διατροφικά, ψυχολογικά, και άλλα ζητήματα που μας απασχολούν, μαζί και με ιατρούς όλων των ειδικοτήτων οι οποίοι θα προσκαλούνται στην εκπομπή.

Η μόνιμη ομάδα επιστημόνων του Check up αποτελείται από τους: Δρ. Σμαρούλα Παντελή, ψυχολόγο – συγγραφέα, Δρ. Βάλια Μουσάτου, δερματολόγο Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστήμιου Αθηνών, Τάσο Παπαλαζάρου, διαιτολόγο – διατροφολόγο, Δρ. Ηλία Χιντιπά, μαιευτήρα – γυναικολόγο Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρυσάνθη Λαθήρα, παιδίατρο και Φωτεινή Τενεκετζή, εκπαιδεύτρια πρώτων βοηθειών.

Το επόμενο Check up σας είναι την Κυριακή, 14 Απριλίου, στις 15:50.


Check up, κάθε Κυριακή στις 15:50 στον Alpha.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης έγινε πατέρας!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και μερικές ώρες ο Χρήστος Μενιδιάτης! Αργά το απόγευμα η σύντροφος του έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι!

Η χαρά του ζευγαριού, όπως είναι φυσικό, είναι απερίγραπτη ενώ το χαμόγελο είναι κολλημένο στο πρόσωπο του τραγουδιστή αφού περίμενε με λαχταρά να κρατήσει στην ζεστή αγκαλιά του το γιο του. Όπως γνωρίζουμε, αν και σήμερα ήταν το προγραμματισμένο ραντεβού του τοκετού, το μεσημέρι έσπασαν τα νερά κι έτσι ο τραγουδιστής την μετέφερε στην κλινική. Μάλιστα ο αδερφός του τραγουδιστή, Βαγγέλης Μενιδιάτης ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο twitter το ευχάριστο γεγονός γράφοντας:

«Μόλις γεννήθηκε ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ..Καλώς ήρθες!». Η χαρά για την οικογένεια είναι διπλή καθότι ο μικρός θα πάρει το όνομα του πάτερα του τραγουδιστή, Μιχάλη Μενιδιάτη ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν λίγους μήνες.

Ρένα Παγκράτη: 15 χρόνια μετά ανιψιός της ρίχνει φως στην αυτοκτονία της!

Η αυτοκτονία της Ρένας Παγκράτη, 15 χρόνια πριν, είχε προκαλέσει σοκ. Υπήρξε από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες ηθοποιούς και τα ρεπορτάζ τότε έλεγαν έβαλε τέλος στη ζωή της επειδή είχε μείνει χωρίς δουλειά. Σήμερα, ο αγαπημένος της ανιψιός ρίχνει φως και αποκαλύπτει το μυστικό που την “σκότωσε”.

Ο Γιάννης Γραμματικός λύνει τη σιωπή του στην εφημερίδα News. “Είναι ψέματα ότι πεινούσε και δεν είχε χρήματα. Είχε κάνει το κουμάντο της”, τόνισε. “Αποφεύγουμε τόσα χρόνια να μιλήσουμε ως οικογένεια γιατί θέλουμε να προφυλάξουμε τη μνήμη της”, ξεκαθαρίζει.

Οι τελευταίες μέρες της
“Η θεία μου είχε μεγάλο άγχος με τη δουλειά της. Προσπαθούσε μέσω αυτής να ξεφύγει. Είχε κάνει πολλές προσπάθειες να ενταχθεί σε κάποιες σειρές. Τελευταία φορά είχε παίξει σε ένα επεισόδιο στη “Λάμψη” του Φώσκολου. Έβλεπε, λοιπόν, ότι δεν της έδιναν ρόλους και είχε απογοητευτεί. Θα έλεγα ότι είχε πάθει κατάθλιψη εξαιτίας αυτού. Η δουλειά της ήταν το φως της. Συχνά πυκνά έλεγε: “Τι γίνεται με εμένα; Ήρθε το τέλος; Δεν με θέλουν πλέον; Δεν θα ξαναπαίξω;”

Το μοιραίο ερωτικό χτύπημα
“Απ\' ότι ξέρω από τη μητέρα μου, εκτός από την ανεργία που βίωνε, υπήρχε και ένα ερωτικό ζήτημα το οποίο της δημιούργησε όλα αυτά. Την είχε καταβάλει, την είχε εξουθενώσει... τα αισθηματικά της Ρένας ήταν λίγο μπερδεμένα γιατί πολλοί ήθελαν να την αγαπήσουν, όμως δεν ξέρω πόσο ήθελαν την αγάπη της. Γιατί γενικά έβλεπαν το όνομα Ρένα” και δεν έβλεπαν τον άνθρωπο “Ρένα”.

