Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Βίλα στην Πάρο χτίζει η Μόνικα Μπελούτσι;


Η Μόνικα Μπελούτσι περνά ένα μέρος των διακοπών της μαζί με τα παιδιά της στην Πάρο. Αυτό που δεν ξέρετε όμως ότι ολόκληρο το νησί βουίζει ότι... η Ιταλίδα ηθοποιός χτίζει εκεί τη δική της βίλα.

Πρόκειται για μια κατάλευκη βίλα σε κυκλαδίτικο στυλ στην απομονωμένη περιοχή Τσουκαλιάπου βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το σπίτι των Γάλλων που την φιλοξενούν προς το παρόν στο νησί.

Σύμφωνα με τους κατοίκους του νησιού η υπό κατασκευήν βίλα βρίσκεται σχεδόν κολλητά με το σπίτι των φίλων της ηθοποιού και σίγουρα εκείνοι ήταν που της έβαλαν την ιδέα να αποκτήσει το δικό της σπίτι στην Πάρο.

Πάντως στο νησί επικρατεί άκρα μυστικότητα για το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της βίλας και φυσικά για ευνόητους λόγους η Μόνικα Μπελούτσι δεν αποκαλύπτει τα σχέδιά της.

Η ίδια δεν έχει καμία σχέση με τις ντίβες που κατά καιρούς έχουν επισκεφτεί την Πάρο. Κυκλοφορεί άνετη με τα παιδιά της ανάμεσα στον κόσμο και μάλιστα σύμφωνα με Παριανούς έχει δείξει ιδιαίτερη αδυναμία στο… σουβλάκι.

star.gr

Δείτε τον σύντροφο της Έρρικας Πρεζεράκου


Η Έρρικα Πρεζεράκου βρέθηκε στο πάρτυ γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού με τον σύντροφό της, Ιερώνυμο Κοντονή. 

Το ζευγάρι που είναι αρκετό καιρό μαζί έδειχνε πολύ ευτυχισμένο και δεν άφηνε ο ένας τον άλλον από τα μάτια του. 

Ο φακός του entertv.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε το αγαπημένο ζευγάρι.

Δείτε τη φωτογραφία


Δείτε την κούκλα ανιψιά του Γιώργου Κιμούλη!


Τη σημαντική τραγωδία «Μήδεια» ανεβάζει αυτό το καλοκαίρι ο πολυπράγμων Γιώργος Κιμούλης περιοδεύοντας σε όλη την Ελλάδα.

Τελευταία του στάση ήταν το Θέατρο Βράχων όπου συγκεντρώθηκε πλήθος επωνύμων για να τιμήσει των γνωστό δημιουργό.


Ανάμεσα στο κοινό και η πανέμορφη ανιψιά του ηθοποιού με την οποία ο φωτογραφικός φακός του entertv τον απαθανάτισε!

Ευαγγελία Αραβανή: Αγαπώ τον Ηλία Βρεττό, γιατί είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος

«Είναι ένα λιθαράκι, που συμβάλλει στην ολοκλήρωση της ευτυχισμένης περιόδου που διανύω»

Για τη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό, τα όνειρα που κάνει για τη δημιουργία της δικής της οικογένειας, αλλά και την επιρροή που είχε στην ίδια ο χωρισμός των γωνιών της μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Ευαγγελία Αραβανή.

«Περνάω πολύ ωραία. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαλαρή» δήλωσε το  μοντέλο για την καθημερινότητά της αυτήν την περίοδο, ενώ για τον Ηλία Βρεττό πρόσθεσε: «Είναι ένα λιθαράκι, που συμβάλλει στην ολοκλήρωση της ευτυχισμένης περιόδου που διανύω. Τον αγαπώ γιατί είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος».

Όσο για την προβολή της σχέσης της από τα Μέσα; «Δεν επιδιώξαμε ποτέ να την προβάλλουμε για να δείξουμε κάτι. Έχεις μία σχέση, όπως όλοι οι άνθρωποι, για να περνάς καλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα την παρουσιάζεις προς τα έξω» και συνέχισε: «Δεν πούλησα ποτέ τη σχέση μου. Ίσα-ίσα κάποιες φορές που έτυχε να δημοσιοποιηθούν σχέσεις μου, στο τέλος μάθαινα ότι η άλλη πλευρά προσπάθησε να εκμεταλλευθεί την κατάσταση και δημιουργούσε μάλιστα πράγματα χωρίς να το γνωρίζω», δήλωσε στο «ΕΓΩ! Weekly».

