Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Αθηνά Οικονομάκου: «Ίδρωνα, πίστευα ότι δεν θα αντέξω και ότι, από λεπτό σε λεπτό, θα καταρρεύσω»

Για τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου.
Η ηθοποιός παραδέχεται πως χρειάστηκε να ξαπλώσει στο ντιβάνι το ψυχολόγου καθώς για ένα διάστημα περνούσε κρίσεις πανικού. 


«Η αφορμή για να απευθυνθώ σε έναν ειδικό ήταν οι κρίσεις πανικού που πάθαινα πέρσι, κατά τη διάρκεια της παράστασης. Ένιωθα την καρδιά μου να χτυπά τόσο δυνατά που νόμιζα ότι θα σπάσει, ίδρωνα, πίστευα ότι δεν θα αντέξω να βγάλω όλη την παράσταση και ότι, από λεπτό σε λεπτό, θα καταρρεύσω» αποκαλύπτει στο περιοδικό Down Town Κύπρου και συνεχίζει: 

«Όλο αυτό βέβαια, όπως μου εξήγησε ο παθολόγος, ξεκίνησε από την πολλή δουλειά και από την ψυχική, αλλά και σωματική κόπωση που αισθανόμουν. Ωστόσο, μιλώντας με τον ψυχαναλυτή μου, ανακάλυψα ότι σχετιζόταν με το ότι δεν είχα άμεση επαφή με τα συναισθήματά μου. Ό,τι κι αν συνέβαινε στη ζωή μου, εγώ πάντα ήμουν με το χαμόγελο στα χείλη. Δεν ανοιγόμουν, παρά σε ελάχιστα άτομα, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή όλα αυτά τα συναισθήματα να σκάσουν σαν βόμβα! Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε όλοι μας είναι ότι, αντί να λύσουμε τα προβλήματά μας, τα βάζουμε κάτω από το χαλί, μέχρι που τελικά αυτά έρχονται και μας χτυπούν την πόρτα και μας λένε «εδώ είμαστε»".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...