Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πρέπει να επιστρέψει στο δημόσιο 5,5 εκ. ευρώ

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα απαγγελθεί στον κ. Τόλη Βοσκόπουλο, η ετυμηγορία με την οποία υποχρεούται οριστικώς και αμετακλήτως να καταβάλλει στο ελληνικό δημόσιο ακέραιο το χρέος του ύψους 5,5 εκατ. ευρώ, μαζί με τις νόμιμες προσαυξήσεις. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

5 ΒΙΝΤΕΟ - ΔΕΙΤΕ πρώτοι την εμφάνιση της Ε. Παπαρίζου στο σουηδικό "Let's Dance"!

Λίγο καιρό μετά τη συμμετοχή της στο show του ΑΝΤ1, "Dancing on Ice", από τη θέση της κριτικής επιτροπής, η Έλενα Παπαρίζου είπε το μεγάλο "ναι" στο σουηδικό show χορού “Let's dance”, όπου πλέον θα την απολαμβάνουμε από τη θέση... της διαγωνιζόμενης!

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Η πρώτη "πολιτική εμφάνιση" του Γιάννη Μπέζου στην «Ανατροπή»

Τι θα γίνει στις εκλογές; Μια μεγάλη συζήτηση στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2012, στις 23.15 στο MEGA.

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές. Οι συγκρούσεις των κομμάτων. Οι πολιτικές ανακατατάξεις. Ποια θα είναι η νέα Βουλή;

Καλεσμένοι της εκπομπής είναι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος (που κατεβαίνει με την ΔΗΜΑΡ στις εκλογές).

Τι αποκαλύπτει το πόρισμα; Ποιος φταίει για το έλλειμμα του 2009;

Σε ζωντανή σύνδεση: ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Γιάννης Παπαθανασίου.

«Ανατροπή», τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2012 στις 23.15 με τον Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA.

ΒΙΝΤΕΟ - Βάνα Μπάρμπα: Υποψήφια με την Λούκα Κατσέλη!

Την πρόθεσή της, να κατέβει υποψήφια στην Β' Αθηνών, ανακοίνωσε σήμερα η δημοφιλής ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ενώ παράλληλα αποκάλεσε τους Σκοπιανούς, Μακεδόνες.

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το sex tape της Ελληνίδας τραγουδίστριας πουλιέται στους δρόμους

Μεγάλες φλουο πινακίδες παντού στο Σόχο διαφημίζουν από σήμερα το πρωί ότι «Εδώ πουλιέται το sex tape της Τουλίσα Κοντόσταυλος ». Και οι δικηγόροι της Ελληνοβρετανίδας τραγουδίστριας και παρουσιάστριας μοιάζουν ανίσχυροι για να το εμποδίσουν.


ΒΙΝΤΕΟ: Η Σοφία Παυλίδου στο πλευρό του Φερεντίνου!

Σήμερα στο "Πρωινό ΑΝΤ1" η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη έδειξε σήμερα συμβουλές για το πως μπορούμε να συνδυάζουμε τα ριγέ!

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Οι Duran Duran επιτέλους ξανάρχονται στην Ελλάδα!

Είναι επίσημο! Οι Duran Duran έρχονται για μία μοναδική συναυλία στην Ελλάδα. 

Το δημοφιλές συγκρότημα πρόσθεσε στους προορισμούς της παγκόσμιας περιοδείας του και την χώρα μας και συγκεκριμένα τη Θεσσαλονίκη. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αμήχανος και νευρικός στην εκπομπή του ο τηλεπαρουσιαστής με την κόκα


Ενώ ο κόσμος της σοουμπιζ βοά για τον τηλεαστέρα ο οποίος πιάστηκε από αστυνομικούς να αγοράζει κοκαΐνη, ο ίδιος  κάνει ασκήσεις ψυχραιμίας συνεχίζοντας κανονικά να παρουσιάζει την καθημερινή εκπομπή του.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ - Ο Νίκος Χατζηνικολάου μιλάει πρώτη φορά για τα σοβαρά προβλήματα της υγείας του

"Έκανα τέσσερα χειρουργεία στη σειρά! Το πρώτο και το δεύτερο ήταν πολύ σοβαρά"!