Δε δίστασε να αναφερθεί και στην πιο δύσκολη στιμή της ζωής της: «Με στιγμάτισε ο χωρισμός των γονιών μου. Δεν θα έλεγα πως με επηρέασε αρνητικά, υπό την έννοια ότι ήμουν ένα πολύ ήσυχο παιδί από μικρή. Αυτό που μου στοίχιζε πάρα πολύ, για παράδειγμα, ήταν όταν σε μία σχολική γιορτή δεν ήταν και οι δύο γονείς μου παρόντες, όπως ήταν αντίστοιχα των συμμαθητών μου. Αυτό με στεναχωρούσε αρκετά. Γενικά ήμουν ένα παιδί που δεν μιλούσε. Κρατούσα μέσα μου πράγματα και αυτό με έριχνε ψυχολογικά ακόμη περισσότερο».

Τέλος, η Ευαγγελία παραδέχτηκε πως θέλει να κάνει σύντομα τη δική της οικογένεια: «Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν πολύ μικρή και η οικογένεια είναι ένα κομμάτι που θα ήθελα να το κάνω όσο πιο σωστά γίνεται. Μου αρέσει πολύ η οικογενειακή ζωή. Δεν θα ήθελα να περάσουν πολλά χρονιά, να μην ολοκληρώσω τη ζωή μου με έναν άνθρωπο και να ξυπνήσω ένα πρωί και να πω: “Τι έγινε; Πώς φτάσαμε ως εδώ;”. Αλλά όταν κάνεις σχέδια, ο Θεός γελάει!».

Πιο σέξι από ποτέ η Έλλη Αγγελιδάκη στη Μύκονο

 

Ποιος δε θα ήθελε μια τέτοια μαμά;

Με τους περισσότερους celebrities να ζουν το καλοκαίρι τους στη Μύκονο, η Έλλη Αγγελιδάκη δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. 

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την γυμνάστρια με το αψεγάδιαστο κορμί να απολαμβάνει τα μπάνια της σε γνωστή παραλία του νησιού, ενώ μαζί της ήταν και ο γιος της, Άλκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Έλλη κάνει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα στο νησί των ανέμων. Μετά από πρόταση του φίλου της, Γιώργου Σακλάρα, ιδιοκτήτη γνωστού beach bar, η ίδια δέχτηκε να προχωρήσει σε αυτό το βήμα και να ενισχύσει τη δυναμική της επιχείρησης.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Για ποιά έγραψε αρχικά ο Καπουτζίδης το ρόλο της «Ντάλιας»;;!!!

Για ποιά έγραψε αρχικά ο Καπουτζίδης το ρόλο της «Ντάλιας» στο "Παραπέντε";;!!!

Όπως είπε στην εκπομπή «Joy», η Κάτια Δανδουλάκη δε μπόρεσε τελικά να παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο γιατί ήδη είχε συμφωνήσει για τη σειρά «Βέρα στο δεξί".


ΦΩΤΟ - Η Ζήνα στην Κεφαλονιά


Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας βρέθηκαν στην Κεφαλονιά και επισκέφτηκαν την καλή τους φίλη Τασία Δενδρινού στο Φισκάρδο για να απολαύσουν τις σπεσιαλιτε της.

Το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται με σκάφος στο Ιόνιο και σταθμοί του ταξιδιού τους μέχρι στιγμής ήταν η Κεφαλονιά, οι Παξοί και τα Σύβοτα.

Μάλιστα, μαζί τους βρέθηκε και ο Κωνσταντίνος Ρήγος.





 Πηγή: faysbook.gr

Ηλίας Βρεττός: «Αφήστε το δηλητήριο να στάζει άφθονο»

«Όποιος είναι στο χώρο και στα περιοδικά ξέρει πολύ καλά πως σιχαίνομαι και δεν έχω κάνει ποτέ μου στημένα παπαράτσι για την προσωπική μου ζωή…»

Μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook επέλεξε να δώσει τη δική του απάντηση ο Ηλίας Βρεττός σε εκείνους που ισχυρίζονται ότι οι φωτογραφίες του που δημοσιεύονται στα περιοδικά είναι στημένες και ότι θέλει να πουλήσει την προσωπική του ζωή.

