Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Το πρώτο supermodel του πλανήτη χρεοκόπησε! – Χρωστάει 1 εκ. δολάρια

Προτού έρθει στο προσκήνιο η Ζιζέλ, προτού καν μάθουμε τη Κλόντια Σίφερ, ήταν η γυναίκα που κυριαρχούσε στις πασαρέλες. Ναι, τις δεκαετίες του ’70 και του ’80 ήταν το απόλυτο μοντέλο, η φαντασίωση κάθε άντρα. Ο λόγος για την Τζάνις Ντίκινσον, η οποία για περίπου 15 χρόνια πρωταγωνίστησε σε όλες επιδείξεις των μεγάλων οίκων μόδας, πόζαρε για τα γνωστότερα περιοδικά του πλανήτη και ήταν η μούσα δεκάδων σχεδιαστών.


Μάλιστα ήταν το πρώτο supermodel του πλανήτη, αλλά και η γυναίκα που «γέννησε» τον όρο. «Δούλευα τόσο πολύ που κάποια στιγμή ο μάνατζερ μου είπε: “Είσαι superwoman” και εγώ του απάντησα “όχι, είμαι supermodel”» θα πει σε μια συνέντευξή της πριν από μερικά χρόνια. Ωστόσο τα χρόνια της λάμψης πέρασαν, τα φώτα έσβησαν, νέα μοντέλα κατέκτησαν τις πασαρέλες και η πορεία της Ντίκινσον πήρε την κάτω βόλτα.

Τι κι αν προσπάθησε να επιστρέψει στη μικρή οθόνη ως μέλος της κριτικής επιτροπής του Next Top Model δίπλα την Τάιρα Μπανκς; Η σκληρή της γλώσσα ανάγκασε την Μπανκς να τη διώξει και τώρα η Ντίκινσον χρωστάει περίπου 1 εκ. δολάρια! «Ναι, είναι αλήθεια» δήλωσε το πρώην μοντέλο και συμπλήρωσε: «Κάνω τα πάντα όμως για να πληρώσω τα χρέη μου. Νιώθω πολύ άσχημα για όλο αυτό». Οι φήμες την θέλουν να έφαγε τα λεφτά της στα κοσμήματα, τα καλλυντικά και τις επεμβάσεις, καθώς είχε βάλει στόχο να μην γεράσει ποτέ. Όμως τελικά κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τον χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...