Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Νέος Γολγοθάς για τον Ανδρέα Μπάρκουλη

Δύσκολες ώρες περνά ο γνωστός ηθοποιός Ανδρέας Μπάρκουλης, καθώς η γυναίκα του μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο κι εκείνος είναι αναγκασμένος να βρει καταφύγιο στο γηροκομείο.
 
Η Μαρία Μπάρκουλη που είναι το μεγάλο του στήριγμα και ο άνθρωπος που τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια αντιμετωπίζει ένα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας. Σύμφωνα με την Espresso, η ίδια αναμένεται να χειρουργηθεί σήμερα και παρόλο που η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει μεγάλη ανησυχία, θα χρειαστεί λίγο καιρό ηρεμίας για να αναρρώσει.
 
Έτσι ο σύζυγός της για όσες μέρες θα πρέπει να μείνει στο κρεβάτι και να ξεκουραστεί θα είναι μακριά της, ώστε να μην την επιβαρύνει. Όπως αποκάλυψε η ίδια, ο Ανδρέας Μπαρκουλής θα μεταφερθεί για λίγες μέρες σε οίκο ευγηρίας στην Αθήνα. “Ο Ανδρέας πέρασε μια ισχυρή αναπνευστική λοίμωξη και μπήκε στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις. Όταν το επιτρέψει ο γιατρός του θα μεταφερθεί στο Γηροκομείο Αθηνών, μέχρι να αναρρώσω.”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...