Ο τελευταίος της σύντροφος ήταν ένας Κύπριος ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο και αυτό ήταν και το τελειωτικό χτύπημα για εκείνη...

Τόμας Πρωτόπαπας: Δεν αντιδρούν τα μάτια του.

Για έκτη συνεχόμενη ημέρα, ο Τόμας Πρωτόπαπας δίνει τη δική του μάχη, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ.

Οι γονείς του ηθοποιού, η κοπέλα του, Ιωάννα και αγαπημένοι του φίλοι βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του και προσεύχονται στο εκκλησάκι που βρίσκεται εκεί.

Τη δική τους μάχη δίνουν και οι γιατροί, οι οποίοι από την Τετάρτη χορηγούν νέα φαρμακευτική αγωγή στον ηθοποιό για να δουν πως αντιδρά ο οργανισμός του.

Οι εξετάσεις του Τόμας έχουν σταλεί στην Αμερική και στην Αγγλία και τώρα αναμένουμε τα αποτελέσματα.

Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι πως δεν αντιδρούν τα μάτια του Τόμας, όμως πέφτει η εγκεφαλική πίεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στο αυτόφωρο ο οδηγός που χτύπησε τον Πρωτόπαπα-Τι δηλώνει η κοπέλα του άτυχου ηθοποιού

Τόμας Πρωτόπαπας: Η συνάντηση των γονιών του με τον διευθυντή και η δωρεά οργάνων!

Το δράμα της 20χρονης συντρόφου του Τόμας Πρωτόπαπα-Τι λένε οι γιατροί

Σε κρίσιμη κατάσταση ο ηθοποιός των "Βασιλιάδων" Τομ Πρωτόπαπας μετά από τροχαίο

ΤΟΜΑΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ Τι αποκάλυψαν οι γονείς του στο "Πρωινό mou"

Το βαν της Αττικής Οδού σήκωσε στον αέρα το smart του Πρωτόπαπα!

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Ταξίδι για δυο στην Κωνσταντινούπολη

Ένα ταξίδι αποκλειστικά για δύο οργάνωσε για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας η Ελένη Μενεγάκη για εκείνη και τον αγαπημένο της, Ματέο Παντζόπουλο.

Το ζευγάρι έφυγε την Παρασκευή το απόγευμα για Κωνσταντινούπολη, μιας και είναι ένας κοντινός προορισμός, αφού η Ελένη την Καθαρά Δευτέρα έπρεπε να είναι πίσω στην εκπομπή της.

Η Ελένη και ο Ματέο πέρασαν ρομαντικές στιγμές στην Κλειστή Αγορά και στην αγορά μπαχαρικών, αγοράζοντας διάφορα μικροπράγματα, αλλά και τσάι διαφόρων γεύσεων.

Η ξανθιά παρουσιάστρια είχε την ατυχία να προσβληθεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της από γαστρεντερίτιδα, με αποτέλεσμα να μην το ευχαριστηθεί.

Το ζευγάρι επέστρεψε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας και η Ελένη πήγε στην εκπομπή της, φανερά καταβεβλημένη από την ίωση που την ταλαιπωρούσε.

Ο Ματέο δε έχει αρχίσει να περνάει αρκετό χρόνο, τόσο με τα παιδιά της, όσο και με τη μητέρα της.

Έτσι, πριν από λίγες μέρες, ο φωτογραφικός φακός τον… «τσάκωσε» να κάνει ψώνια για το σπίτι μαζί με τη μητέρα της Ελένης, Ζέτα, με την οποία η σχέση τους είναι πολύ τρυφερή και γλυκιά.

Μετά μάλιστα πήγαν μαζί να παραλάβουν τα παιδιά της παρουσιάστριας από το σχολείο, κάτι που γίνεται αρκετά τακτικά.

ΜΠΡΟΥΣ ΓΟΥΙΛΙΣ Νυχτοπερπατήματα στα γενέθλια του

Τα γενέθλια του είχε την Τετάρτη 19 Μαρτίου ο Μπρους Γουίλις (Bruce Willis).

