Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Η Άννα Βίσση και το τραγικό δυστύχημα του Γκρεγκ Λαντάνι

Το ανατρεπτικό reality show που μας αποκαλύπτει τη ζωή της Άννας Βίσση, συνεχίζεται στον Alpha, την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου στις 22:00.

Στο τέταρτο επεισόδιο ακολουθούμε την Άννα Βίσση στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, τη διετία 2007-2009, μια περίοδο γεμάτη απογοητεύσεις καθώς οι επαγγελματικές αλλά και οι πιο στενές προσωπικές της σχέσεις δοκιμάστηκαν.

Η Άννα αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη δικαστική διαμάχη η οποία οδήγησε σε κατάσχεση προσωπικών της περιουσιακών στοιχείων, για τη ρήξη που το γεγονός αυτό προκάλεσε στη σχέση με την αδερφή της και διαχειρίστρια της εταιρείας τους, Νίκη Βίσση, αλλά και για την επαγγελματική απομάκρυνση από τον Νίκο Καρβέλα που την ώθησε να φύγει για την Αμερική.

Στο Λος Άντζελες, η Άννα γνωρίζει τον βραβευμένο με Grammy μουσικό παραγωγό Γκρεγκ Λαντάνι. Μαζί δημιουργούν τον δίσκο «Απαγορευμένο» και αναπτύσσεται μεταξύ τους μια στενή φιλική σχέση. Κι ενώ όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά, το τραγικό δυστύχημα του Γκρεγκ στα παρασκήνια μιας συναυλίας της Άννας, θα αποτελέσει ένα δυνατό χτύπημα για την ίδια.

Άννα Βίσση: Όσο Έχω Φωνή την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου στις 22:00, στην τηλεόραση του Alpha.

Αγγελική Νικολούλη: «Αν συνεχιστούν οι ανατροπές το «Τούνελ» θα αλλάξει»

Οι απεργίες στο Alter συνεχίζονται και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη για τρίτη συνεχόμενη φορά δεν βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα του σταθμού. Η παρουσιάστρια απαντάει μέσα από την ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο.

«Οι συνάδελφοι - εργαζόμενοι στο ΑΛΤΕΡ, επέλεξαν την
Πέμπτη το μεσημέρι να μπλοκάρουν το ζωντανό πρόγραμμα του καναλιού, για να διεκδικήσουν με αυτόν τον τρόπο τα δεδουλευμένα τους. Το δίκιο με το μέρος τους.

Είναι απλήρωτοι μήνες τώρα, όπως όλοι μας και αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες. Πολλοί λένε πως έπρεπε να πρυτανεύσει η λογική τώρα που οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Video: Μάθετε τα πάντα για τη ζωή του Αντώνη Κανάκη

Τι ζώδιο είναι ο Αντώνης Κανάκης, πόσο χρονών… δηλώνει, ποιες ήταν οι σχέσεις με επώνυμες γυναίκες στο παρελθόν, ποιους έρωτες του ‘χρέωσαν’ παρά το γεγονός ότι δεν ίσχυαν, πώς περνά η ζωή του, πόσο διατεθειμένος είναι να εγκαταλείψει τη Θεσσαλονίκη;

Μάθετε στο βίντεο που ακολουθεί τα πάντα γύρω από τη ζωή του Mr Αρβύλα   ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Η κόντρα Τζιόβα - Φερεντίνου για την Παπουτσάκη

Νευρικός ήταν ο καλεσμένος της Σίσσυς και του Χρήστου και όταν τον ρώτησαν το γιατί...
αρχικά τα άκουσε ο Χρήστος Φερεντίνος:
"- Σε βλέπω νευρικό...
- Θα σου κάνω μια προσωπική παρατήρηση και παράπονο... ενώ ήξερες ότι έχουμε χωρίσει με την Κατερίνα την πίεσες λίγο παραπάνω.
- Ίσως το αισθάνθηκες έτσι εσύ...
- Δεν το αισθάνθηκα, έτσι έγινε! Ας μην το συζητήσουμε περισσότερο! Αν θες την άποψή μου δεν θα έπρεπε να βγει το βίντεο..."
Στη συνέχεια, όταν η Σίσσυ προσπάθησε να υπεραμυνθεί των δημοσιογράφων ...τα άκουσε και αυτή:
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Αποχώρηση σοκ από την παρέα του «Μες στην καλή χαρά»


Τέσσερα και όχι πέντε άτομα πλέον αποτελούν την παρέα του «Μες στην καλή χαρά» και μάλιστα η Ναταλία Γερμανού έσπευσε να δώσει εξηγήσει για την ξαφνική αποχώρηση στενού συνεργάτη της.

