Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Τρύφωνας Σαμαράς: H πιο πετυχημένη ατάκα της εβδομάδας!

• Bραβείο «The only way is up»:
Στον ψαλιδοχέρη Τρύφωνα Σαμαρά, το θεό του παρκέ, τον Κing of tango, που ομολόγησε με
αφοπλιστική αθωότητα πως «είχα ανασφάλεια με το σήκωμα, αν θα καταφέρω να την κρατήσω όρθια». (Μμμ... κύριε πρέσβη, μας κακομαθαίνετε...).

• Βραβείο «Κάνεις πνεύμα του λόγου σου, Μικέ;»: Στη –θεϊκή– ατάκα της Μακρυπούλια («Αλήθεια, πότε θα μας χορέψετε, κύριε Λάτσιε – αν όχι εσείς, τουλάχιστον το κεφάλι σας;»), που απ’ τα γκοσιπο-πάνελ ερμηνεύτηκε ως «πάλι κάνει παιχνίδι η Ζέτα με τον κύριο Γιάννη». Αδικία.

• Βραβείο «Θα το κλείσω το κομμωτήριο»:
Στην –αγαπημένη εμμονή της στήλης– Ελένη Μενεγάκη για την ατάκα-παρέμβασή της στη συμμαχική εμπλοκή στη Λιβύη: «O Gaddafi, ρε παιδιά, το βάφει το μαλλί; Αυτό το κορακί το κατάμαυρο το έχει
πάντα ή είναι παλιές οι φωτογραφίες;». (Εεεεε, να μη λέμε τώρα και τα βασικά – εννοείται πως το έχει πάντα και είναι φυσικό. Το πήρε από τον μπαμπά του, τον Πασχάλη...).


Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Νάντια Μπουλέ: «Μπορώ και πάλι να ερωτευτώ... Και πολύ δυνατά!»

Η Νάντια Μπουλέ έκλεψε τις εντυπώσεις της με το εκρηκτικό τσα-τσα της και το αποκαλυπτικό κοστούμι της, ενώ οι κριτικές ήταν διθυραμβικές τόσο για την ίδια όσο και τον χορογράφο της, Θάνο Πισανίδη. 
 
Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι οι δύο παρτενέρ χόρεψαν μακριά ο ένας από τον άλλο για μεγάλο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα ζευγάρια. «Αυτό δείχνει ότι η Νάντια έχει αυτοπεποίθηση, σχολίασε ο Γιάννης Λάτσιος.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΝΑΝΤΙΑΣ ΜΠΟΥΛΕ

Από ποιαν έφαγε σφαλιάρα η Ναταλία Γερμανού;

Μία χαριτωμένη ιστορία διηγήθηκε η Ναταλία Γερμανού κατά τη διάρκεια της εκπομπής της. 

Η παρουσιάστρια με αφορμή ένα τραγούδι της κουμπάρας της Άννας Βίσση που έπαιξε στον αέρα του "Μες στην καλή χαρά", έστειλε ένα μεγάλο φιλί σε εκείνη και θυμήθηκε μία φορά που... έφαγε σφαλιάρα από εκείνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

H Κοκκίνου για τον “πατέρα” που βίασε μέχρι θανάτου την 18 μηνών κόρη του.

Εξοργίστηκε η Κοκκίνου
Την οργή και τον θυμό της εξέφρασε μέσω Twitter η Έλλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια που είναι και μητέρα είναι ευαισθητοποιημένη απέναντι  σε θέματα σεξουαλικής κακοποίησης, έγραψε: 
«Δεν έχω λόγια να εκφράσω την οργή μου για τον “πατέρα” που βίασε μέχρι θανάτου την 18 μηνών κόρη του. 
Ξέρω την καλύτερη τιμωρία που του αξίζει» είπε, αναφερόμενη στην είδηση που σόκαρε χθες το Πανελλήνιο, και συνέχισε, φανερά οργισμένη:


«Aλλά κρατιέμαι να μη γράψω. Πόσα αρρωστημένα μυαλά υπάρχουν;», έγραψε.