Ο Χολιγουντιανός σταρ που έκλεισε τα 58 του χρόνια είπε να το γιορτάσει οικογενειακώς!
Γνωστό εστιατόριο του Μπέβερλι Χιλς επισκέφθηκε έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Έμα (Emma) και τις κόρες του Ταλούλα (Tallulah) και Μαμπέλ (Mabel).

Τα φλας των παπαράτσι με το που αντιλήφθηκαν την χαρούμενη οικογένεια πήραν "φωτιά". Ο ηθοποιός φαινόταν ιδιαίτερα ανανεωμένος και τίποτα στην εικόνα του δεν θυμίζει ότι πλέον βαδίζει στα 59!
Enhanced by Zemanta

Ο Νίκος Χατζηνικολάου με μεταξωτή ρόμπα παίζει στο «Ο κατά φαντασίαν ασθενής»

Είναι γνωστό ότι ο δημοσιογράφος και εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου αγαπάει το θέατρο και συχνά πηγαίνει σε παραστάσεις. 

Ομως το ότι και ο ίδιος έχει ανέβει στο θεατρικό σανίδι δεν το γνωρίζαμε. Το αποκαλύπτει όμως με φωτογραφημένο ντοκουμέντο η Χριστίνα Πολίτη.

Η δημοσιογράφος δημοσιεύει στην ηλεκτρονική σελίδα Cosmopoliti φωτογραφία του μαθητή Νίκου Χατζηνικολάου από συμμετοχή του σε μαθητική παράσταση του γνωστού έργου «Ο κατά φαντασίαν ασθενής». 

Μάλιστα ο ίδιος ο Νίκος Χατζηνικολάου έσπευσε μέσω twitter να της πει πως η φωτογραφία τραβήχτηκε όταν πήγαινε στην έκτη δημοτικού του Πειραματικού Σχολείου Θεσσαλονίκης.

Τσακ Νόρις: Δυστυχώς δεν είναι μούσι

Ψέματα, ψέματα, πες μου πως είναι ψέμα… Έτσι όπως πάμε δεν θα μείνει τίποτα όρθιο σε αυτό τον κόσμο. Καθημερινά οι αξίες που τόσα χρόνια μας κράταγαν, γκρεμίζονται. Ή, μάλλον, κουρεύονται. Και εδώ δεν μιλάμε για πράγματα ποταπά όπως κούρεμα χρεών ή καταθέσεων αλλά για κάτι πολύ πιο μεγάλο, πιο σοβαρό, πιο σημαντικό.

Το μούσι του Τσακ Νόρις. Ναι, δυστυχώς, είναι αλήθεια. Η πιο διάσημη γενειάδα του κόσμου δεν υπάρχει πια. Το άκαρδο ξουράφι του κουρέα αφαίρεσε από τον άνθρωπο – μύθο το μυστικό της δύναμής του. Γιατί το μούσι για τον Τσακ ήταν ότι τα μαλλιά για τον Σαμψών.

Και τώρα, ο άνθρωπος που έγινε θρύλος, που για χάρη του στήθηκαν ιστοσελίδες και κυκλοφόρησαν χιλιάδες ανέκδοτα, δεν είναι πια ο ίδιος. Ο παντοδύναμος Τσακ, το είδωλο τόσων και τόσων ανθρώπων, ο προστάτης κάθε κατατρεγμένου, ο ήρωας που έγραψε ιστορία από τον Τρωϊκό πόλεμο (ναι, καλά, πιστέψτε ότι υπήρχε Αχιλλέας) μέχρι σήμερα, κατέρρευσε. Όχι σαν χάρτινος πύργος αλλά σαν παραγεμισμένο ντολμαδάκι που δεν μπορεί να σταθεί όρθιο στο πιάτο.

Τα αποτελέσματα της απώλειας της γενειάδας έγιναν αμέσως φανερά. Το σφριγηλό κορμί που διατηρούσε επί αιώνες ο Τσακ (ξε)φούσκωσε σε μια μέρα. Πλέον, χωρίς το μούσι και με εμφανή την «μπάκα» εκεί όπου άλλοτε υπήρχαν ατσάλινοι κοιλιακοί (που σταματούσαν και σφαίρες) ο ήρωας μας έκανε «τσακ» και χάθηκε…

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Τι θα φάμε σήμερα μαμά;

