Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: Η Ταινία «Fast&Furious 6», προμήνυε το θάνατο του Paul Walker!

 

​Αν αυτό δεν είναι σοκαριστικό, τότε τι είναι; Διαβάστε παρακάτω, και θα καταλάβετε!


Ο Paul Walker, ο πρωταγωνιστής του «Fast&Furious», έχασε τη ζωή του, από τη μεγάλη του αγάπη, που δεν είναι άλλη από τα γρήγορα αυτοκίνητα. Η πρώτη τραγική ειρωνία στην όλη υπόθεση.


Αυτό όμως που προκαλεί ανατριχίλα, είναι πως η ταινία «Fast&Furious», προμήνυε το θάνατο του 40χρονου ηθοποιού!

Πώς; Πρόκειται για μια σκηνή που έχει σβηστεί από το «Fast&Furious 7», αλλά συμπεριλαμβάνεται ως extra (σκηνή), σε DVD και Blu-ray, για το «Fast&Furious 6», και έχει ως εξής:

Ο Paul Walker, ως «Brian O’ Conner», μιλά με τον Tyrese Gibsdon, «Roman Pierce», κατά τη διάρκεια της κηδείας του «Han» και της «Gisele».


Κάποια στιγμή, ο «Pierce», γυρίζει στον «Brian», και του λέει:

«Υποσχέσου μου Brian, όχι πια άλλες κηδείες!»

Με τον Brian (Paul Walker), να του απαντά:

«Μόνο μια ακόμα!»

Το απόσπασμα αυτό, είναι άκρως ανατριχιαστικό, μιας και στην ουσία, ο Paul Walker ήταν σαν κατά κάποιο τρόπο, να προοικονομούσε τη δική του κηδεία!


Μέχρι τώρα πάντως, τα πτώματα τόσο του 40χρονου ηθοποιού, όσο και του 38χρονου φίλου του Roger Rodas (οδηγού της Porsche), είναι σε τόσο άσχημη κατάσταση από το κάψιμο, που δεν μπορούν ν΄αναγνωριστούν από τον ιατροδικαστή, και θα χρειαστεί εξέταση της οδοντοστοιχίας τους, ώστε να γίνει εξακρίβωση.

Την ίδια στιγμή, στο σημείο όπου έγινε το τραγικό δυστύχημα, φίλοι, συνάδελφοι αλλά και θαυμαστές του Paul Walker, σπεύδουν ν΄αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη του.

Το παρόν στον τόπο του δυστυχήματος, έδωσε σήμερα ο συμπρωταγωνιστής του Paul Walker, Tyrese Gibson, ο οποίος δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Στη συνέχεια, πήρε ένα κομμάτι από τ’ απομεινάρια του δυστυχήματος, λέγοντας πως θα το κρατήσει για πάντα, ώστε να έχει μαζί του, την ενέργεια του Paul Walker.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...