Πρόκειται για την προφανή αποχώρηση του Βασίλη Λιάτσου από την εκπομπή που σήμερα το πρωί δεν ήταν στον καναπέ της εκπομπής του «Μες στην καλή χαρά».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Στη Χαλκίδα η πρεμιέρα του Τρύφωνα Σαμαρά στο... θέατρο!

Η Χαλκίδα θα "θαυμάσει" πρώτη το  "ταλέντο" του Τρύφωνα Σαμαρά στο... θέατρο! Στις 25 Νοεμβρίου ο διάσημος κομμωτής κάνει πραγματικότητα ένα παιδικό του όνειρο και να παίξει σε θεατρική παράσταση, αδιαφορώντας αν έχει τα προσόντα και το ταλέντο για κάτι τέτοιο.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς θα παίξει στην θεατρική παράσταση «Οι απελπισμένοι»  (Ας ελπίσουμε να μη γίνουν απελπισμένοι οι θεατές που θα παρακολουθήσουν την παράσταση!)

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Χωρίς Ελεονόρα Μελέτη το Δελτίο ειδήσεων του STAR

Χωρίς Ελεονόρα Μελέτη το Δελτίο ειδήσεων του STAR  το Σαββατοκύριακο. Από το κανάλι ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των εκφωνήσεων των Δελτίων για το επόμενο διήμερο χωρίς να συμπεριλαμβάνει και το όνομα της Μελέτη, όπως γινόταν από την αρχή της σεζόν/

- Το Σάββατο 5/11 & την Κυριακή 6/11 το μεσημεριανό δελτίο στις 13:00 θα εκφωνήσει η δημοσιογράφος του Star Ράνια Τραγόμαλλου.

- Το Σάββατο και την Κυριακή 5-6/11 το κεντρικό δελτίο στις 19:45 θα εκφωνήσει ο δημοσιογράφος του Star Παναγιώτης Στάθης

- Για την εβδομάδα από Δευτέρα 7/11 έως και την Παρασκευή 11/11 το μεσημεριανό δελτίο στις 12:50 θα εκφωνήσει η δημοσιογράφος του Star Ελένη Τσαγκά.

- Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων για την εβδομάδα από Δευτέρα 7/11 έως και την Παρασκευή 11/11 στις 19:45 θα εκφωνήσουν οι δημοσιογράφοι του Star Θοδωρής Δρακάκης – Χριστίνα Λαμπίρη.

O Justin Bieber έγινε πατέρας;

NYC signing September 1,2009 Nintendo Store - NYCImage via WikipediaΗ 20χρονη Mariah Yeater, όπως διαβάσαμε στην Daily Mail, που έζησε με τον 17χρονο τραγουδιστή Justin Bieber έντονες στιγμές πάθους στα backstage συναυλίας του, δηλώνει πως εκείνος της είχε πει τότε ότι έκανε για πρώτη φορά στη ζωή του σεξ.

Η νεαρή ισχυρίζεται λοιπόν, πως ο Bieber είναι ο πατέρας του παιδιού της, ενώ λίγο πριν την ξεγυμνώσει στην τουαλέτα της ανέφερε πως είναι παρθένος.

 Σαν να μην έφτανε αυτό, αποκαλύπτει πως η σεξουαλική τους επαφή ήταν αρκετά σύντομη - μόλις 30 δευτερολέπτων.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε: “Σκέφτομαι ακόμη και την αυτοκονία!”

Σε απόγνωση φαίνεται πως βρίσκεται ο γνωστός τραγουδιστής Τέρης Χρυσός, ο οποίος δηλώνει πώς βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας. 
 
Ο τραγουδιστής που από τα χέρια του πέρασαν πολλά χρήματα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές του υποχρεώσεις, ούτε να καταβάλει τη μηνιαία δόση στο ΙΚΑ για να γλιτώσει το μικρό του διαμέρισμα που το έχει κατασχέσει το ΙΚΑ.
 
 
Enhanced by Zemanta

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη να σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις!


Αναψοκοκκινισμένη, αγχωμένη και πολύ εκνευρισμένη, καλησπέρισε το κοινό της  η Ελένη Μενεγάκη! 
 