Κάθε Σαββατοκύριακο, η Νταϊάν Κόχυλα μας δείχνει την αυθεντικότητα και την απλότητα της μαγειρικής, απαντώντας στην πιο συχνή ερώτηση: Τι θα φάμε σήμερα μαμά; Η καταξιωμένη chef, συγγραφέας και μαμά μας προσκαλεί στον χώρο της για να μοιραστούμε μαζί της απλές, καθημερινές στιγμές. Με χιούμορ, αυτοσαρκασμό και αγάπη, η Νταϊάν μας βοηθάει να γνωρίσουμε την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής μέσα από εύκολες και υγιεινές λύσεις για το οικογενειακό τραπέζι με υλικά που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας: Δημιουργίες με επίκεντρο την ελληνική μεσογειακή διατροφή που όχι μόνο βλέπουμε αλλά και μπορούμε όλοι να ετοιμάσουμε. 

Tο Σάββατο 23 Μαρτίου, η Νταϊάν κοιτάζει ενθύμια από το ταξίδι της στην Κίνα. Οι αναμνήσεις της θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για το σημερινό μενού: Ασιατικά πιάτα stir fry με μπρόκολο και μοσχάρι και κινέζικα νουντλς low mein με κοτόπουλο και μανιτάρια.

Στη συνέχεια, η Νταϊάν υποδέχεται στο σπίτι δύο φίλες της chef από την Κύπρο για να μαγειρέψουν μαζί πεντανόστιμες μεσογειακές συνταγές: Μαριναρισμένο χοιρινό στη γάστρα και ταχινόπιτες από τον Αρχάγγελο.

Την Κυριακή 24 Μαρτίου, η Νταϊάν υποδέχεται μια ακόμη φίλη της από την Κύπρο με την οποία θα μαγειρέψουν μοσχαρίσιο στιφάδο και New York cheese cake.

Τις μαγειρικές συμβουλές της Νταϊάν, θα χρειαστεί όμως και η φίλη της, η Δέσποινα, καθώς θέλει να μαγειρέψει κάτι ξεχωριστό για την πεθερά της. Το μενού που της προτείνει η Νταϊάν περιλαμβάνει φιλέτα ψαριού ψημένα στο χαρτί με πέστο από αρακά και μυζηθρόπιτα χωρίς φύλλο.

Τι θα φάμε σήμερα μαμά; κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00, στον Alpha.

Ο Χατζηγιάννης θέλει να κάνει μιούζικαλ με τη Μακρυπούλια

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, σε πρόσφατη συνέντευξή του σε περιοδικό των νοτίων προαστίων μίλησε για την πορεία του στη μουσική, ενώ αποκάλυψε και την επιθυμία του για μια επαγγελματική σύμπραξη με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Πριν μια δεκαετία δεν είχα τις επαρκείς γνώσεις και εφόδια για να συμμετέχω σε κάτι αντίστοιχο... λογικό να μην ήμουν έτοιμος. Έπρεπε να αποκτήσω τα κατάλληλα στοιχεία, να ολοκληρώσω ένα μεγάλο κύκλο πορείας, έτσι ώστε τώρα να μπορώ να στέκομαι εδώ και να το αντιμετωπίζω σωστά, κατάλληλα και αποτελεσματικά», δήλωσε ο τραγουδιστής στο περιοδικό «South City».

Για την μέχρι τώρα πορεία του, ο Μιχάλης είπε: «Μπορεί να πειραματίστηκα με την τέχνη, όμως, ποτέ δεν απομακρύνθηκα από το κεντρικό σημείο αναφοράς μου. Ξέρω πολύ καλά ποιος είμαι και τι αντιπροσωπεύω. Ξέρω ότι έχω καλούς φίλους, αλλά και αρκετούς εχθρούς».

Αδύναμη στιγμή στη ζωή του θεωρεί ότι θα είναι «όταν δεν θα υπάρξει το χειροκρότημα. Ο κόσμος είναι πάντοτε ο τελευταίος κριτής... Αυτός που σε ανεβάζει και αυτός που σε κατεβάζει. Όταν δεν θα υπάρξει το χειροκρότημα, κάτι θα έχει πάει στραβά... Είμαι υπόλογος του κόσμου που με παρακολουθεί και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να τον σεβαστώ παίρνοντας στα σοβαρά τις αποφάσεις του».