Συγκλονιστική η αποκάλυψη που κάνει ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής μιλάει πρώτη φορά για τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε με την υγεία του και περιγράφει τι ακριβώς έκανε για να τα κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η σέξι εμφάνιση της Ελεονώρας Μελέτη στην πλαζ της Βουλιαγμένης

Nωρίς- νωρίς αποφάσισε η Ελεονώρα Μελέτη να ξεκινήσει τα μπάνια στη θάλασσα και ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε σε αυτή την πρώτη και άκρως «καυτή» εμφάνιση της με μαγιό.

Όταν την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού "ΟΚ" η γνωστή παρουσιάστρια μόλις είχε ολοκληρώσει την προπόνησή της στο θαλάσσιο σκι στο οποιό εξασκείται εδώ και αρκετό καιρό τα καλοκαίρια, διατηρώντας έτσι την υπέροχη σιλουέτα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΣΕΞΙ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΕΛΕΟΝΩΡΑΣ

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Stars System: Η σχέση των ζωδίων με το ψέμα

Στο Stars System αυτή την Κυριακή 1 Απριλίου στις 14:15, η Άση Μπήλιου αναλύει αστρολογικά τον μήνα Απρίλιο. Πώς θα είναι η γενέθλια χρονιά του Κριού;

Με αφορμή την Πρωταπριλιά, εξετάζεται η σχέση των ζωδίων με το ψέμα.

Επίσης, ποιο είναι το αστρολογικό πορτρέτο του νεοεκλεγέντα Προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν;

Καλεσμένη της εκπομπής η Κριός Κατερίνα Ζαρίφη σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Σε ποιά πασίγνωστη τραγουδίστρια θα κόψουν το ρεύμα μετά το Πάσχα;

Κατεβαίνει σε πορείες, πηγαίνει κόντρα στο πολιτικό σύστημα και σχολιάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας την εποχή του μνημονίου.


Το μήνυμα της πασίγνωστης τραγουδίστριας όμως στο twitter αυτή τη φορά ήταν διαφορετικό. όπως λέει η ίδια θα έχει ρεύμα στο σπίτι της μέχρι το Πάσχα.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΔΩ

Πασίγνωστος παρουσιαστής εμπλέκεται σε κύκλωμα ναρκωτικών

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι αστυνομικές αρχές όταν ανακάλυψαν ότι πασίγνωστος παρουσιαστής εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Έσφαξε την κόρη του γιατί είχε φωτογραφίες ηθοποιού του «Πειρασμού»

Μέρος μίας τραγικής οικογενειακής τραγωδίας έγινε -άθελά του- ο Τούρκος ηθοποιός Κιβάντς Τατλιτούγ, καθώς ένας πατέρας εκνευρίστηκε τόσο πολύ μόλις είδε τις φωτογραφίες του στο κινητό της κόρης του, που την... έσφαξε.

Ο ηθοποιός που είναι γνωστός και στην χώρα μας με την συμμετοχή του σε επιτυχημένα τουρκικά σήριαλ, είναι ιδιαίτερα αγαπητός και στις δύο πλευρές του Αιγαίου, στο γυναικείο φύλο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Τι ήθελε ο Αρναούτογλου στην Β. Εύβοια;

Στην Βόρεια Εύβοια πήγε πριν λίγες μέρες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.


Το "καλό παιδί" της ελληνικής τηλεόρασης πήρε τα όρη και τα βουνά, για άλλη μια φορά, προκειμένου να συναντήσει την...

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΔΩ

Επίθεση από το σκύλο του δέχτηκε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής

Στο νοσοκομείο για ράμματα μεταφέρθηκε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, όταν δέχτηκε επίθεση από τον ίδιο του το σκύλο, ράτσας πίτμπουλ. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΔΩ

Σ. Ψάλτης: Κινδύνευσε να καεί από φωτιά που πήρε το ξενοδοχείο που μένει!

Ο Στάθης Ψάλτης και οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης “Αχαρνείς” έζησαν δύσκολες στιγμές όταν, σήμερα το πρωί, ξέσπασε φωτιά στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο Αντώνης Ρέμος, η Υβόννη και.. «Έσπασε η νύχτα δυο κομμάτια»

Ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ και την παρέα τους διασκέδασαν μέχρι το πρωί και απόλαυσαν τις επιτυχίες του Πάνου Καλίδη, του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Στέλλας Καλλή στο νυχτερινό κέντρο «VOX» όπου εμφανίζονται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός καλησπέρισε από την πίστα τον Αντώνη Ρέμο λέγοντας «Απόψε είναι κοντά μας ένας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης, υπέροχος τραγουδιστής και ξεχωριστός άνθρωπος» και του έδωσε το μικρόφωνο. Ο Αντώνη Ρέμος αφού τον ευχαρίστησε τραγούδησε το «Έσπασε η νύχτα δυο κομμάτια» και το «Δυο ψέματα» ενώ τα λουλούδια έπεφταν βροχή.