«Για να είμαι ειλικρινής καλησπέρα σας, κι εγώ παρακολουθώ αυτά που παρακολουθούμε όλοι, και τις εξελίξεις τώρα πια που τρέχουνε και πια έχουμε χάσει την ώρα, έχουμε χάσει την μπάλα, τα έχουμε χάσει όλα. Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Το μόνο που νιώθω είναι αυτό που νιώθετε μάλλον κι εσείς, μια τεράστια ανησυχία». 
 
Και στην συνέχεια «βομβάρδισε τους συνεργάτες της εκπομπής της με ερωτήσεις-απορίες! 
 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Ζ. Μακρυπούλια: Πού διασκέδασε χθες το βράδυ; Δες φωτογραφίες

Για ποτό μαζί με την καλή της φίλη Ελισάβετ Κωνσταντινίδη βγήκε χθες το βράδυ η Ζέτα Μακρυπούλια. 

Η γνωστή παρουσιάστρια που πριν λίγες μέρες επέστρεψε από τις Σεϋχέλλες βρέθηκε μαζί με τους φίλους της στην πρόβα generale της Ελεονώρας Ζουγανέλη. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Ναταλία Γερμανού: «Έχω υπάρξει νούμερο»

Για την παρουσία της στην τηλεόραση μίλησε η Ναταλία Γερμανού και μεταξύ άλλων τόνισε πως… έχει υπάρξει νούμερο.

«Στο Dream Show ήμουν λίγο νούμερο. Με σήκωνε ο Μικρούτσικος και έδειχνα τα φορέματά μου και έλεγα συνέχεια βλακείες στα παιδιά, «Είσαι ο επόμενος Νταλάρας, Πάριος».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Video: Πανικός στο «Πρωινό Ant1»! Τι συνέβη; Γιατί διέκοψαν την Μπαρμπαρίγου;

Ενώ, ο Γιώργος Παπαδάκης προσπαθούσε να εξηγήσει στους τηλεθεατές πώς η ενημέρωση σήμερα θα έχει τον πρώτο ρόλο ένας δυνατός θόρυβος έκανε τους συνεργάτες του να πεταχτούν από τις καρέκλες τους!

Τι συνέβη; «Έπεσε η τηλεόραση που δείχνει εμένα. Την κυβέρνηση περιμένουμε εγώ έπεσα» είπε πηγαίνοντας προς το μέρος της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, πως τα πολιτικά μαγειρέματα είναι πιο σημαντικά αυτή την στιγμή, όμως δεν πρόλαβε να φτάσει σε εκείνη γιατί έπεσαν διαφημίσεις κόβοντας τον.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ο Κώστας Βουτσάς και τα «παιχνίδια» την μνήμης

Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 17:10, αναζητά, καταγράφει και παρουσιάζει όλα τα νεώτερα στοιχεία τα οποία μας βοηθούν να ακονίσουμε τη μνήμη μας.

Όλοι ανησυχούμε ότι η μνήμη μας εξασθενεί με τον χρόνο. Τα καλά νέα, σύμφωνα με τους επιστήμονες, είναι ότι ο εγκέφαλος δημιουργεί νέες συνάψεις σε κάθε ηλικία, ακόμη και μέχρι τα βαθιά γεράματα. Τί πρέπει να κάνουμε εμείς; Να “ασκήσουμε” το μυαλό μας. Από τη διατροφή και το πρωινό, που θεωρείται πλέον το γεύμα της μνήμης, την άσκηση, τις απλές καθημερινές δραστηριότητες, αλλά και τα ειδικά τεστ που γίνονται με τη βοήθεια της νέας τεχνολογίας, την κοινωνικότητα και το χιούμορ, όλα μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στην καλύτερη μνήμη. Η εκπομπή διερευνά την επίδραση των νέων τεχνολογιών (ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, τηλεόραση) στη λειτουργία της μνήμης ενώ οι επιστήμονες αναφέρονται σε όλα όσα μπορεί να κρύβει η απώλεια μνήμης, η οποία μπορεί να είναι το πρώτο σύμπτωμα για αγχώδη διαταραχή ή κατάθλιψη.

