Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Η μεγάλη Aretha Franklin κριτής στο «American Idol»!!!


Η «βασίλισσα» της Soul Aretha Franklin, δέχθηκε να συμμετάσχει στο μουσικό τηλεοπτικό reality «American Idol» από τη θέση του κριτή, αναπληρώνοντας το κενό που άφησε η… σεξοβόμβα Λατίνα Jennifer Lopez!

Η θετική απάντηση της βραβευμένης με 18 Grammy, Aretha, στο e-mail που της έστειλε η παραγωγή του δημοφιλούς reality, ήρθε δύο μέρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης από την κριτική επιτροπή του Steven Tyler και της Jennifer Lopez!

Η παραγωγή του μουσικού show φαίνεται πως επιδόθηκε σ΄ έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να εξασφαλίσει ηχηρά ονόματα για τον πιο προσεγμένο τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες, αποδεικνύοντας ότι ουδείς αναντικατάστατος!

Η απόφαση του «φρόντμαν» της μπάντας των Aerosmith, Tyler, να εγκαταλείψει την… ερωμένη του, το «American Idol» και να επιστρέψει στα παλιά του λημέρια και σ΄ αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα… δηλαδή να ροκάρει, φαίνεται ότι έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία για την παραγωγή, που μετά από μία μέρα δέχτηκε και την παραίτηση της Jennifer που δήλωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ryan Seacrest ότι προτιμά να δώσει βάση αποκλειστικά στην καριέρα της στο τραγούδι και στα δυο παιδιά της, από το να ανανεώσει το συμβόλαιο της, άσχετα αν οι φήμες θέλουν να ζητά επιπλέον 2 εκατομμύρια δολάρια αύξηση των αποδοχών της για να παραμείνει!
Όσο για τον τρίτο κριτή Randy Jackson φαίνεται ότι είναι το πιο πιστό μέλος της κριτικής επιτροπής, αφού συμμετέχει στο show από το ξεκίνημά του το 2002, μαζί με τον Simon Cowell και η Paula Abdul.

Για την Ιστορία τον τελικό του «Idol» φέτος το Μάιο παρακολούθησαν 21.200.000 θεατές!.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...