Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Δύο Ελληνίδες πρωταγωνίστριες του Λάρμαν

Ακόμα μια Ελληνίδα, την δεύτερη του, επέλεξε ο διάσημος Αυστραλός σκηνοθέτης Μπαζ Λάρμαν για να πρωταγωνιστήσει κι αυτή στο μιούζικαλ Strictly Ballroom που στηρίζεται στη γνωστή αυστραλιανή κινηματογραφική ταινία.



Έτσι μετά την Φοίβη Πανάρετου που έχει ήδη στο ενεργητικό της αρκετές θεατρικές αλλά και τηλεοπτικές επιτυχίες στην ίδια παράσταση και μάλιστα σε πρωταγωνιστικό ρόλο θα συμμετέχει και η ομογενής Σοφία Κάτος.

Η Σοφία Κάτος θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Λιζ τον οποίο στην ταινία είχε ερμηνεύσει η ομογενής Τζία Καρύδη.

Η προηγούμενη ερμηνεία της Σοφίας Κάτος ήταν στο «Καφέ Ρεμπέτικα» που περιόδευσε την Αυστραλία.

Η ίδια δηλώνει ιδιαίτερα υπερήφανη για την καταγωγή της και υπογραμμίζει πως ο παππούς της σε ηλικία 84 ετών εξακολουθεί να ψέλνει στην ελληνική εκκλησία του Τζιλόγκ.

«Με έχει ενθουσιάσει το γεγονός πως ένας σκηνοθέτης σαν τον Μπαζ Λάρμαν με τόσες μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες στο ενεργητικό του με επέλεξε για να πρωταγωνιστήσω στο μιούζικαλ που ανεβάζει. Και χαίρομαι που θα έχω για συμπρωταγωνίστρια μια άλλη Ελληνίδα, την Φοίβη Πανάρετου» είπε στο «Νέο Κόσμο» η Σοφία Κάτος.

Εξάλλου και η Φοίβη Πανάρετου δηλώνει το ίδιο και προσθέτει πως παρότι το να δουλέψει με έναν σκηνοθέτη σαν τον Μπαζ Λάρμαν της προξενούσε ανησυχία, λίγο μετά την γνωριμία της με τον σκηνοθέτη, την έκανε να νιώσει απίστευτα άνετη και χαλαρή και ως εκ τούτου να ανυπομονεί για την πρεμιέρα του Απριλίου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...