Για το τέλος κράτησε την… αποκάλυψη: ότι επιθυμεί να συνεργαστεί με τη Ζέτα Μακρυπούλια! «Δεν είναι στα άμεσα επαγγελματικά μου σχέδια, αλλά δεν είναι κάτι που θα ήθελα να απορρίψω. Με τη Ζέτα, εκτός από τη σχέση μας, μπορούμε να συναντηθούμε σαν επαγγελματίες, κάνοντας κάτι δημιουργικό και όμορφο, όπως για παράδειγμα ένα μιούζικαλ. Θα ήθελα να κάναμε ένα μιούζικαλ μαζί».

ΑΘΕΡΙΔΗΣ - ΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ Πώς σχολιάζουν την επιστροφή του "Πίσω στο σπίτι"

Για την επιστροφή του σίριαλ "Πίσω στο σπίτι" μίλησαν οι πρωταγωνιστές της σειράς Θοδωρής Αθερίδης και Μαρία Καβογιάννη.

Όπως είπε ο ηθοποιός έγινε μεγάλη προσπάθεια απ΄όλους για την επαναφορά του στη μικρή οθόνη.

Μιλώντας στο "Πρωινό mou" ανέφερε τα εξής: "Θέλαμε να συνεχιστεί το "Πίσω στο σπίτι" και κάναμε τεράστιες προσπάθειες όλοι μας. Μιλάω για τεχνικούς, ηθοποιούς, ανθρώπους του καναλιού. 

Κάναμε πίσω στα κόστη, στον τρόπο πληρωμής.. Κάνουμε όλοι την υπέρβαση μας για να γίνει η δουλειά. Αν θέλουμε να έχουμε δουλειά πρέπει να ρίξουμε κρασί στο νερό μας".

Σχετικά με τα τούρκικα σίριαλ που έχουν κατακλύσει την τηλεόραση η Μαρία Καβογιάννη ανέφερε: "Είναι πολύ λυπηρό όλο αυτό. Βέβαια στο τρέιλερ υπήρχε ένας αυτοσαρκασμός. Δυστυχώς ζούμε σε πολύ δύσκολες εποχές και τα πράγματα είναι έτσι.. Ελπίζω να αλλάξει αυτή η εικόνα".

Δείτε το βίντεο:

O Γιάννης Λουκάκος για τον Τόμας Πρωτόπαπα

Το τροχαίο ατύχημα του Τόμας Πρωτόπαπα έχει συγκλονίσει τόσο τον κόσμο της showbiz, όσο και τον απλό κόσμο. Ανάμεσα σε εκείνους που έστειλαν το δικό τους μήνυμα και τις ευχές τους στον νεαρό και άτυχο ηθοποιό ήταν και ο Γιάννης Λουκάκος.

Μάλιστα, οι δυο άντρες επρόκειτο να συνεργαστούν στο πλαίσιο της εκπομπής «Dr. Cook», στα γυρίσματα της οποίας κατευθυνόταν ο 26χρονος ηθοποιός την ημέρα του ατυχήματος.

Όπως ήταν φυσικό, οι υπεύθυνοι του Mega ανέβαλαν την πρεμιέρα της μαγειρικής εκπομπής μέχρι νεοτέρας, καθώς όλοι είναι αναστατωμένοι από το ατύχημα του Τόμας. Ο γνωστός σεφ μάλιστα έγραψε ένα μήνυμα συμπαράστασης στην σελίδα του στο facebook.

«Μέσα από αυτή τη σελίδα, βαθιά συγκλονισμένος, θα ήθελα να στείλω όλη τη θετική ενέργεια και σκέψη μου στον Τόμας και τον αγώνα που δίνει», ήταν το μήνυμα που πόσταρε ο Γιάννης Λουκάκος.

Φως στο Τούνελ: Έδωσε ένα τρυφερό φιλί στη μητέρα του και... εξαφανίστηκε!

Το Φως στο Τούνελ υπόσχεται να καθηλώσει για άλλη μια φορά τους λάτρεις της έρευνας και του μυστηρίου.

Αυτή την Παρασκευή, 22 Μαρτίου, το Φως στο Τούνελ παρουσιάζει τρεις συγκλονιστικές υποθέσεις που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Μια ζεστή αγκαλιά, ένα τρυφερό φιλί στη μητέρα του και μετά ανεξήγητη σιωπή. Μέρες ολόκληρες η μητέρα του, με τη φωτογραφία του στα χέρια, τον αναζητά κρατώντας την ελπίδα ζωντανή.

