Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Αγοράκι θα αποκτήσουν οι John Travolta-Kelly Preston

Ένα χρόνο μετά τον τραγικό θάνατο του γιου τους, η KellyPreston, ο JohnTravoltaκαι η μικρή τους κόρη θα χαμογελάσουν ξανά. Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Kellyτο Μάιο, πρόσφατα ανακοινώθηκε και το φύλο του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του ζεύγους, oJohnκαι η Kellyπεριμένουν αγοράκι. Για το χαρμόσυνο γεγονός το ζεύγος διοργάνωσε ένα πάρτι με 40 καλεσμένους στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες στις αρχές Αυγούστου, ενώ όπως τονίζει άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος της οικογένειας στο περιοδικό «People»: «Aυτό το παιδί θα έρθει για να επουλώσει τις πληγές τους».

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Αισιόδοξος ο Μάικλ Ντάγκλας για τη μάχη της ζωής του

Αισιόδοξος δηλώνει ο Αμερικανός ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας ο οποίος παραδέχθηκε, για πρώτη φορά δημοσίως, τη σοβαρότητα του καρκίνου του φάρυγγα από τον οποίο πάσχει, στο «Late Show» του Ντέιβιντ Λέτερμαν. 


"Πρόκειται για καρκίνο στο στάδιο 4, προφανώς και θα προτιμούσα το στάδιο 1 αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν εξαπλώνεται", ανέφερε ο ηθοποιός και πρόσθεσε "το κεφάλι και ο λαιμός έχουν επηρεαστεί, αλλά όχι το υπόλοιπο σώμα και οι προοπτικές είναι καλές. Δεν μου αρέσει να το λέω, αλλά για την ώρα, φαίνεται ότι έχω 80% πιθανότητες να ζήσω".
 
"Έχω καρκίνο. Το έμαθα πριν από περίπου τρεις εβδομάδες. Μόλις ολοκλήρωσα την πρώτη συνεδρία ακτινοβολίας και χημειοθεραπείας της εβδομάδας και έχουμε ακόμη οκτώ εβδομάδες μάχης. Σε χτυπάει πραγματικά σκληρά. Κάνω ότι μπορώ", τόνισε ο Μ. Ντάγκλας.
 
Ο γιος του 93χρονου Κερκ Ντάγκλας δήλωσε ότι είχε παρατηρήσει προβλήματα στον λαιμό του εδώ και αρκετούς μήνες και οτι είχε συμβουλευτεί αρκετούς γιατρούς οι οποίοι όμως δεν βρήκαν κάτι".
 
"Μετά φύγαμε για διακοπές, περάσαμε ένα όμορφο καλοκαίρι με την Κάθριν (Ζέτα-Τζόουνς) και τα παιδιά στην Ισπανία και στη συνέχεια πήγαμε στην Ρωσία, στην Αγία Πετρούπολη, ήταν υπέροχα", ανέφερε ο Αμερικανός ηθοποιός.
 
Ο Μάικλ Ντάγκλας υποβάλλεται σε έναν συνδυασμό ακτινοβολίας και χημειοθεραπείας.
 
Από την πλευρά της, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς αποκάλυψε ότι είναι πολύ εκνευρισμένη με τους γιατρούς. "Με εξοργίζει το ότι δεν το εντόπισαν νωρίτερα", δήλωσε η σύζυγος του Μάικλ Ντάγκλας στο περιοδικό People.

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Τα δάκρυα της Παπαρίζου για τον πατέρα της



Εμφανώς συγκινημένη τραγούδησε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Καρδίτσα, η Έλενα Παπαρίζου. Μάλιστα, η τραγουδίστρια έβαλε τα κλάματα τόσο επί σκηνής όσο και όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για τον πατέρα της που έχει φύγει από την ζωή. Επίσης, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τις εφόδους του ΣΔΟΕ στις εμφανίσεις της ανά την Ελλάδα.

Η Έλενα δάκρυσε την στιγμή που ξεκίνησε η μουσική της μπαλάντας της «Γύρνα στο χθες» που έχει αφιερώσει στον αγαπημένο της πατέρα. «Και πολύ κρατήθηκα», είπε στο κοινό όταν τελείωσε το τραγούδι και υποκλίθηκε...

