Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Παναγιώτης Πετράκης: Οι "Δαίμονες" με στοίχειωσαν


Ο Παναγιώτης Πετράκης μίλησε για τη συνεργασία του  στην επερχόμενη παράσταση του «Παλλάς», «Δαίμονες».

Σε μια προσπάθεια να πει τι του άρεσε στο έργο αυτό, ώστε να επιλέξει να συμμετέχει, είπε: «Από που να αρχίσω... Το πρώτο ανέβασμα των "Δαιμόνων" το είχα δει 15 φορές. Η παράσταση αυτή με στιγμάτισε τόσο σε καλλιτεχνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ίσως να αποτέλεσε και το ερέθισμα που με οδήγησε να ασχοληθώ με το μιούζικαλ. Θεωρώ ακόμα ότι η παράσταση του '90 ήταν η αρτιότερη παραγωγή μιούζικαλ που έχει ανέβει ποτέ στην Ελλάδα. Η μουσική των "Δαιμόνων" με συναρπάζει, η θεματολογία του είναι πολύ δυνατή, ο ρόλος του Ντάνιελ προκλητικός και απαιτητικός τόσο υποκριτικά όσο και φωνητικά. Η ευκαιρία να συνεργαστώ με καλλιτέχνες όπως ο Καρβέλας και ο Κακλέας είναι μοναδική και δεν θα την έχανα με τίποτα. Και φυσικά το να πρωταγωνιστώ δίπλα στην Άννα Βίσση είναι το κερασάκι... αλλά και ολόκληρη η τούρτα!».

Για τα κοινά σημεία που έχει με τον ήρωα που θα υποδυθεί δήλωσε στο επίσημο fan club της Άννας Βίσση, fannatics.gr: «Αναπόφευκτα ο ρόλος παίρνει στοιχεία από το ηθοποιό, ο οποίος τον ερμηνεύει. Ο ηθοποιός είναι πάντα ο ενδιάμεσος, το μέντιουμ, μεταξύ της ιδέας του ρόλου, όπως αυτή αποτυπώνεται από τον συγγραφέα ή τον συνθέτη στο χαρτί ή την παρτιτούρα, και της σωματοποίησής του. Στον Ντάνιελ δεν βρίσκω χαρακτηριστικά του Παναγιώτη εκτός ίσως από τη φιλοδοξία και την τελειομανία που διέπουν και τους δυο μας».

Όσο για τις εντυπώσεις του από τη συνεργασία σου με την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα; «Και οι δύο παθιάζονται πολύ με την τέχνη τους, είναι εργασιομανείς και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη χωρίς να λογαριάζουν ούτε χρόνο ούτε κούραση. Οι "Δαίμονες" είναι ουσιαστικά όραμα του Νίκου και στόχος μου είναι να συμβάλλω τα μέγιστα ώστε να αναδειχθεί το όραμά του αυτό όσο γίνεται καλύτερα. Χαίρομαι γιατί η επικοινωνία μας είναι πολύ καλή και αντιλαμβάνομαι αμέσως τι ζητάει την κάθε δεδομένη στιγμή. Η Άννα είναι ο απόλυτος στρατιώτης στην πρόβα, συγκεντρωμένη, διαθέσιμη, δημιουργική, πάντα με καλή διάθεση και χιούμορ. Λατρεύω αυτά τα χαρακτηριστικά σε καλλιτέχνες και ειδικά όταν συνδυάζονται με απίστευτο ταλέντο, όπως στην περίπτωσή της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...