Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Α. Δαλιάνη: Ποζάρει με την αδερφή της και δηλώνει πως θα ήθελε πολύ ένα δεύτερο παιδί!


Η Αγγελικη Δαλιάνη μας συστήνει τηνν αδερφλη της Παναγιώτα. Μπορεί μικρές να τσακώνονταν για διάφορους μικρούς λόγοςυ αλλά σήμερα είναι οι καλύτερες φίλες και μάλιστα η αδερφή της ηθοποιού έχει διακοσμήσει και το νέο espresso bar που άνοιξε με τον σύζυγό της, Μάνο Παπαγιάννη. Η Αγγελική μιλάει στο People και τη Νάνσυ Παραδεισάνου για την οικογένεια της αλλά και την επιθυμία της να κάνει κι άλλο παιδάκι. 

«Θέλω πολύ ένα δεύτερο παιδί και ιδανικά δεν θα ήθελα να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους. Όμως, νιώθω πως ακόμη δεν έχω ευχαριστηθεί τη μικρή για να μπω σε μια τέτοια διαδικασία» λέει η Αγγελική για την κορούλα της, η οποία, όπως αποκαλύπτει, είναι ένα πολύ ανεξάρτητο παιδάκι. «Θυμάμαι ότι μόλις έκλεισε το χρόνο και μου είπε η παιδίατρος πως μπορεί να τρώει μόνη της, σταμάτησα να την ταΐζω. Το έκανε μόνη της. Σαν παιδάκι δεν με έχει κουράσει καθόλου. Αλλά ούτε εγώ είμαι από τις μανιακές που τρέχουν από πίσω συνεχώς. Το μόνο που με αγχώνει είναι όταν ο Μάνος, σπάνια, την παίρνει μαζί του με τη μηχανή. Τρέμει η ψυχή μου. Και της αρέσει κιόλας! Τρελαίνεται!».

Όσο για την κλίση της μικρής στην υποκριτική, φαίνεται πως το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά. «Την πρώτη φορά που πήγε στο θέατρο ήταν τεσσάρων μηνών, να δει τον μπαμπά της. Φυσικά δεν κατάλαβε τίποτα, αλλά από τότε έχει δει όλες τις παραστάσεις που έχουμε παίξει. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τις θυμάται απέξω, ξέρει τους ρόλους. Έχει τρομερή μνήμη! Όταν έκανα την παράσταση Το Θαύμα της Άνι Σάλιβαν, είχε δει δυο-τρεις φορές την παράσταση. Την είχε μάθει απέξω και στο σπίτι το παιχνίδι μας ήταν να λέω εγώ τα λόγια μου κι εκείνη του μικρού κοριτσιού. Καμιά φορά προσπέρναγα κάποια λόγια και με… επανέφερε στην τάξη! Μου έδινε σκηνοθετικές οδηγίες. Ήταν απίστευτο!»


«Eχουμε έξι χρόνια διαφορά και μικρότερες τσακωνόμασταν πάρα πολύ συχνά. Η Παναγιώτα μού φαινόταν πολύ μωρό παλιά. Μόλις πήγε 15-16, ήρθαμε πιο κοντά. Πριν υπήρχαν πολλοί καβγάδες. Ίσως πιο πολύ γιατί ήμασταν κορίτσια και είχαμε πράγματα να μοιραστούμε, ρούχα, καλλυντικά...» λέει η γνωστή ηθοποιός.

Η αδελφή της, Παναγιώτα, λέει: «Τώρα πια συζητάμε πολύ. Η Αγγελική είναι εκείνη που με συμβουλεύει, μάλιστα μπορεί να μου μιλήσει και έντονα όταν διαφωνεί σε κάτι. Είναι λίγο επικριτική με τους δικούς της ανθρώπους».

Η Παναγιώτα σπουδάζει στη Σχολή Καλών Τεχνών και σε λίγους μήνες θα πάρει το πτυχίο της. «Οι γονείς μας, παρόλο που ασχολούνται με τα οικονομικά, από μικρές μάς προέτρεψαν να ασχοληθούμε με ό,τι μας αρέσει. Αυτό είναι κάτι που θα κάνω και στην κόρη μου. Αν σου αρέσει αυτό που κάνεις πάρα πολύ, καταφέρνεις και ξεπερνάς τις δυσκολίες. Δεν υπάρχουν ιδανικές δουλειές, αλλά, αν αγαπάς αυτό που κάνεις, δεν σε νοιάζουν τα προβλήματα. Είναι πολλοί γονείς που σκέφτονται μόνο το “μετά” και αποτρέπουν τα παιδιά τους από το να ακολουθήσουν το όνειρό τους. Όμως, ο σωστός γονιός πρέπει να ανακαλύψει το ταλέντο του παιδιού του και να το βοηθήσει να το καλλιεργήσει» εξηγεί η Αγγελική.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...