Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013

Σε κλινική η Kατερίνα Καινούργιου, με πόνους και αιμορραγία!


Τελικά το κακό μάτι μπορεί να επιφέρει και πολλά και άσχημα. Και όπως φαίνεται-εκ του αποτελέσματος- επηρεάζει πολύ την Κατερίνα Καινούργιου. Το κορίτσι υποχρεώθηκε χθες να νοσηλευτεί για μερικές ώρες σε ιδιωτικό νοσοκομείο εξαιτίας μιας ξαφνικής αιμορραγίας στην στοματική κοιλότητα. Τι συνέβη;

Η παρουσιάστρια ενώ ετοιμαζόταν να δώσει το παρών στην επίσημη πρεμιέρα του τραγουδιστή Γιώργου Δασκαλάκη στο Athens Live Stage ξαφνικά ένιωσε έναν πολύ δυνατό πόνο σε δόντι και το στόμα της γέμισε με αίμα. Τι είχε συμβεί; Ο γιατρός όπου και απευθύνθηκε πριν δυο μέρες για μια απονεύρωση είχε τελικώς ξεχάσει να καθαρίσει ένα ακρορίζιο-ένα από τα νεύρα του δοντιού- με αποτέλεσμα να πρηστεί το ούλο και στο τέλος να αιμορραγήσει.

Φοβισμένη πολύ και με τρομερούς πόνους η Κατερίνα υποχρεώθηκε ν΄αναβάλει την έξοδό της και να περάσει αρκετές ώρες χθες το βράδυ σε ιδιωτική κλινική. Της χορήγησαν κατασταλτική αγωγή και «καθάρισαν» την περιοχή του νεύρου. Η παρουσιάστρια επέστρεψε σπίτι της λίγο πριν ξημερώσει και σήμερα θα βρεθεί όλη την ημέρα στο κρεβάτι της!

Πηγή: nasosblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...