Την ίδια ώρα, η αγωνία μια άλλης μητέρας κόβει την ανάσα… Ο γιος της είχε ένα λαμπρό μέλλον στον χώρο της Τέχνης, βραβεύσεις, εκθέσεις, επιτυχία. Εκείνο το βράδυ βγήκε για έναν περίπατο. Τον περίμενε να επιστρέψει, αλλά δε γύρισε ποτέ. Τι συνέβη στο νεαρό και πολλά υποσχόμενο καλλιτέχνη;

Η τρίτη υπόθεση προκαλεί οργή. Τι έκρυβαν για μήνες οι κλειστές πόρτες του απόμερου σπιτιού; Μια αποκάλυψη που σοκάρει και γεννά ερωτήματα τα οποία ζητούν πιεστικά απαντήσεις.

Φως στο Τούνελ, κάθε Παρασκευή στις 23:00, στον Alpha.

Robyn Lawley Τα... πάχη μου τα κάλλη μου

Τελικά δε χρειάζεται να είσαι αδύνατη για να κλέψεις τα βλέμματα στη πασαρέλα. Το σέξι catwalk του σούπερ μοντέλου Robyn Lawley έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας μετά την εμφάνισή της στα περιοδικά Vogue, Glamour, Marie Claire και Elle της Αυστραλίας και της Ιταλίας.

Πλέον αποτελεί το νέο πρόσωπο στη καμπάνια της εταιρείας Panache και μας δείχνει τις καμπύλες της με άκρως αισθησιακό look.

Η γραμμή εσωρούχων Sculptresse έχει δημιουργηθεί ειδικά για γυναίκες που... απολαμβάνουν μεγαλύτερα νούμερα. Η σειρά είναι ειδικά σχεδιασμένη για ν' αναδεικνύει το μπούστο καθώς το στηρίζει ενώ η τάση της δεκαετίας του '50 σίγουρα έχει πρότυπα πιο πληθωρικές γυναίκες απ' ότι έχουμε συνηθίσει.

Η αυτοπεποίθηση της Robyn σε συνδυασμό με τις χυμώδεις καμπύλες της, την έχουν κάνει ακαταμάχητη στον ανδρικό πληθυσμό αλλά και στις γυναίκες που πλέον έχουν έναν παραπάνω λόγο να σταματήσουν τις υστερικές δίαιτες και να χαρούν το σώμα τους.
Enhanced by Zemanta

ΚΕΪΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ Στο μετρό με τη βασίλισσα Ελισάβετ

Στους εορτασμούς για την επέτειο των 150 χρόνων του μετρό έδωσε το παρών η Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton).

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ συνοδευόταν από τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον Δούκα του Εδιμβούργου.

Φορώντας ένα μπλε παλτό και μαύρο μπερέ ήταν εντυπωσιακή και κομψή. Με το χαμόγελο στα χείλη ξεναγήθηκε στα βαγόνια του μετρό ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και με τους υπεύθυνους και να ενημερωθεί για τη δουλειά τους.
Enhanced by Zemanta

Ποιο είναι το πιο γλυκό πράγμα για τη Νάταλι Θάνου

Η Νάταλι Θάνου μετράει αντίστροφα μέχρι τη μέρα που θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί!
Το μοντέλο μπήκε στο μήνα της και έτσι επισκέπτεται πολύ συχνά τα μαγαζιά για να αγοράσει όσα πραγματάκια για το μωρό δεν έχει ήδη προμηθευτεί!

Η Νάταλι μοιράστηκε και με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter τα ψώνια της και σχολίασε πως «δεν υπάρχει πιο γλυκό πράγμα να ψωνίζεις για το μωρό σου».

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ Στο αεροδρόμιο με τον Μαραντίνη

Άφησε την Αθήνα και πάει να ξεσηκώσει τους Θεσσαλονικείς.

Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη που πέταξε αεροπορικώς για την συμπρωτεύουσα.

Η τραγουδίστρια μάλιστα δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει και μια φωτογραφία της συντροφιά με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Κατερίνα έλαμπε!

Παναγιώτα Βλαντή: «Φοβάμαι πολύ το μπότοξ»

Μπορεί πολλές συνάδελφοι της να έχουν άριστη σχέση με τον πλαστικό τους, η Παναγιώτα Βλαντή, όμως, δηλώνει ότι φοβάται τις ενέσεις μπότοξ.

