Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΒΙΝΤΕΟ -Δείτε τον Γιάννη Πάριο πριν 21 χρόνια στη σειρά «Αχ, Ελένη»

Ο Γιάννης Πάριος πριν 21 χρόνια έκανε μια γκεστ εμφάνιση στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Αχ, Ελένη» με την Ελένη Ράντου.

Ο ερμηνευτής υποδυόταν έναν τεχνικό υπολογιστών που ήταν και μουσικός που ονομαζόταν Βαρθακούρης όπως είναι το πραγματικό του όνομα. Ένα πολύ πετυχημένο γκεστ με τον τραγουδιστή όπως δεν τον έχετε ξαναδεί.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το απόσπασμα.

Το νέο exreme look της Κατερίνας Στικούδη


Με ράστα στο αεροδρόμιο


Για την Κύπρο αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου η Κατερίνα Στικούδη, όπου αναμένεται να εμφανιστεί στο πρώτο Wrestling Tournament γυναικών στη Λεμεσό.

Η παρουσιάστρια - τραγουδίστρια είπε σήμερα την πρώτη της καλημέρα από το Ελ. Βενιζέλος και ανέβασε δύο φωτογραφίες στις οποίες αυτό που δεν περνά απαρατήρητο είναι το νέο look στα μαλλιά της, τα οποία και έχει κάνει... ράστα.


Jennifer Aniston: Νέα εμφάνιση φουντώνει τις φήμες για εγκυμοσύνη


Τα βλέμματα τράβηξε η φουσκωμένη της κοιλιά


Τι κι αν ο μάνατζέρ της διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες που τη θέλουν έγκυος, οι νέες φωτογραφίες της Jennifer Aniston άλλα «λένε».

Η 44χρονη ηθοποιός, που ήταν για μια ακόμη φορά να ήταν εκθαμβωτική στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας οπού και πρωταγωνιστεί με τίτλο «We're Τhe Millers», ωστόσο αυτή τη φορά τα βλέμματα τράβηξε η φουσκωμένη της κοιλιά.

Να είναι τελικά μωρό ή απλά η Jennifer να παράφαγε;

Enhanced by Zemanta

Ποιος ηθοποιός πίνει με την… νταμιτζάνα ρακές;


Στην Κρήτη βρίσκεται αυτές τις μέρες ο εν λόγω ηθοποιός ο οποίος εκτός του ότι απολαμβάνει κάθε κρητικό μεζέ που του προσφέρουν οι φιλόξενοι κάτοικοι της λεβεντομάνας, πίνει και ασταμάτητα ρακές. Τόσο που ανέβασε και ο ίδιος φωτογραφία του κρατώντας μία νταμιτζάνα ρακή την ώρα που σερβίρει τον εαυτό του. Ποιος είναι;


Είναι ο Αργύρης Αγγέλου ο οποίος φέτος συνδυάζει διακοπές με δουλειά. Με αφορμή την περιοδεία της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί, ανά την Ελλάδα, ο ηθοποιός δείχνει να απολαμβάνει την κάθε του στιγμή στην Κρήτη, τόσο που και ο ίδιος έγραψε στη λεζάντα της συγκεκριμένης φωτογραφίας: «Εδώ θα μείνω». Και όποιος έχει βρεθεί στην Κρήτη, σίγουρα ξέρει τι εννοεί...

gossip-tv.gr

H Ρούλα Κορομηλά ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Η Ρούλα Κορομηλά ακολουθεί την “μόδα” που θέλει τις παρουσιαστριες να φωτογραφίζονται άβαφες και να κοινοποιούν τις φωτογραφίες τους στα social media!

Αυτό απέδειξε γι’ άλλη μια φορά η κίνησή της Ρούλας να ανεβάσει μια φωτογραφία της στο Instagram χωρίς μακιγιάζ, γράφοντας “Σε βλέπω”.

Δείτε τη φωτογραφία:


entertv.gr

Δείτε την ΚΟΥΚΛΑΡΑ Νικολέττα Ράλλη με το μαγιό της...


Το μαγιό της φόρεσε η Νικολέττα Ράλλη και φωτογραφήθηκε για γνωστό περιοδικό! 

Η νεαρή ηθοποιός και παρουσιάστρια ανέβασε την όμορφη αυτή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αποσπώντας τα πιο κολακευτικά σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους!

Στην Ελλάδα ο Ρίκι Μάρτιν;;; Σε ποιο νησί φέρεται να βρίσκεται ο star;

Με τη θαλαμηγό του για διακοπές στην Ελλάδα έχει αρχίσει να ψιθυρίζεται ότι είναι ο Ρίκι Μάρτιν.


