Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Α. Βίσση - Δ. Νομικού - Ε. Παπούλια: Πού και γιατί συναντήθηκαν;


Μια ξεχωριστή συνάντηση στα studios Κάππα είχαν χθες το μεσημέρι η Άννα Βίσση με την Εβελίνα Παπούλια και την Δούκισσα Νομικού. Οι τρεις κυρίες της ελληνικής showbiz, χαλαρές και ευδιάθετες βρέθηκαν μαζί στο πλατό της νέας εκπομπής του Ant1 και έδειχναν να το διασκεδάζουν πολύ.

Η Άννα Βίσση που ετοιμάζεται πυρετωδώς αυτές τις μέρες για την πρεμιέρα της παράστασης “Δαίμονες” που θα ξεκινήσει στα μέσα του Μάρτη στο θέατρο Παλλάς έδειχνε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με το νέο της εγχείρημα. Η ίδια ντυμένη με casual ρούχα και δείχνοντας ιδιαίτερα ανανεωμένη, χάρισε το χαμόγελό της στο φωτογραφικό φακό πριν μπει στις εγκαταστάσεις του studio για το γύρισμα της νέας εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, Sold Οut.

Κοντά της βρέθηκαν και οι συνεργάτες της από την παράσταση, Εβελίνα Παπούλια και Παναγιώτης Πετράκης με τους οποίος έχει δεθεί πολύ, καθώς οι πρόβες τους το τελευταίο διάστημα είναι εντατικές, ώστε να είναι όλα έτοιμα για τη λαμπερή πρεμιέρα τους.

Ακόμη, καλεσμένη έκπληξη στην εκπομπή θα είναι και η Δούκισσα Νομικού. Η ξανθιά καλλονή που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του τηλεοπτικού σταθμού και σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή θα φιλοξενηθεί στην πρεμιέρα του Sold Out και θα μιλήσει για όλα!

tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...