Η ανανεωμένη Ζέτα και η διατροφή της

Μπορεί τις εντυπώσεις να έκλεψαν στο σύνολό τους οι διαγωνιζόμενες, με τις ιδιαίτερα σέξι και αποκαλυπτικές τους εμφανίσεις, ωστόσο η Ζέτα Μακρυπούλια κέρδισε τις εντυπώσεις, τόσο με το βραδινό φόρεμα που φορούσε όσο και με την ανανεωμένη της σιλουέτα.


Το μυστικό πίσω από τη σέξι εμφάνισή της, είναι τα 12 κιλά που έχασε τον τελευταίο χρόνο, ακολουθώντας ένα ειδικό πρόγραμμα διατροφής, το οποίο ωστόσο δεν ακολουθεί πια πιστά, αφού, όπως παραδέχεται, έχει κάνει αρκετές παρασπονδίες.


Μάλιστα έχει πάρει τέσσερα κιλά από αυτά που είχε χάσει.
Πηγή: ΕΓΩ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Video: Γιατί δάκρυσε on air η Αντιγόνη Δρακουλάκη;

Kαλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Αντιγόνη Δρακουλάκη, η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση και τα δάκρυά της, για την έκπληξη που της ετοίμασαν οι φανατικές της θαυμάστριες.

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά Κρήτης. Από μικρή αγαπούσε την υποκριτική και ήταν πάντα "κοντά" στο επάγγελμα μιας και οι γονείς της ήταν ιδιοκτήτες κινηματογράφου, στο οποίο δούλευε και η ίδια στον ελεύθερο της χρόνο.


Έχει φοιτήσει στην θεατρική σχολή Βεάκη καθώς και στο τμήμα Θεατρικών σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

VIDEO KAI ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

(video) Ε.Μελέτη: Υπάρχει κόντρα με την Νάντια Μπουλέ;

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του STAR και με αυτό τον τρόπο θέλησε να απαντήσει σε όσους την επικρίνουν αλλά και στις φήμες που λένε ότι έχει κόντρα με την Νάντια Μπουλέ....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO με τη συνέντευξη της Μελέτη ΕΔΩ

Τι πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει η Ελεονώρα Μελέτη;


Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στην εκπομπή Dancing With The Stars Daily για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Με αφορμή το σχόλιο που της έκανε η Ευγενία Μανωλίδου ότι την τσάκωσε να τρώει μπισκότα στις πρόβες, η παρουσιάστρια της Πρωινής Μελέτης άνοιξε την καρδια της.

«Ο χορευτής μου ο Ηλίας μου έδωσε δύο μπισκότα σοκολάτας καθώς πάσχω από μία μορφή δυσγλυκαιμίας και έπρεπε οπωσδήποτε να βάλω κάτι γλυκό στο στόμα μου» τονίζει η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων την ημέρα που έκαναν πρόβες δεν είχε προλάβει να φάει και είχε τάσεις λιποθυμίας. Ο Τρύφωνας Σαμαράς προκειμένου να αισθανθεί καλύτερα η παρουσιάστρια είπε να της κάνει μία πλάκα έτσι της έδωσε ένα ποτήρι βότκα λεμονάδα παρουσιάζοντας της το ως λεμονάδα.

Η παρουσιάστρια κατάπιε μία ολόκληρη γουλιά και αμέσως κατάλαβε πως επρόκειτο για αλκοόλ. Τρυφωνας Σαμαράς και Ελεονώρα Μελέτη έσκασαν στα γέλια.. Μάλλον η Ελεονώρα Μελέτη είχε δίκιο όταν δήλωσε πως το ριάλιτι χορού θα δώσει στη ζωή της μία νότα χαράς!

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Η Χριστίνα Παππά λύγισε στους Καραμεροχαριτατους

Η Χριστίνα Παππά ήταν καλεσμένη στους Καραμεροχαριτάτους το πρωί και μίλησε για όλους και για όλα.

Μας πήγε στο εστιατόριο του γιου της, το οποίο είναι για σούσι απ' ότι καταλάβαμε...και όταν η συζήτηση πήγε στη σκληρή κριτική που δέχεται, δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά της! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Λ. Λιβιεράτος-Εύη Αδάμ: Σταθερή η κατάσταση της κόρης τους!