Ο διάσημος Πορτορικανός τραγουδιστής, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στα ανοιχτά της Μυκόνου μαζί με τον σύντροφο της ζωής του, τον Κάρλος Γκονζάλες με τον οποίο παντρεύτηκε πριν από λίγους μήνες.

Το ζευγάρι δεν έχει κάνει δημόσια εμφάνιση ακόμα στο νησί των Ανέμων και όπως λέγεται, θέλει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να διατηρήσει την επίσκεψή του ινκόγκνιτο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η θαλαμηγός του διάσημου τραγουδιστή έχει για επόμενο σταθμό την μοναδική Σαντορίνη αλλά και διάφορα άλλα νησιά του Αιγαίου.

gossip-tv.gr

Άγρια επίθεση στην Ελένη Μενεγάκη! Ποιοι την "στόλισαν" με διάφορα κοσμητικά;;;

Tι συμβαίνει και την "πέφτουν" όλοι στην Ελένη Μενεγάκη; Δείτε στο Athens Magazine τι της σέρνουν γνωστοί άνθρωποι της τηλεόρασης:

Κορίτσι της διπλανής πόρτας ή Ψυχρός Τηλεοπτικός Εκτελεστής; Έξι απαντήσεις που θα συζητηθούν,είναι ο τίτλος του τηλεοπτικού εβδομαδιαίου περιοδικού Ζαπινγκ που προκάλεσαν έντονο πονοκέφαλο στην Ελένη Μενεγάκη...

Πολλοί γνωστοί τηλεκριτικοί ρωτήθηκαν και απάντησαν χωρίς φόβο αλλά με πάθος για την Ελληνίδα παρουσιάστρια..."

Κάνεi τον...παπαράτσο του εαυτού της-θλιβερό ["Afroditi Grammeli],

"Δεν διεκδίκησε ποτέ τον ρόλο...της κυρίας Αρβελέρ["Deppy Golema],

"Κατάφερε να περάσει απο το Φαινόμενο στο Καθεστώς" [Νίκος Μουρατίδης],

"Eίναι στο είδος που υπηρετεί η καλύτερη παρουσιάστρια απο καταβολής τηλεόρασης"[Νίκος Μαστοράκης],

"Είναι μόνη της μια σχολή... Μάρκετινγκ"[Δημήτρης Αποστόλου],

"Τελικά δεν ήταν...πυροτέχνημα" [Κάτια Δανδουλάκη].

soknews.gr

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ! Παραλίγο να πάνε στο τμήμα οι Μουτσινάς-Μακρυπούλια!!!

ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΝ με ταξιτζήδες


Καταιγιστικά είναι τα νέα απο το νησί των Ιπποτών. Την υπέροχη Ρόδο. Την ώρα που οι πρωταγωνιστές της παράστασης βαφτίσια ετοιμάζονται για την δεύτερη παρουσία τους στη σκηνή έγινε γνωστό πως αργά χθές το βράδυ λίγο κόντεψαν να βρεθούν στο αστυνομικό τμήμα. Τι συνέβη;

Η ομάδα των ηθοποιών μίσθωσε δυο ταξί για την μεταφορά τους απο τον χώρο του θεάτρου στη Μεσαιωνική Τάφρο για την Ιαλυσό και πιο συγκεκριμένα για το ξενοδοχείο Rodos Palace.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Μουτσινάς καθυστέρησε με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δυο ταξιτζήδων να διαμαρτυρηθεί στην υπεύθυνη παραγωγής, να απαιτήσει τα χρήματα της αναμονής και στο τέλος ν΄αποχωρήσει απο τον χώρο. Το ίδιο έκανε και ο έτερος συνάδελφός του ο οποίος ήδη είχε επιβιβάσει την Μακρυπούλια τον Αλευρά και άλλους συναδέλφους τους.

Έξαλλη η Ζέτα ζήτησε εξηγήσεις τις οποίες δεν πήρε ποτέ. Μάλιστα λίγο έλειψε να μεταβούν στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταγγείλουν το περιστατικό.

Επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και στο τέλος επέστρεψαν στα δωμάτια τους...

gossip-tv

Ο Καπουτζίδης στη Ρουμανία

Στο Βουκουρέστι βρίσκεται ο Γιώργος Καπουτζίδης και ανέβασε φωτογραφία στο Instagram που το επιβεβαιώνει.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Στο νοσοκομείο ο Μάριος Φραγκούλης μετά την συναυλία στο River Party


Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του alphafm.gr ο Μάριος Φραγκούλης μετά την εμφάνιση του στο Νεστόριο και καθώς είχε φτάσει σε ξενοδοχείο της Καστοριάς την ώρα του φαγητού αισθάνθηκε μεγάλη αδυναμία χάνοντας τις αισθήσεις του.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ άμεσα τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Καστοριάς και από εκεί αμέσως στο Διαβαλκανικό κέντρο Θεσσαλονίκης

alphafm.gr

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Μοιράζει εγκεφαλικά η Οικονομάκου - Η εικόνα με το μπραζίλιαν μαγιό που πόσταρε


Μια φωτογραφία που προβάλει τις τέλειες αναλογίες της ανάρτησε στο Διαδίκτυο η Αθηνά Οικονομάκου. Σέξι τόσο, όσο πρέπει η συγκεκριμένη εικόνα προκάλεσε αίσθηση και απέσπασε πολλά κολακευτικά σχόλια.

Η ηθοποιός έβαλε το μπραζίλιαν μαγιό της και πόζαρε υποβασταζόμενη στην... μπαλκονόπορτα λίγο πριν κάνει τη βουτιά της.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όπως είναι φυσικό συγκέντρωσε μέσα σε λίγη ώρα πολλά likes αλλά και πολλά κολακευτικά σχόλια.


H τόπλες φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη που αναστάτωσε το Ιντερνετ


Εγκεφαλικά μοίρασε στο Διαδικτύο η Ελεονώρα Μελέτη η οποία ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της από... στιγμές χαλάρωσης στην παραλία.

Δίχως το σουτιέν του μαγιό της, ξαπλωμένη στην πετσέτα της και με κλειστά τα μάτια η παρουσιάστρια χαλάρωνε κάτω από τον καυτό ήλιο. Το στιγμιότυπο απαθανατίστηκε και η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να μοιραστεί αυτές τις στιγμές με τους φίλους της στο Διαδίκτυο.

Εχοντας ένα καλλίγραμμα και καλογυμνασμένο κορμί, άλλωστε, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί... Γιατί να μην το κάνει;


ΚΑΝΑΚΗΣ- ΛΑΤΣΙΟΣ: Τρελό ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ στη Χαλκιδική! Μαζί τους και η ΕΥΓΕΝΙΑ! (PHOTOS)

Είναι γνωστό τοις πάσι πως πρόκειται για τον καλύτερο οικοδεσπότη. 


Ο λόγος, βέβαια, για τον Αντώνη Κανάκη ο οποίος το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε φιλοξένησε -όπως μόνο αυτός ξέρει- τον κολλητό του φίλο Γιάννη Λάτσιο στη Χαλκιδική!

Ο γενικός διευθυντής προγράμματος του Aντ1 έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις πυρετώδεις συσκέψεις εν όψει της νέας τηλεοπτικής χρονιάς και ταξίδεψε μέχρι το πρώτο «πόδι» της Χαλκιδικής για να συναντήσει το «Mr Ράδιο Αρβύλα»...


Η Μαριάντα Πιερίδη στους ώμους του συντρόφου της

Αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα αλλά και για τους παπαράτσι...


Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Νέστορας Φωτιάδης είναι ένα χρόνο μαζί και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ αφού όπου σταθούν και όπου βρεθούν αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα αλλά και για τους παπαράτσι και αφήνονται ο ένας στην αγκαλιά του αλλού χωρίς να λείπουν τα τρυφερά στιγμιότυπα μεταξύ τους.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό You, το ζευγάρι βρέθηκε σε γνωστό και πολυτελές ξενοδοχείο στο Λαγονήσι και εκεί απόλαυσαν τις βουτιές τους, τον ήλιο και την θάλασσα.

Για ακόμη μια φορά ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί και η Μαριάντα καβάλησε κυριολεκτικά τον Νέστορα αφού ο ίδιος την ανέβασε στους ωμούς του και έπαιξαν στα κύματα σαν μικρά παιδιά.



Διακοπές στην Πάρο για την Σοφία Αλιμπέρτη

Με ένα απλό τζιν σορτσάκι και ένα t-shirt  έκανε βόλτες στην Νάουσα όπου την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Η Σοφία Αλιμπέρτη άφησε για λίγο την καυτή Αθήνα και βρέθηκε πριν μερικές ημέρες στην Πάρο.