Στο μυαλό της δημοφιλούς τραγουδίστριας ξύπνησαν μνήμες και όταν την ρώτησαν οι δημοσιογράφοι για τον πατέρα της πάλι έβαλε τα κλάματα. «Τώρα με καμαρώνει...», κατάφερε να πει η Έλενα κομπιάζοντας και προσπάθησε να αποφύγει τα δάκρυα, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Το Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας γέμισε ασφυκτικά από τους συμπατριώτες της, που τραγουδούσαν όλο το βράδυ μαζί της! «Είστε το καλύτερο κοινό... θα τραγουδήσουμε και καρδιτσιώτικα, θεσσαλιώτικα, που τα λέμε και στον τόπο μας», είπε η ίδια.

Παράλληλα, η Έλενα μίλησε και για τις εφόδους του ΣΔΟΕ στις συναυλίες της. «Έχουν έρθει 3 φορές σε συναυλίες και καλά κάνουνε... Εμείς είμαστε τραγουδιστές και το ΣΔΟΕ και η εφορία κάνουν την δουλειά τους. Όλοι πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Το δράμα του Ηλία Μαμαλάκη


Δύσκολες ώρες περνά ο Ηλίας Μαμαλάκης, καθώς την Δευτέρα έχασε τη μάχη για τη ζωή η σύζυγός του Στέλλα, μετά από μεγάλο αγώνα που έδινε εδώ και αρκετό καιρό.

Ήταν παντρεμένος εδώ και 36 χρόνια μαζί της και αποτελούσε όχι μόνο τη σύζυγο και τη σύντροφο, αλλά και τη σημαντική γυναίκα που κρύβονταν πίσω από την σπουδαία πορεία του στις κουζίνες αλλά και στην τηλεόραση.

Οι δυο τους έκαναν πολλά ταξίδια και μάλιστα υπήρξαν και συνεργάτες για ένα διάστημα, αφού η ίδια εργαζόταν και σε εταιρεία παραγωγής. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια η Στέλλα Μαμαλάκη αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ο ίδιος στάθηκε αξιοπρεπέστατα δίπλα της μέχρι την τελευταία στιγμή, ενώ κατάφερε να κρατήσει όλο αυτό το πρόβλημα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως άλλωστε τόσα χρόνια γενικά έκανε με την προσωπική του ζωή.

Η είδηση για τον θάνατο της συζύγου του έρχεται να επισκιάσει μάλιστα την φημολογούμενη μεταγραφή του στον ΑΝΤ1, όπου όλες οι πληροφορίες τον ήθελαν να αναλαμβάνει μέλος στην κριτική επιτροπή του νέου μαγειρικού ριάλιτι Top Chef που ανακοίνωσε ο σταθμός του Αμαρουσίου.

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Η Τζένιφερ Άνιστον πετάει το σουτιέν της (βιντεο)

 Αν υπάρχει μια ηθοποιός που βρίσκεται μια ανάσα μακριά από το να χαρακτηριστεί "φασόν" όσον αφορά στους ρόλους που επιλέγει αλλά και στις ερμηνείες της, τότε αυτή είναι σίγουρα η 41ός ετών τηλεοπτική "Ρέιτσελ" από τα "Φιλαράκια". Όχι για πολύ ακόμη, όμως.


Σκοπεύοντας να αλλάξει την εικόνα που η ίδια έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια με τις κινηματογραφικές επιλογές της, η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston), ετοιμάζεται να εμφανιστεί γυμνόστηθη στην επόμενη ταινία της! 

Στο καινούριο της κινηματογραφικό  εγχείρημα, η Τζένιφερ Άνιστον θα έχει έναν παλιό  γνώριμο : τον κωμικό ηθοποιό Πολ Ρουντ με τον οποίο έχαν  ξαναπαίξει μαζί το 1998, στην ταινία  Αίσθημα μετ' εμποδί
Αφήνοντας για λίγο πίσω της τη γλυκιά, χαριτωμένη, αστεία, αλλά και καθώς πρέπει, εικόνα στην οποία την έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, η Τζένιφερ ετοιμάζεται να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο στο φιλμ "Wanderlust" στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει στη συνέχεια, αφού το σενάριο απαιτεί από εκείνη να... γδυθεί. Πράγμα που η Άνιστον θα κάνει, για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο χαρακτήρας  που θα υποδυθεί η πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) εμπλέκεται σε ερωτικό τρίο με δύο ακόμη γυναίκες, αλλάζει τους άντρες στο κρεβάτι της σαν τα πουκάμισα, ενώ ταυτόχρονα παίρνει και ναρκωτικά! 