Δύσκολες ώρες περνάει το λαμπερό ζευγάρι, αφού - σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του markos.tv - η μεγαλύτερη κόρη τους Νεφέλη βρίσκεται στο "Ιατρικό Αθηνών" με πνευμονία. 

Ευτυχώς η κατάστασή της σταθεροποιήθηκε, αλλά οι γιατροί δεν προτίθενται να της δώσουν εξιτήριο πριν από το τέλος της εβδομάδας. 

Στο Ιατρικό, επίσης, νοσηλεύεται και η κορούλα γνωστής δημοσιογράφου, πάλι με πνευμονία αλλά πιο βαριάς μορφής.

Πόσα κιλά έχει πάρει η Φαίη στην εγκυμοσύνη της;

Το μαρτύρησε ο Λιάγκας στην εκπομπή τους, τη στιγμή μάλιστα που σχολίαζαν τα κιλά άλλων διάσημων γυναικών στη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους. 

Γύρω στα 15 κιλά είχε πάρει η Μενεγάκη, την οποία η Φαίη χαρακτήρισε "κούκλα"! 

Όσο για την ίδια, έχει πάρει 12,5 κιλά!

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

"Τινάχτηκε στον αέρα"... η συνεργασία της Αγγελικής Ηλιάδη!

Κι ενώ όλα δείχνουν ότι η καριέρα της Αγγελικής Ηλιάδη "απογειώνεται" με το "dancing with the stars", ένα ξαφινικό πρόβλημα έρχεται να χαλάσει την ηρεμία της! 

Το σχήμα στα "Αστέρια" της Γλυφάδας, στο οποίο θα ήταν και το "πρώτο όνομα", χάλασε ξαφνικά για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους . 

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Κωνσταντίνος Γαλανός δεν θα είναι τελικά στο πλευρό της κι έτσι λίγο πριν την πρεμιέρα αναζητούνται εναγωνίως οι αντικαταστάτες τους, για να μη μείνει και η ίδια... εκτός πίστας!

Ζ. Μακρυπούλια: ''Κάνω χρόνια ψυχοθεραπεία για ν' αντιμετωπίζω τις ανασφάλειές μου!''

Για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή, καθώς και για τα λάθη που έχει κάνει μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια. 
 
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, για το αν εμφανίζεται σε πολλαπλές ιδιότητες λόγω ανασφάλειας, η Ζέτα απάντησε: ''Κάνω αρκετά χρόνια ψυχοθεραπεία για να μπορώ να αντιμετωπίζω τις ανασφάλειές μου και χρησιμοποιώ πληθυντικό αριθμό, γιατί όλοι έχουμε πολλές. Σε αυτά τα χρόνια ανκάλυψα ότι είναι μάταιο να νομίζει κάποιος, ότι μπορεί, κάνοντας τη συγκεκριμένη δουλειά, να θεραπεύσει τις ανασφάλειές του. Ίσως είμαι λίγο παραπάνω ανήσυχη από το κανονικό κι ενεργοποιείται η αδρεναλίνη μου, όταν δοκιμάζομαι σε διαφορετικά πράγματα.''

Δεν θα ήθελε, όμως, ν' αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην υποκριτική; ''Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν το κάνω;'' είπε σε συνέντευξή της στο "Βήμα της Κυριακής" η ίδια και συνέχισε: ''Τα υπόλοιπα έρχονται και φεύγουν, αυτό είναι το μόνο που μένει. Άλλωστε, δεν θυσιάζω ποτέ χρόνο από την υποκριτική, για να ασχοληθώ με τα υπόλοιπα, αλλά από την προσωπική μου ζωή.''


tlife.gr

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Χατζηγιάννης: Έγινε μαϊντανός και τώρα του φταίνε τα μέσα!