«Όποιος είναι στο χώρο και στα περιοδικά ξέρει πολύ καλά πως σιχαίνομαι και δεν έχω κάνει ποτέ μου στημένα παπαράτσι για την προσωπική μου ζωή… Στους υπόλοιπους δεν θα μπω καν στη διαδικασία να απαντήσω…!!! Να” στε όλοι καλά και αφήστε το δηλητήριο να στάζει άφθονο… Όλα καλά…!!!», ήταν το μήνυμα του τραγουδιστή και φαίνεται να έχει πολλούς αποδέκτες.

Μαριάννα Τουμασάτου: «Μήπως μας ψεκάζουν τελικά;»

«Σκέφτομαι ότι δεν μπορεί να έχουμε βλακέψει τόσο πολύ...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Fthis ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής η Μαριάννα Τουμασάτου η οποία μεταξύ άλλων μίλησε με τον παρουσιαστή,Θανάση Πάτρα, για την κρίση!

«Με πιάνει κι εμένα κρίση. Χάλια είμαι όπως όλοι οι Έλληνες», είπε η ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί στην σειρά «Σ' αγαπάω αλλά...» και συνέχισε: « Άλλο αυτό με το μαύρο της ΕΡΤ... Δεν έχουν ούτε όριο ούτε τσίπα. Μόνο ο Έλληνας εργαζόμενος άνθρωπος ταλαιπωρείται όλοι οι άλλοι περνάνε μια χαρά. Αν εξακολουθήσουμε να είμαστε έτσι χωρίς να υπάρξει φως στο τούνελ. Αυτό το καθεστώς κατοχής που ζούμε πρέπει να το ανατρέψουμε. Μήπως μας ψεκάζουν τελικά; Δεν είμαι αυτής της θεωρίας... Σκέφτομαι ότι δεν μπορεί να έχουμε βλακέψει τόσο πολύ...».

Και έκλεισε λέγοντας: «Τι περιμένουμε να ξαναδούμε ότι είδαμε στην κατοχή να παίρνουν τα πτώματα με το καρότσι;».

Η Χριστίνα Παππά δηλώνει τρελή με το σεξ

Η Χριστίνα Παππά είναι μια από τις πιο ωραίες γυναίκες τις ελληνικής showbiz κι απ’ ό,τι φαίνεται από τα λεγόμενά της το γνωρίζει πολύ καλά και φροντίζει να το χαίρεται.

Τρελή με το σεξ, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της αφήνοντας άφωνους με την ειλικρίνειά της τους πάντες. Τόσο τρελή μάλιστα, που ίσως και ένα σοβαρό κριτήριο για την τύχη που μπορεί να έχει η σχέση της με το άλλο φύλλο.

«Υπάρχει ζωή χωρίς σεξ; Σου φτιάχνει την ημέρα, σε κάνει δημιουργικό. Είμαι τρελή, μ’ αρέσει το σεξ. Δεν είμαι της ξεπέτας. Άμα μου τύχει κάποιος και μου βγει και μάπα το καρπούζι δεν σημαίνει ότι θα ξανακαθίσω μαζί του».

Παιχνίδια στην άμμο από την τραγουδίστρια με το καλύτερο σώμα στην Ελλάδα [βίντεο]

Την δόξα της Λάρα Κρόφτ φαίνεται πως ζήλεψε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, γνωστή από την συμμετοχή της στο X-Factor, που βρέθηκε στην Μύκονο και επιδόθηκε σε ότι beach άθλημα μπορεί να φανταστεί κανείς. Αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό όσους είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το αψεγάδιαστο κορμί της.

Λίγες μέρες μετά τις φωτογραφίες έρχεται και το σχετικό βίντεο από το Mykonos Live TV που εντόπισε την τραγουδίστρια στη παραλία Καλό Λιβάδι να παίζει πρώτα ρακέτες και μετά να καβαλάει ένα jet ski. Σε πρώτο πλάνο, όπως πάντα, οι απίστευτοι κοιλιακοί της.


