Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Πως το Mega "έκοψε" τον Άκη Πετρετζίκη από τον... ΑΝΤ1!

Την παρουσίαση του καινούργιου του επαγγελματικού βήματος έκανε προχθές ο Άκης Πετρετζίκης.

Ο πρώτος έλληνας «Master Chef» παρουσίασε το site που δημιούργησε με δικές του συνταγές, κάποιες από τις οποίες έχει φτιάξει και στην πρωινή εκπομπή του MEGA.
Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό, ο γνωστός σεφ βρίσκεται στο κέντρο ενός… παρασκηνιακού μαγειρέματος. Και να σας εξηγήσω τι εννοώ!

Την προηγούμενη βδομάδα κυκλοφόρησε το τηλεπεριοδικό «My TV» από τη «Δάφνη Επικοινωνίες», που ανήκει στον Όμιλο ΑΝΤ1. Μέσα σε αυτό υπάρχει ένθετο με μαγειρική από τον Άκη Πετρετζίκη και για το οποίο μάλιστα, ο σεφ είχε μιλήσει, ενημερώσει και συνεννοηθεί με στελέχη του MEGA για τη συνεργασία του. Κάποιοι άλλοι όμως, από το κανάλι της Μεσογείων, μόλις είδαν το περιοδικό από το ανταγωνιστικό όμιλο… άστραψαν και βρόντηξαν. Αποτέλεσμα; Να ζητήσουν από τον Άκη να σταματήσει να γράφει! Όπως και έγινε, ή μάλλον, για να είμαι ακριβής, όπως πρόκειται να γίνει, αφού, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, πριν από λίγες μέρες ο σεφ ζήτησε από τους υπεύθυνους στη «Δάφνη Επικοινωνίες» να λήξουν τη συνεργασία τους και έτσι, μετά από τρία περίπου τεύχη, ο Άκης δεν θα δίνει πλέον συνταγές μέσα από το τηλεπεριοδικό.

Στο σημείο δε αυτό, αξίζει να αναφέρω ότι συναντήθηκα με τον Άκη Πετρετζίκη στην παρουσίαση του site του και ρωτώντας το για το συγκεκριμένο θέμα, απέφυγε να μου απαντήσει, λέγοντάς μου… λακωνικά «όλα καλά». Ωστόσο, σύμφωνα με τις έγκυρες πληροφορίες μου, μάλλον δεν είναι «όλα καλά», αφού τα παρασκηνιακά μαγειρέματα και ο ανταγωνισμός των δύο σταθμών, είχε σαν αποτέλεσμα το MEGA να του… κόψει τη συνεργασία με τον απέναντι Όμιλο.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΑΣ / NEWSIT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...