Όπως τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή της, δεν έχει πειράξει το πρόσωπο της. «Μπότοξ δεν έχω κάνει. Τα φοβάμαι πολύ. Οτιδήποτε άλλο μπορεί να έκανα. Καμιά θεραπεία ίσως, όχι λίφτινγκ, αλλά μπότοξ ποτέ. Φοβάμαι ότι θα γινόμουν "άσπαστη" και είναι η κακή μεταμόρφωση που με τρομάζει. Θέλω το πρόσωπό μου να έχει συσπάσεις. Θέλω οι μύες του προσώπου μου να συσπώνται όταν παίζω. Αυτό, λοιπόν, δεν θέλω να το θυσιάσω στον βωμό της γυναικείας ματαιοδοξίας. Θέλω να είμαι όμορφη, αλλά όχι να γίνομαι πλαστική. Θέλω να καταλαβαίνει ο άλλος πότε θυμώνω και πότε χαίρομαι», . δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό «Hello»

ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΑΓΚΙΛΕΡΑ Χαλαρός περίπατος στην Καλιφόρνια

Βρήκε λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και αφοσιώθηκε στον εαυτό της.

Ο λόγος για την Κριστίνα Αγκιλιέρα (Christina Aguilera) που πήγε με τον σύντροφό της βόλτα στην Καλιφόρνια.

Η 32χρονη τραγουδίστρια υιοθέτησε τον casual λουκ. Με αθλητικό κολάν, λευκό t-shirt, σαγιονάρες και καπέλο τζόκεϊ έκανε την εμφάνισή της. Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες τα έχει πάρει τα κιλάκια και για το λόγο αυτό μάλλον θα πρέπει να βάλει στην καθημερινότητα της το τζόκινγκ.
Enhanced by Zemanta

Τι ντύθηκε τις απόκριες η Νάντια Μπουλέ;

Φαίνεται πως οι Απόκριες αρέσουν πολύ στη Νάντια Μπουλέ και το απέδειξε περίτρανα μιας και όχι μόνο δε δίστασε να μεταμφιεστεί, αλλά έβγαλε και φωτογραφίες που τις ανήρτησε στην προσωπική της σελίδα στο διαδίκτυο!

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, βρέθηκε –αρχικά- πριν από λίγες ημέρες σε ένα αποκριάτικο πάρτι με κεντρικό θέμα το τσίρκο, αλλά δε σταμάτησε μόνο εκεί!

Λίγες μέρες αργότερα, και συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής, βρέθηκε σε ακόμη ένα πάρτι μασκέ και ντύθηκε... πεταλούδα!

Το βαν της Αττικής Οδού σήκωσε στον αέρα το smart του Πρωτόπαπα!

Το υλικό από τις κάμερες της Αττικής Οδού, τις εξετάσεις που έγιναν στον οδηγό του βαν αλλά και στοιχεία από διερχόμενους οδηγούς εξετάζουν με μεγάλη προσοχή οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ λίγο πριν κλείσουν το φάκελο με το σοβαρό τραυματισμό του ηθοποιού Τόμας Πρωτόπαπα και τον στείλουν στον Εισαγγελέα για να αποφασίσει για το εάν θα ασκηθούν διώξεις και ποιες θα είναι αυτές.

Οι πληροφορίες λένε πως οι αναλυτές της Τροχαίας έχουν, έστω και ατύπως, ξεκαθαρίσει το πώς έγινε το σκηνικό το πρωί της περασμένης Κυριακής. Η ώρα ήταν εννέα. Το μαύρο Smart που οδηγούσε ο 26χρονος ηθοποιός κινούνταν στην Αττική Οδό στο 36ο χιλιόμετρο στο ύψος της εξόδου Δουκίσσης Πλακεντίας. Για άγνωστο λόγο ο Τόμας Πρωτόπαπας κατευθύνεται στη λωρίδα εκτάκτου ανάγκης και ακινητοποιεί το όχημα στο σημείο όπου υπάρχει μια μικρή ανοικτή στροφή. Φέρεται, σύμφωνα μάλιστα και με μαρτυρίες, να εξακολουθεί να φορά τη ζώνη του ενώ το τηλέφωνο βρέθηκε στην τσάντα του γεγονός που μαρτυρά ότι εκείνη τη στιγμή δεν το χρησιμοποιούσε.