Είναι κάθε μέρα στην πρώτη γραμμή και απασχολεί με την προσωπική του ζωή. Πού πιστεύει ότι οφείλεται αυτό;

«Έχω ακούσει πολλές θεωρίες για την αντιμετώπιση της ζωής των καλλιτεχνών από την τηλεόραση και τα περιοδικά: ''Οι συνέπειες της δημοσιότητας', ''ο κόσμος θέλει να βλέπει από την κλειδαρότρυπα', ''όταν δεν σας ήξερε κανένας και εμείς λέγαμε και γράφαμε για σας ήταν καλά;'' και πολλά άλλα τέτοια. Εντάξει, κατανοώ το πρόβλημα των ''εθνικών κουτσομπόληδων', που συνεχώς πολλαπλασιάζονται και την ανάγκη τους να βρουν θέματα και πρόσωπα για κατανάλωση, αλλά πάντα υπάρχει κι ένα όριο στην παραβίαση της προσωπικής ζωής του καθενός. ''Πουλάει ο Χατζηγιάννης'', θα σου πουν, χρειαζόμαστε λίγο κίτρινο με ροζ σ’ αυτή τη μαύρη εποχή»
Όταν τον ρώτησαν κατά πόσο ωφελεί έναν καλλιτέχνη να παραμένει αποκομμένη η προσωπική του ζωή από την επαγγελματική εκείνος απάντησε σε κυπριακό περιοδικό:
«Ποτέ δεν με προβλημάτισε αυτό. Δεν ζω για τους άλλους, αλλά ειδικά στην προσωπική μου ζωή, ζω για μένα. Δεν σε κάνει καλύτερο καλλιτέχνη ένα όνομα μ' ένα επίθετο κι ένα πρόσωπο, καλύτερο σε κάνει μια ψυχή, ένα μυαλό αυτού που διαλέγεις να μοιράζεσαι τη ζωή κι αυτό δεν το βλέπουν οι άλλοι, γιατί δεν μπορούν».
http://typografikos.blogspot.com

MODEL OF THE WORLD την Τετάρτη 30 Μαρτίου

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου θα γίνει ο ελληνικός τελικός διαγωνισμός του MODEL OF THE WORLD, καθώς και η επίσημη παρουσίαση των νικητριών που θα πάρουν μέρος στους Διεθνείς Διαγωνισμούς.

Πρόκειται για τις νικήτριες που κατέκτησαν τους τίτλους «Model of The Universe», «Miss Tourism World», «Miss BIKINI» και «Miss Tourism Europe» και θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους μεγάλους αυτούς διαγωνισμούς.

O διαγωνισμός θα γίνει στο NARKISSOS HALL στο Μαρούσι ( ΑΓ. Κωνσταντίνου 52 και Κηφισίας τηλ. 210 21 38 366) και θα τον παρυσιάσει η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΕΛΗ και ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των media.

Στην εκδήλωση θα κληθούν να παραβρεθούν επώνυμοι αθηναίοι και καλλιτέχνες για να επιλέξουν τις νικήτριες που θα μας εκπροσωπήσουν στο εξωτερικό.

O φετινός διαγωνισμός είναι ενταγμένος στις εκδηλώσεις για την ενημέρωση των νεαρών γυναικών για τον καρκίνο του στήθους με slogan «ΚΑΙ H ΟΜΟΡΦΙΑ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ»

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. 210 82 23 055 - 69. 57.500.756 (Cosmote) 6977 16 57 35 (Whats Up).

Μεγάλος Χορηγός της βραδιάς το LASER Touch, Ιατρικό Κέντρο Εφαρμογών Laser και αισθητικής, Πλαστικής χειρουργικής που οδηγεί όλο και περισσότερους ανθρώπους στην αναζήτηση τρόπων για τη βελτίωση της αισθητικής τους εικόνας. Το Laser Touch, με το άγγιγμα της ομορφιάς, βρίσκεται στην οδό Βεντήρη 7, δίπλα στο ΧΙΛΤΟΝ.

Χορηγός και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ που έχει φέρει στην Ελλάδα την καλύτερη δίαιτα της Αμερικής και όχι μόνο. Με την ΔΙΑΙΤΑ ΑΤΚΙΝΣ έχουν αδυνατίσει εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο.

Αναβολή για τον Οκτώβριο πήρε η σειρά με τη ζωή της Άννα Βίσση

Anna Vissi; Oktober 5, 2007; Melkweg AmsterdamImage via WikipediaΑναβολή για τον Οκτώβριο πήρε η σειρά με τη ζωή της που ετοίμαζε η Άννα Βίσση για την τηλεόραση . Με επίσημη ανακοίνωση του σταθμού και χωρίς να αναφέρονται οι λόγοι , αναγγέλεται  η μετάθεση της προβολής για τον Οκτώβριο.

