Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Τηλεαστέρες και μοντέλα στην "καυτή" ατζέντα του 33χρονου χάκερ!

Μια περίεργη ιστορία που εξελίσσεται σε σκάνδαλο ολκής αποκαλύφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με τη σύλληψη του 33χρονου χάκερ στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Ένα ολόκληρο κύκλωμα είχε στηθεί με το οποίο ο...33χρονος μπορούσε είχε καταφέρει να εξελίξει κώδικες που έδιναν τη δυνατότητα παρακολούθησης κάθε τύπου επικοινωνίας μέσω κινητών και υπολογιστών.

Στην "καυτή" ατζέντα του 33χρονου, σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, υπήρχαν πρόσωπα που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως θα προέβαιναν σε παρακολουθήσεις.

Πρωτοκλασάτοι επιχειρηματίες και εφοπλιστές, λαμπερά δικηγορικά γραφεία, εμπορικές επιχειρήσεις, βρίσκονται ανάμεσα στους πελάτες του νεαρού επιχειρηματία - χάκερ. Στα ονόματα συγκαταλέγονται και πρόσωπα της σόου μπιζ, από αστέρες της τηλεόρασης μέχρι μοντέλα, που κυρίως, τους απασχολούσαν ζητήματα συναισθηματικής φύσεως.

Για να προωθήσει τα συστήματα των υψηλής τεχνολογίας κοριών του, ο νεαρός είχε ιδρύσει εταιρεία με την επωνυμία "drindrin", που αναλάμβανε απλώς να τοποθετήσει το σύστημα παρακολούθησης στις ηλεκτρονικές συσκευές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...