Τέλος, φιλοξενούμενος στο στούντιο είναι ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, ο οποίος απαριθμεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο, όλα όσα κάνει για να κρατά δυνατή τη μνήμη του. Μάλιστα, αντιμετωπίζει την πρόκληση να απαντήσει στις ερωτήσεις του Μιχάλη Κεφαλογιάννη (με τη μορφή τεστ) για συμπρωταγωνιστές, τίτλους και ατάκες από τις 100 και πλέον ταινίες στις οποίες έχει συμμετάσχει

O ΓΑΠ με τον Σαμαρά τα βρήκαν! Ο Κουρκούλης "χώρισε" από τον Γονίδη

Την ώρα που οι "γίγαντες" της πολιτικής όπως ο Παπανδρέου με Σαμαρά, τα βρίσκουν, θρήνος στη showbiz: O Κουρκούλης "τάσπασε" με τον Γονίδη. !
Το θλιβερό γεγονός έγινε γνωστό "με μία λιτή ανακοίνωση, η εταιρία γνωστού τραγουδιστή έστειλε δελτίο τύπου με το οποίο ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται. Ο λόγος για τον Νίκο Κουρκούλη".

Οι λόγοι της αποχώρησης του τραγουδιστή από το σχήμα στο οποίο εμφανίζεται με τον Σταμάτη Γονίδη και τη Φανή Δρακοπούλου είναι άγνωστοι μέχρι στιγμής, καθώς η on stage εμφανίσεις του με τον Σταμάτη Γονίδη, σε καμία περίπτωση δεν έδειχνε τέτοια εξέλιξη.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Ε. Μελέτη: Βασίλισσα του πάγου για μια βραδιά!

Μπορεί η Ελεονώρα Μελέτη να μην συμμετέχει φέτος σαν διαγωνιζόμενη στο νέο σόου του ΑΝΤ1, ''Dancing On Ice'', πρόκειται όμως να κάνει μια guest εμφάνιση εκεί!

Όπως αποκάλυψε η ίδια στους συνεργάτες της πριν από λίγες ημέρες, της έγινε πρόταση από το κανάλι του Αμαρουσίου κι εκείνη δέχτηκε

 

Enhanced by Zemanta

Πώς σχολιάζουν τις πολιτικές εξελίξεις οι άνθρωποι της showbiz!

Από χθες το βράδυ, όλη η χώρα παρακολουθεί το θρίλερ των πολιτικών εξελίξεων. Το Twitter μάλιστα έχει μετατραπεί σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων αφού, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες και απλοί πολίτες τουίταραν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες και τις απόψεις τους μέχρι το ξημέρωμα...

Σε αντίθση με κάποιους πολιτικούς που δεν ίδρωδε το αυτάκι τους, κοιμήθηκαν κανονικά καιτο πρωί δεν ήξεραν τι να απαντήσουν στις ερωτήσεις έξω από τη Βουλή.

Aπό τους πολιτικούς τα tweets που αξίζουν είναι αυτά της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην δημοσιογράφου Εύας Καϊλή που πέρα από τις ενημερώσεις που κάνει για τις κινήσεις της, λέει και τις απόψεις της που φαίνονται ότι είναι γραμμένες από την ίδια.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ

ΒΙΝΤΕΟ- Βίσση: «Ήμουν ψιλοερωτευμένη με τον Ρουβά»

Στο χθεσινό επεισόδιο του reality της Άννας Βίσση είδαμε τις προετοιμασίες της τραγουδίστριας για τις εμφανίσεις της με τον Σάκη Ρουβά
 
Η Άννα Βίσση αποκάλυψε πως στην προηγούμενη συνεργασία τους, το 1996, ήταν ψιλοερωτευμένη μαζί του, αλλά, όπως είπε -και ένα δίκο το έχει- και ποια δεν ήταν!

Η εκρηκτική Βάνα Μπάρμπα στο Stars System

Στο Stars System την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 14:15, η Άση Μπήλιου προσφέρει τις πιο έγκυρες αστρολογικές της προβλέψεις για την είσοδο του Άρη στην Παρθένο. 

Πώς θα επηρεάστει το κάθε ζώδιο από τις 11 Νοεμβρίου έως τις αρχές Ιουλίου του 2012; 

Ακόμη μην  χάσετε το αφιέρωμα στον έρωτα. Τι ρόλο έπαιξε στην προηγούμενη ζωή σας; 

Τέλος, καλεσμένη της εκπομπής η δυναμική και πάντοτε εκρηκτική Βάνα Μπάρμπα

Τι πιστεύει για τον έρωτα, τις σχέσεις, το μοιραίο και το παρελθόν;

Video: Ο Ηλίας Ψινάκης κάνει bottox on air

Ο Ηλίας Ψινάκης προσέχει την εξωτερική του εμφάνιση.

