Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Ελευθερία Ελευθερίου: Δεν υπάρχει χρόνος να βρεθώ με τον Ανδρέα

«Μόνο μέσω email θα μπορούσε να μου κάνει πρόταση γάμου ο Ανδρέας»


Μιας και οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είναι αρκετές, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Ανδρέας Γεωργίου, με αποτέλεσμα να επικοινωνούν μόνο μέσω μηνυμάτων και μέσω Skype.

«Δεν υπάρχει χρόνος για την προσωπική μου ζωή. Ούτε για τον Ανδρέα, ούτε για την οικογένειά μου, ούτε για μένα. Χαίρομαι για την επιτυχία του. Έχει δουλέψει πολύ σκληρά και τα πάει πολύ καλά. Οι κόποι του ανταμείβονται», είπε η Ελευθερία, ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχουν μέρες που δεν συναντιούνται καν.

«Υπάρχουν μέρες που δεν προλαβαίνουμε να επικοινωνήσουμε καθόλου ή στέλνουμε μόνο ένα μήνυμα για καληνύχτα. Η σχέση μας βασίζεται πάνω από όλα σε μια φιλία πολλών ετών. Γνωριζόμαστε οχτώ χρόνια. Δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις μεταξύ μας και ο ένας καταλαβαίνει τον άλλον πολύ καλά», συνέχισε η νεαρή τραγουδίστρια.


Στη συνέχεια της συνέντευξης, εξήγησε πώς αυτή η φιλία, εξελίχθηκε τελικά σε… έρωτα.
«Δεν ήταν κάτι που είχαμε σχεδιάσει. Θεωρώ ότι ήταν το κατάλληλο timing. H ζωή που κάνουμε είναι δύσκολη από την άποψη ότι δεν έχουμε χρόνο να αφιερώσουμε ο ένας στον άλλο. Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι έτσι θα είναι τα πράγματα για τα επόμενα χρόνια, οπότε προτιμάμε να βλέπουμε τη σχέση μας πιο χαλαρά. Όπως και να εξελιχθεί στο μέλλον ο δεσμός μας, ο Ανδρέας θα είναι πάντα ένας άνθρωπος που αγαπώ και με αγαπάει κι αυτός», είπε.


Μάλιστα αυτή τη στιγμή ο καλός της θα μπορούσε να της κάνει πρόταση γάμου μόνο μέσω email. «Μόνο μέσω email θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να μου κάνει πρόταση γάμου ο Ανδρέας. Δεν υπάρχει καν χρόνος για να βρεθούμε. Τις ελάχιστες ώρες που είμαστε μαζί, θα πούμε τα δικά μας, θα δούμε φίλους ή θα πάμε σινεμά. Οπότε μια πρόταση γάμου δεν είναι στο μυαλό κανενός μας αυτή τη στιγμή», είπε, κλείνοντας στο περιοδικό You.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...