Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Η τελευταία σύντροφος του Μπουλά λέει: «Εγώ δεν κάνω μνημόσυνα»

Ήταν και παραμένει το πρόσωπο που όλοι οι δημοσιογράφοι επιδιώκουν να μιλήσουν. Και διόλου τυχαία καθώς ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που έκλεισε τα μάτια του Σάκη Μπουλά.


Η ίδια περνά πολύ δύσκολες ώρες. Ωστόσο με την βοήθεια του Ζουγανέλη και φίλων προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Ο πόνος άλλωστε της απώλειας ενός τόσο αγαπημένου προσώπου δεν μπορεί να χαθεί. Δε σβήνει.


«Μνημόσυνο δεν κάνω στη χαρά, κι αν έφυγε και χάθηκε στη λήθη, την έζησα δεν ήταν παραμύθι», ήταν το μήνυμα που έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Για εκείνη ο Σάκης θα είναι πάντα ένα ζωντανό χαμογελαστό κομμάτι της ψυχής της. Έτσι και αλλιώς, μέχρι το τέλος προσπαθούσε να την κάνει να χαμογελάσει. Παλεύει με τους δαίμονες της να βρει κουράγιο να συνεχίσει τη ζωή της.

Λέγεται μάλιστα πώς όταν ο Σάκης κατάλαβε ότι το τέλος είναι κοντά, της ζήτησε μετά το χαμό του να συνεχίσει κανονικά να εργάζεται. Γνώριζε πολύ καλά την αγάπη της για το θέατρο γι” αυτό την παρακάλεσε να μην το εγκαταλείψει ούτε στιγμή και να το υπηρετεί πάντα με ταπεινότητα και σεμνότητα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που λίγες ώρες μετά την κηδεία του Σάκη, η 32χρονη ηθοποιός μάζεψε τα κομμάτια της, έσφιξε τα δόντια και συμμετείχε κανονικά στη θεατρική παράσταση «Πνιγμονή».



Πηγή Yes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...