Όλοι θυμόμαστε την πλαστική που έκανε στο πρόσωπο του και ο φωτογραφικός φακός ήταν μέσα στο χειρουργείο. Σήμερα, τον είδαμε να κάνει bottox on air για τις ανάγκες του «FAB 5».

Ο παρουσιαστής πάντα με χιούμορ, ζήτησε από τον γιατρό να του κάνει το πρόσωπο τσιμέντο και έδωσε θάρρος στον πρώτο υποψήφιο άντρα που ήθελε να τον αλλάξουν να τολμήσει να κάνει και εκείνος για να δείχνει νεότερος.
Δείτε το video ΕΔΩ

Η Έλλη Στάη "τα έχωσε" στον Καστανίδη

Ξύπνησε το…. φεμινιστικό της! 

Για την Έλλη Στάη ο λόγος, η οποία στην διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ  τα… έχωσε εμμέσως στον Χάρη Καστανίδη που λίγες ώρες πριν είχε υποβαθμίσει την ανεξαρτητοποίηση της Μιλένας Αποστολάκη και το αντάρτικο της Εύας Καϊλή.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

VIDEO: Υρώ Μανέ:Δεν είμαι η σουπερ μαμά αλλά προσπαθώ...

Η ηθοποιός με αφορμή την παράσταση στην οποία συμμετέχει, μίλησε και για τη σχέση που έχει με την κόρη της, αποκαλύπτοντας ότι προσπαθεί να είναι κοντά της όσο μπορεί, λέγοντας ότι η σχέση γονέα και παιδιού πρέπει να χτίζεται.
 
 Γιατί πιστεύει η Ηρώ Μανέ πώς το κοινό ταυτίστηκε με τον ρόλο της στην παράσταση ο «Συμβολαιογράφος»; «Όλοι έχουν στην ψυχή τους πράγματα κρυφά, απωθημένα και ανείπωτα. Η Ερασμία είναι ένας άνθρωπος αληθινός που δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτά που νιώθει και αυτό είναι ένα συναίσθημα σε ανθρώπους κάθε εποχής. Έρχονται στιγμές που λίγο πολύ- όλοι άντρες και γυναίκες- νιώθουμε εγκλωβισμένοι. Πάντα όμως υπάρχει ένας δρόμος για να πεις αυτά που θες» τόνισε η ηθοποιός

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

E. Μενεγάκη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με τον Ματέο!

Τα γενέθλιά της είχε το προηγούμενο Σάββατο η Ελένη Μενεγάκη και όπως ήταν αναμενόμενο το έριξε λίγο έξω. Η γνωστή παρουσιάστρια που δέχτηκε αμέτρητες ευχές από τους φίλους και τους συνεργάτες της πέρασε την ημέρα των γενεθλίων της με τα παιδιά της, την μητέρα της, αλλά και τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο.
Enhanced by Zemanta

Ο Γ. Βαλλιανάτος αποκαλύπτει γιατί τον συνέλαβαν

Για τη σύλληψή του και την κράτησή του στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας  μίλησε o γνωστός δημοσιογράφος Γρηγόρης Βαλιανάτος ο οποίος αφέθηκε σήμερα ελεύθερος.

O δημοσιογράφος εξήγησε ότι είναι η δεύτερη φορά που συλλαμβάνεται (την πρώτη είχε συλληφθεί κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής) και ότι επρόκειτο για μια ερήμην  καταδικαστική απόφαση  του 2002.

  Για ποιο λόγο συνελήφθη

" 'Οπως θυμούνται οι παλιότεροι, υπάρχει μία εκκρεμότητα από ένα μαγαζί στη Μύκονο και τον κύριο Λάκη Ραπτάκη ο οποίος έπαιρνε και εξέδιδε δισεκατομμύρια πέτσινες και ακυρωμένες επιταγές". Είπε ο δημοσιογράφος
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η κρίση τους φέρνει..."Πίσω στο σπίτι"

Δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί και ταυτόχρονα πολύ αγαπητοί στο κοινό, η Μαρία Καβογιάννη και ο Θοδωρής Αθερίδης, ενώνουν τις δυνάμεις τους στη νέα κωμική σειρά του Mega, «Πίσω στο σπίτι», σε σκηνοθεσία του Σπύρου Ρασιδάκη.
Σύμφωνα με την ιστορία που έχει γράψει η Ρένα Ρίγγα η ζωή της Κατερίνας (Μ. Καβογιάννη) και του Ηλία (Θ. Αθερίδης) θα αναστατωθεί όταν τα τρία τους παιδιά –Αποστόλης Τότσικας, Θανάσης Τσαλταμπάσης και Νίκη Αναστασίου- μαζί με τις οικογένειές τους, επιστρέφουν στο πατρικό τους σπίτι, λόγω της οικονομικής κρίσης.
Ποιοι είναι οι ήρωες της νέας σειράς; Η μητέρα της οικογένειας, Κατερίνα (Μαρία Καβογιάννη) έχει όνειρο τα ταξίδια. Διαθέτει άλμπουμ με φωτογραφίες από πρωτεύουσες και χαρακτηριστικές τοποθεσίες εξωτικών προορισμών. Κρυφό παρελθόν της το γκρουπάκι που τραγουδούσε στο σχολείο.
Ο σύζυγός της Ηλίας (Θοδωρής Αθερίδης) νομίζει ότι είναι ένας ήρωας που έχει σώσει πολύ κόσμο από τις πυρκαγιές αλλά στην πραγματικότητα έχει κατεβάσει περισσότερες γάτες από δέντρα και απεγκλωβίσει γέρους από ασανσέρ.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ελίνα Μπεκάκου: Ο κρυφός γάμος με τον άσσο της Lille

H  ξανθιά Ευβοιώτισσα Eλίνα Μπεκάκου έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία μίλησε για τα πάντα.

Αναφέρθηκε στην διαφορά του sexy και του πρόστυχου και στη θρησκεία της και δήλωσε πως δεν θα μπορούσε να είναι με έναν άντρα που έχει διαφορετική θρησκεία από εκείνην.

Μίλησε για τους πιο θερμούς εραστές και αποκάλυψε πως δεν της αρέσει αν δεν μπορεί να βρίσει τον άντρα στα ελληνικά κατά την διάρκεια του sex.

Παράλληλα, μάθαμε για τον κρυφό γάμο της με τον πασίγνωστο ποδοσφαιριστή της Lille, Eden Hazard.

 Η Ελίνα Μπεκάκου, η καυτή ξανθιά που μπήκε πρώτη στο σπίτι του Big Brother, είναι ιδιαιτέρως οικεία στους θαμώνες νυχτερινών κέντρων, καθώς εκεί τους.. διασκέδαζε.
Enhanced by Zemanta

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Σε νοσοκομείο της Σουηδίας εσπευσμένα η Rihanna

Rihanna and Chris Brown concert. Brisbane Ente...Image via Wikipedia
Σε νοσοκομείο της Σουηδίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα η Rihanna με έντονα συμπτώματα γρίπης. 

Η εξωτική τραγουδίστρια από τα Barbados, που βρισκόταν στην πόλη Malmö της Σουηδίας στα πλαίσια της περιοδείας της Loud, αναγκάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη συναυλία της λόγω της ασθένειάς της. 

Φανερά απογοητευμένη η νεαρή Rihanna αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τους θαυμαστές της από το κρεβάτι του πόνου, απολογούμενη για την ακύρωση! 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 
Enhanced by Zemanta

Άννα Βίσση: Όσο Έχω Φωνή με... εντάσεις!

Το ανατρεπτικό reality show που μας αποκαλύπτει τη ζωή της Άννας Βίσση, συνεχίζεται στον Alpha, την Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου στις 22:00.

Το τρίτο επεισόδιο μας πηγαίνει στα παρασκήνια της προετοιμασίας ενός μουσικού show. Καθώς η Άννα ετοιμάζεται για την εμφάνισή της στο «Αθηνών Αρένα», ο χρόνος μετράει αντίστροφα και η αγωνία εντείνεται.

Αυστηρή δίαιτα, εντατική γυμναστική και ατελείωτες πρόβες συνθέτουν την καθημερινότητά της. Μια σειρά από απρόοπτα και αναποδιές προκαλούν καθυστερήσεις και άγχος, ενώ μια πρόβα με τους μουσικούς γίνεται αφορμή για να προκληθεί ένταση.