Για την Σοφία η Πάρος είναι ένας από τους αγαπημένους της προορισμούς και μάλιστα έχει δημιουργήσει  ιδιαίτερους δεσμούς με το νησί αφού είναι ο τόπος καταγωγής του  πρώην συζύγου της Γιάννη Πάριου.

Η Σοφία στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό «ΟΚ»  δείχνει άνετη και χαλαρή να απολαμβάνει τις διακοπές της. Η ίδια με ένα απλό τζιν σορτσάκι και ένα t-shirt  έκανε βόλτες στην Νάουσα όπου την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Μαριέττα Χρουσαλά: Διακοπές στην Λέσβο

Συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές και αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Λέσβο...


Η Μαριέττα Χρουσαλά, συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές και αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Λέσβο με την μόλις 9 μηνών κόρη της την οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Από το νησί είναι η μητέρα της άλλωστε και η Μαριέττα φροντίζει να το επισκέπτεται κάθε χρόνο.

Η παρουσιάστρια όπως αναφέρει το περιοδικό «ΟΚ» βρίσκεται στο νησί με την μητέρα της και τον 32χρονο αδερφό της, Θανάση και απολαμβάνει τις διακοπές της και την ήρεμη ζωή του νησιού.

Κώστας Μαρτάκης: Δεν είμαι gay

Απαντάει και βάζει τέλος στις φήμες


Μιας και οι φήμες γύρω από τη σεξουαλικότητά του ανά διαστήματα φουντώνουν και το χαρακτηρίζουν ομοφυλόφιλο, ο Κώστας Μαρτάκης αποφάσισε να βάλει ένα τέλος σε όλα αυτά, μιλώντας ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

«Δεν τίθεται θέμα να είμαι gay», ξεκαθαρίζει ο Κώστας, κλείνοντας έτσι τα στόματα όσων αμφισβητούν τον ανδρισμό του.

«Αν ήμουν ομοφυλόφιλος πιθανόν να το έλεγα ο ίδιος. Από όταν ξεκίνησα στο τραγούδι, ακούγονται διάφορα για μένα και την προσωπική μου ζωή. Τα κακοπροαίρετα σχόλια που κυκλοφορούν δεν με αγγίζουν», δήλωσε ο τραγουδιστής στο Down Town Κύπρου.

Ορθούλα Παπαδάκου: Φωτογραφίζεται εν ώρα... botox!


Δεν είναι από εκείνες που ότι έχουν κάνει, αλλά και ότι έχουν «αδυναμία» στις αισθητικές επεμβάσεις και δε θα το έκανε ούτε αυτή τη φορά. Ο λόγος για την  Ορθούλα Παπαδάκου, η οποία το μεσημέρι της Πέμπτης και λίγο πριν φύγει για διακοπές αποφάσισε να κάνει μερικές beaute θεραπείες της.

Μάλιστα, η celebrity χωρίς κόμπλεξ, αποφάσισε να βγάλει φωτογραφίες την ώρα που καθόταν στην καρέκλα της αισθητικού της και να της μοιραστεί με τους φίλους της στο Instagram.

Άλλωστε, κατά το παρελθόν έχει παραδεχτεί ότι κάνει botox, μόνο που αυτή τη φορά το έκανε πιο… δημόσια!

Στην Μήλο: Συνεχίζει τις διακοπές της η Υβόννη Μπόσνιακ

Μετά την Μύκονο σειρά έχει η Μήλος για την Υβόννη Μπόσνιακ που δεν σταματά να ταξιδεύει στα ελληνικά νησιά. Το μοντέλο μετά τις διακοπές που έκανε με τον Αντώνη Ρέμο στο νησί των ανεμών επισκέφθηκε την όμορφη Μήλο.

Η Υβόννη που ασχολείται συνέχεια με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας ενημέρωσε πως βρίσκεται στο νησί της Αφροδίτης αφού ανέβασε φωτογραφία στο instagram από την παραλία της Φυριπλάκας και σχολίασε χαρακτηριστικά: «Ελλαδάρα μου».

Λίγο αργότερα έκανε την βουτιά της και πόσταρε και μια δεύτερη φωτογραφία με τον ήλιο να πέφτει πάνω της ενώ ήταν ακόμη βρεγμένη από την θάλασσα.

Eλένη Πετρουλάκη: «Η Ρούλα Κορομηλά με έκανε γνωστή, της οφείλω πολλά»

Από άγνωστο κορίτσι του αθλητισμού, σταρ της πρωινής ζώνης.Ποιός ευθύνεται γι’ αυτό; Μα φυσικά η Ρούλα Κορομηλά.