«Ο Πουλόπουλος με πρόδωσε», δηλώνει ο Μίμης Πλέσσας

Για το πόσο «πικραμένος» είναι με τον Γιάννη Πουλόπουλο και πόσο αληθινός είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος μίλησε ο Μίμης Πλέσσας σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαία εφημερίδα.

«Ο Τόλης για μένα είναι ένας αληθινός και πολύ μεγάλος καλλιτέχνης. Αληθινός στις σχέσεις του, στις συνεργασίες του. Ήταν γεννημένος στον Πειραιά και αναθρεμμένος με έναν τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι κοινός και απλός. Να είναι ένα με τον κόσμο. Γι' αυτό και βλέπεις τον κόσμο και παραληρεί και να του φιλάνε τα πόδια και τα χέρια». Αυτό δήλωσε ο Μίμης Πλέσσας στην εφημερίδα News για τον Τόλη Βοσκόπουλο. Για τον οποίο έχει μόνο καλά λόγια.

Αντιθέτως, από τον Γιάννη Πουλόπουλο (που δεν βρέθηκε κοντά στην μεγάλη συναυλία που δόθηκε προς τιμή του στο θέατρο Βράχων) συνεχίζει να έχει «παράπονο»: «Θα πήγαινα σε συναυλία του Πουλόπουλου αν με καλούσε. Είναι δυνατόν να θυμάμαι εγώ τις μικρότητες των ανθρώπων που βοήθησα, δίνοντάς τους 80 από τις 90 επιτυχίες που έχουν στο ενεργητικό τους; Μάλλον δεν μετράς το σωστό μου μπόι. Αν θέλεις ξεχώρισέ τα: ένας από τους αληθινούς, μιλάει με την ίδια αγάπη γι' αυτούς που τον τιμούν και γι' αυτούς που τον πρόδωσαν».


Δείτε τη Demy χωρίς ίχνος μακιγιάζ


Φυσική ομορφιά

Είναι νέα και όμορφη και δε χρειάζεται καλλυντικά για να αποδείξει κάτι τέτοιο. Ακριβώς αυτό επιχείρησε να κάνει η Demy, μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Εκεί οι followers της είχαν την ευκαιρία να δουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα της.


Αυτό που τραβάει τα βλέμματα είναι φυσικά τα πράσινά της μάτια, αλλά και το γεγονός ότι δεν είναι ανασφαλής με τον εαυτό της και όταν πηγαίνει στη θάλασσα είναι από τα κορίτσια που δε βάφονται!
Enhanced by Zemanta

Ο Χάρης Βαρθακούρης φωτογραφίζει τη σύζυγο και τη μικρή του κόρη αλλά την παράσταση κλέβουν άλλοι


Ο αγαπημένος τραγουδιστής Χάρης Βαρθακούρης αυτές τις μέρες ξεκουράζεται και απολαμβάνει όμορφες οικογενειακές στιγμές. 

Σήμερα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια φωτογραφία... με την σύζυγο του και τη μικρή του κόρη να κάθονται στο μπαλκόνι αλλά, όπως γράφει και ο ίδιος, την “παράσταση την κλέβουν άλλοι”!


Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΓΙΑΤΙ Ακύρωσε τη συναυλία της στην Καβάλα η Ελένη Φουρέιρα

Μόλις ένα εικοσιτετράωρο προτού εμφανιστεί μπροστά στο κοινό της Καβάλας ακύρωσε η Ελένη Φουρέιρα την προγραμματισμένη της συναυλία μαζί με το Στέλιο Ρόκκο μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter της.

Η νεαρή τραγουδίστρια ενημέρωσε τους followers της πως τελικά δεν θα τα καταφέρει να τραγουδήσει:

«Θέλω να ενημερώσω όλους τους φίλους μου από την Καβάλα, ότι λόγω προσωπικών γεγονότων δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ αύριο στη συναυλία… Εύχομαι να περάσετε όλοι υπέροχα με τον αγαπημένο μου Στέλιο Ρόκκο… και ελπίζω πολύ σύντομα να έρθω κοντά σας!» έγραψε, χωρίς να εξηγήσει ποιος είναι ο λόγος αυτής της ακύρωσης.