Στο μεταξύ η Σοφία έρχεται από τη Νέα Υόρκη για να επιμεληθεί το styling της Άννας. Μητέρα και κόρη περνούν μαζί τις μέρες που ακολουθούν, ενώ η πρεμιέρα πλησιάζει…
Άννα Βίσση: Όσο Έχω Φωνή την Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου στις 22:00, στην τηλεόραση του Alpha.

"Πάτωσαν" τα "σκουπίδια" του ΑΝΤ-1: "Wipe Out" και "Black Out"

Τα σίριαλ του MEGA, η πρεμιέρες του ΑΝΤ1 και ο Νίκος Χατζηνικολάου διεκδίκησαν το κομμάτι τους από την τηλεοπτική πίτα, ενω τα ριάλτι - σκουπίδια του ΑΝΤ1 "πάτωσαν" μια και δεν ξεπέρασαν το 15% και ας πανηγυρίζει το κανάλι για τα...νεανικά κοινά (μια ανακαλυψη των χαμένων για να δικαιολογούν τις βλακείες τους).

Σταθερές αξίες οι σειρές του MEGA βρέθηκαν χθες απέναντι από τα νέα παιχνίδια - ριάλιτι του ΑΝΤ1, αλλά και από την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με κύριο θέμα το δημοψήφισμα. Τι ψήφισαν οι τηλεθεατές;
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Λάκης Γαβαλάς: «Η πιο περίεργη γλώσσα που ξέρω είναι… η καλιαρντή!»

«Ξέρω τόσες γλώσσες όσες με κάνουν να κάνω «defend my self», δηλαδή να αμύνομαι για τον εαυτό μου» δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς και αποκάλυψε ότι η πιο… περίεργη γλώσσα που ξέρει είναι η καλιαρντή.

Video: Ο Παπαδάκης κούρεψε on air τον Αναστασιάδη

Στο κλίμα των ημερών και του… «κουρέματος» κινήθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο πρώτος καλεσμένος στο «ΟΛΑ 12», ο οποίος πήρε την… ψιλή και κούρεψε on air, με τη βοήθεια της Λάουρα Νάργες, τον Θέμο Αναστασιάδη.

Ο Γιάννης Λάτσιος και τα καυτά φιλιά με ξανθιά σγουρομάλλα!


Αχ αυτός ο Σάκης… ανάβει τα αίματα, εμπνέει πάθη και κάνει «ζημιές»! Και γιατί το λέμε αυτό; Γιατί αυτό σκεφτήκαμε μόλις είδαμε στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το gossip-tv.gr, το Γιάννη Λάτσιο να φιλιέται με ξανθιά σγουρομάλλα αιθέρια ύπαρξη χωρίς να σκέφτεται κάμερες και φωτογράφους μιας και ήταν η πρεμιέρα των Ρουβά-Φουρέιρα-Ονιράμα στο «Αθηνών Αρένα».

 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Φ. Σκορδά: Το "καυτό" μίνι και οι... αποκαλύψεις για την αρχή της καριέρας της!

Οι αποκαλύψεις για το ξεκίνημα της καριέρας της Φαίης έχουν έντονο και το "πικάντικο" στοιχείο, αφού - όπως θα δείτε - το καυτό μίνι της Φαίης και το όλο σέξι στυλ της, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο ντεπούτο και την καθιέρωσή της. Το κείμενο υπογράφει η Ζήνα Κουτσελίνη, ο άνθρωπος που την ανέδειξε και συνέβαλε τα μέγιστα στην καριέρα της. 
Ήταν Ιούλιος… Έπρεπε να στήσω ένα ολόκληρο τηλεοπτικό πρόγραμμα, μέσα σε 15 μέρες. Ήξερα ότι δεν είχα περιθώρια για δοκιμαστικά. Έπαιζα με την τύχη μου, κι εκείνη με τη δική της… Την πήρα στο τηλέφωνο και μάλλον έπεσε το ακουστικό της. Πάντα ήθελε να κάνει πρωινό. Ήρθε στο γραφείο μου στο Μπουρνάζι, μέσω Κορίνθου… Την έφερε ο κολλητός της, ο Σάββας. Παιδικός της φίλος και γόνος αριστοκρατικής οικογενείας… βεβαίως! Από Αθήνα όμως δεν είχαν ιδέα… Φορούσε μια μίνι τζιν φούστα, με ψηλοτάκουνα τσόκαρα και τιραντέ μπλουζάκι, που αναστάτωσε όλο τον αντρικό πληθυσμό. Δημιούργησε ταχυπαλμίες στους διαδρόμους. Ήταν κατακαλόκαιρο… Ανέβασε πολύ τη θερμοκρασία στο κανάλι!
Η "ΚΑΥΤΗ" ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή χορεύει γιάνκα...