«Η επιλογή μου από τη Ρούλα Κορομηλά, έγινε τυχαία. Τότε πήγαινα στο γυμναστήριο του Σπύρου Μπουρνάζου στα Πατήσια μαζί με την Έλλη Αγγελιδάκη. Φίλες αχώριστες από μικρές. Τότε, λοιπόν είχαμε πάει οι τρεις, δείχνοντας στο κοινό ασκήσεις, κράτησαν εμένα. Με δυο χρόνια Πρωινό Καφέ έγινα πολύ γνωστή. Η Ρούλα με πήρε από το χέρι  και μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω αυτό που έγινα. Τη σέβομαι και θα έπρεπε να τη σεβαστεί πολύς κόσμος που του έδωσε δουλειά και ψωμί να φάει. Δυστυχώς αυτό πολλοί δεν το έχουν εκτιμήσει», δηλώνει στο You.

Ζετα Δούκα – Σόφη Πασχάλη: Βουτιές στην Τήνο


Η ηθοποιός και η γυμνάστρια ξεκουράζονται και απολαμβάνουν τα μπάνια τους στις παραλίες του νησιου


Στην Τήνο κάνουν τις διακοπές τους αυτές τις μέρες η Ζέτα Δούκα και η Σόφη Πασχάλη.

Η ηθοποιός και η γυμνάστρια πήγαν στο νησί μαζι με  φίλες τους, ξεκουράζονται και απολαμβάνουν τα μπάνια τους στις παραλίες του νησιού.

Η Ζέτα Δούκα μάλιστα ενημέρωσε τους φίλους της μέσω του λογαριασμού της στo instagram πως βρίσκεται στο νησί της Τήνου και ανέβασε δυο φωτογραφίες χαρίζοντας στους ακόλουθους της δυο πολύ όμορφα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους.

Τα γενέθλια του Stan και οι σέξι φωτογραφίες στο instagram

Τα κορίτσια τρελαίνονται...


Τα κορίτσια τρελαίνονται όταν τον βλέπουν και κατακλύζουν τους χώρους που εμφανίζεται κατά καιρούς. Ο νεαρός τραγουδιστής απολαμβάνει την επιτυχία που γνωρίζει και απαντά στις ευχές που δέχεται από τις θαυμάστριές του για τα γενέθλιά του, γράφοντας στο instagram, «Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας... Είμαι τυχερός που έχω ανθρώπους να με αγαπούν διπλα μου».

Ο Stan είχε την Πέμπτη 1η Αυγούστου τα 26α γενέθλιά του και φυσικά δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές από θαυμαστές και θαυμάστριές του μέσα από τις σελίδες του στα social media. 

Η Εύα Αντωνοπούλου παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της στη Νέα Υόρκη!


Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παντρεύτηκε σε Δημαρχείο της Νέας Υόρκης η Εύα Αντωνοπούλου με τον εκλεκτό της καρδιάς της Παναγιώτη Αρκουμενέα. 

Το ζευγάρι επιθυμώντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, πήρε τη μεγάλη απόφαση εντελώς ξαφνικά κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στην Αμερική, που έγινε τελικά ταξίδι του μέλιτος.

 Η όμορφη Εύα έγινε νύφη φορώντας μία δημιουργία Konstadinos Melis by Laskos ενώ το χέρι της κοσμούσε το μονόπετρο που της χάρισε ο αγαπημένος της όταν της έκανε πρόταση το Μάρτιο και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του!

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό Close Up στο τεύχος Ιουλίου, η Εύα Αντωνοπούλου είχε επιβεβαιώσει τη χαρμόσυνη είδηση του επικείμενου γάμου της, ενώ πόζαρε με εντυπωσιακά καλοκαιρινά φορέματα και φορώντας το εντυπωσιακό μονόπετρο! 

«Είναι αλήθεια ότι παντρεύομαι. Άμεσα μάλιστα, αν και δεν έχουμε καθορίσει ακόμη ημερομηνία. 

Δε με τρομάζει καθόλου η σκέψη του γάμου. Είμαστε μαζί κοντά τρία χρόνια. 

Πιστεύω ότι εάν βρεις έναν άνθρωπο που να σε στηρίζει και να τον στηρίζεις, να είστε μαζί, συνοδοιπόροι και ερωτευμένοι, τότε ο γάμος μόνον ευλογία είναι».

Εμείς να τους ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον!



Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Φαρμάκι στάζει το MEGA για την μεταγραφή του Γ. Λιάγκα και της Φ. Σκορδά!

Φαρμάκι στάζει ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά ! Ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega δεν δίστασε τόσο μέσα από το Facebook, όσο και μέσα από το sait του το aixmi.gr να κατακεραυνώσει το γνωστό ζευγάρι και τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν την αποχώρησή τους από το Mega και το νέο τους συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. 

Πιο συγκεκριμένα στο Facebook γράφει : «Κούνησαν το μαντίλι χωρίς καν προειδοποίηση» ενώ στο site αναφέρει χαρακτηριστικά : «Το δίδυμο που ανέδειξε και στήριξε το Μega, τα τελευταία τρία χρόνια, έφυγε χωρίς καν να προειδοποιήσει για λόγους τακτ…» και σπεύδει να διευκρινίσει εμέσσως πλην σαφώς, πως η μεταγραφή της Φαίης στο Mega, έγινε καθαρά λόγω του Γιώργου Λιάγκα! Τι γράφει ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος; «Ο Λιάγκας είχε επιλεγεί από το Μega για την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού (πράγμα που έκανε επί ένα χρόνο) και στη συνέχεια μετεγράφη και η Φαίη Σκορδά για να εμφανιστούν ως δίδυμο στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη!"

Οπως και να ΄χει πάντως, ένα είναι σίγουρο. Η αιφνιδιαστική αποχώρηση αυτή του ζευγαριού έχει παγώσει τους πάντες στο κανάλι και το φυσσάνε και δεν λέει να κρυώσει!

Γιώργος Λιάγκας: "Πάμε κάπου που έδειξαν ότι μας θέλουν"

Η πρώτη δήλωση του παρουσιαστή για τη μεταγραφή βόμβα στον ΑΝΤ1.


Η είδηση της μεταγραφής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο κανάλι του Αμαρουσίου έπεσε σαν βόμβα στα ήρεμα (καλοκαιρινά) νερά της ελληνικής τηλεόρασης.

Τη στιγμή που όλα έδειχναν ότι το ζευγάρι θα συνέχιζε την πρωινή εκπομπή στο Mega για ακόμη μια χρονιά, ο ANT1 με δελτίου Τύπου που απέστειλε την Πέμπτη 1 Αυγούστου κοινοποίησε την αποκλειστική τους συνεργασία.

Ο Γιώργος Λιάγκας μιλώντας στο tvshow.gr έκανε την πρώτη του δήλωση μετά την είδηση και ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους λόγους της μεταγραφής. "Ήταν και για μας ένα σοκ . Πάμε κάπου που έδειξαν οτι μας θέλουν και δεν αδιαφορούν".

Το ρεπορτάζ της Ντέπυς Γκολεμά συνεχίζει: "Χθες το βράδυ ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη ανακοίνωσαν στους γονείς τους το κλείσιμο της μεγάλης συμφωνίας. Προηγουμένως είχε ειδοποιηθεί και ο Πέτρος Μπούτος που απλά έμεινε... ξερός με την εξέλιξη. Το τελευταίο ραντεβού του ζευγαριού με τον διευθυντή ψυχαγωγία του Μεγάλου καναλιού ηταν την περασμένη βδομάδα, όπου ο Πέτρος Μπούτος δεν ήταν σε θέση να υποσχεθεί την υπογραφή η την συνέχιση της συνεργασίας επικαλούμενος ακόμα οικονομικές δυσπραγίες".

Η συνεργασία του τηλεοπτικού διδύμου με τον ΑΝΤ1 για την πρωινή ζώνη του σταθμού υπόσχεται πολλές τηλεοπτικές εκπλήξεις! 

Δύσκολες ώρες για τον Φοίβο! Ποιο είναι το ΔΡΑΜΑ που περνάει ο γνωστός μουσικοσυνθέτης

Το δικό του προσωπικό δράμα ζει εδώ και καιρό ο Φοίβος, καταφέρνοντας όμως να το κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πολλοί είναι αυτοί τον τελευταίο καιρό που συζητάνε στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια ότι κάτι δεν πάει καλά με τον μετρ των επιτυχιών ενώ πολλές φέρονται να είναι οι ανακατατάξεις μετά από και την αιφνίδια αποχώρηση του Νίνο από την δισκογραφική εταιρία Spicy...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του soknews.gr και με όσα διαδίδονται από στόμα σε στόμα στην «πιάτσα» ο Φοίβος έφαγε τεράστιο κανόνι με τις «καταστροφικές» για πολλούς ανακατατάξεις στην Κύπρο πριν από καιρό. Κατά τα λεγόμενα των φημολογόντων ο Φοίβος είχε επενδύσει σε κυπριακή τράπεζα ένα τεράστιο οικονομικό ποσό, ασύλληπτο για πολλούς, τους κόπους μιας ζωής...