Ο ρόλος της ως μία "ελευθέρων ηθών παντρεμένη γυναίκα η οποία καταλήγει να ζει σε ένα κοινόβιο χίπηδων", θα έρθει σε πλήρη αντίθεση με τους αρκετά γλυκανάλατους ρόλους ρομαντικών κομεντί στους οποίους την έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με το σενάριο, όπως μεταδίδει ο κοσμικός ιστότοπος Hollywoodlife.com, ο χαρακτήρας της Άνιστον -για κάποιον λόγο- πετάει το σουτιέν της μπροστά σε ένα εργοτάξιο εργατών που προσπαθούν να χτίσουν ένα νέο σούπερ μάρκετ.

Τον άντρα της Τζένιφερ, μαζί με τον οποίο ζει στο κοινόβιο, θα παίξει ο κωμικός ηθοποιός Πολ Ρουντ (Paul Rudd), με τον οποίο είχαν υπάρξει ξανά κινηματογραφικό ζευγάρι στην ταινία "Αίσθημα μετ' εμποδίων" του 1998.

Με δεδομένο ότι οι δύο τελευταίες της απόπειρες με τις ταινίες "Επικηρύσσοντας την πρώην" όπου πρωταγωνιστεί με τον Τζέραρντ Μπάτλερ (Gerad Butler) και "Δωρητής Σπέρματος", δεν πήγαν ιδιαίτερα καλά εισπρακτικά στις ΗΠΑ, μια... αλλαγή πλεύσης κρίθηκε απαραίτητη.
Η προοπτική και μόνο να εμφανιστεί η Τζένιφερ Άνιστον γυμνόστηθη στη μεγάλη οθόνη έχει εξασφαλίσει τεράστια διαφήμιση στην ταινία, πριν ακόμη ξεκινήσουν τα γυρίσματά της, και αυτό φαίνεται ήδη.

Κατά τα άλλα, η δημοφιλής ηθοποιός, προσπαθεί ακόμη να ξεπεράσει το σοκ από την κοτσάνα που πέταξε σε ζωντανή εκπομπή, χρησιμοποιώντας λανθασμένα την λέξη "καθυστερημένος" και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.
Την ίδια στιγμή, ετοιμάζεται να κάνει μια σύντομη εμφάνιση στην τηλεοπτική σειρά "Cougar Town" για να ενισχύσει την καλή της φίλη Κόρτνεϊ Κοξ (Courtney Cox), η οποία είναι και η πρωταγωνίστριά της.
ΔΕΙΤΕ  ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ SEXY ΠΟΖΕΣ ΤΗΣ ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΑΝΙΣΤΟΝ

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Ένα δισεκατομμύριο δολάρια για τη Μαντόνα

Σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις, η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα, δέχθηκε επαγγελματική πρόταση που αφορά σε εμφανίσεις της στην πόλη του Las Vegas, με συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών.

 Αν δεχθεί, τα κέρδη της από τα show που θα πραγματοποιήσει τα επόμενα χρόνια, θα εκτοξευθούν στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια, ένα ποσό αστρονομικό, που θα την φέρει στην τρίτη θέση στην κατηγορία των γυναικών που έχουν αποκτήσει τεράστια περιουσία στο χώρο της.

Στην πρώτη θέση, πάντα, είναι η βασίλισσα των τηλεοπτικών show, Oprah Winfrey, ενώ στη δεύτερη ακολουθεί η συγγραφέας του Harry Potter, JK Rowling.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η πόλη του LasVegas φιλοξενεί καλλιτέχνες τέτοιου βεληνεκούς, αφού στο παρελθόν έχουν παρουσιάσει εκεί τα δικά τους show οι Elton John και Celine Dion.

Άγνωστο παραμένει το αν η συμφωνία αυτή θα την φέρει σε σύγκρουση με την εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων Live Nation, με την οποία η διάσημη καλλιτέχνης έχει υπογράψει συμβόλαιο και η οποία είναι υπεύθυνη για την διανομή των άλμπουμ της, την προώθηση των συναυλιών της και εμπορεύεται επαγγελματικά το όνομά της…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...