Στο Chart Show με τα πιο πετυχημένα ελληνικά συγκροτήματα ήταν καλεσμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή , που προς τιμήν του Νίκου Μαστοράκη, που επίσης ήταν καλεσμένος , χόρεψε γιάνκα... 
 
Έτσι είδαμε την παρουσιάστρια πως "το έχει" με τον χορό και τώρα απομένει να δούμε την επόμενη Κυριακή, αν "το έχει" και με τον χορό στον πάγο...
 

Τ. Βοσκόπουλος:"Ξαφνικά με αγαπήσατε;Είστε ψεύτες"

O Tόλης Βοσκόπουλος χτες το βράδυ διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς και εντυπωσιάστηκε από το show...
Ο μεγάλος τραγουδιστής ένιωσε αμήχανα όταν είδε την κάμερα του Star και προσπαθούσε να απαντάει μονολεκτικά και όταν ο δημοσιογράφος προσπαθούσε να μάθει αν έχει λείψει τον κύριο Βοσκόπουλο η νυχτερινή ζωή της Αθήνας, εκείνος με εκνευρισμό του είπε "Ξαφνικά τώρα με αγαπήσατε;Λέτε ψέμματα.Δεν με αγαπάτε"...

E.Mενεγάκη- Μ.Παντζόπουλος: Η πρώτη μη παπαράτσι φωτογραφία τους

Η Ελένη είναι στα καλύτερά της! 
 Αν θέλετε να δείτε αν είναι κάποιος είναι καλά να κοιτάτε το μάτι – τύπου όπως την ούγια! Τα λέει όλα. 
 Η Ελένη είναι ευτυχισμένη και μου το διαβεβαίωσε και η ίδια. 
Ας βάλω και μία φωτογραφία με ..το Μάκη . 
 Τόσα χρόνια πια δεν το λές δεσμό αλλά θεσμό! 
Χρόνια της – και τους- Πολλά!!

ΒΙΝΤΕΟ: Κώστας Ταχτσής: Ζωή σαν μυθιστόρημα

Κώστας Ταχτσής: Ζωή σαν μυθιστόρημα
Σε όλη του τη ζωή πάλευε με τους δαίμονές του- κατάφερε, όμως, να γράψει ιστορία με ένα έργο που έμελλε να γίνει κλασικό. Ο συγγραφέας που έκανε τις παιδικές του αναμνήσεις μυθιστόρημα με το θρυλικό «Το τρίτο στεφάνι» έζησε μια ζωή τρικυμιώδη, με έναν τραγικό επίλογο που ήταν σαν να το είχε ο ίδιος επιλέξει.

Πάσχα του 1960. Σκίζει ό,τι έχει γράψει στην Αυστραλία -εκατοντάδες σελίδες- και ξεκινάει από την αρχή. Εκστασιασμένος από την επιστροφή του στην Ελλάδα, την οποία αντικρίζει ξανά ύστερα από τρία χρόνια απουσίας, πιάνει την άκρη του νήματος και προσπαθεί να βγει από τον λαβύρινθο των αναμνήσεών του. Παραδομένος σε μια ανείπωτη ευτυχία, μαγεμένος από μια χώρα που είναι σαν να ανακαλύπτει για πρώτη φορά, ανασκευάζει, «διορθώνει» τη ζωή στο χαρτί. Με αισιοδοξία και χιούμορ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Η Ζαρίφη ορμάει στον Ρουβά και η ασφάλεια την κατεβάζει από την πίστα!

Ανέβηκε στην πίστα του νυχτερινού κέντρου και τον φίλησε στο στόμα!

Οι συντελεστές του 'Πρωινό ΑΝΤ1" πήγαν στην πρεμιέρα του Σάκη και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Κάποιοι βέβαια, διασκέδασαν λίγο περισσότερο... Μιλάμε για την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία σκαρφάλωσε στην πίστα και όρμησε στον Σάκη! Άνδρας της ασφάλειας επενέβη αμέσως και την οδήγησε στο τραπέζι της. Όμως ήταν πολύ αργά... η Κατερίνα είχε φιλήσει τον Σάκη στο στόμα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...