Έχασε την γη κάτω από τα πόδια του χάνοντας και εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που είχε επενδύσει... Σύμφωνα με άνθρωπο που γνωρίζει το δράμα του Φοίβου μέχρι και προσωπικό ραντεβού ζήτησε από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας για να βρούνε μια λύση, την χρυσή τομή, μπας και καταφέρει να σώσει κάτι από την περιούσια του που έγινε καπνός εν μια νυχτί... Μια κατάσταση που τον έχει ρίξει σε βαθιά κατάθλιψη.

Στον ΑΝΤ-1 Λιάγκας και Σκορδά - "Μεταγραφή" έκπληξη

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά πάνε στον ΑΝΤ1. Είναι επίσημο και οριστικό!


Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που απόστειλε ο σταθμός, το πετυχημένο δίδυμο στη ζωή και την ΤV ανήκει από σήμερα και επίσημα στο δυναμικό του καναλιού.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά από σήμερα, 1η Αυγούστου 2013, ανήκουν στο δυναμικό του καναλιού. Οι δύο παρουσιαστές υπέγραψαν συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τον ΑΝΤ1».

Το κανάλι μαζί με τους δύο παρουσιαστές βρίσκονται σε εκτενείς συζητήσεις για το τηλεοπτικό project που θα παρουσιάσουν, ενώ το πιθανότερο είναι να συνεχίσουν στην πρωινή ζώνη, απλά από άλλο πλέον κανάλι.

Πασχαλίδου: Η Μπόκοτα δεν πάτησε το πόδι της στην ΕΡΤ -Πήγαινε στη Eurovision για ψώνια


Σε υψηλούς τόνους μιλά η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η οποία συνεχίζει την κόντρα της με την Δάφνη Μπόκοτα, κατηγορώντας την πως «επί 17 χρόνια δεν πάτησε το πόδι της στην ΕΡΤ», ενώ παράλληλα υποστηρίζει πως πήγαινε στη Eurovision «μόνο για shopping και παρτι».

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΕΓΩ» του Γιάννη Βίτσα, αναφέρεται στην περίοδο που παρουσίασε την Eurovision, δηλώνοντας: «Οι απλοί πολίτες ήταν ευγενικοί και γλυκείς. Σε επαγγελματικό επίπεδο δεχόμουν τεράστιο πόλεμο! Αν δείτε το ημερολόγιό μου εκείνη την περίοδο, θα βάλετε τα κλάματα. Όταν κοιτάζω πίσω, βλέπω πόσο δυνατός άνθρωπος είμαι, χάρη όλων αυτών που συνέβησαν».

Στη συνέχεια ωστόσο, η κ. Πασχαλίδου ανεβάζει τους τόνους και αναφέρεται στη Δάφνη Μπόκοτα και την δήλωση της πως έπαιρνε 80.000 ευρώ τον μήνα όταν παρουσίαζε τη Eurovision, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι αλήθεια. Πάρτε το βιβλιάριό μου να το δείτε. Δεν πήρα ποτέ αυτά τα λεφτά. Η συγκεκριμένη κυρία για δεκαεπτά χρόνια δεν πατούσε το πόδι της στην ΕΡΤ. Έκανε τη Eurovision και έφευγε. όταν πήγα το 2005 ως σχολιάστρια στο Κίεβο ζήτησα συγνώμη από τους υπόλοιπους συναδέλφους από τις άλλες χώρες. Μου απάντησαν: "Ούτε καν τη βλέπαμε. Δεν έρχονταν ούτε στις συσκέψεις. Ήταν μόνο με την ελληνική ομάδα. Πήγαιναν για shopping και πάρτι"!».