Ο οδηγός ενός βαν της Αττικής Οδού, κινούνταν στη δεξιά λωρίδα. Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος στην κατάθεση του, λόγω του δυνατού ήλιου ο οποίος τον τύφλωνε, δεν είδε το σταθμευμένο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χτυπήσει με σφοδρότητα το δεξί μέρος του βαν την αριστερή πλευρά του Smart. Ο ένας αερόσακος από το μικρό αυτοκίνητο άνοιξε ενώ το γεγονός ότι το παρμπρίζ από το Smart δεν ήταν σπασμένο ενισχύει την εκδοχή ότι ο Τόμας Πρωτόπαπας φορούσε ζώνη ασφαλείας καθώς σε αντίθετη περίπτωση ο νεαρός, θα χτυπούσε το κεφάλι του στο τζάμι. Σύμφωνα με κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα στην Τροχαία Αττικής οδού, ο οποίος ακολουθούσε το βαν και είδε όλο το σκηνικό, το βαν έπεσε με δύναμη πάνω στο μαύρο Smart χωρίς να κόψει ταχύτητα, γεγονός που σημαίνει ότι ο οδηγός δεν είδε το σταθμευμένο όχημα του ηθοποιού. Μάλιστα, ο ίδιος άνθρωπος τόνισε ότι η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το μικρό αυτοκίνητο σηκώθηκε στον αέρα ενώ όταν άνοιξαν την πόρτα για να δουν σε τι κατάσταση ήταν ο οδηγός, διαπίστωσαν πως φορούσε τη ζώνη ασφαλείας και είχε ένα τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, το οποίο ήταν από την πρόσκρουση.

Επιβαρύνεται η κατάσταση του Τόμας Πρωτόπαπα

Για ένα θαύμα προσεύχονται και ελπίζουν οι γονείς, ο αδελφός, oι φίλοι και η κοπέλα του Τόμας Πρωτόπαππα. Η κατάσταση της υγείας του νεαρού ηθοποιού, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στους «Βασιλιάδες» και ο οποίος νοσηλεύεται στην Εντατική του ΚΑΤ μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε το πρωί της Κυριακής, είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και όλα κρέμονται... από μία κλωστή.

Όλοι ελπίζουν να γίνει ένα θαύμα και ο Τόμας Πρωτόπαπας να ξυπνήσει! Να συνεχίσει να ζει και να χαρίσει χαμόγελα σε όσους περιμένουν εκεί έξω… στις καρέκλες του νοσοκομείου για μια καλή είδηση.

«Οι γιατροί έκαναν ακτινογραφία στον Τόμας και δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά. Η ακτινογραφία έδειξε πως η κατάστασή του έχει επιβαρυνθεί επιπλέον. Τώρα μένει μόνο ένα θαύμα», είπε χαρακτηριστικά ο θείος του Γ. Πρωτόπαππας στην εφημερίδα «Εspresso».

«Εδώ που φτάσαμε δυστυχώς δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο. Σήμερα υπάρχει επιβάρυνση, αύριο ίσως σταθεροποιηθεί. Τι να σας πω; Οι γιατροί μας είπαν πως δεν παίρνει άλλη εγχείρηση. Δεν αντιδράει στην αγωγή, οπότε… τώρα πια περιμένουμε μόνο ένα θαύμα», συνέχισε ο θείος του Τόμας, εξηγώντας πως μέχρι και τη Δευτέρα το βράδυ η κατάσταση του 25χρονου ηθοποιού ήταν κρίσιμη, αλλά σταθερή, την Τρίτη, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν και η κατάστασή του επιβαρύνθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στο αυτόφωρο ο οδηγός που χτύπησε τον Πρωτόπαπα-Τι δηλώνει η κοπέλα του άτυχου ηθοποιού

Τόμας Πρωτόπαπας: Η συνάντηση των γονιών του με τον διευθυντή και η δωρεά οργάνων!

Το δράμα της 20χρονης συντρόφου του Τόμας Πρωτόπαπα-Τι λένε οι γιατροί

Σε κρίσιμη κατάσταση ο ηθοποιός των "Βασιλιάδων" Τομ Πρωτόπαπας μετά από τροχαίο

ΤΟΜΑΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ Τι αποκάλυψαν οι γονείς του στο "Πρωινό mou"

Alessandra Ambrosio: Εβγαλε βόλτα το σκυλάκι της

Είναι ένα από τα πιο διάσημα και καλοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο. 

Ο λόγος για την Alessandra Ambrosio που εκτός από σούπερ μαμά είναι και φιλόζωη. 

Ο άγγελος της Victoria's Secret έβγαλε βόλτα το σκυλάκι της και όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε όλα τα γλας πάνω της.
Δείτε το όμορφο μοντέλο από την βόλτα της με το σκυλάκι της...

Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...