Το ίδιο βράδυ διασκέδαζαν επίσης στο VOX η Δέσποινα Ολυμπίου που τραγούδησε με τη σειρά της το «Θυμάμαι όσα είχες πει» και «Πες το δυνατά» αλλά και Μαρία Ιακώβου.

Βραδιές γεμάτες κέφι, νιάτα, ομορφιά και λουλουδοπόλεμο υπόσχονται ο Πάνος Καλίδης, ο Κωνστναντίνος Αργυρός και η Στέλλα Καλλή και πολλοί συνάδελφοι, συνεργάτες και αγαπημένοι φίλοι, κατακλύζουν συχνά το VOX τιμώντας τους καλλιτέχνες με την παρουσία τους και αποθεώνοντας τους με πολλά λουλούδια και χειροκροτήματα. Οι τρεις καλλιτέχνες με το κέφι, τη ζωντάνια και το πρόγραμμά τους ξεσηκώνουν το κοινό που χορεύει όλο το βράδυ και επιδίδεται σε τρελό λουλουδοπόλεμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Μια παρέα που με όπλο το καλό λαϊκό τραγούδι και τη φρεσκάδα του νεαρού της ηλικίας είναι ότι πιο κεφάτο έχετε ζήσει μέχρι σήμερα…

Τα νυχτοπερπατήματα της Ναταλίας με τους φίλους της

ΘΕΜΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ - ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

Το REX το μαγαζί που έχει ξεχωρίσει τη χειμερινή σεζόν συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία το μοναδικό του πρόγραμμα αρχίζοντας πάντα στις 12 ακριβώς.


Η ενέργεια, το πάθος και ο ενθουσιασμός είναι κάποιες από τις λέξεις που χαρακτηρίζουν το πρόγραμμα της Άννας Βίσση στο REX. Ένα πρόγραμμα που έχει αποκτήσει φανατικό κοινό αφού η Άννα Βίσση κάθε Παρασκευή και Σάββατο δίνει την ψυχή της σ' ένα δυνατό non stop πάρτι 5 ωρών, ερμηνεύοντας τραγούδια απ' όλη τη καριέρα της αλλά και αγαπημένων καλλιτεχνών. 

Για άλλη μια φορά και αυτό το Παρασκευοσάββατο όλο το REX έγινε μια παρέα! Το χειροκρότημα άφθονο και η διασκέδαση στα ύψη

ΑΡΙΕΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ
Ανάμεσά τους η Ναταλία Γερμανού με τον Θέμη Γεωργαντά, ο Σωκράτης Αλαφούζος με την Άριελ Κωνσταντινίδου, ο Κώστας Φραγκολιάς παρέα με τον Χρήστο Δεληλάμπρο και το Νίκο Χαλκούση, η Ιωάννα Παππά με την παρέα της, ο Άλεξ Κάβδας με φίλες του κ.α.

Το πάρτι συνεχίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο ακριβώς στις 12 τα μεσάνυχτα.

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

O Τόνι Μαυρίδης αποκάλυψε γιατί χώρισαν με την Έλενα Παπαρίζου

Για τους λόγους που χώρισε με την Έλενα Παπαρίζου, αλλά και την αντιδικία που ακολούθησε το χωρισμό τους, μίλησε σε κυριακάτικη εφημερίδα ο Τόνι Μαυρίδης.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΔΩ

Λιάγκας στη Σταμάτη: "Πριν σε πάρουμε στο πρωινό δεν σε ήξερε κανείς"!

Σταμάτη στον Λιάγκα: "Σε λυπάμαι"!

Η έξοδος του Αντώνη Ρέμου με την Υβόνη Μπόσνιακ στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός στάθηκε αφορμή για έναν διαπληκτισμό μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη.