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Υπάρχουν μέρες που δεν έχω λεφτά να βάλω βενζίνη στο μηχανάκι μου»

Πόσα χρήματα έβγαλε από την δουλειά του ο Γιάννης Μποσταντζόγλου; Τι αμοιβές έπαιρνε;

«Η αλήθεια είναι ότι είναι ότι είμαι ο χειρότερος μάνατζερ του εαυτού μου, γιατί στις οικονομικές μου διαπραγματεύσεις καταφέρνω πάντα το χειρότερο. Δεν έχω καμία λογική. Λέω πάντα ότι μου έρθει στο κεφάλι εκείνη την στιγμή. Είμαι σίγουρος ότι έχουν βγάλει εκατομμύρια στην πλάτη μου. Για να καταλάβεις ακόμα και όταν συνάδελφοί μου με πολύ λιγότερα χρόνια εμπειρίας έπαιρναν 15.000 ευρώ για να γυρίσουν ένα επεισόδιο, εγώ το περισσότερο που πήρα ήταν 3000. Αλλά από τα 42 χρόνια καριέρας γιατί είμαι πια 62 χρόνων, αμείφθηκα καλά τα 5. Ακόμα και όταν έκανα δικές μου παραγωγές έμπαινα μέσα με το κεφάλι χωρίς να σκέφτομαι το κόστος. Μην φανταστείς ότι μετά από σχεδόν μισό αιώνα δουλειάς έκανα καμιά περιουσία. Χρωστάω παντού και υπάρχουν μέρες που δεν έχω λεφτά να βάλω βενζίνη στο μηχανάκι μου» τόνισε με δηλώσεις του στο ΟΚ.


Πώς έριξα τον Γιάννη Λάτσιο: Τι έλεγε η Ελένη Μενεγάκη για τη γνωριμία τους, πριν 12 χρόνια


To 2001 λίγες μέρες πριν η Ελένη Μενεγάκη παντρευτεί τον πρώην σύζυγο της Γιάννη Λάτσιο έδωσε συνέντευξη στην Ντέπυ Γκολεμά μιλώντας πρώτη φορά για το πώς ξεκίνησε η γνωριμία τους, το πρώτο βήμα που εκείνη έκανε και τι ήταν εκείνο που την γοήτευσε πάνω του. Ας θυμηθούμε τι έλεγε τότε:

Δεν με διάλεξε εκείνος. Εγώ τον διάλεξα τον Γιάννη. Εγώ έκανα το πρώτο βήμα για πρώτη φορά στην ζωή μου. Συνήθως άφηνα να με επιλέγουν. Και αν μου άρεσαν, αν μου πήγαιναν το προχωρούσα. Τον Γιάννη εγώ τον «έπαιξα πρώτη». 

Μου ζήτησε μια εξυπηρέτηση στην δουλειά και εγώ του είπα πως θα σκεφτώ αν πρόκειται να το κάνω, απλά θα έπρεπε να τα πούμε από κοντά και έτσι έγινε. 

Εγώ κανόνισα το πρώτο ραντεβού, το δεύτερο, το τρίτο. Βγαίναμε αρκετό καιρό μέχρι να καταλήξουμε σε σχέση, αλλά μιλάγαμε πολύ στα τηλέφωνα. Ήταν πολύ ενδιαφέρον τύπος. Με ερέθισε να τον γνωρίσω. Και μετά μου μπήκε η ιδέα, δεν ήθελα να τον παρατήσω. Λέω «μου κάνει». Ομολογώ πως ήμουν θρασύτατη. 

Αν δεν έκανα εγώ την πρώτη κίνηση δεν θα ήμασταν μαζί. 

Είναι τόσο απορροφημένος από την δουλεία που αν εγώ δεν ήμουν λίγο τσαπερδόνα δεν θα φτάναμε στα σκαλιά της εκκλησιάς. 

Νομίζω ότι κατάφερα να βγάλω ένα άλλο πρόσωπο στον Γιάννη, πιο χαρούμενο εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχε.
Αυτά έλεγε η Ελένη την Άνοιξη του 2001. Μετά 12 χρόνια πολλά άλλαξαν, άλλα προς το καλύτερο και άλλα με περίεργο τρόπο. 

Το μόνο που δεν άλλαξε είναι η εμφάνιση της Ελένης.

Διακοπές για την Μαριέττα Χρουσαλά στην Μυτιλήνη!


Ξέγνοιαστες στιγμές απολαμβάνει η Μαριέττα Χρουσαλά αυτό το διάστημα με την οικογένειά της!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος επέλεξε να βρεθεί για ολιγοήμερες διακοπές στο νησί!

Η ίδια πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφία με μία φίλη της!

Η Μαριέττα, όπως μπορείτε να δείτε, διαθέτει άψογη σιλουέτα παρά το γεγονός ότι γέννησε πριν από ένα σχεδόν χρόνο... Η ίδια χαμογελά στον φακό ενώ απολαμβάνει με την φίλη της το απέραντο γαλάζιο!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...