Να τι γράφει αναλυτικά το δελτίο τύπου του Alpha: 

"Πιστεύετε πως γνωρίζετε τα πάντα για την Άννα Βίσση; Την έχετε ζήσει πάνω στη σκηνή, έχετε χιλιοπαίξει τα CD της, σιγοψιθυρίζετε τα τραγούδια της. Πόσα όμως ξέρετε για την Άννα; Τον Οκτώβριο του 2011, συντονιστείτε στον Alpha και αποκτήστε ένα backstage pass στις πιο ιδιαίτερες στιγμές της καριέρας και της προσωπικής της ζωής.


H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Στα δικαστήρια ο Robert De Niro

Robert De Niro at 43rd Karlovy Vary Internatio...Image via WikipediaΣε δικαστικές περιπέτειες μπήκε ο διάσημος ηθοποιός Robert De Niro, ο οποίος κατηγορεί γνωστή γκαλερίστα ότι πούλησε δύο πίνακες του πατέρα του για 77 χιλιάδες δολάρια, χωρίς να ενημερώσει τον ηθοποιό και την οικογένειά του. 

Οι πίνακες «Guitar Case» και «Landscape with Pink Field» πωλήθηκαν σε υψηλή τιμή από την Leigh Morse, αλλά τα λεφτά πήγαν κατευθείαν στον τραπεζικό της λογαριασμό και ο Robert De Niro δεν είδε ούτε ένα δολάριο από την πώληση.

Η ίδια, πάντως, αρνείται τα πάντα και έδωσε ραντεβού με τον ηθοποιό στα δικαστήρια.
zougla.gr
Enhanced by Zemanta

Ο Σαμαράς ανέβασε 10 μονάδες το «Dancing With the Stars»

Το βράδυ, η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Dancing With the Stars» έκανε 41,9% στο μέσο όρο και 44,9% στο νεανικό κοινό. 

Μάλιστα, όταν εμφανίστηκε στη σκηνή ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη ντάμα του, ο μέσος όρος τηλεθέασης ανέβηκε κατά περίπου 10 μονάδες! 

Ας δούμε, όμως, αναλυτικά όλες τις τηλεθεάσεις του τριημέρου ΕΔΩ 

Οι «Real Housewives» απογοήτευσαν και τα στελέχη του σταθμού

Δεν είναι μόνο οι τηλεκριτικοί που τα έχουν βάλει με το νέο ριάλιτι του Ant1, «Real Housewives».

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, το εν λόγω πρόγραμμα συγκεντρώνει και εξ’ οικείων βέλη καθώς τα στελέχη του σταθμού φέρονται δυσαρεστημένα από τα προσεχή επεισόδια που τους παρέδωσε η παραγωγή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Επίδειξη χορευτικών ικανοτήτων από Christian Panucci και Paolo Rossi (video)

Paolo RossiImage via Wikipedia
PAOLO ROSSI
Έχοντας κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια τους, ο «παλιός» Paolo Rossi και ο σαφώς νεότερος Christian Panucci αναζητούν πλέον διαφορετικές δραστηριότητες για να γεμίσουν το χρόνο τους.

Μία από αυτές είναι και ο χορός, όπου τα καταφέρνουν πολύ καλά, όπως απέδειξαν με την παρουσία τους στην ιταλική εκδοχή της εκπομπής «Dancing with the stars».

Αμφότεροι απέσπασαν πολλά χειροκροτήματα στην πίστα και ειδικά ο ήρωας του Μουντιάλ του ’82, που έχει πλέον πατήσει τα 55 του χρόνια αλλά παραμένει σε καλή φυσική κατάσταση.
Όσο για τον Panucci, ο οποίος σταμάτησε πέρσι το ποδόσφαιρο, έδειξε ότι έχει κι άλλες πτυχές στην προσωπικότητά του, εκτός από εκείνη του δυνατού δεξιού μπακ με τη… χωρίστρα – σήμα κατατεθέν, αφού πλέον έχει αλλάξει ακόμα και την κόμμωσή του…

H "ΘΕΑ"... Τρύφωνας και οι... άλλοι του «Dancing with the stars 2»

Δυναμικά ξεκίνησε το «Dancing with the stars 2» καταφέρνοντας να κερδίσει τις εντυπώσεις, ενώ από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι κάποιοι ήρθαν να κλέψουν την παράσταση!