Εικόνες ελπίδας και χαράς αλλά και πολλοί καλλιτέχνες στον Εθνικό Κήπο

  
Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση από τον καλλιτεχνικό κόσμο και το κοινό πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας που διοργάνωσε ο Alpha και η εκπομπή "Μες στην Καλή Χαρά", σε συνεργασία με την Panasonic και tospirto.net.


50 επιλεγμένες φωτογραφίες με θέματα «Φωτογραφίζοντας την ελπίδα» και «Μικρές χαρές» στόλισαν χθες τα δέντρα του Εθνικού Κήπου Αθηνών. Δημιουργοί των έργων οι τηλεθεατές της εκπομπής που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς φωτογραφίας που διοργάνωσε η εκπομπή με την ίδια θεματολογία. Ανάμεσά τους και οι δύο νικήτριες φωτογραφίες των διαγωνισμών: «The Kiss» του Πάνου Κεφαλά και «Αδιάβροχες χαρές» του Μιχάλη Παππά, οι οποίες χάρισαν στους δύο ερασιτέχνες φωτογράφους από μία Panasonic mirrorless Lumix GX1 με φακό 14-42ΜΜ, καθώς και ένα φακό 12.5mm για φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις 3D.


Οι οικοδεσπότες της  έκθεσης, Ναταλία Γερμανού, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Θέμης Γεωργαντάς, Παύλος Σταματόπουλος και Παναγιώτης Χατζηδάκης, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους, πολλοί εκ των οποίων ήταν γνωστοί και αγαπημένοι καλλιτέχνες.


Η έκθεση θα διαρκέσει  μέχρι και σήμερα το βράδυ στον Εθνικό Κήπο Αθηνών (είσοδος Α’ από Ηρώδου Αττικού).


Τα έσοδα από τις  πωλήσεις των έργων θα διατεθούν  υπέρ του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας.


Την επιλογή των έργων  της έκθεσης έκανε η κριτική  επιτροπή: Κώστας Γάκης, ηθοποιός και σκηνοθέτης, Μάρω Κουρή, φωτορεπόρτερ και Μαριλένα Σταφυλίδου, φωτογράφος.


Την επιμέλεια της  έκθεσης έχει αναλάβει η Μαριλένα Σταφυλίδου.


Οι φωτογραφίες που έλαβαν μέρος στους δύο διαγωνισμούς «Φωτογραφίζοντας την ελπίδα» και «Μικρές Χαρές», είναι διαθέσιμες στο microsite της εκπομπής, www.alphatv.gr/microsites/messtinkalihara/home.aspx.

ΦΩΤΟ - Στη Μύκονο και η Naomi Campell


H Mύκονος είναι πόλος έλξης για τους διάσημους αυτού του πλανήτη. 

Ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών stars, η "μαύρη γαζέλα" Naomi Campbell, έκανε την εμφάνισή της στο νησί των ανέμων, για να απολαύσει τον ελληνικό ήλιο και τη θάλασσα.


Όσο για το ποιος είναι ο κύριος που την συνοδεύει, φαίνεται ότι παραμένει άγνωστος.

Τις φωτογραφίες τράβηξε η κοσμικογράφος, στιχουργός και συγγραφέας Ντέλλα Ρούνικ, η οποία βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος.



Πηγή: periferiaristas.blogpsot.gr
Enhanced by Zemanta

Απίστευτο! Η Σάσα Σταμάτη χαστούκισε τον Φώτη Σεργουλόπουλο on air!

Χαστούκι, που θα θυμάται σε όλη του ζωή έφαγε ο Φώτης Σεργουλόπουλος από την Σάσα Σταμάτη.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η παρουσιάστρια εισέβαλε στο πλατό και την «άστραψε» στον παρουσιαστή λέγοντας του: 

«Πόσο καλή πια να είμαι; Μου σπας τα νεύρα, με ειρωνεύεσαι, με κοροϊδεύεις, θα σε κάνω να πεις το Δεσπότη Παναγιώτη!», του είπε έξαλλη με αφορμή όλα εκείνα τα βιντεάκια που έπαιζαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς με πρωταγωνίστρια την ίδια. 