Όταν η Σάσα είπε ότι κανείς δεν γνώριζε την Μπόσνιακ πριν τη σχέση της με τον Ρέμο, η απάντηση του Γιώργου ήταν άμεση:

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ  ΕΔΩ

Επιβλέπουν τις εργασίες της νέας τους μεζονέτας Xατζηγιάννης-Μακρυπούλια

Μια έκπληξη επιφύλαξε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Ζέτα Μακρυπούλια και το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Πάρο επωφελούμενο από το χαλαρό πρόγραμμα που έχει τον τελευταίο καιρό. Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής εκτός του ότι αλλάζουν παραστάσεις και ηρεμούν στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί, παράλληλα, επιμελούνται την ολοκλήρωση της νέας τους μεζονέτας. Περνούν αρκετές ώρες με τον αρχιτέκτονα και τα συνεργεία, ενώ τα βράδια απολαμβάνουν ρομαντικά δείπνα στην Παροικιά και τη Νάουσα και απολαμβάνουν την εικόνα της θάλασσας και το ηλιοβασίλεμα.

Όσον αφορά τη συνεργασία της Ζέτας Μακρυπούλια με τον ANT1, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον θα έχει το ρόλο της παρουσιάστριας στο Dancing with the stars που θα γίνει τη νέα χειμερινή σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, μόλις ολοκλήρωσε τις διαπραγματεύσεις της με το κανάλι του Αμαρουσίου, ένιωθε την ανάγκη να φύγει για λίγο μακριά από την Αθήνα και να αποφορτιστεί. Όταν εξέφρασε την επιθυμία της στον αγαπημένο της, εκείνος δεν μπορούσε να της χαλάσει χατίρι και σκέφτηκε να οργανώσει το ταξίδι στην Πάρο.

Αυτές τις μέρες το ζευγάρι βρίσκεται στο νησί και χαίρονται ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Τους αρέσει να τρώνε φρέσκα ψάρια στη Νάουσα και τα απογεύματα συνηθίζουν να περπατούν και να κάνουν βόλτα στα γραφικά σοκάκια.

Φυσικά επιβλέπουν και το εξοχικό που χτίζουν στο νησί, το οποίο βρίσκεται στην αναπτυσσόμενη περιοχή του Αμπελά. Πρόκειται για ένα τεράστιο σπίτι το οποίο θα συμβαδίζει με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, ενώ την εσωτερική διακόσμηση την επιμελείται προσωπικά η Ζέτα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σκέφτονται επίσης να επενδύσουν οικονομικά σε μια μεγάλη επιχείρηση που υπάρχει στο νησί, πέρα από το κατάστημα παγωτών που απέκτησε η παρουσιάστρια στην Παροικιά. Αφού ολοκληρώσουν και αυτές τις συζητήσεις, μάλλον θα επιστρέψουν στην Αθήνα στο τέλος της εβδομάδας.

Ρουβάς Trident Senses - 150.000 ευρώ στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»

Η Trident Senses, η αγαπημένη τσίχλα των Ελλήνων καταναλωτών, ολοκλήρωσε την πρωτοποριακή ενέργεια με την κυκλοφορία της συλλεκτικής συσκευασίας Trident Senses που έφερε την υπογραφή του κορυφαίου Έλληνα star Σάκη Ρουβά. Στην εκδήλωση παράδοσης της επιταγής στο Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» που πραγματοποιήθηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», ο κύριος Λευτέρης Χαλουλάκος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kraft Foods Hellas, μαζί με το Σάκη Ρουβά, Αγγελιοφόρο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», παρέδωσαν στην κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβυ Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», την επιταγή με το ποσό των 150.000 ευρώ που συγκεντρώθηκε από τις πωλήσεις της συλλεκτικής συσκευασίας. Το ποσό αυτό θα αποτελέσει το θεμέλιο για την πραγματοποίηση μιας νέας και ιδιαίτερα σημαντικής πρωτοβουλίας, της δημιουργίας «Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών» στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Θύμα διάρρηξης και ο τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας έπεσε θύμα διάρρηξης, λίγο μετά από συναυλία του, στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής.


Ο ίδιος βέβαια λίγο μετά το συμβάν, ενημέρωσε τον κόσμο για το γεγονός, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Twitter και στο Facebook.

 
Συγκεκριμένα έγραψε πως βρήκε το αυτοκίνητο του παραβιασμένο και ότι από μέσα έλειπαν το σαντούρι του και το ακορντεόν συνεργάτη του.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο Μαυρομμάτης ξετρελαίνει με τις γεύσεις του την Κάρλα Μπρούνι

Tα καταστήματα «Μαυρομμάτη» στη Γαλλία έχουν ξετρελάνει με τις ελληνικές γεύσεις τους όλους τους Γάλλους αλλά κυρίως την εντυπωσιακή Κάρλα Μπρούνι που πλέον είναι από τις πιο σταθερές πελάτισσες.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...