Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Κων. Μουσούλης: Νέα ταινία από τον γιο της Νικολούλη

Δεν θα μπορούσε να μην επαληθευτεί η ρήση «Κατά μάνα κατά κύρη» αφού ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη, Κωνσταντίνος μπορεί να μη «φλερτάρει» με τη μικρή, αλλά με τη μεγάλη οθόνη.

Τώρα μάλιστα το όνομά του ακούγεται περισσότερο αφού στην τελευταία του ταινία «Hunting my blood» έχει πρωταγωνιστές τον ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Αντώνη Καψάλη και τον Τεό Αλεξάντερ (τον γνωρίσαμε όλοι από το «True Blood»).

Είναι διάρκειας είκοσι λεπτών και όπως φαίνεται και από το τρέιλερ που ήδη έχει κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο, πρόκειται για ταινία δράσης. Δεν είναι η πρώτη φόρα που ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη παρουσιάζει δουλειά του στο εξωτερικό.

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης ανήκει στη νέα γενιά σκηνοθετών, έχει άποψη, αλλά και ένα δικό του στιλ όλα αυτά τα χρόνια που είναι στην Αγγλία και έπειτα στην Αμερική κάνοντας συνέχεια ταινίες μικρού μήκους αφού είναι μέσα στα πλαίσια των σπουδών του.

Ο ταλαντούχος και γοητευτικός γιος της Ελληνίδας «Μις Μαρπλ» έχει τραβήξει τον δικό του δρόμο καθώς σπουδάζει υποκριτική, σκηνοθεσία και δημοσιογραφία στην Αμερική.

Στο βιογραφικό του έχει προσθέσει και την παραγωγή μιας ασπρόμαυρης βουβής ταινίας, κάτι που είδαμε και φέτος στη μεγάλη οθόνη με την ταινία «The artist», ενώ έχει συμμετάσχει και στο Φεστιβάλ της Δράμας.

Φυσικά, το τρέιλερ της ταινίας, όπως και άλλα projects της ανερχόμενης εταιρείας παραγωγής Homeric Pictures, έχουν ανέβει στο Διαδίκτυο αφού είναι όλοι τους νέα παιδιά και φαν της τεχνολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...