Η πανέμορφη οικοδέσποινα Ζέτα Μακρυπούλια μας προϊδέασε εξαρχής για το τι θα ακολουθήσει...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Μακρυπούλια: «Φέτος είμαι μια άλλη Ζέτα»

Η Ζέτα ζει την καλύτερη φάση της ζωής της και έχει βρει τις ισορροπίες της που δεν είχε βρει τόσα χρόνια που κάνει ψυχανάλυση. Όπως εξομολογήθηκε:

«Πάντως συνειδητοποίησα ότι ενώ κάνω ψυχανάλυση εδώ και τέσσερα χρόνια, τώρα έχω αρχίσει και κάνω ουσιαστική δουλειά. Υπάρχουν πολλά έντονα πράγματα που βγαίνουν από την κουβέντα που κάνεις, αλλά εσύ δεν θέλεις να τα ακούσεις. Φέτος, επειδή μου συμβαίνουν πολύ έντονα πράγματα στη ζωή μου, ξαφνικά ζωντάνεψα. Βλέπω μια άλλη Ζέτα».

Ακόμη μία συνέντευξη έδωσε η παρουσιάστρια και μίλησε στο ράδιο 9 για το πώς θέλει τον άντρα στη σχέση αλλά και όσα γράφονται για εκείνη.

Για τους άνδρες γενικά είπε: "Με εντυπωσιάζουν οι άνδρες με θάρρος αλλά όχι θράσος, οι άντρες που έχουν σιγουριά. Οι άνδρες έχετε θάρρος, απλά κάποιες φορές σας κόβονται τα φτερά επειδή οι γυναίκες έχουν αλλάξει στάση απέναντί σας."

Για το πώς συμπεριφέρεται στις σχέσεις: "Έχω κλάψει κι εγώ πολύ για άνδρες. Για μένα δεν είναι πολύ φυσιολογικό αυτό, γιατί δεν κλαίω εύκολα." Όσο για το αν θέλει να βγάζει μια δυναμική εικόνα μέσα στη σχέση: "Όχι, μου αρέσει να είμαι η γυναίκα της σχέσης και ο άνδρας, ο άνδρας της σχέσης. Απλώς επειδή δεν μου αρέσει η καραμέλα πως όταν η γυναίκα κλαίει, το κάνει γαιτί θέλει κάτι να κερδίσει, πιέζομαι αρκετά και δεν κλαίω, ούτε μπροστά στους φίλους μου. Έχω ένα θεματάκι με αυτό."

Όσο για την αντιμετώπιση των δημοσιογράφων απέναντί της: Δεν μου έχουν φερθεί καλά όλοι οι δημοσιογράφοι, αλλά δεν έχω και την απαίτηση να μου φέρονται όλοι καλά. Έχουν γραφτεί πολλά ψέματα για μένα. Αλλά έχει χαθεί η αλήθεια και το ψέμα πια. Ρώτησα πρόσφατα κάποιον φίλο μου "αν δεν με ήξερες, θα πίστευες κάτι από όλα αυτά που λένε;" και μου απάντησε "Ναι, θα έμπαινα στον πειρασμό, θα τα πίστευα".

Scarlet Johansson... γυμνή στο internet, ύστερα από επίθεση hacker..!

Πριν από λίγες, ημέρες, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο γυμνές προσωπικές στιγμές της Scarlett Johansson οι οποίες πλέον βγαίνουν στην φόρα, αφού άγνωστοι έσπασαν τον κωδικό από το προσωπικό mail της ηθοποιού...!

Φυσικά, δεν είναι πρώτη φορά που προσωπικές λήψεις διασήμων κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το FBI, πρόκειται για τον ίδιο hacker που έσπασε και τον κώδικο της Vanessa Hudgens, και κυκλοφόρησε τις γυμνές της φωτογραφίες..! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΦΩΤΟ, ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...