Δείτε το απίστευτο απόσπασμα από την εκπομπή τους

Μήνυση Κιμούλη σε εφημερίδα για την "κρυφή συνάντηση" με τον Παναγιωτόπουλο!

Ο ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης απάντησε με αγωγή στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και στην αρχισυντάκτρια του πολιτιστικού ενθέτου επειδή γράφτηκε ότι αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τον Υπουργό Πολιτισμού, αλλά τον υποδέχθηκε στα παρασκήνια μετά την παράσταση «Μήδεια».

Η ίδια η δημοσιογράφος ενημέρωσε για την κατάθεση της αγωγής, μέσω facebook, για το κείμενό της με τον τίτλο «Πλάκα τα γαλόνια» που συνοδευόταν από φωτογραφία του Γιώργου Κιμούλη με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Ακολουθεί το επίμαχο άρθρο:

«Λέω 'γώ τώρα. Δέχεσαι να συμμετάσχεις σε κρατικό φεστιβάλ. Της Επιδαύρου. Ας είσαι αντισυστημικός. Και όχι απλώς δέχεσαι, αλλά το επιδιώκεις. Το ζητάς. Κάνεις αίτηση. Καταφέρνεις, μάλιστα, να πάρεις και την καλύτερη μέρα, την πρεμιέρα. Κερδίζεις, έτσι, τεράστια διαφήμιση για την παράστασή σου, που στη συνέχεια ο ιδιώτης παραγωγός σου θα τη γυρίσει -και θα θησαυρίσει- σε δεκάδες πιάτσες ανά τη χώρα. Οχι σαν κάτι άλλα καλοκαίρια, που ανέβαζες παραστάσεις αστείες, σχεδόν ερασιτεχνικές, χωρίς ούτε ένα δελτίο Τύπου για ενημέρωση...

Μεγαλεία, λοιπόν, φέτος ο Γιώργος Κιμούλης. Μέσα στη χαρά του, όμως, δεν υπολόγισε ότι το παιχνίδι στο οποίο πήρε μέρος έχει και κανόνες. Στα εγκαίνια των Επιδαυρίων είθισται να παρευρίσκεται και ο υπουργός Πολιτισμού αυτής της χώρας. Και όταν ο Πάνος Παναγιωτόπουλος πήγε στα καμαρίνια να τον συγχαρεί, έτσι θέλει το τελετουργικό, ξύπνησε ξαφνικά μέσα του ο επαναστάτης. Εβγαλε έξω τις κάμερες και τους φωτογράφους για να μην υπάρξει έστω και μια φωτογραφία μαζί του, που θα μουντζούρωνε τα ανυπότακτα γαλόνια του.

Τον ίδιο, όμως, τον υπουργό τον καλοδέχτηκε. Δεν του άστραψε κάνα χαστούκι για τους μισθούς και τις συντάξεις. Δεν του γύρισε την πλάτη, δεν του 'πε «Φύγε, Πάνο, κρατάω μαχαίρι». Τον φίλησε. Θα 'παν και καμιά κουβεντούλα, στον ενικό βεβαίως. Ολα τα έκανε ο Κιμούλης. Αλλά πίσω από κλειστές πόρτες. Χωρίς τεκμήρια. Αυτά δεν ήθελε να αφήσει πίσω του. Για να μπορεί την άλλη μέρα να φωτογραφηθεί άσπιλος και αμόλυντος με τον επόμενο πρωθυπουργό. Τον πρωθυπουργό της ψυχής του.»

Μετά το μέγα Κιμούλειον μάθημα ανεξαρτησίας, με τι καρδιά ο Γιώργος Λούκος θα συνομιλεί και θα συντρώγει με υπουργούς; Αλλά αυτός, θα μου πείτε, το έργο και την προσφορά του δεν έχει ανάγκη να τα υπογραμμίζει με υποκριτικά πυροτεχνήματα.»

H Iρίνα Σάικ με λαχανί μαγιό ψαρεύει στην Κρήτη [εικόνες]


Αφού απόλαυσαν την Κρήτη, την Ελούντα και το καλό ψάρι – ανέβασαν και φωτογραφίες στο twitter εν ώρα αλιείας - έβαλαν ...πλώρη για Σαντορίνη και Ρόδο.

