Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Αγγελική Ηλιάδη: Η δικαστική απόφαση που της «στερεί» το γιο της

Πλέον θα τον «μοιράζεται» με την οικογένεια του μπαμπά του, Μπάμπη Λαζαρίδη


Η σχέση που θα έχει ο γιος της Αγγελικής Ηλιάδη, Μπάμπης, με την οικογένεια του μπαμπά του, Μπάμπη Λαζαρίδη καθορίστηκε μέσα από δικαστική απόφαση.


Το δικαστήριο απεφάνθη ότι η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη εφεξής θα μπορεί να βλέπει από κοντά τον γιο του επιχειρηματία και της τραγουδίστριας δύο ημέρες τον μήνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η δικαστική απόφαση που εκδόθηκε μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η οικογένεια μέσω της δικηγόρου της, τον Ιούλιο του 2012 και εκδικάστηκε τον Ιανουάριο, η επικοινωνία της οικογένειας Λαζαρίδη με τον μικρό Μπάμπη θα γίνεται πλέον ανεμπόδιστα.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο απεφάνθη ότι η Μαρία και ο Βασίλης Λαζαρίδης θα μπορούν να βλέπουν τον εγγονό τους το τελευταίο Σαββατοκύριακο κάθε μήνα για τέσσερις ώρες.

Ως τόπος συνάντησης ορίστηκε το σπίτι της τραγουδίστριας, ενώ παρούσα θα μπορεί να είναι η ίδια ή όποιο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο οριστεί από εκείνη. Επίσης, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι παππούδες του μικρού Μπάμπη θα μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον εγγονό τους κάθε πρώτη και τελευταία Τετάρτη κάθε μήνα.

Η Μαρία Λαζαρίδη δήλωσε στην εφημερίδα: «Από την μία αισθάνομαι δικαιωμένη, γιατί εκεί που δεν βλέπαμε καθόλου το παιδί, έστω κι έτσι θα μπορούμε να έχουμε κάποια σχέση μαζί του. Από την άλλη όμως, εμείς δεν έχουμε τώρα πια κανένα τρόπο επικοινωνίας με την Αγγελική Ηλιάδη, αφού όσα είχε στο παρελθόν τα έχει αλλάξει, όπως και το σπίτι που ξέραμε ότι μένει, αφού τώρα πια έχει μετακομίσει». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...