 
Η Ιρίνα Σάικ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασαν με απόλυτη μυστικότητα στην Κρήτη στις αρχές της εβδομάδας και έμειναν σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Ελούντα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα συνεχίζουν το ταξίδι τους στις ελληνικές θάλασσες με σταθμούς τη Σαντορίνη και τη Ρόδο.


Στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής ανέβασε φωτογραφία με τον ίδιο να ψαρεύει και το σχόλιο «Αγαπώ το ψάρεμα. Το έχετε δοκιμάσει».


«Με έχουν αντιμετωπίσει ως Αλβανό και Πακιστανό», δηλώνει ο Νίκος Αλιάγας

Απροειδοποίητη επίσκεψη στο στούντιο του «Φώτης και Μαρία Live» έκανε ο Νίκος Αλιάγας,. Εκεί που μίλησε για την κόρη του και τον ρατσισμό που έχει νοιώσει.

«Περισσότερο ρατσισμό απ' ό,τι όταν ήρθα στην Ελλάδα και μου έλεγαν "αυτός δεν ξέρει ελληνικά" δεν έχω ζήσει. [...] Κι εγώ αισθάνθηκα ένας Αλβανός ή ένας Πακιστανός στη Γαλλία και παρ' όλα αυτά αυτή η χώρα με ενέταξε στα κοινωνικά της στρώματα λες και ήμουν παιδί της. Αισθάνομαι και ως ένα βαθμό Γάλλος. Γεννήθηκα εκεί και έμαθα ελληνικά εκεί». Αυτό δήλωσε -σύμφωνα και με δημοσίευμα του fthis- ο δημοφιλής παρουσιαστής.

Προσθέτοντας πως «Δεν νομίζω ότι ο Έλληνας είναι ρατσιστής στο DNA του. Περνάμε μια μυστήρια κρίση. Είναι θέμα παιδείας και εκπαίδευσης, να εξηγήσεις ότι η διαφορετικότητα είναι μια κοινωνία ενδιαφέρουσα».

Όσον αφορά για την εμπειρία του ως πατέρας, ο Νίκος Αλιάγας δήλωσε «Είχα μείνει για τρία 24ωρα μόνος με την κόρη μου. Το πρώτο σοκ είναι όταν πρέπει να κάνεις μπάνιο το μωρό και δεν ξέρεις πώς να το πιάσεις! Βλέπεις ένα θηλυκό το οποίο ουσιαστικά είναι η προέκτασή σου, το σώμα σου. Όταν τεκνοποιείς καταλαβαίνεις ότι η ουσία είναι εκεί».

Άξιο επισήμανσης είναι επίσης πως του έχουν φερθεί τα γαλλικά μίντια «Έχουν σεβαστεί ότι είπαμε ότι δεν πουλάμε ούτε την προσωπική μας σχέση ούτε το παιδί μας. Εμείς απλά δε θέλουμε το παιδί να το εκθέσουμε. Σεβάστηκαν όλοι ότι εμείς την μικρή δε θέλαμε να την αγγίξουμε. Ο ρόλος του γονέα είναι να το προστατεύσουμε και όχι να το βγάλουμε στην πασαρέλα».

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην πισίνα-Ξετρέλανε και τον ΛΕΠΑ [εικόνες]

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες από τα γυρίσματα του νέου βιντεοκλίπ του Λευτέρη Πανταζή. Λογικό αφού πρωταγωνίστρια είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη και το brazilian μπικίνι της.

 
Αντικείμενο του πόθου του ΛΕΠΑ γίνεται στο νέο βιντεοκλίπ του η πάλαι ποτέ Miss Europe Face και παίκτρια του Next Top Model.


Εκεί που γνωρίζονται στο δρόμο, ερωτεύονται στην πισίνα και μετά παντρεύονται.

Το εντυπωσιακό εδώ είναι η ταχύτητα διασποράς των συγκεκριμένων λήψεων. Κάτι που αποδυκνύει ότι όντως η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι το κορίτσι που -αν υπήρχαν ακόμη αντρικά περιοδικά- θα ήταν μονίμως εξώφυλλο.









LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...